evet arkadaşlar Muhsin Yazıcıoğlu hakkında ne düşünüyorsunuz neden? lütfen boş geçmeyelim bildiklerimizi aktaralım?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Fikriyatı bana zıt açıkçası BBP partisinin MHP ile arasında çok farkının olduğunu düşünmüyorum seçmen kitlesinin de öyle
Geçmişte hataları olabilir tam bilmiyorum iyi ya da kötü diyemem
Ama ölünce üzülmüştüm Bahçeli de olsa üzülürüm Kılıçdaroğlu da Gül de yazık yani yine de ne kadar zıt olursak olalım ölümlerin hepsi acıdır.
Ama şunu söyleyeyim çok milli bir insandı evrensel değildi Liberalizme ve Abd ye karşıydı bu yüzden dar bir görüşe sahipti geniş bakamıyor kapsayıcı düşünemiyordu...17 Yorumla- +1 yıl
haklısın dimi şimdiki iktidardakiler gibi abdnin yaltakçısı olsaydı ülke bu şekilde bölünme sürecinde olsaydı pkklıları meclisde yer almaları için şartları uygun hale getirseydi iyi olurdu dimi?
- +1 yıl
Sen milliyetçi ya da ulusalcısın sanırımbana sorarsan demokrasi çoğulcu olmalıdır, her görüş temsil edilebilir ayrıca
Demokrasinin temel 6 ilkesinden 6 okundan biri olan çoğulculuk nasıl yok sayılabilir ki? Bu arada siyasetle ilgilenmiyorum benim için önemli olan fikirler - +1 yıl
:) sence o duruşu sergileyebiliyorlarmı Allah aşkına bir bak söyle ya :)
- +1 yıl
Değişime karşı durmak bana göre değil diyorum ya ben reformist insanları severim sen daha çok muhafazakar koruyucu aynı şekilde devam ettirici :) Hayır durmuyorlar da durmasınlarda zaten :)
Bence ikimizin hayata bakışı çok farklı :) senin bana eleştiri diye söylediğin şey aslında benim için övgü :) ben sana eleştiri diye söylediğim şey senin için övgü :)
Gerçi o süreçte tersine döndü şu an seviyeli tek sesi Gül den ve Kılıçdaroğlundan duyuyorum :) Demirtaşında bazı olaylardaki tutumunu yakdir ediyorum sosyal haklar konusunda
Neyse fikirlerinize saygı duyuyorum bence her fikir olmalı yine de bu zenginlik ve hoşgörünün bir gereği :)
İyi geceler - +1 yıl
peki sizede iyi geceler...
- +1 yıl
ayrıca gebermek vs kelimelerini kullanarak seviyeni gösterme saygılı birşekilde cevaplıyorum saygını bozma.
En İyi Cevaplar
Ölmeden önce bile sevdiğim duruşuyla takdir ettiğim biriydi siyasi parti olarak partisinin o seçimde iktidara gelemeyeceğini düşünüyordum ama ileride gelebilir ümidiyle baktığım ve çok şey bildiği için şehit edildiğini düşünüyorum aşağıda böyle bir ölümü haketmedi diyen arkadaslar olmuş sözlerine katılmıyorum ŞEHİTLER ÖLMEZ ve şehitlik herkese nasip olmaz zaten Allah her şeyi hakkıyla bilendir sorulacak bir hesap varsa illaki hesabı görülecektir
11 Yorumla- +1 yıl
ağzınıza sağlık... :)
- +1 yıl
Maraş katliamının baş katillerindendir. Ölümü de kendisini kullanıp atan devlet tarafından oldu. kafasını kullanamayan insanları vatan millet diye gaza getirirler istediklerini yaptırırlar sonra kazada yok ederler
https://www.youtube.com/watch?v=w2QxDlEanjM
ne tesadüftür ki helikopteri de maraşta düştü bir sürü suçsuz aleviyi öldürdükleri alevi çocuklarını ağaçlara çiviledikleri ölü kadınlara bile tecavüz ettikleri yerde. mazlumun ahı çıkar illa ki52 Yorumla- +1 yıl
bir kere M. Yazıcıoğlu adam gibi adamdı müslümanlığı ile örnekti. o asla ne kadınlara tecavüz nede çocuklara zalimliğe sebep olmamıştır. bunlar tamamen provake olaylardır. aynı başbağlar katliamında olduğu gibi.
