• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eşimle son günlerdir aramız kötü, mesajlarda ne demek istemiş acaba sevgisimi azalmış gibi ( fotolu)?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Eşimle son günlerdir aramız kötü, mesajlarda ne demek istemiş acaba sevgisimi azalmış gibi ( fotolu)?

Sevgi Soruları Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• StarDustt24
    StarDustt24 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 79%
    +1 yıl

Kendisi de yazmış en önemli sorun ne biliyormusun senin herşeyde sevgisine ispat isteme durumun. Her sorunu sevgiye bağdaştırma derken bunu demek istemiş. Haklı da şu msjı yazan kişiye sevmiyor asla diyemezsin. Belli ki seviyor da ama sen sürekli sevsen şöyle olmazdı bana bunu yapmazdın ama bak ben seviyorum tavrındasın. Karşındaki insanın sevgisinden şüphe edip inanmamak en büyük kötülük zaten. Bence sen hakszsın. Onun seni sevdiğine inandığını söyle. Ve yakınında ol. Sorun olunca bir süre içine at ama yüzüne vurma.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• HİÇ35
    HİÇ35 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 66%
    +1 yıl

Bu kadar çok konuşan bşr erkek görmedim.. yan yana gelip konuşun , vardiyalı işte falan mı çalışıyor eşin neden bu saatte msjlaşıyorsunux?
    Neyse aranızdaki problemi yüz yüze konuşarak atlatmaya çalışın

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bende bukadar cok konusan görmedm herseyde haklı görüyor kendisini

Yorumla
    • HİÇ35
      HİÇ35
      +1 yıl

Çok konuşarak bunu yaptığını sanıyor sadece..
      Çözüm değil kendini haklı görmesi , bir arada çözüme ulaşmalısınız

Yorumla
  • Túrkçū1336
    Túrkçū1336 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Esin nekadar cok konusuyo ya k. bakma valla ne biliyim karaktee mesepesi tabi ama ben mesela hatunum la kavga etsek tamam askim kaoatalim bu konuyu derim gecerim yani ya da kinusur insan gibi hallederiz 1 saat yazmanin bir anlami yok bence cok sacma abi siz evlisiniz ya evli yani evlilik dunki iki cocul degil ki bu flortte olan bir tartisme degil bu daha amlayisli daha hoşgörülu olmak zorundasiniz aranizdaki saygiyi koruyum

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru ama eşim böyle yani tartışmalarda o da kendini hep haklı görüyor uzadıkça uZuyor tartışmalarımız. Anlam veremiyorm artk ne demek istediğnide anlamadm msjlarda

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Bende yarısini anlamadim 😅 cok drama baglamis ne biliyim degisik bir insan çözemedim de bir tarafin alttan almasi şart

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Kac defa okudum çözemedim yazdik larini bence siz karsilikli oturup konusun bir boyle wp le falam uğraşmayın sonuçta kimse sizi zorla evlemdirmedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evt doğruda karşılıklı konustğmzdada hep kavga oluyor ozaman dhaa kötü sinirlenip bağrıyor. Ben karşılık verdiğmde mesela konusuyorz ya o an zıttına bisey söylediğimde bağırmaya baslıyor ben iddalaştıkca öyle değl dedikce deliriyor sakinleşmiyor

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Hmmm bu adam seni karisi yerine hizmetcii görüyor oyle alistirmissin anladigim kadariyla ki bizim kültürel görüşler de kadin erkege hizmet edio herseye karismayan anlina geldigi icin bu sekilde olabilir valla ne diyim ya üzülüyorum boyle çiftleri görünce Allah yardim etsin hayirlisi olsun ama biraz alttan al sen derim yuvaniz yıkılma kivamina gelmis anladigim kadariyla ve esini ailesi dolduruyor galiba biraz anasinin agzindan konusuyoe gibi gelsi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annesinin doldurduğunu hangi sözünden anladın pekiz. Yuva yıkılma kıvamına gelmis dedn ondan yanamı sence

