Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Garip geliyor, bu düşünce hem erkekleri sözde daha güçlü birer insan yapmayı amaçlıyor hem de büyük bir kısmını yerin dibine sokuyor.
Yerin dibinde olanlar daha sinirli ve saldırgan hale gelirken, alfa diye yüceltilen erkekler ise kafaları rahat bir şekilde hayatlarına devam ediyor.
Yani bir şekilde, birbirinizi gaza getirip yine birbirinizin ayağına çelme takabiliyorsunuz, büyük bir başarı tebrik ederim.
Ayrıca ne bir kadın ne de bir erkek hayatında sümsük bir insanı istemez. Alfası betası yok.236 Yorumla- +1 yıl
Yok bayağı sümsük tipler oluyor genelde. Kadın da erkek de birbirinden üstün ya da ulaşılmaz değil sonuçta; her şeye çekinen, iki cümle kurmaktan aciz insanlar sümsüktür.
Aynı şekilde, bence siz yanlış düşünüyorsunuz çünkü Alfa olmak diye bahsedilen şey onunla yatayım bununla kalkayım gideyim itlik serserilik peşinde koşayım gibi bir ruh halini yansıtmıyor. Bunun adı açlık, görmemişlik ve çocukluktur.
Yerin dibine de sokma durumu gayet mevcut, kendini beta olarak gören kim varsa arabesk arabesk ağlıyor lanet olsun kadınlara ühühühü diye - +1 yıl
Başka türlü anlayamacağınızı düşündüğüm için bir örnekle açıklayacağım.
örnek1:// Bir arkadaş var yakışıklı ve uzun boylu bunların dışında sporla ilgileniyor vs kendisinin herhangi bir çabaya girmemesine rağmen kızlar tarafından istekler vs geliyor. Bu ilgiden dolayı duygusallığını yitirmiş ve kızları sadece beden rahatlatma aracı olarak görüyor.
Örnek2: Hiçbir utanma-çekinme sorunu yok ortalama bir tip. Duygusal, aşık olup evlenmek istiyor ama mevcut konseptten dolayı istediğini pek bulamıyor.
Malum topluluğun alfa beta tanımlaması kabaca budur. Kızların çok tercih ettiği erkek alfa, kızların tercih etmediği erkek ise beta olarak tanımlanır. Erkeğin kendi özelliklerinden dolayı değil; kızların tercihleri bu kategorizasyona sokar onları.
Daha ileri ki süreçte duygusal ve cinsel olarak istediğini alan kızların artık evlenmek ve çocuk yapmak için betaya yönelmesine ise, "alpha fucks beta bucks" diyorlar. Bir nevi kaymağı alfanın posası betanın. - +1 yıl
Ulaşılmaz abla kimseye ulaşamadım kimseye tapiyorum
- +1 yıl
Ben gayet anlıyorum çünkü o kadar komik bir konu ki boş zamanlarımda sık sık bu tartışmaları okurum.
Fakat atladığınız çok büyük bir nokta var, hormonlar.
Bir sürü yakışıklı insan boşta, çünkü karşı cinse çekici gelmiyor.
Hiçbir kız liseli bir ergen değilse ay berkecan spor yapıyor gidem de ona yanaşam kafasında değil.
İnsanları çekici yapan şey öncelikle hormonlar sonra da zekası, ağzının laf yapmasıdır. Bu erkeklere özgü bir durum da değil kadınlar için de bu iki madde önemli.
Şu ikinci tip ise bildiğin sümsük ve yapacak bir şey yok, bir insanın duygusal olması ya da evlenmek istemesi onu iyi ya da doğru birisi yapmıyor. Eğer duygusallık adı altında prensesler gibi o an hayatında kim varsa evlenmek istiyorsa bu beta bey, hayatın acı kazıkların yemeye mahkumdur.
Aynı şekilde bu evlilik düşkünü kadınlar için de geçerli.
İlişkilerin belirli formülleri yok, hormonlar var.
- +1 yıl
Sen ne diyorsun abla? Olay zaten bedendili, özgüven, dış görünüş, zeka, cesaret, üslup, güçlü iletişimle alakalı daha çok.
