Yediğim ekmek içtiğim su kadar hayatımda çok uğraşıyorum unutmaj için olmuyor sabah aklımda gündüz aklımda her saniye Büyü olabilir mi sürekli ağlıyorum çok bağlıyım ona lütfen yargılamadan yazın elimde değil zaten elimde olmadığı için yazıyorum sizce neden böyle ben terk ettim onu oda evlendi şimdi çocuğu var ama unutamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayKadınlar terk ettiği erkekleri, bıraktığı noktadan daha üst seviyede gördüklerinde büyük bir pişmanlık duyar. Hem başka kadınlarca tercih edildiğini görür hem de o erkeğin kendini daha fazla geliştirdiğini görür ve yıkım yaşar. Ben neyi kaçırdım diye! Hoşuma gitti ağla zırla şimdi. 🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşık olmak budur yargılamak haddimize değil düşünce de özgürsün lakin aşkına söz geçirmek işte o ya bir bağlılık ya da bir sapkınlık oda aynıysa sorun değil lakin değilse artık unutmak değil kalbine gömmek olacak ve eşini sevmeye onunla ilgilenmeye farklı yönlerini görmeye çalış kısa ve net sevmissin lakin terk etmişsin ve evlenmisin ki oda evlenmiş unutamıyor Sun ya hayal olarak yasiyacaksin onu ki bu hastalıktır hiç iyi değil ya da eşine yönelip derdini açıkça anlaticaksin eşini sev onunla konuş sır kalmasın gizlil bir seyiniz asla olmasın unutmayi boş ver adını bile hatirlamiyacaksin gözlerin eşini kulaginda eşini ama en önemlisi ruhunda bedeninde bilinçaltında yatan aklında zihninde eşini görsün bilsin duysun hatirlamiyacaksin o zaman
01 Yorumla
Soran11 ayOda kalbine gömdü yoluna baktı kız sevgisine sahip çıktı o kız beni bildiği halde onu öyle kabul etti benim yüreğim kanıyor artık dayanamıyorum unutmak istiyorum olmuyor işte deniyorum kıskandım onu başkasına verdim diye şimdi ben unutamıyorum
Gizli Üye(30-35)11 ayEğer evlendiğin Adamı terk etmiş olsan ve uğruna ağladığın kişiyle Evli olsan bu defa bu adam için ağlayacaktın 👍 yediğin yemeğin tadını biliyorsun seni düşündüren yemediğin yemek 🤔🤔
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Bunun ne kadar zor hissettirdiğini çok iyi anladım, gerçekten kolay bir süreçten geçmiyorsun 🥺 Bazen bazı insanlar kalbimizde özel bir yer kaplıyor, zaman geçse de hafızamız bırakmıyor. Bitmemiş duygular, pişmanlık ya da hayatında eksik hissettiğin bir şey seni ona bağlıyor olabilir. Senin yaşadıkların çok insani, kendini suçlama. Büyü konusu bence değil, duygusal bağlar insanı böyle etkileyebiliyor. Bir terapistle konuşmak, içine attıklarını paylaşmak belki içini hafifletebilir 💙 Kendine nazik davran, geçecek.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı.
11 ayBöyle yaparsan evliliğin kalmaz herkes hayatını cizmiş
149 Yorumla
Soran11 ayİşte bende bunu yapamadığım için yazdım artık bağımlı oldum ne yapmam lazım nasıl unutulur ekmek gibi su gibi hayatımın içinde aklımdan çıkmıyor uğraşıyorum
- 11 ay
Evli olduğu ve baskabiriyle mutlu olduğu için aklında
- 11 ay
Sen mutsuzsun galib
Soran11 ayBenim hayatımın tümünde olmuyor kocamdan boşansamda o olsun istiyorum hayatımda
- 11 ay
Bence sen aklını çelmen onun
Soran11 ayAnlamadım
- 11 ay
Hiç konustunuzmu evlendikten sonra
Soran11 ayEvet ama oda uzun konu
- 11 ay
Bence siz birbirinizi seviyorsunuz unutamamışsınız
Soran11 ayO konu çok uzun ama bana arkadaşlık teklifi etti eskiyi konuşmayacaz sen yaşadık böyle yaşadık demeyeceksin dedi ama ne zaman bir sıkıntın olursa yanındayım dedi bana ben helallik için yazmıştım ona birazda üzerine gittim sevdiğimi de mutsuz olduğumu da söyledim kıskandırdı da beni ama arkadaş kalmak istedi benimle
- 11 ay
Anladığım kadarıyla sen evliliğinde aradığın sevgiyi bulamadın
- 11 ay
Onla birseyler yasandımı
Soran11 ayEvet bulamadım zaten onun gibi davranmıyor eşim bana psikolojik baskı yapıyor ikisini eleştiriyorum sürekli eşimi de sevemiyorum ve sürekli aklıma geliyor yaşadıklarımız geliyor birde evlendi daha çok aklımda kıskandım onu ama unutmak istiyorum
- 11 ay
Biraz takıntı olmuş zor unutursun
Soran11 ayNiye öyle davrandı sizce
Soran11 ayArkadas olmak istedi konuşmak istedi terslemedi
Soran11 ayya da hesap sormadi
- 11 ay
Bence senden intikam alıyor
Soran11 ayNe intikamı
- 11 ay
Bırakmışsın onu
Soran11 ayEe yani ne yapacakti ki konuşsa
- 11 ay
Konuşacak ama evli yoksa seni unutmamıştır
Soran11 ayUnutamadığı için mi konuşmak istedi intikam dediğin nedir
- 11 ay
Bırakmışsın dokunmuş ona
Soran11 ayEvet dokundu ama neden böyle arkadaş olmak istedi yanındayım dedi bana ben çok müsait olamıyorum sen bana nokta koy ben sana yazarım dedi o zaman evli değildi sözlüydü
- 11 ay
Sonra devam ettinizmi
Soran11 ayHayır tersledim
Soran11 ayKorktum
Soran11 aySonra daha konuşmadık
Soran11 ayBen 7 yıllık evliyim o 3
- 11 ay
Bence sende unut
Soran11 ayNiye öyle yaptı nokta koy yazarım ben dedi
- 11 ay
Görmesinler ondan
- 11 ay
Sen evliliği bırakcaksın galiba
Soran11 ayEvet dokundu ama neden böyle arkadaş olmak istedi yanındayım dedi bana ben çok müsait olamıyorum sen bana nokta koy ben sana yazarım dedi o zaman evli değildi sözlüydü
Soran11 ayNeden böyle dedi niyeti neydi
Soran11 ayAma niyeti neydi heralde biliyorum görmesin diye olduğunu niyetini anlamadım terslemedi dinledi kızmadi hesap sormadi sanane demedi engellemedi bunlar neden
- 11 ay
Seni unutamadı dost hayatı yaşar belki
Soran11 ayİntikam dedin en son onu neden dedin peki şimdi çocuğu oldu unutmuş mudur hani unutmadığı için arkadaş teklifi etti dedin ya şimdi nasıl sence düşüncesi
- 11 ay
Bence seni ayartıp bırakacak dikkate
Soran11 ayAyartip derken bir öyle diyorsun bir böyle bi sevdi unutmadı arkadaş olarak devam etmek istiyor diyorsun birde ana kışkırtıcı davranip biakir diyorsun hangisi doğru
- 11 ay
İntikam dediğin konu o
- 11 ay
Hiç yakınlaşma oldumu
Soran11 ayYa yok dedim ya tersledim onu daha konuşmadık ben unutamıyorum zaten onu unutmak için çabalıyorum o yüzden yazdım buraya
- 11 ay
Ama unutamıyorsun
- 11 ay
Sana buluşalım Biyerde dese napcan basbasa
Soran11 ayAsla yazmaz daha yoluna baktı o
- 11 ay
Sende yoluna yanlız bak buyastan sonra kimseyi düşünme
Soran11 ayYapamadığım için yazdım zaten unutamıyorum anlamıyor musunuz ben buraya niye yazdım keyiften mi unutmak istiyorum olmuyor o nasıl unuttu ben neden unutamıyorum ne yapacam
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
11 ayCok sevmissen ondandir evlilikte oluyonarada boyle eskiler gelir akla :)
110 Yorumla
Soran11 ayOnun gelmez dimi evlendi terkeden bendim
- 11 ay
Blinmez yasanmisliklara bagli olarak gelir
Soran11 ayHatta helallik istemek için yazmıştım ona bana geçmişi konuşmayalım geçmişten böyle yapmıştık şöyle yaşamıştık demeyeceksin dedi ama bir sıkıntın olursa yanındayım dedi bana ama kıskanırdi da beni yüzüğü gösterdi resimleri gösterdi neydi bunu yaptığı
- 11 ay
Evliyim uzak dur
Soran11 ayAma arkadaş olmak istedi benimle konuşmak istedi
- 11 ay
Hindegisik
Soran11 aySebebi neydi
- 11 ay
Cozemedim degosik bi kafa :)
Soran11 ayErkekler anlamaz mi erkeklerin niyetini bilmen lazim
- 11 ay
Erkekler kendilerini bile anlamiyoki :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayBüyüde olabilir bilemiyorum. Kendini incelemen gerekiyor öncesi ve sonrasıyla. Umarım unutursun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
11 ayİlk sevgilinmiydi eski sevgilin yoksa çok mu sevdiydin onu
05 Yorumla
Soran11 ayİlk sevgili eski sevgili aynı değil mi zaten
- 11 ay
İlk sevgilin eski olmazsa ayni olmaz her neyse herhalde oncin unutamadın onu.
