Benciller çok fazla beklenti içine girenler kendini prens prenses zannedenler pişman oluyorlardır!! Evlenmeden önce gördükleri halde bazı kötü huylarını karşı cinse olumlu yaklaşıp tahammül edeceklerini düşünüyorlar ama işin içine girince öyle olmuyor! Hepsi acele karar evlilikleri bir taraf bile bu şekilde düşünmeden evlilik yaparsa karşı tarafında mutsuz olmasına sebep olur evlilikler pişmanlığa döner.. görücü usulu evlendim çok mutluyum herseyi açıkça birbirimize söyledik doğru düzgün fedakar bir evliliğimiz oldu çok şükür Allah herkese nasip etsin
Sevgiliyle güler eğlenirsin ama ayrılınca süren acı max 2-3 yıl sonra unutulup başka birine gidiliyor. Evlilik başka, belki her zaman gulunmez aşkla bakılmaz ama birinden birine bir şey olunca nasıl sevilir öğreniyorsun o kisiden. Evli miyim hayır ama görüyorum, eşini kaybettikten sonra kimseyi hayatına almayan çok insan var ama sevgiliden ayrılınca yenisini bulmayani gormedim
Evlilikte mutlu olmak zor değildir ancak eğer evliliği olmayan hayallere kavuşmak için yapmadıysan böyledir. Yok tercih yaparken materyalist düşüncelerine önem vermişsen kısa sürede pişmanlık kaçınılmazdır. Ne yazıkki günümüzde özellikle kızlar bir ilişki kurarken tamamen gerçeklerden uzak kişinin sahip olduğu tarz sosyal statü vs gibi durumunu esas alıyor bu da kaçınılmaz sonu hazırlıyor.
Sirf evlenmek icin evleniyorlar simdiki insanlar, eslerin birbirine saygisi sevgisi yok , alttan alma yok , her tartismada abartip buyutenler cok , darda kaldiginda seni mi cekecem be diyip birakanlar cok , sadakat yok olmaya basladi , ve ne yazikki bazi insanlar daha rahat yasam surecegini dusundugu icin henuz daha tanimadigi biriyle evlenip bosaninca ozgurlugunu ilan edecekmis gibi davraniyor yildiz ablamizin dedigi gibi "Simdi ki asklar yalan olmus " 😁
Millet olgunlasmadan evleniyor.. eskiden 17 18 19 yasinda evlenenlerin simdiki 17 18 19 yasindakilerle kiyaslanamaz.. sonra evlilik 1 2 sene sürüyor bosanyiyorlar..
insan sevdigyle evlenince tabiki mutlu olur ama 100 de 100 mutluluk beklemeyin ana baba evindede 100 de 100 MUTLULUK yok.. her yasta her yeniligin her güzeligin bir zorlug var önemli olan niye evlendini unutmaman :)
Kadınlar para peşinde erkekler de dışarıya bakıyor galiba genelde. Çok sevdiğim birisi var ve eğitimi benden düşük diye denginle evlen diyen var. Abicim ben seviyorum ve adam da çalışıyor boş durmuyor neden aç gözlülük yapıp para arayayım. Evet para gerekli ama kimse 10 binle geçinmiyor bu devirde bu kadar kazanabilen %20-30 dur. Madem para zaten sıkıntı olucak bırakın sevdiğimizle hayırlısıyla evlenelim
Evlilik piskolojisi içine girdiğinde herşey değişiyor sorumluluklar vs. Derkwn modern toplum olayı var. illaki vir araba ya da kendinize ait bir ev borc harc derken aileye yansıyacak. Rabbim hayırlısını versin.
@---O_o--- Evet bu kiminle evlenirsek evlenelim olucak sonuçta. Doktor filan olsam hadi derim haklılar ama öyle birşey söz konusu değil. İyi kötü bir arabası var zaten. İkimizin ailesi de maddi zorluktan düzgün bir duruma gelmişler. Bilmiyorum sağol. Hayırlısı olur inşallah
Evlenmeyenler evlenmedikleri için pişman evlenenler evlendikleri için. İnsan oğlu sahip olamadıklarının delisi, sahip olduklarının nankörüdür. Keyifli geceler.