- +1 yıl
"Bir sürü yakışıklı insan boşta, çünkü karşı cinse çekici gelmiyor.
Hiçbir kız liseli bir ergen değilse ay berkecan spor yapıyor gidem de ona yanaşam kafasında değil."
katılmıyorum. Her yerde liseli olsun olmasın rastlayabilirsin bu kızlara evli kadınlarda bile böyle.
Ağzın laf yapması bir zeka olgusu değildir, seni zeki gösterebilir tabi o ayrı. Verdiğim örnekte ikinci tipe gelince adamın tek terdi aşık olup evlenmek değil sadece 1. tip yerine düzgün bir ilişkisi olsun istiyor sanırım anlat-a-mamışım :(
Ben yeni başladım araştırmaya açıkçası inanmaya başladım bu topluluğun düşüncelerine sosyal deneylerle de düşüncelerini kanıtlıyorlar. Görünüşe göre ilişkilerin hormonlardan kaynaklanan belirli bir formülü var. - +1 yıl
@Kaslıfilozof ablan kurban olsun evladım...
Esas sen ne diyorsun onu pek anlamadım, şuraya bir ton iyi özellik saymışsın. Eee?
Tabi ki insanlar bu özelliklere sahip diğer insanlar ile iletişim kurmayı ister. Bunun kadını erkeği yok. Evleğ evleğ diye gezen idiot bir kadın ile konuşmak ister misiniz? Muhtemelen hayır.
Olay zaten bu özelliklerle ilgili diyorsun, ben de bu özelliklere sahip olmayan insanlara kısaca sümsük diyorum. Ve ekliyorum kimse sümsük bir "kadın" ya da "erkek" ile muhatap olmak istemez.
Ve bu öğreti bu sümsük insanları sadece sinirli hale getiriyor, sürekli "Alfalar bütün VS modellerini elden geçiriyor siz hâlâ kendi kendinize halleniyorsunuz" tadında binbir türlü laf sokmalar vesaire...
Yok öyle bir şey evladım, bir yaştan sonra alfalık malfalık yok dolar olmuş 7 lira... - +1 yıl
Ya tabii yok :D Neyse tartışmaya gerek yok.
- +1 yıl
@Köktürk böyle şeyleri sadece eğlence amaçlı oku. Kendini geliştir, kariyer planını yap, başka şeyler ile uğraş. RP dev bir çöplük ve içindeki çoğu erkek seks hayatı kötü olduğu için boş boş konuşuyor.
Hayatında garip garip kadınlar karşına çıkacak, biraz açık gözlü ol asıl niyetleri ne ona göre tavrını takınırsın.
Bunlar önemsiz şeyler cidden. - +1 yıl
Sen Hayırdır? Kendini geliştir, kariyer planı yap diye önce hemcinslerine tavsiye ver bu yazdıkların benim bildiğim, yaptığım, uğraştığım şeyler.
Bu soruyu sorup ne düşündüğünüzü sormam benim bu topluluğa ait olduğumu veyahut seks hayatımın kötü olduğu vs anlamına gelmiyor. Benim çevremde her çeşit insan zaten var bana böyle anne edasında konuşmayın azarlarım sizi.
Ulan bir düşünce hakkında ne düşündüğünüzü soruyoruz benim düşüncem gibi ya küfür ediyorsunuz ya da böyle kendinizce beni bir kategoriye koyup akıl vermeye çalışıyorsunuz.
Beni tanımadan kendinizce kafanızdan bir görüntü oluşturup ona göre akıl vermeye kalkmayın. - +1 yıl
Ben sana seks hayatınla ilgili bir şey söylemedim, bu konuyu ciddi ciddi tartışan çoğu erkeğin böyle bir probleme sahip olduğunu söyledim. Ki var ve bu yüzden agresifler.
Azarlama kısmı ise senin problemin açıkçası pek umursamıyorum klavyenin arkasında kimdir nedir bilmediğim birinin azarını ya da sinirini.
Kendini geliştiriyorsan ne güzel o halde aynen devam et ne diyeyim. - +1 yıl
"Ben yeni başladım araştırmaya 'açıkçası inanmaya başladım bu topluluğun düşüncelerine' sosyal deneylerle de düşüncelerini kanıtlıyorlar. "
Bu alıntıdan sonra zaten benim ekstra bir cümle kurmama gerek yok. İyi günler beyefendi.
Ayrıca burası soru-cevap platformu bu tartışma da formata gayet uygun, bence siz bir tık alıngan olabilirsiniz. - +1 yıl
Yapmış olduğunuz alıntıda bu topluluğa ait kişilerin düşünceleri ve bu düşünceleri kanıtladıkları anlamı çıkarılabilir, herhangi bir "problemleri" oldukları değil. Bu kadar yanlış anlamaya meyilliyken gerçekten başka bir cümle kurmanıza gerek yok.
Soru cevap platformu olması tanımadığınız insanların örneğin benim hayatım ve yapmam gerekenler hakkında kendinizi merci görüp akıl verme, yöneltmeye çalışma hakkı vermiyor. Çünkü ben bu soru başlığında bunu sormadım.
O cümle bir tavsiye değil, uyarıydı 'tanımadığınız insanlardan' kasıtta benim.
Daha önce hiçbir tartışmada bu kadar kendi cümlelerimi anlatmaya gayret etmemiştim. - +1 yıl
Sevgili üye, ben alıntı yaptığım cümlede size adı geçen topluluğun "problemleri" olduğunu iddia etmedim, sizin görüşünüzün "bahsi geçen topluluğun görüşüne kaydığını" iddia ettim.
Normal bir tartışma içerisinde ana konunun yanında yan muhabbetler de açılır, ben de dedim ki bu topluluğa inanmış kişilerin ekseriyetle karşı cins ile ağır bir iletişim problemi var ve seks hayatları kötü. Bakın anlayın diye tekrar ediyorum, bu başka bir konu.
Siz kendinizi bana tavsiye veremezsiniz, beni tanımadan kategorize edemezsiniz, ben bu görüşü savunmuyorum şeklinde yersiz bir agresiflik ile suçlu psikolojisine girerek, ki buna hiç gerek yok, savunmaya kalktınız.
Siz bana "... benim düşüncem gibi ya küfür ediyorsunuz ya da böyle kendinizce beni bir kategoriye koyup akıl vermeye çalışıyorsunuz. Beni tanımadan kendinizce kafanızdan bir görüntü oluşturup..." şeklinde bir argümanla geliyorsunuz ve ben buna sizin cümlenizden alıntı yaparak cevap veriyorum. - +1 yıl
Ne hikmetse bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Siz bana "açıkçası inanmaya başladım bu topluluğun düşüncelerine" derseniz ben de sizi haklı olarak RP sempatizanı olarak görmeye başlarım.
Ayrıca uyarıda bulunabilecek birisi değilsiniz. Düşünce özgürlüğü çerçevesinde istediğiniz gibi evrene ve kainata uyarıda bulunun lakin tarafımca pek dikkate alınmıyorsunuz. - +1 yıl
Diyelim ki bahse geçen görüşe kaymış olsun suç mu bu? Nolmuş yani bu görüşe kaymışsa? Bunu alıntılayarak neyi kanıtlamış olacaksınız acaba çok merak ediyorum?
2. paragrafınıza gelecek olursak bu soru paylaşımında hiçbir şekilde bu topluluktaki insanların nasıl bir ruh haline büründüğünü öğrenmek, tartışmak gerekmiyor bu çok saçma. Anlaman için söyleyeyim düşünceyi değil o düşünceyi savunanları çürütmek kadar aptalca ve bel altı bir hareket.
3. Savunmaya kalktığım falan yok, önce bu topluluğa ait kişileri böyle seks yapamıyor diye küskünler, agresifler diye çamurladınız sonra beni de bu insanlara bulaşma, karışma diye düşünceyi değil daha önce söylediğim gibi bu düşünceyi savunan insanları çürütmeye, sindirmeye çalıştınız. Anlayarak okursanız anlarsınız ve ben bunu kabul edemem.
İstediğiniz gibi alıntı yapabilirsiniz herhangi bir sıkıntı yok ama bu boş ve amaçsızca olmamalı.
Daha önce söylediğim gibi bu rp topluluğunun sempatizanı olmam veyahut olmamam sizi zerre ilgilendirmez. - +1 yıl
Yani istediğiniz gibi görebilirsiniz bu zerre umrumda değil. Herneyse benimn sizi uyarım daha çok benim hayatımda nelerle uğraşacağımla ilgili bana akıl vermememizle ilgiliydi tehditle değil ancak art niyetli olduğunuz için bunu da algılayamamışsınız.
Bana kendimle sürekli olarak çeliştiğimi ve tarafınızca dikkate alınmadığımı dolayısıyla istediğim kadar uyarı yapabileceğimi söylemişsiniz. Ancak bununla birlikte kendinizde benim hayatımda nelerle uğraşağımla ilgili akıl verecek cüreti görüyorsunuz. Ya algı sorununuzdan ya da ikiyüzlülüğünüz sebebiyle benim tartışmayla alakası olmayan sizin kendi aptal, müdahaleci zihniyetinizden kaynaklanan uyarımı ise dikkate almıyorsunuz ! Pes doğrusu. - +1 yıl
Ben sempati beslemeniz suç ya da suç değil demedim bu bir.
Bu görüşteki insanların ruh halini incelemek elbette gerekiyor çünkü bu toplumsal bir olay bu iki.
Bu görüşü benimseyen her insanı değil, bu görüşü benimsediğini iddia edip saçma sapan bir agresifliğe bürünen insanları hoş göremem, ayrıca cinsel problemler üreme çağındaki her insanda sinir yapar çünkü biz hormonlar ile yaşayan canlılarız ve bu düşüncelerimizi ve hareketlerimizi etkiliyor (kadınlarda PMS güzel bir örnek olur) bu sebeple saldırgan bir grubun problemlerinin çıkış sebebinin neredeyse olmayan seks hayatlarından dolayı kaynaklandığını söylemem çamur atmak değil bu üç.
İsterseniz kağıt helva sempatizanı da olabilirsiniz cidden beni ilgilendirmiyor bu konuda size katılıyorum. - +1 yıl
"Sevgili üye, ben alıntı yaptığım cümlede size adı geçen topluluğun "problemleri" olduğunu iddia etmedim, sizin görüşünüzün "bahsi geçen topluluğun görüşüne kaydığını" iddia ettim."
"Ne hikmetse bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Siz bana "açıkçası inanmaya başladım bu topluluğun düşüncelerine" derseniz ben de sizi haklı olarak RP sempatizanı olarak görmeye başlarım."
Öyleyse böyle abuk subuk şeyler yazıp tartışmayı bulandırmayın.
Videolarını izledim yazdıklarını okudum bu hareket bilimsel olgular üzerine kurulmuş sizin dediğiniz gibi bir takım psikolojik sorunlar üzerine değil. Kaldı ki rpyi savunanların hepsi dahi dediğiniz gibi bir kötü cinsel hayat ve kadınlarla ağır iletişim probleminden kaynaklansa dahi bu RPyi çürütmez. Bunu tartışmanın başından beri anlayamadınız. Düşünceyle uğpraiın düşünceyi savunanlarla değil.
Ve dahası bu grubun saldırgan hiçbir eylemini görmedim. Feministler gibi sağı solu ayağa kaldırmıyorlar. - +1 yıl
Feministler de pek umurumda değil, RP savunucuları ile feministler benim gözümde aynı seviyede iki oluşum ikisi de içi boş fikirlerden oluşuyor.
Ayrıca son yorumdaki alıntılar birbirini destekliyor, aksini iddia ettiğiniz gibi bulandırmıyor.
Tekrar özet geçiyorum; ben alıntı yaptığım cümlede cinsel problemlerinden değil sizin görüşünüzün bu yöne kaydığını iddia ettim, ama siz bu durum yanlışmış gibi beni kategorize etmeyin diye boş bir çıkışta bulundunuz. Bu çıkışın boş olmasının sebebi ise alıntı yaptığım ilgili cümlede sizin görüşünüzün RP'e kaydığını beyan etmesidir.
Ayrıca yıl 2018 ve psikoloji bir beşeri bilim dalıdır. Astroloji ile karıştırmayınız rica ediyorum. Topluluğu etkileyen bir olayı incelerken o topluluğu oluşturan insanların psikolojisini es geçemezsiniz. Eğitim, ekonomik, finansal, sosyal bütün verileri incelenir ve bu psikolojinin konularındandır. - +1 yıl
Psikolojiyle ilgilenen biri olarak güzel bir noktaya parmak basmış olsanız benim bahsettiğim durum maalesef çok farklı. Düşünceyi kimlerin savunduğu o düşüncenin aslını ve bulucularını yıpratmaz, çürütmez. Karşılıklı olarak birbirimizi bazı noktalarda (sizin çok çok daha fazla) yanlış anlamışız. Her neyse konu çok çığırından çıktı saçma noktalara geldi. Rp ve feministlik an itibariyle aynı şey değil. Bu tartışmaan bir sonuç alabileceğimizi de düşünmüyorum böyle lastik gibi uzayıp gidecek ve ben çabuk sıkılan biriyim o yüzden good bye baby have a nice day deyip kumsala gidiyorum, ilginiz için teşekkürler, kendiniize iyi bakın. Kırdıysam sizi kusura bakmayın :D
- +1 yıl
Oturup hepsini okudum. Diğer kesimin hepsi olmasa da bir kısmı sinirli ve saldırgan olabilir. Ama bu durum maalesef ki durumu değiştirmiyor. Arkadaşın bahsettiği şeyi fazla karmaşıklaştırmaya da gerek yok zaten. Bu tespit kadınların çok büyük bir kısmına uyan bir tespittir. Sana bana ya da çevrenizdekilere uymuyordur belki ama eğer çıkıp her kesimden insanlar gören biriyseniz bunu çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Ve son olarak da arkadaşın tanımladığı beta erkek tipinin sümsüklükle alakası dahi yok. Arkadaş örneklediği halde (örnek2) ısrarla sümsük diyerek diretmeye devam ettiniz. Ki bunu da sonradan geri adım atmamak için diretmeye devam ettiniz. Sonra da onun yazdıklarını alıntılayarak çelişki tespit etmeye başladınız.
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılAlfa ve beta ne be kurt musunuz oğlum siz? Sokakta o kadar da dediğiniz gibi alfa erkek göremiyorum çoğu ortalama erkek ayrıca sen nasıl kızlara bakıyorsun onu de hele
23 Yorumla- +1 yıl
Fak mak bilmem ben aynı şey erkekler için de geçerli erkeklerin yüzde yüzü uzun bacaklı sarışın iri memeli iri kalçalı ince belli mavi gözlü kızlara yöneliyor o kızlar da dediğin erkeklere yöneliyor kalan sağlar da bizim oluyor 😂😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ona kısaca alfa s*ker beta hesabı öder denir. Artık bir çok kadın için doğrudur. Zamanında erkeklere "siz eğlenilecek kızlarla takılıp evlenilecek temiz kız arıyorsunuz" diye isyan eden bazı ikiyüzlü kadınlarımızın düştüğü durumdur. Artık aşık olup sürdürdükleri erkeklerle, belli bir yaştan sonra kapağı atmak istedikleri enayi erkekler arasındaki fark bariz. Ama değişen bir şey yok hala erkekleri eleştirip eleştirdikleri şeyin aynısını yapmaya devam ediyorlar..
41 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Doğru tespit
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ne la', kahkaha attım. :D
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı başında olanın hiç biseyini yiyemezlr genellemenizin taa
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk defa duyuyorum bunu senin gibi geldi ondan
Cevap sahibi+1 yılPeki so sory
+1 yılBiraz ilginç geldi bana :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. bu kafayla onuda bulamiyosunuz zavallilar
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla doğrudur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Doğru değil bence
10 Yorumla
+1 yılCesur Yeni Dünya? 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri