Sevgiliniz alzheimer olsa, gözünüzün önünde günden güne size yabancılaşsa ne yaparsınız?

Sevgiliniz alzheimer olsa, gözünüzün önünde günden güne size yabancılaşsa ne yaparsınız?
Arkadaşlar benim babaannem alzheimer. Hatta size babaannemle ilgili yazdığım bence linkini atıyorum okumak isteyen olursa diye. Arkadaşlar sorun şu ki, bende her zaman unutkanlık vardı. Hani bazen ayyuka çıkmıyor değildi. Mesela bazen dolabı açar ve neden açtığımı unuturdum. Yahut odaya geçerdim bir şey için ancak unutur gerisin geri dönünce anımsardım neden gittiğimi. Ancak geçen gün iş görüşmesinde çok saçma bir şey oldu. Cv dolduruyordum. Eski çalıştığım kurumları yazdım. Son çalıştığım kurum yok, bir türlü hatırlayamadım Üstelik haziranda doldu ordaki görev sürem Yani o kadar zorladım beynimi ama hatırlayamadım. Eve kadar düşündüm yürürken ama yok, ne zaman anımsadım biliyor musunuz, watsup grubumuz vardı, adını okumadan geldi aklıma. Ne büyük başarı ama sembolünü görünce anımsadım grubun. 😒Babaannem de eskileri hatırlıyor fakat yeniye dair hiç bir şey yok. Gerçi artık eskiye dair de kırıntılar kaldı yalnız... Yani sanırım her zaman korktuğum gerçek olur, alıştım. Ama düşününce üzülüyor insan. Neyse ki evli değilim bu karşı tarafa travma olurdu. Çocuklarım olsa onlara daha büyük travma tabi. Kim ister ki aile üyesinin gözünün önünde eriyip bitmesini. Ya da belki ben fazla evham yapıyorum Kimseyi anlatıp üzmek istemem, olmasam da bu bir ihtimal sonuçta. Siz tek dert ortağımsınız, hepinizi seviyorum. Iyi ki varsınız.
Ben bile isteye kimseyi incitmedim, ölürsem ki bir gün herkes ölecek. İçim rahat, içi rahat olmayanlar düşünsün...
Kolonya Kokulum Bir Daha, Bir Daha! 😇😇
Güncellemeler
+1 yıl
Bana saldırmanız için sormadım, kişiliğime itham edemezsiniz. Sizi alakadar etmez. Detay da benim detayım psikopatcaysa da benim psikopatlığım. Zoruna giden siniri bozulan saçmalayacak olan yazmasın, kimseyi zorlayan yok can sıkmayın.