Asla hayır Zaten Hayvana saldıran Şeref (sizin Or çocuğunun önde gidenidir Ya bu güzelliklere kıyılır mi canlarım ya 😊 Ama Gel gör ki Bazı İnsanlar insan demeye bin şahit ister Bu kadar vicdansızlik olmaz kalp hastanmis çürümüş oylelerde hayvana zarar verenler Yok köpek saldırdı Falan Sanki keyfine yapıyor Biz İnsanlar nasıl karşılık verirsek onlar da ona göre verecek karşılık onları Sevin yemeğini suyunu verin görün Bakin Dost olur size Ama saldırırsaniz kusura bakmayın ama paramparça edse ağzına sağlık
Sokağımızda minik bir kara kedi var. Ne zaman onu sevsem "nigga" diye seviyorum. Kendi kendime ironi yapıyorum. İnsanlara olan tepkimi aslında gören duyan anlıyor.
Allah oylelerin belasını versin Şeref (sizler Ya Bu nasıl insanlar ya hiç mi kalp merhamet duyguları yok O masum sevimli canlılara zarar vermek nedir Ben mesela sinirli oldum diyelim hatta öfkeliyim kediyi köpeği görünce Yumusuyorum O kadar Seviyorum ki onları sarılmak öpmek geliyor içimden
Ulan Öyle İnsan yoksunu lagimdan bile daha aşağılık pisliğin arkasından gelecen Hayvana zarar mı veriyor kafasına Sert ağır cisimle vur bayilt kafasını betona vursun gebersin it herif Elleri bacakları kopasicalar allah büyük bunun hesabını soracak Oylelerine
aşklarım onlar benim. Hayvanlar çok değerli iyi ki varlar. Yargılamadan dinlerler. Yorumsuz sadece bakarlar. Sen de rahat rahat anlatır istediğin kadar ağlarsın. Tabi bi köpek kadar akıllı değiller ama dinliyolar yine de :D