- +1 yıl
hadi l*n ordan benim anne tarafım maraşlı solculardan bana masal anlatma bilmeyenlere yutturmaya çalış
- +1 yıl
BOPçu da değildi Fetullahçı da... İngililtere kamarasının ortadoğuda liderlik teklifini reddedendi. Parti binasının kaloriferi yanmazken topladığı parayı kardeşlerine gönderendi. Millet (!) meclisinde Şimon Peres'i dinlemeyendi. "Bu ülke İran olmaz ama Suriye olmasına da biz izin vermeyiz" diyerek bugünleri anlatand. Yaşadığı hayatın hiçbir anında fırıldak olmayandı. Pkklı vekillerle halay çekmeyendi. Hakk'ı sevendi, halkın sevdiğiydi.
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
Duruş ve karakter olarak sevdiğim bir kişilik. Böyle bir ölümü haketmedigine inandığımdan üzülüyorum. Mekanı cennet kabri nurlarla dolsun inşaAllah..
(Maraş Katliamı sorumlusu yazacaklar hiç ugrasmasinlar)45 Yorumla- +1 yıl
evet pekala siyası olarak düşüncenizde bu yöndemiydi? söylemek zorunda değilsiniz tabiki isteğe bağlı?
ve ölmeden öncede bunları biliyormuydunuz - +1 yıl
Siyasetten anlamam. Siyasetle hic alakadar olmadim. Hiç de sevmem. Ben karakter ve duruş olarak seviyorum kendisini.
- +1 yıl
Evet biliyordum. Rahmetli olduktan sonra tanimadim kendisini. Ondan önce de severdim cunku dedem desteklerdi.
- +1 yıl
peki siyasi olarak doğrudan ve dik durandan olma yanlısı değilmisiniz?
- +1 yıl
İnsanlari birbirine kirdiran dusman eden bir siyaseti benimseyemem. Bu sağ cenap icinde geçerli sol cenap için de. Ve yillardir siyasettekilerin her biri halki birbirine kirdirmiştir. O yuzden desteklemeyi de ilgilenmeyi de dusunmuyorum.
- +1 yıl
Hemşehrim. Adam gibi adam.
Hayali Türk İslam birliği kurup, tek bir çatı haline getirmekti tüm Türkleri.. Buna dışarıdan el attılar, engel oldular bu hayaline. Allah rahmet eylesin.21 Yorumla- +1 yıl
sadece dışarıdan engel olduklarını düşünmüyorum... ama katılıyorum
- +1 yıl
80 darbesi öncesi Ülkü Ocakları genel başkanı 12 eylül'de gördüğü iskenceyi sanki vatani görevini yapiyor gibi normal bir süreç olarak anlatan büyük başkan
20 Yorumla - +1 yıl
suikast yapıldı bilerek öldürüldü ülkcüdür aynı zamanda büyük birlik partisi ihtidardı yaşasaydı şimdi allah rahmet eylesin katilleri hala yakalanmadı o helikoteri düşüren tayyiptir
20 Yorumla - +1 yıl
Devletin maşası her zaman olduğu gibi devlet eliyle öldürüldü..
36 Yorumla- +1 yıl
nereden devletin maşası olduğunu düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Türkiye siyasal tarihine bakarsanız ülkücü hareketin neye nasıl hizmet ettiğini görürsünüz siyasal anlamda.. Muhsin Yazıcıoğlu cart curt gibi adamlar her zaman devlet eliyle kullanılır sonra bir köşeye atılır..
Abdullah Çatlı gibi.. Devlet kendi katillerini kendi katleder.. - +1 yıl
cart curt diyerek kendi basitliğini göstermeni yadırgıyorum kardeşim. bir kere sen o adamın tırnağı kadar dik durup konuşamıyoken varsayım ve dogmalarla inandığını aktarma lütfen... araştır biraz
- +1 yıl
Doğrudur hoş bir söylem olmamış olabilir ancak o adam halkımın katilidir... Kendisini ve siyasi hareketini beğenmiyorum. Fikrimide söyledim... Keşke geneliniz herkes hakkında bu kadar hassas olsanız be kardeşim... Bence senin ve zihniyetinde olan insanların buralarda ki seviyesi ortada.
- +1 yıl
ataların kim? türk değilmisin =?
