Hoşlandığınız kadının yanına gidip onunla bir türlü iletişim kuramıyor musunuz? Sosyal Sanatlar Enstitüsü adı altında Ali Diri’nin açtığı “Çapkınlık Okulu” dertlerine derman bulamayan erkeklere ‘kazanovalık’ eğitimi veriyor! Üstelik bu okul Türkiye'de bir ilk. 16 saatlik eğitimden sonra çıkan erkekler kadınlar karşısında ne utanıyor ne de kızarıyor! Üstelik kursa katılan öğrenciler daha ilk günlerinden kadınlarla iletişim kurmaya başlıyor!
Karşı cinsi tavlamak için çapkınlık kursuna gider misin?
Türkiye'de bir ilk! 16 saatlik eğitimle istediğin kadını elde et! Çapkınlık kursuna gidip eğitim almak ister misiniz?
Amanın bu kursun kadınlar için olanına gerek yok bence. :) Türk kadını dominant ve alfalaşıyor, biz erkekler için ideal, ben ilgilenmiyorum orası ayrı. :) İşin en eğlenceli kısmı flörttür, bu aşama için abartısız destek alınabilir ama abartısız, diğer türlü kendine has üslup kaybolur sıradan bir hal alır flört. Eserin ve anının heyecan, utangaçlık, çekingenlik kalp çarpıntılı olması kanısındayım. Diğer türlü çarpıntı yoksa hislerde durulma olmaz mı gerek yok böyle şeylere. Öz güven sorunu olan abartısız destek alabilir.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,9b cevap paylaştı.
sertifika alacagın kesin.. turkiyedeki tüm egitimler 16 saate cikti cunku :) isg egitimide 16 saat is guvenligi ilk yardim egitimide 16 saat yara savunma ( yangin emniyeti ) belgeside 16 saat :) yani 16 saat sertifika icin yeterli kursu ise 2 saat alman kafi :) yani capkin olacagim diye 16 saatte verilen bir sertifika ihtiyacim yok :)
Türk kadınlarının %50sini tavlamak için para nasıl kazanılır nasıl zengin olunur kursu ve %40ını tavlamak için nasıl serseri ayaş psikopat olunur kursu daha etkili olurdu. Türk kadınlarının %50si Parası olan sümüklüyü bile Beyaz atlı prens gibi görürken %40ı ise sadece Serseri psikopat avamların erkek olduğunu düşündükleri için Türkiye'de ki mutlu ilişkiyi malesef geri kalan %10luk kadınlar elde etmiştir.
Siz böyle bir kursa ve orda anlatılanla çapkınlık yapılacağına inanıyorsanız kadınları çok aşağılıyor ve basit görüyorsunuz demektir. Bence böyle bir durum olmaz, çapkınlık yaptığını sananlar yataklarına kadın atmak isteyen parası bol insanın yaptığı ve parayla ancak yaklaşabildiği kadını tavladım zanneden ucuz bir yoldur
Elde ettikleri kadınları üzen erkeklerle dolacak bu kurslar yazık. Hayallerimizi yıktıkları yetmedi bide ordu kafilesi oluşturuluyor. En başada eski sevgilimi koyarsınız artık komutan ibrahim :dd
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Türkiye'de bir ilk! 16 saatlik eğitimle istediğin kadını elde et! Çapkınlık kursuna gidip eğitim almak ister misiniz?
En İyi Cevaplar