24 yaşındayım evlilik için bazen okey diyorum bazen kaçıyorum 1 2 yılım daha var gibi tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum
Evlenme yavrum
Evlen ya iyi güzel bisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yaşındayım evlilik için bazen okey diyorum bazen kaçıyorum 1 2 yılım daha var gibi tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum
Bir erkek olarak söylüyorum çoğu memnun değil. Ara ara memnun olduklarını söyleselerde yılda 100 kere fikir değiştirip çoğunlukla memnun olmadıklarını söylerler. Bence evlilik için doğru kişi çok önemli. İnsanlar doğru kişiyi bulamayıp acele ediyor ve doğru kişi olmasını umduğu kişilerle evlenip sonra pişman oluyorlar.
Mantığımı geri planda tutmamaya çalışıyorum. Her anlamda beni tamamlayacak , Allah korkusu olan kıymet bilen biri karşıma çıkar inşallah
sana abla tavsiyesi diyeyim o zaman kadınların evli erkek merakı var... eşinin piyasa değeri birden artacak ve çokça kadın yuvanı yıkmak için uğraşacak bunların psikolojik yükü ağır oluyor adam yazışıyor birileriyle aldatılma oranları çok yüksek yani seçenek bolluğundan kudurmuş durumda millet. eğer erkeğin başka kadın için seni dımdızlak ortada bırakmayacağının garantisi olsa idi evlilik muhteşem bir şey ama bu devirde hep diken üstündesin, her psikoloji kaldırmaz
Haklısın bir kadın için çok zor
Cevap
4Cevap
Şimdi iş yerinde var evliler birine baksan tamam diyorsun öteki hafta içi hergün başka kızla beraber gelde ayırt et şimdi😁
Sadakatin havada uçuştuğu devir
Öyle hanımı tatlı kızı tatlı mal işte yüzüne de dedim
Evliyim. Pişmanım. Ama evlenmeden de olmuyor. En iyisi kafana göre uyan birini bul. Cinsellik önemliyse önem verdiğine eşin de önem versin
Neden pişmansin
Ten uyumu yok. İsteksiz. Fantezilere açık değil. Yani detaylandırmayayım da. Cinsellik yok öyle diyim
Sevmemenin olanaksız olduğu, sevmenin ise becerilemediği günümüz dünyası …
Bu sorudan gelen cevaplardan bende faydalanmak istiyorum bilgi açısından :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?