Ben zamanı gelince hemen kısırlaştirma işlemi yaptırdım. Kısırlaştırma yaşatır bunu unutmayalim 🐱

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evcil hayvanım yok maalesef. ama rakun almak isterdim çünkü her zaman hayalim. bunun dışında ise kısırlaştırmaya karşıyım.
Neden karşısın? Hayvan sağlığı için önemli. Lütfen gidip veteriner hekime danış.
Hiç bir canlılın doğal sistemine zarar verilmemelidir. seni bir mesela kısırlaştırsa?
Cevap
6Cevap
Kaplumbağa var, kısırlaştırmaya gerek var mı onu 😂😂
Yok diye biliyorum 😂
Doğru evcil değil
erkek kedimi kısırlaştırdım. ama arada hisleri geliyor.
Erkek olduğu için normaldir aslında. Bende zamanında erkek kedi besliyordum. Kisirlastirdik ama arada sırada geliyordu ona. Onların kanından gitmesi uzun sürüyor.
bi yandan üzülüyorum bir yandan kıyamıyorum ama yapacak bir şey yok :)
Bende kedimi kisirlastirdigim zaman uzulmustum. Ama olsun onun iyiliği için.
Sanırım empatiyi fazla kaçırıyoruz.
Herifin kızıştığında bi gelip suratıma işemediği kaldıydı zaten, mecbur kısırlaştırdım :D
Evet. Genelde halılara falan idrar yapıyorlar koku birakiyorlar o çok kötü oluyor. O kokunun gitmesi çok zor oluyor.
Offf çok fena olmuştur😂 geçmiş olsun.
Hayır benim kedim var öyle bir şey yapmadım
Yaptırmanızı tavsiye ederim. Kısırlaştırma işlemi hayvan sağlığı için önemlidir. Hayvanların hormon bozukluğu yaşamaması için önemlidir. Neden yaptırmadınız?
Aslında böyle düşündüğünüz için yaptırmıyorsunuz. Önemli olan başka kedilerle temas etmesi değil. Hayvanın sağlığı. Hayvan depresyona girebilir, yemek yemeyebilir, sizden uzaklaşır. Sağlıklı olmadığını düşünüyorsanız lütfen veteriner hekime danışın. O size daha güzel anlatır.
Rica ederim 😊🙏
Hayır, o daha küçücük bebek 🥺
Ama büyüdüğü zaman kısırlaştırma işlemi yaptırmayı unutmayın. İyi günler dilerim, kedinize de sağlıklı patili günler💗
Teşekkür ederiz 💖
Kardeşimi kısırlaştırmadık henüz
Bu iyiydi kskskdkdkdkdkf
Uzun ömürlerü güzel yaşasınlar
Evet, yoksa hiç rahat vermiyordu.
Evcil hayvanım yok,
Evet
Çok güzel 🌞 kedi mi köpek mi. Dişi mi erkek mi?
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?