Bir süredir konuştuğum çocuk bana bunu yazdı ve şok oldum. Böyle bir insan hakkında ne düşünürdünüz?

Yılışık mısın kızım sen. Çocuk bildiğin konuşmak istemiyor seninle. Konuşsa bile öylesine takılmak için sen yapışıyorsun hala. Ya azıcık gururlu olun..
Hayır ya o hep bana mesajlar atıyordu. Hatta kaç defa sildim sosyal medyadan falan tekrar arkadaşlık teklifi etti. Hep sevgilim yok diyordu ve bir anda sevgilim var ama devam konuşalım moduna girdi
Seven erkek sürekli mesaj atar sadece aklına esince değil asla konuşma bununla
Görüşmüyorum ki artık. Allah onu bildiği gibi yapsın
Bencede 🤬 pisliğin teki
Acilen engelleyip hayatından def etmen gereken bir oksijen israfı
Def ettim. Sevmem bu tip insanları. Belkide blöf yaptı bilmiyorum ama yinede çok iğrenç bişey.
Nalakası diye bir kelime mi olur onunla konuşan kızlar da onun gibi belliki
Konuşmuyorum ki. İlk bu konuşmada sevgilisinin olduğunu söyledi. Asla bir başka kıza kötülük yapacak bir insan değilim
Tamam, bir daha konuştuğunu görmiyim
Asla. Cidden kötü bir insan değilim
Umarım öyledir
Senin yılışık olduğunu,
Çocuğun y@vşak olduğunu düşündüm..
Cevap
18Cevap
Birinin bu hanzoya haddini bildirmesi lazım sakın bir daha yüz verme hatta yerinde olsam sevgilisini bulur atardım bu mesajları kimse senin de o kızın da duygularıyla oynayamaz
Bugün başkasına yapan yarın sana neden yapmasın aynısını?
Tabi bende öyle düşünüyorum. Sadece o kızın adına üzüldüm. Asla kimsenin sevgilisini elinden alacak ya da yan gözdr bakacak bir insan değilim
Umarım bu cümleyi sana karşı kurduğunu düşünmedin? Cunku seni suçlamıyorum kesinlikle.
Yok yanlış anlamadım çünkü haklısın
Kız arkadaşım bana ne yaparsam yapayım güveniyor seni bağlamaz demiş. Biraz fazla gevşek.
Fazla ince düşünceli olmaya gerek yok, insanlar bundan anlamıyor. Ayrıca sorun olacaksa ona olacak, sen boşversene. Muhatap olmak istemiyorsan o ayrı mesele tabi.
Karaktersiz demek ki açıkça söylemesi de ayrı bişey zaten
boyle biri geniş bir ve gavattır bundan ne sevgili olur ne flört
sevgilisinin haberi vardır veya umursamıyordur. sevgisi ona bedeni istediğine aittir. onaylamam şahsen.
Hep böyle soğuk mu? Uyuz olurum böyle birden değişen insanlarla. Başkalarının duygularıyla niye oynuyorsunuz gavatlar ya
Sen çok ucuza satmışssın kendini ama çocuğu bilmiyorum
Çantada keklik görüyor. Doyumusuz ve aşağılık biri.
bu konuşmadan anladıgım, senin de bir yerlerin oynuyor gibi bir yılışıklık var çocukta haklı sayılmaz
Sevgilisini sevmiyor ya da senin tepkin için böyle bir yalan söylüyor.
Şerefsiz bence
kız yüz vermiyorken seni kullanmaya kalkmış işte.
Yağ gibi üste çıkıyor
Senden umudu kesince, dürüstlüğe yatma çabası.
Yazıyormusun sen hala
Yok görüşmiyorum
okurken bile tuhaf oldum
Çok iğrenç değil mi? Acaba blöf mi yapıyor dedim ama blöf olarak bile çok iğrenç
Sen kara kedilik yapmışsın
Mutluluga ramak kala kale diregine kafa atmis
İkincisi icin ugrasiyor😊😊
Aaa küfretmek istemiyorum snsns
Aşağılık karaktersiz laflara bak
Kimseye güven yok bu devirde engelle gitsin
Kiz tam kezo ve basit. cok belli
Ne alaka ya?
Erkege resmen belli ediyor. opuselom dese opusursun
Salak salak konuşma bu insanla çok uzun bir süre görüşüyordum ve hep sevgilisinin olmadığını söyledi ve birden sevgilim var diye bu konuşmada söyledi. Ayrıca ben hiçbir kıza kötülük yapıp sevgilisini elinden almam bu benim karakterime uymaz. Hem bu çocuk bana yazıyordu ben ona değil
Basitsin ama
Seni ciddi bile alamıyorum. Doğru dürüst bir açıklama yapmaktan aciz bir insansın.
Yapma. cok basit oldugun belli. yeminle ciddiyim. cocuk yuz verse hemen kabul etcen
Zaten adam eski sevgilimdi ve tekrar bir araya gelme gibu bir imkan her zaman vardı ama bu yazdıklarından sonra asla.
Cinsellik icin kullanir atar seni. bu kadar net
Atamaz çünkü öyle bişey asla olamaz
Bay akıllı gizli üye. Kezbanlık ne demek? Bu kelimenin anlamını bilmiyorsun, bilmediğin bir kelimeyi başka bir anlamda kullanıyorsun. Kezbanlık sadece erkeklere kaba davranan, kibarlık nedir bilmeyen kızlar için kullanılan bir kelime. Ota boka kezban diyorsunuz. Kelimeyi kendi anlamının dışına çıkardınız saçma sapan anlamlarda kullanarak. Anlamını bilmediğin bir kelimeyi kullanma. Komik bir duruma düşüyorsun.
Engelle gitsin.
Düşünmeye bile değmez.
Seviyesiz
karaktersiz çok net
cocugun adi ne?
Boşver adı bende gizli kalsın ki, hala insan içine çıkmaya yüzü olsun
sadece ismini ver soyadini verme, bendede var bitane aceba omu diye merak ettim
ya da ozele gel
Seninki nereli?
ankarali seninki?
İstanbul
ne yazdı sana
Günaydın mesajları canım cicimli konuşmalar ama sevgilisinin olduğunu hiç söylemedi. Bilmiyorum belki blöf etti ama yinede çok çirkin bişey
saçma insanlar
Karaktersiz.
Ergen s
Okumucam banane
Vura vura yardırıyor
popon biri
Düşünmek bile israf
götü kalkmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar