Sizin evinizde uyuyakaldı
aileniz yok
ggsler filan meydanda
bişey yapar mısınız?
aileniz yok
ggsler filan meydanda
bişey yapar mısınız?
Böyle bir durumda kilitlenir kalırim. Ben kilitlenirim ama ufaklık sert bir kalkışa imza atar. Öncelikle yanına sokulurum ona sarılıp yanına yatarım. Sonra yavas yavaş dokunmaya okşamaya başlarım. Uyanacak gibi olursa durmam devam ederim. Sonra boynundan baslayip öpüp koklamaya baslarım. Muhakkak uyanacaktır ve sulanacaktırda eğer o da nefsine yenik düşerse sevişiriz. Yok o nefsine hakim olmayi başarırsa olmaz o iş! Velhasıl kelam öyle bir fırsatı kimse kaçırmak istemez! Fakat ben kesinlikle zorla birsey yapmam. Hee kıvama getiririm o ayrı ama karşi koyarsa da onu üzecek birsey yapmam kesinlikle!
Neden bu kadar tutamıyorsunuz ki kendinizi
Genelleme yapmak yanlıs olur. İllaki nefsine hakim olabilecek erkekler de vardır. Bu konu tamamen nefse hakim olabilmeye bakıyor. Ama ne yazık ki o konuda sahsım adına konusuyorum zayıfım. Ben cok kolay ereksiyon geciren bir erkek oldugum icin anlattigin duruma benzer durumlarda açikçası afedersin aletimin kontrolunu kaybediyorum. Ve onun hakimiyetine geciyorum. Uzerimde kurdugu hakimiyeti nefsime hakim olmama engel oluyor ne yazik ki.. Peki siz kizlar genel olarak tahrik edici durumlarda daha açik olmak gerekirse afedersin sulandiğinizda nefsinize nasil hakim olabiliyorsunuz? Biz erkeklerde nefs varsa sizde de var? Bizde alet kalkiyorsa sizde de sulanma oluyor? Nasil başa cikiyorsunuz kendinizi nasil frenlemeyi başariyorsunuz?
Benim evimde neden uyuyakaldı bilemiyorum da her neyse velev ki oldu üstünü başını ellemem sadece pike alır üzerini örterim. Kötü bir şey düşünmem bile.
Tavuk pinniğinde buğday kırıntısı arıyorsun. "Buradakiler nefes alsın yeter" grubu üyesi
Cevap
46Cevap
SEVGİLİM kelimesi var ortada değil mi? sevgiliyi evimde ağırlarım eyvallah lakin bu demek değildir ki uyuya kaldı bende bundan faydalanayım. sevgiliyi bel altında değil el üstünde tutacaksın. adam olunmuyor eve atmakla...
Kesinlik le sonuçta o kız bana güvenmiş gelmiş ona hiçbir zaman ihanet edemem ve güvenini sarsmam hiçbir zaman sadece hava soğuksa üstünü örterim o kadar kedim başka yerde uyurum
Evimde o kadar rahat yatsa zaten faydalanmaya gerek yok.. onun istemediği hiç bir şeyi yapmam! bana güvenip rahatsa o güveni yıkmam
Üstünü örterim ama sağlam örterim göğüsler falan açık kalırsa solunum yolu enfeksiyonu falan kapar yazık kıyamam
sevgilim benim evimde kalamaz. Kalırsa mutfakta kitap okurum sabahlarım yanında durmam.
Neden dayanamazsın diye mi
E yaklaşın ne olcak
Ne güzel adamsın
Ama bunu umursamayacak kızlar var birlikte olmak isteyen
O durumda ne yparsın illa yapalım derse
Sen neden yapmak istemiyon
Hamile kalır diye mi
Günah diye mi
Ya yoksa?😊
İnlete inlete diyon yani🙈
Uyurken yaklaşılmasından rahatsız olmuyorsa yaparsın. Sevgilin sonuçta...
Sevgilim evimde kalamaz. Hadi kaldı diyelim bizden başkası da evde olmalı 😏
tecavüz etmenin anlamı ne, sevgilim değil mi... asla öyle bir şey olmaz. olmamalıda.
Ben yapmam. İçinde azıcık insanlık olan her insan bunu yapmaz.
Ne faydalanmasi. O benden faydalanmasin da yatarken 😂😂
Onu kucağıma aldığım gibi direkt kuran kursuna yazdırırım
Ne alaka
Onu seviyorsam üstünü kapatır yanağından öper ve gider içerde yatarım
O noktaya kadar gönül rızasıyla gelmişse neden faydalanıyım zaten kız gönüllü
Bende yanına yatıp sarılırım uyuruz bişi yapmam. Sabah illaki bişi yaparız aceleye gerek yok
Yok birsey yapmam. Tat almam ki uyanik olacak isteyecek öyle 😊
beklediğin cevap ne? çatır çatır?
Ben karşıyım sevgili ile seks yapmaayaa
Bu işler karşılıklı olur
Tek taraflı pek sevkli olmaz
Hayır uzerını orter uyuyusunu seyrederım ya da yanına uzanır sarılır uyurum
Hayır o masum anında saçlarını koklarım üstünü kapattıktan sonra
orterim asla dokunmam ki zaten zevk vermez hersek isteyerek karsilikli olmali
genelde onlar benden faydalanıyor
bir göğsünü ellerim
bir göğüs alırım
Uyutmam illaki uyanır