Çevremde evlenipte mutlu olan yok hepsi keşke evlenmeseydim ya da başkasıyla evlenseydim diyorlar çünkü evlendikleri kişinin karakteri daha sonra değişiyor çoğu taniyamiyor çoğu sırf çocukları var diye katlanıyor. Onları gördükçe evlilikten soğuyorum. 😑
Paltio araştırma gurubunun verisine göre her evli üç çiften biri.. Şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim diyor... Ve birçok farklı anket sonucu mevcut. Bekarlar içinde evlenme isteği yüzdesi 83.. Şaşırdım gerçekten.. Acayip bir toplumuz.
Evlilik güzeldir.. Her iki taraf da dikine gitmeyip uyum sağlarsa evlilik kadar güzel bir olay yoktur... Evlilikte hep ben hep ben dersen, karşındakini dinlemezsen, sağlıklı bir iletişim kurmazsan bitmeye mahkumdur...
Pişman olanlar fazladır. Benim gibi. Abraham Lincoln'ün bir sözü var Evlilik öyle bir kaledir ki, içeridekiler dışarı çıkmaya çalışır, dışarıdakiler içeri girmeye çalışır. İşte durumun özeti büyük bir devlet adamının ağzından budur.
Aynı evde bir gün bile yaşamadığın, Adam akıllı gezip tozun arkadaş ve aile içinde sana nasıl davrandığını bilmediğin birisiyle evlenirsen mutsuz olursun, Bunları yapıp evlenirsen mutlu olursun. Kişiliğini öğrenmek lazım önce
pısman olan kısıdır cunku sevıyorum sanan cok aynı evın ıcınde olunca anlasamayanlar oluyor bırde gorucu usulu olanlar ılk hersey guzel oluyor ama sonra sıkılıyorlar olmuyor pısman oluyorlar onun ıcın mutsuz olan coktur
Ne demişler bekarlık sultanlıktır 😂 bence pişman olanlar. Çünkü ne kadar sevsen de artık tamamen ulaşmış oluyosun ve bir süre sonra alışkanlığa donüyor. Bu yüzden flört ya da sevgililik donemini özleyenler çok.
Erkeklerden pisman olan daha coktur cunku malesef kadinlar hasis bir tanidik bisey alsa esya araba vs bizim niye yok bizde alalim moduna giriyor gozleri doymuyor surekli hediye bekliyor hemde iyi ve pahali olmali
Erken evlilik pişmanlıktır. Onun disinda evlenipte uzun yillar mutlu kalan insanlar eski topraklardir. Yeni nesilde pek öyle degil maalesef o bakimdan gunumuzde pişman olanlarin agirlikta oldugunu dusunuyorum
Evlilikten yüksek beklentisi olanlar yere çakılıyor Diğerleri öyle ya da böyle devam ettiriyor Kimse mükemmel değil bunun için kendini hatırlaması yeterli
kötü haberler tez yayılıyor ve kötü haberleri meraklıyız da duymaya. mutlu olanlar daha fazla. evlilik güzel bir şey ancak şu an bana uygun değil. herkese mutluluklar.
Kadınlar enayi buldukları için mutlu oluyorlar erkekler ise daha sonradan büyük bir pişmanlık içerisindeler. Evlenen erkekler evlenmeyenlere "evlenmeyin" çağrısı yapıyor.
Ben bekarım hiç evlenmedim, ayrıca bir şeyden çok nefret ediyorsanız gölgenizde o vardır ☺ sizi rahatsız eden sizin parçanızdır gerçi siz felsefecisiniz, psikoloji ile aranız olmayabilir 😊
En İyi Cevaplar