Ve sonra sabah serumlu kol paylasmis..
Yani bu konusmaya cevap vermedigi icin sabah paylastigi serumlu koluna soru sorup sormama konusunda kararsizim.
Yanlis anlasildim ozur dilerim.

Serum takılı halde bile fotoğraf çekip paylasanlara anlam veremiyorum. İlgi manyaklari, ben olsam hiç ilgi gostermem.
O yonden bakma benim sorunumu cozmek icin bak lutfen 😃
Dun bu sekilde bir konusma gecti, yani attigi durumu goremedigim icin yazdim.
En son mesajimi sabah okumus, ama cevap vermemis.
Ve sabah serumlu fotograf paylasmis.
Ben simdi yazsam mi, yazmasam diye dusunuyorum.
Yazma diyorum ya işte, anlarsın sandım.
Sen halini hatırını sormayınca trip falan atıyor olabilir
Bu arada sorum yanlis anlasilmis olabilir.
Bu konusmadan ki mesajimi uyudugu icin olsa gerek sabah okumus.
Ve sabah serumlu kol durumu atmis.
Sorsam mi sormasam mi bu mesajimi cevapsiz biraktigi icin bilemedim.
Sor bence bişi kaybetmezsin ilgi göster azcık durum atmış bide bir sor öldü mü kaldı mı
Neyin var dedim, iyiyim canim sorun yok demis.
Ne demek simdi bu :/
Birşey kaybetmezsin bence
Haklisin hocam kaybetmem herhalde, boyle cevapsiz seyler olunca soguyorum ya.
Cevap
0Cevap
Salla gitsin onemsese cevap verirdi ben boyle cevaplara yeniden yazmiyorum
Peki yazsam ne dwgisir?
"Iyiyim canim sorun yok" dedi.
Canim demesi, kanka olarak anlamina falan gelir dimi.
Instagramdan farkli seyler paylasiyor, buradan farkli. Bazen de ayni, ben anlamadim degisik bir kiz.
Vay la, konusmalarini da attim flort ediyor senle dediler..
Serim fotografi da eskiydi zaten, netlik bozulmustu.
Peki bir sey daha soracagim, bu kiz iki uc belki dort kere bulusmak istedigini dile getirdi.
Bende bulusacagiz insallah gibisinden soz verdim.
Ama hic de bulusalim demedim. Bir kere kendim dile getirdim onda da o musait olmadi. Simdi ne yapsam ki ben
Lutfen beni yalniz birakma :)
Ya hic kendimi hazir hissetmedim, kiz ne amacla cana yakin yaziyor bilemedim ki.
Son zamanlarda da zaten sevgilisi oldugunu fark ettim. Şu an var mi onu da anlayamadim, cocugu takipten cikmis ama cocuk bunu ediyor..
Ilk seni gercekten merak ettim, tanisalim dedigi zamanlarda nisanlisi vardi.
Sonra iste artik ne kadar bos kaldi bilmem ama, sevgilisi oldugu zamanlar da da benimle tanismak istedigini ogrendim. (Eger kavgali zamanina denk gelmediyse) Kiz benden buyuk bu arada.
Yani Şu an nasil bir adim atmaliyim ki? Bulusma sozumu tutmayayim mi
Biz bir birimize ozellikle uzunca yazisarak sohbet icin yazmadik da, denk geldi iste bunun gibi seylerde o zamanlarda dile getirdi tanisma durumunu.
Peki Şu an ve bundan sonra ne yapmaliyim sence? Dedigim gibi bu bulusacagiz insallah sozu icin ne yapacagim
Sen var ya bir tenesin ya, yazarsa bulusmaya mi cagirayim gozunu sevdigim su soruma da bir aciklama yapsaydin iyiydi 😅
Kesin olarak bana gondrrme icin paylasmamis olsa bile bu dedigin gibi yapayim.
Cok cok coooook tesekkur ederim, tuttugun ne istiyorsan ondan olsun 😊😊
Eklemek aciklamak veya merak ettigin bir sey varsa benden yana problem yok aciklayabilirim bilgin olsu
niye yaziyon kiz senin gibi fakir varos eziki napsin
Serum takmış fotoğraf paylaşmış ergenlere bak senn 😂
29 yasinda 😃
Ya ona takilmasqn da sorumu yorumlasann.
Bu konusmayi son mesajimi sabah okumus cevaplamadi, ve sabah serumlu fotograf paylasmis durumda.
Ne oldu diye sorsam mi bilmiyorum
Fotoğraf atmasını biliyorsa sana mesaj da atardı. Seni olmayan s.. Takmamış atma boşver
Vayy, peki ben bu kiza bulusma sozu verdim ne yapsam ki.
2-3 belki dort kere dile getirdi, hic yuz yuze gorusmedik.
Bulusacagiz insallah felan gibisinden soz verdim.
Bilemiyorum senin kararına kalmış artık
Insan geçmiş olsun yazar once hanzo😂
Pardon ya soruyu yanlis anlasilir sekilde sormusum.
Dun baska bir durum icin boyle yazdim. en son bu fotograftaki mesajimi
Sabah okumus, ama cevap yazmamis..
Ve sabah durumda serumlu kol paylasmis.
Bu sekilde sorum 😅
Serumlu koluna ne oldu diye yazmali miyim diye soruyorum.
Ama cevap bu konusmaya vermedi malum.
E heralde insanlık hali sor ne oldu geçmiş olsun de
Insallah önemli bisi yoktur de kıyamam çok aciyormu filan.
de işte biseyler ben mi diyim onu da ank😂😂
Seviyosan Bence yazmalısın.
Sorumu yanlis sormusum. Anlasildi mi bilmiyorum.
Dun bu kadarcik konusma gecti, bu son attigim mesaji da sabah okumus. Ama cevap vermedi..
Ve sabah serumlu kol paylasmis durumda.
Sormali miyim ki onu bilemedim, malum bu mesaja cevap vermedi. :)
Yazayım mı yazmayayım ikilemlerinde kalmışsın mesaja her ne kadar da cevap yazmamış olsa bile sen yaz çünkü kızlar ilgi ister sevgi ister bunu kendimden biliyorum aynısını ben yaptım ama merak edip sormasını istediğim kişi bırak geçmiş olsun demeyi , yazmadı bile o yüzden onun yanında olduğunu hissettir hiçbirşey kaybetmezsin...
Oh be soyle aciklamalarla gelin lutfen. :)
Ilgi ister de nereye kadar?
Ben degersizim gibi cevap verilmiyor, daha once iki defa donecegim sana gibisinden soz verir gibi yaptigi halde donmemisti. Dile getirdim, cok degerlisin boyle dusunme dedi.
Benim hevesim varsa da gitti mesela.
Sen bu durum karsisinda bekledigin kisiye daha cok baglanmadin mi?
İlgide bir yere kadar sen ilgi göstermezsen işler değişir o bu sefer sana ilgi gösterir diye düşünüyorum. Hep böyle olur. Bu durum karşısında içinde parçalanan kalbimin sesini tek duyabildim ama sana tavsiyem bir insana bağlanma ederinden fazla değer verme zaten sana yazmıyorsa vardır hayatında birileri hasret gidereceği kafana da fazla takma bu kadar çünkü kimse senden önemli değil ki.
Tabi ki de onemli degil, olaya nasil yaklasmaliyim diye boyle bilemedigim oluyor.
Bu yorumun ustteki ile biraz farkli olmadi mi? Bana mi oyle geldi.
Ustte yaz ilgi ister dedin.
Iste o ilginin sinirini neye gore belirlemeliyim bilmiyorum, Şu an mesela zaten kaldirdigi durumu sormakla merak ettigimi soyledim. Ve cevap alamadim, serumlu duruma da yazmali miyim ki 😅
Bak kendimden örnek vereyim sana eski sevgilime o kadar ilgi şevkat sevgi her zaman onun yanında olmayı o yazmaz ben yazardim arardim bunu ona o kadar hissettirdim ki bunu kendisi de biliyordu hep onun peşinden koşacağımi ondan vazgeçmeyecegimi sanmıştı. Ama öyle olmadi. Çünkü zamanla insan kendine dur demeyi öğreniyor bende onu yaptım sende zamanla kendine dur diyeceksin sana diyemem bu zamandan sonra ilgiyi kes. zaten sen kendi kendine kararlar alacaksın ama geçmiş olsun yaz ve ağırlığını koru bırak o yazsın sana
Haklisin, peki sen geri cekince kendini sevgilin ne yapti? Neden Şu an beraber degilsiniz bahsetmek ister misin?
Takip ettim
Seninde etmen gerekiyor
Ilgi çekmeye çalışıyor
Peki ne yapmali?
Iyiyim canim sorun yok dedi.
Ben olsam öyle tipten uzak dururum
Neden ki? Bu arada sorum yanlis anlasilmis olabilir.
Bu konusmadan ki mesajimi uyudugu icin olsa gerek sabah okumus.
Ve sabah serumlu kol durumu atmis.
Sorsam mi sormasam mi bu mesajimi cevapsiz biraktigi icin bilemedim.
üff ne diyosun ya
Off ne diyorsun sen?
Yaz bakalım
"Iyiyim canim sorun yok" demis.
Ne demek simdi bu :/
Ciddi misin
Neden ki?
Oylesine mi yorum yaptin, bir seyler soyleyecek misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar