Eşiniz ayrı odada uyumak istese sorun çıkarır mıydınız?

#orkide
Eşiniz ayrı odada uyumak istese sorun çıkarır mıydınız?
#orkide
Hayır ben sorun çıkartmam eşimle ayrı da uyurum gerekirse.. ama eğer benden ayrı uyursa nedenini sorarım ondan sonra da o yatak da uyur bende içeriye geçerim odaya.. onun rahat etmesi daha önemli. fakat insan aşık olduğu kişiyle daha rahat uyur zaten tüm gece sarılarak..
Çok büyük bir tartışma sonucu olursa sakinleşmesi için doğal karşılarım. Ancak sadece o geceye mahsus olur. Bunu alışkanlık haline getirmeye çalışırsa ipler kopar.
Ayrı yatmak isteyen erkekler genelde aldatıyordur. Bunu bana sorduğu anda ilk fırsatta şüphelerimi üzerıne çekecektir. Sebebini sorarım yine de.
Cevap
22Cevap
Çıkarmam ya ne cikarcam bazen ihtiyaç bile olabiliyor
Sonu görünen bir evlilik hayati..
Sorun cikarsanda güzel konussanda hic bir ise yaramaz..
tecrübeyle sabit
bence sorun olur çiftler arasında iletişim ve duygu eskiliği meydana gelir ve aldatmalar başlar
Hastalık, özel durum dahilinde olabilir. Ama keyfi bir şeyse sürekli tekrarlanıyorsa duygusal anlamda bir uzaklaşma vardır, sorgulatır..
Eğer bu talepten sonra gece yatakta üşüyecek, sonra da usulca yanıma gelip arada ki buzları eritecek kadar sarılacaksa sesimi çıkarmam.
Çok saçma tabikü sorun çıkartırım ben tek yatmak için mi aldım çift kişilik yatağı. Sorunu neyse çözeriz ve gece de aynı yatakta yatarız
Evet, sorun çıkarırım net şekilde. O yatağı tek kişilik almadığımıza göre ne olursa olsun çift girilir, çift uyanılır.
Yok öyle… kucağımda ger şartta uyumamalı … koltuk yatak onu seçebilir….
Ben ayrı odada uyumak istediğim için sorun çıkıyor genelde ^.^
yani
Ne münasebet? Tabii ki sorun çıkartırım, asla uyuyamaz.
Hastalık dışında böyle bir istek son derece abestir ben hakaret sayarım.
Döverim valla. Hem benimle evli olacak hem ayrı odada yatmak isteyecek. K. sara bak sen
Hayir wma birlikte yatmak daha güzel, sarılarak yatmanın keyfi başka
Eşim yok ama öyle bir şey olmuş molsa izin vermem yanina yatarım
Her evlilikte kavgalar, tartışmalar, çatışmalar olur. Ama her şeye rağmen günün sonunda birlikte uyumalı eşler. Aksini yapmak sorunu büyütmek, arayı soğutmak olur diye düşünüyorum. Böyle bir şeye izin vermezdim.
Yatak ayırma huyum hiç yoktur, doğru bulmuyorum. Sorun çıkarırdım.
Bu bir sorun mu? Emin olamadım. Ama insan kendini yanlız hissediyor
o zaman o da benim baska hatunlarla uyumama sorun cikartmayacak
yanıma gelmek istediği ilk gece de cezalı dışarda kalır
Doğduğuna pişman ederim onu, ne demek ayrı oda..
Adliyede görüşürüm
Çıkarmazdım asla
Tabii ki çıkarırdım
çoğu zaman uyuyor zaten
Bir iki defa olur ama sürekli isterse sorun çıkar.
Hayır ama sebebini mutlaka öğrenirim.
yani pek hos değil
Umarım gelecekteki eşim çıkarmaz
Evet çıkarırım
eşim olmaktan vazgeçmişse olabilir
Eşimi çıkarırım hayatımdan
Uyusun
çıkarırım tabii
evet çıkarırım
Uyutmazdım
No kjhı
Eevt