- +1 yıl
Zorunda mıyım? Halk tabiri size ne kadar uzak değil mi illa başına Kürt veya Türk diye eklemek gerekiyor..
Atalarım mı? Bizde ırksal soy yoktur.. Bir de zihinsel soy vardır..
Şeyh Bedrettin, Pir Sultan Abdal, Seyyid Rıza , Karl Marx , Spartacus... Diye uzar gider... Sadece kandan almayız biz bizim fikir soyumuz vardır...
Zulme karşı başkaldırı bilir misin?
- +1 yıl
Birçok insanın katline önayak oldu. Tek katledenler onlar değildi tabi bu dünyada, kendi sonu da onlardan birilerinin elinden oldu.
511 Yorumla- +1 yıl
birkere bunu kendi gözlerinle gördün mü? yoksa kulaktan duyduklarınla mı söylüyorsun? ben tartışmaya (konuşma niteliğinde) açığım.
- +1 yıl
Kendi gözlerimle görmedim, ama görmek de değil, bizzat yaşayan kişilerden dinledim, dinleme olanağım olmayanlarında mezarına gittim. Ben kendimde Maraşlıyım zaten.
- +1 yıl
ben kendimde sivaslıyım ve bizzat muhsin yazıcıoğlu ahlakı ile büyüdüm bizde zulüm yoktur bizde yalan bizde ihanet yoktur... duruşumuz birlik duruşudur birlik türk islam birliğidir ve bu yolda onun kadar saygılı duran bir adam daha gösteremezsiniz?
- +1 yıl
@ertunc44 kardeşim öncelikle delikanlı gibi kendin cevabını yaz. 2. olarak buna kim şahit ve neden bu kadar içerliyorsun? başındakiler gibi senin rızkınımı çaldı? senin ülkeni başkalarına eşkeşmi çekti ne yaptı? maraş katliamı diyorsun bana kesin bildiklerinle maraş katliamında m. yazıcıoğlu bunu yapmıştır diyebilirmisin? bunun vebalini alabilirmisin?
- +1 yıl
Biz de zulüm yoktur? Madem Sivaslısın fazla uzaklaşmadan ordan gitsek o halde, Madımakta oteldekilerin yangından kurtulupta sığındıklarında geberin diye kovuldukları parti binası BBP, kovanlar da BBPli değildi o zaman? Ya da bir diğer ihtimal, sen de bu fikirdesin o vakit? Katliamın faillerinin Sivas katliamı içinde Muhsin Yazıcıoğlu nun adını vermesini ayrıca sormak isterim tabi?
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=YSLvuYcmpDs
buyur kendin dinle madımak otelinin içinden sen şimdi biz siz diye ikilendirdiğin için buyur kendinden olan birinden gör. - +1 yıl
Biz ve siz diye ikilendirmek? Tek yaptığım " biz de zulüm yoktur "cümlesini yazmak oldu, bu cümleyi kuran ben miydim, yanlış hatırlamıyorsan ben değildim de? adfdfs herşey iyi hoşta yapılan araştırmalarda otelde olup yaralı kurtulanlar, yara almadan kurtulanlar ve otel dışında olduğu için kurtulanlar listesinde Bülent Kaya ismine rastlanamamış, Arif Sağ da böye biriyle konuşmadığı ve hatta tanımadığı söylemiş. Olayı paklayacak başka bir BBP li olmayan şahıs varsa alayım lütfen?
- +1 yıl
www.muammertunahan.com/.../...-onlar-kurtardi.html
buyrun arif sağdan. - +1 yıl
Aldılar diye minnet edilirdi belki, ama öncesinde pencereden geçmek istediklerinde engel olunmasaydı, " neden geldiniz, biz sizi çağırmadık " denilmeseydi. Son çare insanların yana yana öldüğü görüldüğünde ve Arif Sağ dolayısıyla içeri alınmasalardı. Kaldı ki olan her normal insanın yapması gereken bir şeydir, ekstra bir çaba yok, anormal bir kurtarma operasyonu yok, kendini ateşe atma durumu hiç hiç yok. Pencerelerinden geldiklerinde önce almak istemiyorlar ki bir çok insanı reddediyorlar, onların önlerinde yanmaya başladığını da görünce izin veriyorlar, çok şakşaklancak birşe yok sanırsam.
Mekanı Cennet olsun
(Orda olduğuna inandığım ender insanlardan)00 Yorumla- +1 yıl
Turkiye toplumunun katilleri onemsediginin guzel bir ornegi. Katildi... Piyondu... sonra da susturuldu.
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Arap milliyetçisi bir adamdı, 80 öncesi dönemde marksizm, sol ve alevi şia tehlikesi adı altında bir çok cinayette parmağı oldu.
13 Yorumla- +1 yıl
daha kendini açıktan gösterecek kadar bile cesareti olmayan bir insanın kulaktan duyma dogmaları... arap milliyetçisi değil türk milliyetçisidir kendisi!
- Cevap sahibi+1 yıl
milliyetçi hareket partisinden (o zamanlar partinin adı milliyetçi çalışma partisi idi. sen bilmezsin ama detaya ekleyeyim) neden ayrıldı bunu öğren.
- +1 yıl
Türk İslam Birliği için. sen bilmezsin derken çocuk çocuk konuşma ya!
Sözünün eri , yigit , mert , korkusuz , hak adamiydi..
Allah rahmet eylesin02 Yorumla- +1 yıl
peki o adam gibi dik ve doğrudan yanamısınız?
- +1 yıl
Oyle olmaya calisiyoruz. Muhsin Baskan dogru bildiginden saşmayan adamdi. Olmeseydi şu an ulkenin Basbakani kendisiydi. Komploye gitti. Siyaseti sevmedigim gibi siyasetcileri hic sevmem. Ama Muhsin Baskanin yeri ayridir , ayri da olacak. Her sey den ote bizlerden birisiydi. Saygiyla aniyorum rahmetliyi
öldürttüklerini biliyorum sadece
çok farklı bir liderdi Alparslan Türkeş ten sonra gelebilicek en iyi liderdi
ölmeseydi MHP nin oylarını da toplar götürürdü00 Yorumla- +1 yıl
Muhsin YAZICIOĞLU Siyasetin en temiz Adamıydı ADAM GİBİ ADAMIYDI bir daha öyle bir Türk İslam Siyasetçisi gelmeyecek.. cCc
00 Yorumla - +1 yıl
Zamanında kullanılmış bir zat olduğunu düşünüyorum. Uç örgütlere katılıp kullanılmayan görmedim.
03 Yorumla- +1 yıl
ne yönde kullanıldığını düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Kendisi de bizzat kullanıldım dedi, yanlış yaptık dedi bazı olaylar için.
- +1 yıl
mesela?
- +1 yıl
Kesinlikle daha çok nefes alması gereken bir liderdi.
00 Yorumla Abdullah catliya bagli calismaktaydi. Cok fazla bilgiye sahipti ve aciklayacagini bildirdigi icin suikaste kurban gitti.
00 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şey düşünmüyorum...
26 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Düşünülecek bir şey olduğunu sanmıyorum...
- +1 yıl
neden ama?
- +1 yıl
Sevmiyorum!
- +1 yıl
neden işte be adam neden?
- +1 yıl
Devletin besleyip büyüttüğü nitelikli bir katil ve iş birlikçi adamın nesini seveyim?
Şimdi bana ispatla bunu diye zırvalama! Gece gece insan kırıntısı birisi için parmaklarımı yoramam!
gönüllerin başkanı :)
10 Yorumlailk seferde dikkatmi çeken birisydi :/
02 Yorumla- +1 yıl
hangi yönü ile ve neden?
- +1 yıl
Adamın dibi.
17 Yorumla- +1 yıl
pekala o adamın yolunda ona yoldaşlık ettiniz mi? veya ediyomusunuz?
- +1 yıl
Tabiki ediyorum.
- +1 yıl
teşekkür ederim paylaştığın için :)
- +1 yıl
Önemli değil ☝☝☝☝
- +1 yıl
İstanbul il başkan yardımcısı ve teskilat başkanı patronum olur 😊
- +1 yıl
bende aydındayım yeni parti bazında bu işlere adım atıyorum rabbim yüzümüzü kızartacak şeylerden uzak kılsın...
- +1 yıl
Amin cümlemizin.
Rahmetli saygın bir insandı. Ama harcadılar işte.
00 YorumlaSevmem... Nefret edecek derecede sevmem...
20 YorumlaRTE tarafından öldürülen bir maktül !
00 Yorumla- +1 yıl
Katliam sever.