Soran11 ayEski olan şey eski olur evet ilk sevgilim di ilk aşkım di
Soran11 ay
Biz eşimle evlenmeden onunla konuşuyordum- 11 ay
Anladım
olan olmuş, vardır bir sebebi ki terk etmişsin.. o sebepe odaklan, unutmak için.
01 Yorumla
Soran11 ayEvet sebebi var ama çok saçma bir sebep benim hırsım yüzünden
11 ayBağımlılık başka bir şey değil. O kadar iyi idi neden ayrıldın
05 Yorumla
Soran11 ayUzun hikaye benim malligim işte cahillik ama unutmak için çabalıyorum o kadar ağlıyorum ki lanet gibi yapıştı ondan başkası yokmus gibi
- 11 ay
Yapacak bir şey yok. Bir de sen bırakmışsın artık hayatına bakacaksın.
Soran11 ayİşte hayatıma bakmadığım için yazdım zaten ekmek gibi su gibi hayatımın içinde aklımdan çıkmıyor uğraşıyorum nefret etmeye çalışıyorum olmuyor o kadar çok ağlıyorum ki gözlerim şişti
- 11 ay
Bana çok tuhaf geliyor. Ya ben farklıyım. Benim için bitmiş bitmiştir. Belki kadınlar daha duygusal o konuda olabilir ama illa ki bitmiş bir gün biter
Soran11 ayBende bitmedi işte 😭😭😭
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayUnutmalısın. Böyle devam edersen evliliğine yazık olur. 🦋
01 Yorumla
Soran11 ayUnutabilsem zaten yazmazdim aşırı derecede psikolojim bozuldu uğraşıyorum su gibi ekmek gibi hayatımda 😭
Gizli Üye(30-35)11 aySen terk ettiğin için pişmansın. O yüzden unutamıyorsun. Allah rızası için onu unutmak için sadaka ver bol bol.
01 Yorumla
Soran11 ayUnutmak istiyorum yeminle söylüyorum artık gına geldi dayanamıyorum artık nefret etmek istiyorum ondan ama ben git gide daha çok bağlanıyorum birde evlendi başkasına verdim ya vicdan azabı var
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayUnitamadiysan niye evlendin ya bende buna tavim ne büyüsü sende sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEşine yazık adam evlenip gitmiş sende evlisin
17 Yorumla
Soran11 ayBende farkındayım ama olmuyor işte bu yüzden sizden yardım istiyorum neden böyle büyü gibi zorla hatırlıyor bir şey
Cevap sahibi11 aySen takıntı yapmışın böyle hayat geçmez hem sana hem eşine yazık
Soran11 ayİşte bende onu diyorum böyle hayat geçmez o kadar aklımdaki anlatamam gece gündüz yemede icmede her koşulda
Cevap sahibi11 ayKalınıyorsun yav 😅
Soran11 ayGerçekten öyle
Cevap sahibi11 ayHee cidden öyle
Cevap sahibi11 ayKaşınıyorsun demek istemiştim sjsjs
Gizli Üye(30-35)11 ayunutmana yardım edbılrıım, dertleselım, unutlmayacak kımse yoktur
03 Yorumla
Soran11 ayYemin ederim uğraşıyorum o kadar takıntılı hale getirdim ki onu sanki ondan başka erkek beni mutlu edemez gibi
Soran11 ayLanet gibi yapıştı
Cevap sahibi11 aykurtaracagım
Gereksiz şımarıklıktan baska bi şey değil özlücektin ne terk ettin sen kocanı aldatırsın yakında demedi deme
00 Yorumla
11 ayTakıntı yapmışsın biraz sakin kalıp mantıklı düşünsen bence kendin bu durumdan kurtulabilirsin
01 Yorumla
Soran11 ayOlmuyor işte deniyorum kıskandım onu başkasına verdim diye ellerimle verdim ayrılırken vicdan azabı çekiyorum belki onunla az da olsa konuşsam rahatlarim ama yapamıyorum yapamam unutmak istiyorum kıskanıyorum başkasını sevmesini beni unutmasina kabullenemiyorum severek bıraktım ama unutmak istiyorum olmuyor
11 aySadece eski sevgilin mi yoksa başka erkeklere yükselir misin
019 Yorumla
Soran11 ayBen ona bağımlı oldum yemek gibi su gibi hastalandım resmen o kadar çok aklımda ki unutamıyorum çaresiz olduğum için yazdım
- 11 ay
Başkasına yükselir misin önemli olan bu kadanın içindeki gizli düşünceler önemli
Soran11 ayBen diyorum ya ondan başka kimseyi sevmiyorum dünyada ondan başka kimse beni etkilemiyor
- 11 ay
Hayır takıntı ve alışkanlığınn
Soran11 ayAma başka biri gelse yine onu sevecem bağımlılık var diyorum
Soran11 ayHayatımda hep o olsun istiyorum
- 11 ay
Bağımlılık değil takıntı, kocana bağlı değilsin evet ama ona da
Soran11 ayNe yapacam ben
- 11 ay
Kendi benliğini tanı keşfet, kendine itiraf etmeyi öğrenmelisin
Soran11 ayOlmuyor yemin ederim uğraşıyorum uyuyorum rüyamda uyanıyorum aklımda sürekli beynim kuruyor senaryoyu kendimi iyi hissetmiyorum
- 11 ay
İçindeki yaramaz kişiliği tutma kafanda ki gizli üzeri örtülü sakladığın şeyleri yaşa
Soran11 ayOlmuyor işte deniyorum kıskandım onu beni unutmasina da kabullenemedim 😭
- 11 ay
Bence dominant bir kadın kötü hissediyor kendini, olur olur o içindeki yaramaz kişiliği bırak sadece
Soran11 ayBen çok denedim kaç seneden beri deniyorum nefret etmeye çalışıyorum olmuyor
- 11 ay
Nefret etme boşuna bu öyle bir şey değil, var var önce gizli olan üzerini örtüp sakladığın kadını açığa çıkart
Soran11 ayBen eskiden çok kişiyle konuştum bekarken hep sevgili yapardım unuturdum ama bu başka bir mevzu unutamıyorum
- 11 ay
Öyle değil sen kafanın içindekileri biliyorsun gizli olan şeyleri ne demek istediğimi biliyorsun
Soran11 ayNeymiş bilmiyorum yani
- 11 ay
Biliyorsunnn
11 ayUnutamıyordun da neden evlendin?
