nasıl bir sevgiliniz olsun istersiniz? yani kıskanç mı yoksa sıkmayan mı arkadas gibi mi olsun bir tarif edermisiniz :) bir erkeğe nasıl davranılmalıdır
Erkekler sorum size??
Erkekler sorum size??
hacıı benımle kanka olmalı bırlıkte mini etekli kızlara lav atmalıyız :D şaka kızz sakın yapma.
tipik bir örnek ama en uygunu budur sanırım elinde bır kus varmıscasına ne cok sıkıcaksın nede cok serbest bos bırakırsan yapmıycak erkek bıle gozu dısarda olur cok sıkarsandsaa kendınden sogutursun ama kişiye gore de degısır
gerçekten sevsin yeter ve güveilir olsun
bunlar yeterlimi
anladım
o yüzden sormadım
Cevap
33Cevap
Kişiden kişiye göre değişir. Kimi kıskanç sever sürekli tartışsın onu kıskansın kimide rahat bir sevgili ister. Ben beraberken iyi vakit geçirebileceğim aşırılıklardan uzak bir ilişki isterdim. Belli bir şey den sonra inişli çıkışlı ilişkileri bünye kaldırmıyor. Faydasından çok zararı var :)
Öyle bir sevgilim olsun ki ömürlük,hem arkadaş hem dost gibi birşey,her zaman yanımda olsun.Çok sevsin beni.Her zaman ilgi göstersin.Benim her şeyime katlansın hemde hiç sıkılmadan öyle bir sevgili olsun işte.
Kesinlikle sahiplenmesi iyi bilecek sıkmadan fazla zorlamadan vs. Ve bir de ne olursa olsun bir şekilde karşısındaki erkeklere benim sevgilim var benden size yar olmaz diyebilecek hareketleriyle, tavırlarıyla
Hepsinin ortasında ne çok kıskanç ne de hiç kıskanmayan olsun herşeyin fazlası zarar hepsinden orta düzeyde :)
orta şeker diyosun yani peki :)
neşeli güler yüzlü insanları seven hayatı seven kimseyi kırmayan üzmeyen delidolu birisini isterdim oturmasını kalkmasını bilicek birisini isterdim yerine göre ortama ayak uydurmasını bilicek birisi çok yemek yemeyen aşırı kiloları olamayan orta düzeyde birisi olsun isterdim futbol izlemesini isterdim ennnnnn önemlisi Fenerbahçeli olsun isterdim
Çok kıskanç olsun baskı yapsın, sevgilim bile şöyle çok kıskanmıyo yaa ben kıskanç ve ilgili seviyorum... bulamadım gitti :))
öyle oluncada bunalıyosun amaa !
yok yaa bunalmadım ben sıkılmam seviyosam kafama takmam net olurum, dürüst olurum zaten bir süre sonra abartmaktan vazgeçer..
Kıskan olsa olmayanını arkadaş gibi olsa sevgili gibi olanını oyle olsa böyle böyle olsa söyle olanını arar insan doymaz işte yetmez tatmin etmez hep az gelir oof offf
çok dogru demişsin
Sadece tırnak törpüleyen saçının rengi ve makyajıyla uğraşan sabahtan akşama kadar dedikodu yapan biri olmamalı yeri gelir bir konu tartışırsın ve ya oyun oynarsın arkadaş gibi eylenceli espirili her şeyden alınan kenarda durup ta beni takip ederek kıskançlık tripleri atan kızlardan olmasın mümkünse yanımda dursun zamanı benimle öldürsün:D
Zeki olsun ( ama adı zekiye olmasın dermişim )... Çamurdan olsun. O o zekasıyla zaten her şeyi akıl eder , Düşünür ve bilinçli olur.
beni çoğu zaman o uyandırsın tellede olur arada bana yemek yapsın sorgulasın mesela derslerinle ilgileniyonmu gibi arada benimle spor yapsın ya da isterse hep yapsın ne olcak ailem ve arkadaşlarımla samimi olsun ve iyi geçinsin daha ne isterim
Kıskançlık normal düzeyde olmalı. Kıskançlık yersiz olursa ilişkiyi bozar.
ya var ya idealimdeki kadını anlatsam roman olur...
anlatda dinleyek
318 sayfalık kitabı nasıl sığdırmamı düşünüyorsun buraya tatlım?
link bu yeterlimi
kiskanc olmali tabiki.. off her ne olursa olsun bir zaman snra bitiyo iliskiler bayatlamis artik hepsi siradan :)
Kanka OLsunLar Herseyimizi AnLataLim Ama Gittigimiz YerLere Gezdigimize Eve GoturdukLerimize KarismasinLar :)) Butun Dişi KankaLarimLa Ciktim, SevgiLi OLunca Hersey Bitiyor :)))
sadce oto b.ka tirp atmayın yeter biz cok sey istemiyoruz huzur verin yetter
Beni hem bu dünya da hem de ahirette eşi olarak görebilecek bir kız isterim... Kaprisiymiş, nazıymış, kavgasıymış bunlar ilişkinin tadı tuzu ... :)
gereksiz kıskançlığa hiç gerek yok. birbirine güvenip bir sadık ve açık sözlü biri olsun yeter ben onu bir ömür mutlu ederim
Yaninda mutlu hissediyim yeterli . Guvende versin .
bısey ı tekrarlamasın ,kıskansın ama guvensın baksa bısey yok ben ona taparım :)
Kıskanma desem kıskanmıcak sanki :D :D
e yani :D
Beni adam edecek ! Bİr kız isterim.
geçmişinden bahsetmeyen isterim..
birbirimize yetelim...
düşünennn olsun gerisi olmasa da olur
sevgi olsun taştan olsun
beni toplumun içinde utandırmasın yeter :)
canım olmasın yeterli :D
arkadaşım gibi olsun .
bence kimleyim nerdeyim hiç takılmasın.
kız dediğin kıskanç olmalıdır
taş gibi
Saygınlık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar