Aslinda evliligi cok geciktirmemek gerekiyor yoksa insan zinaya bulasabilir. Sonucta genc insanlariz kanimiz kayniyor. Ama dogru karar verilmeden de evlenilmez. Oyle herhangi birisiyle de olmaz. Kimisinin karsisina hemen cikar dogru kisi, kimisinin daha gec.. Ve buldugumuzu dusundugumuzde de emin olmak.. Sabretmemiz gerek maalesef. Ama bulunca ve emin olunca da cok geciktirmemeli.. Maalesef bu devirde gencleri süründürüyolar yok askerdi okuldu bilmem ne.. Sonra gidiyor zina yapiyor.. Daha mi iyi? Ebeveynlerin umurunda degil tabi.. Cocugunu atese atiyor kendi elleriyle..
Öyle bir yaş olduğunu düşünmüyorum. Tabi hayattan beklentine isteklerine göre değişir. Genç yaşta çocuk sahibi olmak isteyen biri 20 yaşında evlenmek isteyebilir. ya da sadece aşk istiyorum çocuk olmasada olur diyen biri 45 yaşında bulduysa aşkı o zaman evlenir.
10 üzerinden 6 oranına ulaşıldı ise idealdir. Tamamen uuum diye bir durum karşılıklı olarakmümkün değil. O sebeple eğrr niyet var ise biraz mantığın da ön planda olması ile gerçekleştirilmeli.
Tabiki doğru insanı bulunca evlenmesi lazım kişinin. Yaş gelip çattığında ve kişiye göre doğru insan bulunmadığında ne olacak, rastgele mi diyecek kişi, alemsiniz arkadaşlar. :)
Doğru insanı bulmak diye birşey yok benim doğrularım karsimdakine yanlış karşımdakinin doğruları bana yanlış gelebilir bunu denk getirmek neredeyse imkansız bence aşkı bulunca evlenmeli o zaman ne doğru kalır ne yanlış seversin evlenirsin ya yanlışı doğrusuyla idare eder anlaşırsın ya da idare edemezsen boşanırsın bütün evlilikler bu şekilde olmuyor mu.. Bence hiç evlenmemek en güzeli.. Ne güzel bağladım cümleyi 😁
Evlilikte zamanlama çok önemli. Bazen herşey dört dörtlük olsa bile sadece ilişkide kalır.. Aslında biraz zorlayıp, doğru insanla zamanı uydurmak lazım. Yaş evlilik için kriter olmamalı. Vida satilsin yaa :))
Evlenmeyi pek düşlemiyorum. Öyle biriyle karşılaşmam zor. O yüzden belli bir yaş belirlemedim. Eğer evlenmeyi düşüneceğim biriyle karşılaşırsam da hayattaki amaçlarımı gerçekleştirdikten sonra olur.
En İyi Cevaplar