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Bisiyi merak ediyorum sende ya da esjnda daha onceden bir evlilik beraberlik ne biliyim bir birini unutamamislik durumumu oldu?
      Sanki bu adamin bo yaninda bir eziklik var kendini birinden daha iyiymis gibi bir kanitlama cabasi var ne biliyim oyle anladim imali konusmus yani beni onla karistirma bizde bu boyle dir gibisinden

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Neyse valla ne diyim bence kocan biraz problemli bu simdi sana sunu aldik bunu aldik sizjnkiler katki yaomadi fikan da diyordur beni ilgilendirmiyor ama acil cozmeniz gerekli bence soyle aile buyuklerinizi topla bir oyle konusun da bilmiyorum ya cocugun ailesi sanki fazla baski yapiyo sanki bir taraf istememis evlenmenizi istenmeyen bir evlilik sizinki cocuk artik sagdan soldan gelenlerle dolmus uzerinde cok naski kuruyo ne diyim anladigim bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben daha önce evlendm ayrıldım ve bir kızım var 2 yasında. Tartışmamız mobilyadan başladı eşim doğulu erkek ilk dügün yapmak istedi ben hiç evlenmedm hakkım diyerek sonra bir anda vazgeçti köye götürdü annesinle tanıstm anneside bizde cocuklu kadına dügün olmaz dedi ama kimse bilmiyor kızm oldğnu akabalrndan dedm annesine sonradan öğrenirlerse daha kötü olur konusulur dedi dügün olursa. Neyse simdi evi döşüyor mobilyaları sıfırdan kendisi aldı 10 milyar vardır aileme laf attı birkerede sormadılar diye yardım ihtiyacn var mı diye sonra bana laf attı kendi mobilyamı sattğmda 1 milyar vercektm destek amaçlı ona vermedm diye onu bile vermedin dedi. Bende sen dügün bile yapmadn simdi mobilyanın lafınımı ediyosn dedm bu seklde başladı kızıp bağırdı karsılık vermism sözde ve bugnde böyle msjlaşma oldu

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Anladim dedigim gibi aileleri toplayip görüşun derim yoksa bu isin sonu selamet degil

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Bak daha gecsin belli daha oncede bir zorluklar atlatmissin biraz daha alttan al derim

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Bende yasadim gördüm gecirdim burdan anlatamiycagim cok sey var o yuzden sana tavsiyem bak cocugunda varmış daha yapici ol alttan al biras bunu kadin oldugun icin degil kizin icin yapmalısın annenlerin evine donmek nekadar onurunu kirar az cok tahmin ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bide ikinci evliliğim o yüZden korkuyorum tekrar boşanmaktan ama sence o niye bu seklde davranıyor seviyorsa anlam veremiyorm durumu sana anlattm hata bendemi yani sence

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Burdan acik konusamiyorum

Yorumla
  • emcSuerte
    emcSuerte Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 67%
    +1 yıl

Hahdjsns bu ne yalan bir ilişki lan edebiyat yapıyor bildiğin mk :D yok sahne senin yok son agid falan djjdjsnsms Gerçek olun be dizi film karakteri gibi moda girmeyin. Bir derdiniz varsa ya bana niye böyle yapıyon diyebilin birbirinize. Cidden çok komik su konusmalar.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

18

Cevap

• ChenYineSitede
    ChenYineSitede Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

sen niye bu çocuğu kaptın skgbfs lan sen evlenecek olgunlukta değilsin bence. o kadar yanlış yapıyorsun ki. bir insana sürekli bir şeyi dikte edersen o kişi bilinç altında ona inanmaya başlar. şüphe iyi değil. beni sevmiyorsun diyeceğine biraz psikolojik tahlil yap da beni neden bu kadar çok seviyorsun de. aksi halde boşanırsınız skfbfcs

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl kaptım. Ama öyle davranıyor mesajları okumadınmı bazen cok soğuk davranıyor kızınca ya da sinirlendiğinde bağrıyor ediyor. Kendini hep haklı görüyor

Yorumla
  • _Mischievous_
    _Mischievous_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Oglan açıkça kendini ifade etmiş bunu çocuk okusa çocuk anlar. Sen mi bunu anlayamadın? Bide eşinle olan özel konuşmalarınızı kaç bin bilmem ne ks üyelerine okutman ne kadar doğru? İlişkinize 3 şahısları katman ne kadar doğru? Kendi ilişkinizi kendin hal edebilirsin sadece kimsenin fikrini alıpta hareket etme

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya insan paylascak kimseyi bulamayınca burda paylaşabiliyor. Kimseye anlatamıyorm o yüzden burdan sordum

Yorumla
    • Túrkçū1336
      Túrkçū1336
      +1 yıl

Sen anlasilan hayatta hic tek basina kalmamissin 😅 insan karincanin sesine görüşüne muhtac olur

Yorumla
    • _Mischievous_
      _Mischievous_
      +1 yıl

Ne alakası var? Milleti tanımadan etmeden ona dahir etiket yapıştırmayı bayılıyorsunuz dimi? Hey Allahım.

Yorumla
  • Hayalimsensin35
    Hayalimsensin35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 89%
    +1 yıl

Allah aşkına kendinize gelin. Adam seni başından savmıyor seninle düzgün bir şekilde tartışarak problemi kaldırmaya çalışıyor. Seni dinlemesi bile bir artı. Seni dinlemesi ve üşenmeden o kadar yazmasi sana değer verdiği için otur ve bunun kıymetini bil. Her ufak problemde de adamın sevgisinden şüphe duyma ona güvenmediğini hissettirmen onu kendinden uzaklaştırmana sebep olur.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bende bekarken melek narin saf kırılgan asla kavga etmeyen biriydim ama evlenince işin rengi ağır değişiyor eşmle bi kavgalarımız oluyo aklın durur bana nasıl ağır hakaretler ediyor ve ben ona neler sölüyorum karşılıklı saygımızın bittiği yer sanırım evlilik

1
    3 Yorumla
    • 007Alone_ist
      007Alone_ist
      +1 yıl

Neden bu kadar büyük kavga ediyorsunuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@007Alone_ist çünkü eşim eskisi gibi beni svmediği için ve ailesine asla toz kondurmadığı için ona göre ailesi melek ben şeytan

Yorumla
    • 007Alone_ist
      007Alone_ist
      +1 yıl

Üzüldüm :( aranız şu an da kötü mü? Hiç düzeltmek istemiyor mu?

Yorumla
  • KürşattTarıkk
    KürşattTarıkk Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 67%
    +1 yıl

Adam iyi niyetli seni de seviyor. Sevdiği konusunda atar bile yapmış. Sana demek istediği, olayları büyütme, bir tartışma olduğunda bunu sevgiye bağlama. Zira haklı, sevgiyle alakası yok, her evlilikte olur böyle şeyler

1
    0 Yorumla
  • YunusCanEmr
    YunusCanEmr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.

Aranızda ki Sorun herneyse biran önce mesajla deyip çoçuklaşmadna oturup çözmeye bakın.. gerekirse aklı başında buyuklerınızı yanınıza alın bu muhabetın sonu hiç iyi olmaz boşanmaya kadar gider.. Durum vahim...

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öylemi nerden anladın

Yorumla
    • YunusCanEmr
      YunusCanEmr
      +1 yıl

Ap açık ortada aklı olan anlar.

Yorumla
    • seviyoruminan
      seviyoruminan
      +1 yıl

Çünkü eşinde o hissi anladım bilmiyorum ama eşin baya baya sorunlu yani nasıl desem bir hediye alır hep konuşur gibi insan bir der tamam bu konu da tartıştık insan düşünür der burda bu konu da tartıştık bir daha o konu da sende ona o konuda ayağınızı denk alın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@seviyoruminan evet ztn öyle mesela cok masraf etti onları bana bir iki kere söyledi o sekilde başladı kavgamız ztn sonra bende karsılık verdim sinirlendi bugn soğuk davrandı bende böyle seyler yazdm sevmiyormusn artk gibisnden

Yorumla
    • seviyoruminan
      seviyoruminan
      +1 yıl

Seviyordur sende öyle ama nasıl desem karşılık verdiğin için ve sana masraf yapmış içinde demiştir hem masraf yaptım hemen de cevap veriyor biraz o da haklı gibi ama şöyle yapsaydın ya güzel dille söyleseydin belki tartışma çikmazdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@seviyoruminan bak kardes söyle durum biz daha yeni evliyiz 4 aydır ben dhaa önceden evlenip ayrıldm bir kızım var o ise hic evlenmemiş. tamam mı en baştan biliyordu kendi istedi evlenmek sonra bir ara dügünü yapmak istedi ben bekarm dügün benm hakkm diye bu arada doğulu kürtler. Annesine bile aradı dügün yapcam diye köyde sonra nolduysa bir anda düsüncesi değişti dügün olmıcak dedi neyse köye gittm annesinle tanıstm kadn bizde cocuklu kadına dügn olmaz dedi ve cocugm oldgnu akrabaları bilmiyor sdce annesi kardesleri. Bende kimse bilmiyor ztn demistm ama öğrendiklerinde daha cok konusulur sonradn dedi herneyse evimizi tuttuk yeni mobilyaları falan hep o aldı sıfırdan. Bir iki kere laf attı ailende birkere olsn biseye ihtiyacm var mı diye sormadılar dedi bende 1 milyar vercektm kendi mobilyalarmdan destek amaçlı onuda vermedm. Onu bile vermedn dedi bu sekilde kavgamız basladı bende dedm sen bana bukdrmı değer veriyosn dügün yapmadn buna rağmen söyleniyorsn dedm karsılık verdiğm icin bağr

Yorumla
    • seviyoruminan
      seviyoruminan
      +1 yıl

Benim bildiğim bir insana yardımcı olduğunda hiç bir şekilde hiç bir durum asla yüzüne vururmaz asla gerek yok yanı vermedin belki sebebi vardır madem bu kadar konuşucaktın niye evlendin ki sen senin ailen sormuyor diye senin suçun yokki yanlış düşünüyor bilmiyorum ama benim felsefem iylik yaptığında yüzüne vururmaz hiç bir şekilde bence annesi babası işte kafasını doldurmuşlar nerelisin ne o nereli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@seviyoruminan ben izmirliyim egeli o doğulu kürt erkeği. Yani bu sebepten diyorm acaba yüzüme vurma sebebi dhaa önceki evliliğmdenmi acaba acısınımı cıkarıyor simdi diyorm kendi kendime

Yorumla
    • YunusCanEmr
      YunusCanEmr
      +1 yıl

Bu durumdakardeş evlilik yürümez Boşa umitlenme Başlamış ılıskıdekı catlaklar Yıned eallah hayr etsın sonunuzu.. HEr zaman basına kakıc yapıcaktr emin ol

Yorumla
    • seviyoruminan
      seviyoruminan
      +1 yıl

Alakası yok be geçmiş geçmişte kalmış kurcalaması saçma olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@seviyoruminan öylede ozaman niye böyle sence bu durumda hata bendemi ondamı

Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Eşin seni seviyor. Ama adamı bıktırmıssın en az 2 ay sözünden çıkma. Her konuda izin al. Ve sürekli hoşnut olacağı şeyler yap

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevdiğini nerden anladınki peki

Yorumla
  • ecrinyare32
    ecrinyare32 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 60%
    +1 yıl

Bu ne 😂😂 gidip saril kocana 😂 insallah esim boyle olmaz insallah

0
    3 Yorumla
    • seerenayyy
      seerenayyy
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden sarıl dedinki.

Yorumla
    • ecrinyare32
      ecrinyare32
      +1 yıl

Fazla bos bos konusmusunuz cocuk gibisiniz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Başka evlilerin ne derdi var. Siz şükretmeyi bilmiyorsunuz. Rahatlık batmış. Tam zopalıksınız. Aklınızı başınıza alın. Pişman olursunuz barışın Allaha şukredin.

2
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Çok konuşan erkek boş konuşur hep söylerim.. Sıkıntı...

1
    0 Yorumla
  • Kral12123
    Kral12123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 51%
    +1 yıl

Mesaj yerıne karsılıklı oturup sorunları çözüp tatlıya baglasanız daha iyi olur

0
    0 Yorumla
  • seerenayyy
    seerenayyy Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

esin ne sacmalamıs allah askına bir sey anlamadım allah yardım etsin

0
    0 Yorumla
  • Melankoli55
    Melankoli55 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Sen adama laf edip edepsizlik yapmışsın ve saygısız olduğun belli. Adam diyor ki insan ol insan.

1
    0 Yorumla
  • Karizma_Türk_Ömer
    Karizma_Türk_Ömer Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Sahsen esinin yerinde ben olsam bu yazilari buraya koydugunu gorsem boşanirim senden

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden ama isim yazmıyor

Yorumla
    • Karizma_Türk_Ömer
      Karizma_Türk_Ömer
      +1 yıl

Anlarim yazimdan sen bir beni ara bakim bosanma davasini actim sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tabii senmi actin

Yorumla
    • Karizma_Türk_Ömer
      Karizma_Türk_Ömer
      +1 yıl

Şaka bir yana cidden özeliniz bu ya. ne olursa olsun beyefendinin duygulari var o satırlarda.. evlilik kurumu bu kadar ifsa olmamali.. cidden ben olsam cok kizardim bu yaziyi burda gorsem.

Yorumla
  • ORİGAZİME
    ORİGAZİME Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

kedi şeyini görmüş yara sanmış ya o mesele

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

umarım bu siteye üye degildir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

boş insanların boş konuşmasını okuyacak vaktim yok

0
    0 Yorumla
  • ArChaE
    ArChaE Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

Ergen boş beleş muhabbet

0
    0 Yorumla
  • Gezginbey26
    Gezginbey26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Sadece yorgun bunaltmışsın

0
    0 Yorumla
  • Melancholy-Man
    Melancholy-Man Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Bıktırmışsın adami

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cokmu belli oluyor

Yorumla
    • Melancholy-Man
      Melancholy-Man
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Crony
    Crony Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Bir olay üzerine mi böyle oldu

0
    0 Yorumla
  • makarna344
    makarna344 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Ayrıll

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nedenki

Yorumla
    • makarna344
      makarna344
      +1 yıl

Deese dertkileşek mi

Yorumla
  • seviyoruminan
    seviyoruminan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Ne boş boş yazmış ya

0
    0 Yorumla
  • 3DavidLuiz
    3DavidLuiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

üzülme kuzum

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle son günlerdir aramız kötü, mesajlarda ne demek istemiş acaba sevgisimi azalmış gibi ( fotolu)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eşimle aramızdaki iletişimin bittiğini düşünüyorum benden sıkılıyor gibi? 9 cevap verildi
Eşim Eski Sevgilisi İle Mesajlarını Gördüm Ne Yapmalıyım?( Yeni Evliyiz )? 9 cevap verildi
Eşim aşk acısı çekiyor gibi? 9 cevap verildi
Eşim son zamanlarda böyle artık sevmedigini düşünüyorum ne yaptım bilmiyorum? 15 cevap verildi
Sizce bu mesajlar çok mu ağır eski sevgilimin ahını mı aldım onu çok mu üzmüşüm hayatım kayar mı? 8 cevap verildi
Karıma artık onu sevmediğimi ondan soğuduğumu nasıl anlata bilirim? ( bir soğuma hikayesi sizde... 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