01 Yorumla
Soran11 ayMal olduğum için
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
11 ayEşini sevmiyorsun bence
04 Yorumla
Soran11 ayEvet öyle sevmiyorum emin olun sizede bana yasattiklarini yaşatsaydi sizde sevmezdiniz sevemezdiniz hikaye coook uzun
- 11 ay
O zaman niye evlisin
Soran11 aySevdim ama hayatımın içine sıçtı kendinden soğuttu nasıl seveyim
- 11 ay
Anladım
Aman yanlış hayatındaki insana ihanet bu
01 Yorumla
Soran11 ayBen onunla konuşmuyorum ki kalbimda izinvar
11 ayAllah böylesine denk getirmesin çok kötü
03 Yorumla
Soran11 ayİnanın bilerek yapmıyorum çaresiz kaldım sebebini öğrenmek istiyorum bende unutmak istiyorum
- 11 ay
Sizi yargılamıyorum, kendimi erkek yerine koyunca üzüldüm sadece
Soran11 ayNeden bu kadar peşimde bakın çok mutlu etmişti beni birbirimize aşıktık ben bıraktım bende evlendim sonra oda benden 4 sene sonra evlendi ama öyle bir düşünüyorum ki yemeğim ekmeğim gibi hayatımda o olmasa hayat boş gibi
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Mutlu değilsin demek ki
010 Yorumla
Soran11 ayEvet değilim zaten ama unutmak için çabalıyorum bir insana bu kadar bağımlı olunur mu nefrette edemiyorum evlendi çocuğu var ben hala bağımlıyim psikolojim bozuldu
Soran11 ayBen yanlış anlaşılmasın dışarı bazen bakıyorum erkeklere nefis olarak ama onun kadar beni kimse tatmin edici gelmiyor sanki o varsa her şey güzel olacak
Soran11 ayEvliyim çocuğum var ve beni kimse onun gibi sevemez diye düşünüyorum zaten ama hayatımın her yerinde ağlamaktan helak oldum her zaman aklımda
Soran11 ayBen ne yapacam ne olur yardım edin bana o kadar güzel davranıyordu ki prenses gibi o dünyada benim için tek sanki o kadar güzel seviyordu ki anlatamam ama tek o olsun istiyorum çok güzel şeyler yaşadık onunla
Soran11 ayİstek attim
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
11 ayUmut artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayCok bağlıysan neden evlendin?
00 Yorumla Yediğin kardeşim yüzünden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Neden sürekli aklında nasıl düşünüyorsun onu
017 Yorumla
Soran11 ayMutsuzum huzursuzum eşimle ama şöyle oda evlendi çocuğu var nefret edemiyorum evet kıskandim onu unutmasina dayanamadım sonuçta ayrı yollardayiz hayatımın tümünde ilerleyemiyorum nereye baksam o ekmek gibi su gibi hayatımın içinde aklımdan çıkmıyor uğraşıyorum ağlamaktan helak oldum 😭
Soran11 ayEvet öyle biraz ama unutmak için çabalıyorum nasıl unutacam uğraşıyorum uyuyorum rüyamda uyanıyorum aklımda
Soran11 ayEvliyim çocuğum var ve kimse beni onun kadar sevemez diye düşünüyorum birde sadece onu istiyorum
Soran11 ayHayatımda o olsun başka erkek olmasın istiyorum
Soran11 ayZaten mutlu da değilim ki
Soran11 ayUnutmak istiyorum nefret etmeye çalışıyorum olmuyor
Soran11 ay7 yıldan beri evliyim mutsuzum
Soran11 ayBen 7 yıllık o 3 yıllık
Soran11 ayTabiki öyle ama ben kendimi suçluyorum zaten hıncımi çıkarmıyorum kalbim kırılıyor
Soran11 ayKendime konduramiyorum hayatımdan çıkarmak istiyorum onu olmuyor 24 saat aklımda
Gizli Üye(45 üstü)11 aySeytan vesvese veriyor
02 Yorumla
Soran11 ayYemin ederim uğraşıyorum nefret etmeye çalıştim evlendi bak dedim bu sefer kıskandım onu başkasına verdim diye sonra hayatımın her yerinde
Cevap sahibi11 ayBu hep vesvese.. bakin bjlnussunuz koca, kurulu duzen, afedersinjz ama rahat batmasin. Cocugunuz yoksa zaten bence bosanin, gunah yani esinize. Ama cocugunuz varsa aklinizi basiniza toplayin.
Gizli Üye(18-24)11 ayboşan bence kocana günah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayRahat batıyordur o yüzden bence.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayAynı şeyi kocan yapsa ne olacak? Ogrensen ki eski sevgilisini düşünüyor sürekli naparsin?
Gizli Üye(25-29)11 aykocan tatmin edimiyosa ondan olabilir
00 YorumlaBi söz var ama uygun olmaz
06 Yorumla
Soran11 aySöyle
Soran11 ayOrası doğru ama unutmak içinde çabalıyorum insan bu kadar mı bağımlı olur psikolojin bozuldu
Soran11 ayBen onu çok kıskanıyorum ama insan yoluna bakabilir bende aşırı bağımlılık var ondan başkasını sevemiyorum kurtarın beni ne olur
11 aykuzum
01 Yorumla- 11 ay
O. r. o. s. p. u. s. u. n
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
11 ayYazık kocana
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden evlendin
00 Yorumla
11 ayKıyamet kopsada kurtulsak
00 YorumlaNe zamandır evlisin
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi