Eski sevgilim evlendi...ben neden unutamiyorum?

Bundan uc dort yil önce bir iliskim oldu cok kisa surdu.baslamasiyla bitmesi bir oldu diyelim.bu kisi benim ilk erkek arkadasimdi.onu cok sevdim.o ise bu kadar kısa zamanda onu sevebilecegime inanmadi.beni sallamiyor aklini esince ariyordu falan.hayatinda eski sevgilim dedigi bir kadin vardı. O kadin icin ondan kurtulamiyorum vs diyordu.ben dayanamadim bir gun pat diye iliskimi kestim.cunku bu süreç beni cok yipratmisti.sonra bir iki defa aylar sonra aradi.birinci arayisinda gayet güçlü durdum yuz vermedim.ama ikinci arayisinda dayanamadim kendisine asik okdugumu soyledim.inanmadi dalga geçiyor sun vs dedi.sonra ciddi okdugumu anlayinca bende seviyorum ama ben degismem bike capkin biriyim.uzun ilişkiler bana göre değil dedi.tekrar arayacagini soyledi.bekledim bidaha ne aradı ne haber verdi. Bende çok sinirlendim birgun uzun bir mesaj yazdim.kirilan gururumu toplamak icin cok kotu şeyler soyledim.cevap vermedi hic.sonra bir kac kere daha bole mesajlar cektim.sonra evlenmis bu eski sevgilisiyle. Bunu ogrendim.deliye dondum.mesaj attim hakkimi helal etmiyorum diye.tabi kadin cikti bana küfür etti.tehdit etti.benim icin netten tanistigim onemsiz biriydi demis kadin yuzume vurdu.netten tanınmıştik ama benim ilk sevgilim di.o kadinin ilki bile degildi.hikayesini vana anlatmisti.ben bu olayı asamiyorum.beni asagilamasi cok koyuyor hala.dedigi hersey yalanmis.ondan sonra bir iki kisiyle daha gorustum ama artik agresif biri oldum kimseyle anlasamiyorum .bi turlu huzur bulamadim.
Eski sevgilim evlendi...ben neden unutamiyorum?