Son güncelleme...
Çocukken hayvanlara işkence yaptınız mı?
Son güncelleme...
Hayatım boyunca hiç bir hayvana eziyet etmedim, en ufak bir zarar vermedim. Ailem tarafından tüm canlıların hayatına saygı duymak mecburiyetinde olduğum fikriyle yetiştirilmiş olmamdan kaynaklanabilir.
Çocukken iyi ve kötü ayrımı yapılamadığı için hayvanlara eziyet edilmesini kabul etmesem de tolerans gösterebilirim.
Ancak, iyi ve kötü ayrımının farkına varmış bireylerin, yaptıkları eziyetlerle övünürcesine soru sormalarını ve cevap vermelerini ne kabul edebilirim, ne tolerans gösterebilirim.
En "Evil" üyenin en iyi cevap seçileceği söylenen bir soruda ise soranın bu eziyetlerden halen keyif aldığı sonucunu çıkarmadan edemiyorum.
sadece böceklere eziyet hoşuma gider. evde kedi ve kuş besleyen biriyim :)
Bacım sen napmşsın ya. Bende en fazla işerdim karıncaların üstüne sjsjhdmnzj
Aslında iyilik sayılır :) Karınca yuvalarından topladığım karıncaları Örümcek ağlarına atar örümceklerin saldırmasını ve karıncaların çırpınışını izlerdim...
M
(' ')
-
V
Örümcek gelir karıncayı kefenlerdi ve hızlıca içeri çekerdi bundan çok hoşlanırdım ve örümcek yuvasını dağıtıp karıncayı kurtarırdım tekrardan :D ama hep ölü buluyordm :P
hahahaah :D
en evil olmalıydı :( .( sonuçta canice bişiy bir kedi yavrusuna yaptıgımı anlatırsam kusarsın... oda bişimi yha çiğnemekmişş ben kafasını kesmıştım kurban bayramında.. önce besledim tabiii..sonra kestım ve kanının akışını ızledım... saniyeler ıcınde boşalmasını sonra kafasını kopege attım kopek arkasına bakmadan kaçtı :D
Yüreğim sizliyor.. Yuregim. . Niye mi ? Az kedi yavrusunu ayağımla çiğneyerek öldürmedim ve aklıma geldikce berbaat oluyorum
ooov
En ''evil'' sensin şuan
Cevap
25Cevap
OHaa yaa nasıl bir zihniyetteymişsiniz siz :D Ben küçükken size göre daha şanslıydım demek ki güvercinlerim vardı ve hiçbir hayvana zarar vermedim kolay kolay tabi kediler hariç.Güvercinlerime pusu kuran herşeyi öldürebilirdim :D Hee bir ara fareyi top niyetine oynamıştım oda güzeldi.
:)))) akıllandık ama
evet. gerçi kediye küçük taş atmıştım bakma :D
artılamıştım ben :D
Cevaplara baktım da, biz ne "manyak" bi' çocukluk yaşamışız lan! :D
Çocukluğumuza inseler, çıkamayacaklar... :)
Ben de çocukken, karıncaları çekiçle öldürürdüm.
Pişmanım, aklıma geldikçe tuhaf oluyorum...
amma çekiççi çıktı sitede :)
Frued'a danışmak lazım
karıncalara eziyet ederdim, bahçeden toplardım; kimini yakardım, kimini derin dondurucuda şoklardım donan karıncayı gğneşe bırakıp tekrar canlanmasını izlerdim sonra bidaha şoklardım, değişik ilçaları suda çözerek yuvalarına sıkardım... benim yüzümden kaç koloni karınca telef oldu kim bilir
Hamam böcegini yakalar,
Bıyıklarından tutar,
Tuvalette havaya atıp,
Reid sinek savari alir ve çakmaği çakar basardim
Ve bir alev topu gibi,
Alev üfliyen ejderha gibi hatta
Havada o hamam böceğini yakar,
Yere simsiyah kömür gibi düşerdi
Ve üzerine parmağımla bastırıp
O beyaz ilik gibi bir şey çikardi kabuğundan.
Sanirim cehennemde yanicam!
Toprağı kazar solucanları çıkartır taşla ezer püre haline getirirdim :/
Oyyyşşş şuan en evil bu geldi bana. Bakalım yeni aday çıkacak mı
pürede wafle sosmu? :D
Hiç ayağınla ezdin mi
Kedilere balkondan boncuklu silahımla ateş açardım, şimdi büyüdüm ama pek birşey değişmedi, geçen yıl üniversitedeyken öğrenci evinde ev arkadaşımın kedisini kız uyurken duvardan duvara vuruyordum, ama herşeyi önce o manyak başlatıyodu hep. Durup dururken, ben pc de takılırken gelıyo ayağıma pati atıyo çiziyo kanatıyodu. Siz olsanız ne kadar sabredebilirsiniz ki ?
Hayatımda gördüğüm en psikopat hayvan kedidir.
Allah islah etisin seni haaa eger etmiyorsa cehennemde de yanabilirsin. Iyi gunler😊
istanbulda yaşadığımız zamanlarda hamam böceği vardı evde çok nefret ederim su dökerdim üzerlerine hareket edemezlerdi sonra bir kabın içine atardım su doldururdum kaba dondururdum 15 dk da bir gidip kontrol ederdim süreyi hatırlamıyorumda sıkca kontrol ederdim birde şimdi asla yapmıcağım bişey var bir kedi vardı apartmanda bizim apartmanda kalıyordu merdivenden aşağı çok tekmelemiştim hamam böceği yakmıştım başka aklıma bir şey gelmiyor
hamam böceği yakınca çıt diye bir ses geldi mi :D
ohaa:))
Tebrikler buyuk is basarmissiniz. Bu basarinizi kutlar ve size hediye olarak cehennenneme gitmeyi tavsiye ederim
Ben hayvan dostu bir cocuktum :)
Ama annem kucukken kamisi kurbaganin poposuna sokup ufleyip sisirirmis so ra balon gibi patlatirmis :D
Babamsa sineklerin kanatlarini koparip yaristirirmis.
Boyle seytanlardan boyle cocuk :/ Akil kari degil ;)
kedi ezdim ne diyon sen çekiçle karınca ezdim.kertenkeleyi kopardım.
çekiçle hamamböceği fena olur bak
hamamböceğini hala ezerim solucanları tuzlayıp kızların saçına atardım
tuttum seni
tut bırakma beni.kediyi de arabayla ezdim fenaydı.
Bu soru ve cevapları beni rahatsız etti.
Hayır işkence yapmadım. Soruya da cevap verelim de.
Oltanın ucunda ki iğneye et parçası koyup kedi avlamıştım :(
fenaymış bu da :(
evet:))pişmanım bende,yaz kızım...:)kurbağa ezmezdim ama:)))
hahaha :D beni geçemedi kiii geçemedi kiiiii
nefret ettiğim benden yaşça küçük bir oğlana işkence yaptım olm ben hollandada,kendi de hollandalıydı ne dion sen yaaa:DDD...10-11 yaşında felandım...pişmaaanım:S:)))
haaa bir de solucan çıkarıp duvara çivilerdim çekiçle:)))daha da beter öyle kalırlardı...oha be ne sadistmişiz lan,çocuk diyoruz masum diyoruz ama bizden ileriler sanırım a.mk:)))
oooyyyşş solucan çivilemek nedir lan :D
çakt...öhömm,geçtim mi şimdi:)))
yaa küçük çivi ya da raptiyeyle:))))işin tuhafı çookk hoşuma giderdi..şimdi para verseler yapmam.Akıllandım...?!...az tamam ama akıllandım:))
hahaha!evet doğru,vay mk!:D
hayvan haklarını savunan insanların burada yaptıkları acizlikler cok ilginçmiş!
eziksiniz hepiniz aciz olan varlıklara güçlü oldugunuzu kanıtlamaya calısmanızla!
Sineklerin kanatlarını kopartıp yakardım.
Örümcekleri yakardım.
Kedilere boncuklu tabancayla ateş ederdim.
Karıncaların yuvalarını bozardım.
Şimdi baktım da ben hiç sağlıklı değilmişim.
Böceklerin bacaklarını ayırırdım.
Ama şimdi o böceklerden korkuyorum :/
Sinekleri az ipe dizmezdik sonrada kibritle bir alev cız bız...
kedileri kovalardım yakaldığı mı tekmelerdim vardı biraz manyaklık :)
Buna menyaklik degi seytanlik denir Iyi gunler😊
Sineklerin ayağına ip bağlardım, ağustos böceğini elime alıp cır cır öttürürdüm sonra kuşun birine kaptırırdım yerdi :))
ciddiysen sinek olayını nasıl becerdin laa?:DDDDhahahahahaha
Ben daha yakmalı, eritmeli bir şeyler arıyordum :)
bayağı bilgilisin sen:)bir de hamamböceği kafasını hiç kopardınız mı?ciddi soruyorum:)))
hamamböceğinin kafası gittikten 9 gün sonra anca ölüyor:))))kafasızlıktan değil,dene gör:)))al sana bilgi:)gereksiz ama bilgi sonuçta:)
ben de aynı fikirdeyim,hatta sokakta yürürken dikkat ediyorum önüme basmayayım üstüne diye:D...çocukluk işte:)
kurbağaların kafasını bocuklu tabancayla delerdim.
bak bu da iyi :)
Kurbağa yakalar kurbağaya torpil bağlar yakar kozların bulunduğu yere salardık ama ne biçim patlıyorlardı yaa kızların üstü hep et olurdu :D
Allah senin gibi bir insana nasil katlaniyor diye dusunmeden edemedim. Ama yuce Rabbimiz o kadar merhametli ki bu yaptiklarinin bedeleni bile SIMDILIK odememissin. Allah seni islah etsin etmiyorsa buyur cehennemin kapisi her zaman acik Iyi gunler😊
Köyde ateş böcekleri toplardık çocukken kavanosun icine koyar.floresan gibi kullanırdık :D :D
Cidden isik cikariyor muydu peki.
Yaptim cocuklugumda keske yapmasaydim cocuklk iste kurbagalari backlarindan asip tas atip vuruyodm bide karinca topluluguna plastik eritip damlatmistin allah affetsin
Her şey anaokulunda başladı.. :(
hahaha
kurbağalara yapmıştım. çok pişmanım :(
Kesinlikle hayır.
Midem bulandı.
+1
hamam bocegini domestosla erittim geçenlerde
hadi ya :)
canice:))))+1
sapant la çok kurbağa avladım .
karınca öldürdüm sadece
Nasıl öldürdün