240 Yorumla- +1 yıl
gerçekten katliamsever olsaydı şu an sen burada bu şekilde cevap veremezdin !
www.muammertunahan.com/.../...-onlar-kurtardi.html - +1 yıl
Ortada olan seyleri inkar etmek cok moda zaten. Daha akp oncesi ulku ocaklarinin ne halt oldugunu cumlealem biliyor. Onu gectim kendisi olmeden once pismanligini dile getirdi hos kimse samimiyetine de guvenmedi. Neyse sonuc olarak geberip gitti.
- +1 yıl
Allah aşkına başbağlar katliamı nedir bilirmisin sen duydun mu hiç?
- +1 yıl
Hep ayni cumle bir onu ogrenmisiniz. Basbaglar deyip magduru oynamayin size yuz yillar boyunca direnilmis yinede katliamdan vazgecmemissiniz. Simdi butun olanlarin uzerini ortmeye bir onu ogrenmisiniz. Sanirsin bana papagan.
- +1 yıl
ya başbağlar katliamından bahsederken senin için ne kadar sıradan geldiğini gösteriyorsun farkındamısın. her iki katliamda bu milleti birbirine kırdırmak isteyen dış mihrapların oyunuydu senin gibilerde her daim kandılar buna.
- +1 yıl
Kandiranlari aklama cabana hayran kaldim. Ulku ocaklarinin basinda kim varmis bir bak bakalim.
Tekbir getirilip , kurtcuklar yapilarak yakildi o insanlar.
Ha diyorsan ki ocaklar amerikadan surdan burdan emir aliyor diyorsan eywallah. - +1 yıl
hayır tabiki provoke edenler dışardan bunu hala göremiyorsan ne diyim ben sana. ben ne kadar koyu alevi birisi olursa olsun eline silahı verselerde asla bir müslümanı vuracağına inanmıyorum ki keza sünnilerinde aynı şekilde. sen şahsın adına söyle versem eline silahı bana zarar verirmisin ki kavgalı dahi olsak?
- +1 yıl
Donemin hedef kitlesi alevilerdi ve yavasca terorist olmadiklari ortaya cikmisken simdi bunu kurtler icinde soyle o zaman?
Bir kurt oldugunde seviniyorsunuz hele ki bbp li biri olarak hic inkar etmeyin..
Doguda asker eliyle halka yapilanlara sessiz kalmayin falan.
Madem oyuna gelinmeyecek kardes irkina sahip cikman gerekmiyor mu? Onlarin vergisi batida buyuk sehirlere akarken daha kendi dillerinden hizmet alamiyor olmasini bir musluman olarak nasil kursagindan gecirip sindirebiliyorsun mesela ben cok merak ediyorum. - +1 yıl
hangi vergi çok pardon? :) ayrıca ben ırkçı değilim. bölünmeyi ve kürdistan diye saçmalamayan her kürtte benim kardeşimdir. herkesi bir tutma lütfen.
- +1 yıl
Hangi vergi demen bile ne oldugunu ortaya koyuyor senin. Sen kul hakki yemeye devam et..
Kurtler icin turlu turlu uydursugunuz kiliflar arkasina saklaniyorsunuz..
Peki ulkedeki 20 milyon alevinin 8 bakanliga es ayrilan butcesi ile diyanete akan vergisi nolcek?
imamlara camilere akan butce.. yani kusura bakmayinda sizin ibadetiniz bizim cebimizden geciyor Cunku ulkenin en buyuk butcesinden sizin disinizda kimse hizmet almiyor.
Keyifler efenim Cennet sizi bekliyor. - +1 yıl
:) ibadet olarak ne yapıyosun ki bu şekilde suçlamalarda bulunuyorsun çok merak ediyorum? sen müslüman değilmisin? camilerin nesi sana dini bir yer gibi gelmiyor senin kitabın Kuran peygamberin hz. Muhammed değilmi?
- +1 yıl
Aleviler musluman degildir bir kere o ayaklari birakalim. Ta o zamandan katliamci emeviler tarafindan asimile politikalari uygulanmis ibadetlerinide gizlemek zorunda kalmislardir. Bir cesit imalarda bosuna bulunmaya calisma ben yemem onu.
Ibadetimi istedigim gibi yaparim bu seni ilgilendirmez bu da ayri bir konu.
Konu senin haram yedigin gercegini degistirmiyor. Ha sende seyhulislamin fetvasina kulak verip alevilerin katli vaciptir , kizlarina mallarina tecavuz edilebilir diyorsan ve hakkin bu oldugunu dusunuyorsan eywallah. - +1 yıl
sen müslüman değilsen neye göre kime göre haram helal? yanar döner olmayın lütfen.
- +1 yıl
Sana gore elbette. Yani kul hakki haram siye biliyorum. Yoksa oyle degil mi?
Yani senin tabirinle bende bir yanar donerlik goruyorum ama..
Hatta bu degil bir cok soruma cevap bile vermedin. - +1 yıl
:) karar ver?
ben asla sana müslüman değilsin demedim dememde. para ile imanın kimde olduğu belli olmaz. benim cevaplarımın altında önyargı arama. evet cevap vermediğim soruların var çünkü onlar konu dışı ve bu şekildeki konularla asıl meseleyi dağıtırsan bir yere asla varamayız. ha şuna gelince katliamlar sadece sol ve alevilere değil sünnilerede yapıldı ve yapılmakta. sadece sünniler aleviler kadar sokaklara dökülüp haklarını aramayı sizin kadar birlik olmayı bilmiyorlar susmaya susturulmaya alışmışlar bu yüzden siz rahat rahat istediğiniz şekilde yargılayabiliyorsunuz bunu asla unutmayın!. - +1 yıl
Devlet sunni turkler icin devlet. Sustuklari falan yok keyifleri yerinde. ulkuculer tabi masalik yapiyor cunku adi uzerinde ''turk islam birligi ''yani turk ve musluman olmayan hak aradiginda her yolu mubah goren bir zihniyet.
Acilan konularda ulku ocaklari yani muhsin yazici ogluylada dogrudan alakali.
Birak bu fasizan ayaklari. Dogrudan hakkini ara bak bakalim karsina hak aradigin icin kim cikiyor.. - +1 yıl
yıllarca ben parti bünyesinde vs bulunmadım sizin tabirinizle hümanist kendi tabirimle müslümanca yaşadım. ama karşıma sizin gibilerden başkası çıkmadı emin olabilirsin. oruç tutan bendim ramazanda yemek yiyip saygısızlık eden sizlerdiniz yine ben ayıplandım sustuğum için ki hangi dilden dinden olursan ol önce adam ol.
- +1 yıl
Himm bizim orucu bizim mutevaziler hic soylemediginden pek iplenmez bile.
Ekmek yemekse problem vay anasina ya.
Ben uzUluyorum ya bazen insanlarin gercekten yuzu hic kizarmiyor bir seyleri soylerken.
Bunu gectim ibadetine mum sondu diyebilecek kadar asagilik durumlara dusmusken hemde. - +1 yıl
ben asla öyle birşey söylemedim söyleyenede inanmadım. ayrıca evet sizin orucunuzuda biliyorum su içmiyosunuz geri herşey var.
- +1 yıl
su icmiyorsunuz geri hersey var demis adam gfzfuigigig. alevi senin tutugun orucub aynisini tutar sadece iftar yaptiginda su icmez. bilmiyorsan sus bari. bir de ben orucluyken yanimda yemek yediler magdurum ayagina yatmis jfhxjggjufjf sen oo orucu nefsine hakim ol diye tutuyosan yanimda yemek yediler demiceksin.
o kadar alevi arkadasim var biri sikayet etmedi biz orucken yanimizda yemek yediler diye. - +1 yıl
bak ya :) ben yakınmadım saygı diyosun ya hani saygıdan bahsettim. birde ergen ergen gülmelere ne diyorsun sen ya :) saygı duymayı öğrenmeden saygı bekleme diycem ama ben saygı duyuyorum çünkü benim karakterimde edebimde o var.
- +1 yıl
sen alevinin orucuna saygi duydugun icin sadece su icmiyorlar geri kalan hersey var diyorsun degil mi? senin aleviden üstünlügün nedir ki kendine saygi beklerken onun orucunun dahi nasil tutuldugunu bilmeden sallayip " ehe sizinki de oruc mu" demeye getiriyorsun.
önce saygiyi hak et. - +1 yıl
Sagisizlik akiyor kopuk. Edep haya dersine girdi bu hangi hadle bilmiyorum ama cevabini kaldirdim. Ugrasilmaz bununla.
- +1 yıl
neden kaldırdın?
- +1 yıl
bizim buralardaki aleviler de icki icer ama ne is anlamadim o kafayla bile cevreye rahatsizlik vermez kendi hallerinde takilirlar, ayik kafayla insan yakan canilerle kiyaslanamayacak kadar edep ve ahlak sahibidir.
cocuklarina ilk ögrettikleri sey elini beline diline sahip oldur.
yani demem o ki sayin alevi düsmani sen önce alevinin insanlik mertebesine ulas sonra gel ahlaktan edepten bahset. - +1 yıl
neden eşit ve adaletli olmuyorsun neden kaldırıyorsun? sonra dürüstlükten bahsediyorsunuz.
- +1 yıl
Bildirim gelir merak etme. Yonetime sorarsin adaletide.
- +1 yıl
bu kadar adamsın işte ! karakterini ayakta alkışlıyorum !
- +1 yıl
Sen alevilere edepsiz hayasiz de gel bana adamliktan bahset.
Ne ala memleket. - +1 yıl
esitlik mi dedi bu la? jvgxcjcchohig.
bir kesimi ahlaksizlik ve edepsizlikle suclamak nezamandan beri adalet oluyormus?
ha dürüstlüge gelince "ay benim aleviye karsi biseyim yok" diyip ikiyüzlülügün yüzüne vuruldugunda tüm nefretini kusmak dürüstlük olmuyor olsa olsa piskinlik olur bu. - +1 yıl
@kopukucurtma5 sen dürüst efendi güvenilir bir şekilde gösterde aleviliğini ben edeple gıpta ederim merak etme benim gördüğüm kişilerin yüzde 90ı anlattığım şekilde bu kulaktan duyma değil gözle görme.
- +1 yıl
@kopukucurtma madem öyle senin derdin ne?
- +1 yıl
ne is alevi düsmani falan mi olmam gerekiyor alevi olmadigim icin?
alevileri ahlaksizlikla edepsizlikle mi suclamam gerekiyor?
asil senin derdin ne? - +1 yıl
@kopukucurtma konu bir kere o bile değilki sünni düşmanı oluşunun sebebi ne?
mevzu m. yazıcıoğlunu sordum neler neler sallamaya başladınız ne çok yaranız varmış meğer. - +1 yıl
sünni düsmani oldugumu nereden cikardin? ailem sunni diyorum aileme neden düsman olayim en basta ve dahasi en az alevi arkadaslarim oldugu kadar sunni arkadaslarim da var.
benim düsmanligim fasizm cukurunda debelenenlere.
muhsin yazicioglu dedigin seninle ayni zihniyete sahio mezhepci fasonun tekidir.
hani imkanin olsa aleviler edepsiz ahlaksiz diye ayni katliamlari yapar yaptirir sonra cikar "ehe dilil yoq" dersin yukarda yaptigun gibi. - +1 yıl
yaparsak yaptık deriz nokta
- +1 yıl
valla yok yapsak yaptık deriz :) ya kurban oluyum sendeki bu inat nedir ya
- +1 yıl
yaptiniz o kadar.
- +1 yıl
sende yaptın o halde?
- +1 yıl
he o yüzden burada katliamcilar aklamaya calisip belirli kesimleri ahlaksizlikla sucluyorum (:
hakettiği şekilde öldü
01 Yorumla- +1 yıl
yukarda yazdıklarım aynen geçerli kanıtlarıyla beraber bekliyorum.
- +1 yıl
katliamci.
36 Yorumla- +1 yıl
Hayretle izliyorum kendisini valla.
- +1 yıl
valla mı :) hani müslüman değildin sen :D
- +1 yıl
Ne alaka kim demis muslumanim diye?
Sen dedin onu ama masallah atmadigin iftira kalmadi. Neyseki yabanci oldugumuz seyler degil bunlar jgdkbbsb
Neyse simdi buradan bakinca hangi zihniyetin daha adil ve temiz oldugu ortada.
Allah kirletmesin bkz ergen gulusu jvxkvvksv - +1 yıl
hayyy :@ taam valla sus ya.
- +1 yıl
@kopukucurtma5
@redhotchilitits
Arkadaşlar fenasınız he sizden korkulur... :)
Adam patlayacak şimdi ya sev ya terk et!!! Diyerekten...
Biliyorsunuz tünelden önce son çıkış bu cümle bu zihniyet için.. - +1 yıl
demis kadar oldu (:
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar