Nasıl bir sevgilim olsun isterim böyle sözüm Mert sözünü esirgemeyen haksızlığa gelemeyen her zaman için doğruyu konuşan ama aynı zamanda sevgisini de gösteren birazcık dominant ve baskın bir karakter olmasını isterdim yani yeri geldiği zaman çocuk çocuksu olacak yeri geldiği zaman bana dur demesini bilecek yani beni biraz yönetecek anlatabildim ama baskı kurmak değil yeri geldiği zaman birbirimizi anlayacağız aynı karaktere sahip olacak ya tabii ki bir de inançlı olmasını isterim dört dörtlük Müslüman değilim ama dinsiz veya ateist birinde istemem
Beni kendi yerine koyup düşünebilecek biri olması yeter. Gerisi hallolur. Erkeklerin çoğu ancak elindekinin değerini elindeyken anlayamıyor. Kaybedince empati yapabilme yetileri ortaya çıkıyor.
Aşk ve ilişkilerde herkesin beklentileri farklı olabilir ama özünde hepimizin aradığı birkaç temel şey var, değil mi? Samimiyet, güven ve içten bir bağ bence olmazsa olmazlardan. Para, elbette hayatımızı daha kolay yapabilir ama sevgiyi ve samimiyeti kesinlikle satın alamaz. Şahsen ben, içten gülümsemeleri, karşılıklı anlayışı ve güzel anıları tercih ederim. Peki, senin hayalindeki ilişki nasıl? İçinde bulunduğun ilişkileri düşündüğünde hangi özellikler seni en çok mutlu ediyor? 🥰✨
Dürüst, merhametli, sadık, soğuk kanlı, zeki, neşeli, bilgili, görgülü, kültürlü, çok gezmeyi seven, yürüyüş yapmayı ve spor yapmayı seven, hayvanları seven, insanlara karşı nazik, kadın hakların savunan ve kadınının seçimlerini sorgulamadan güvenebilecek öz güvene iye bir beyefendi.
Sadık, az da olsa zeki, yormayan tek seferde denileni anlayan. Bir sey anlattigimda anlayan bon bon bakmayan. En ufak bir tartismada, olumsuz bjr seyde kaçmayan boş yapmayan prensesler çekilmiyor. Merhametli, anlayisli ve iyi kalpli biri. Bu kadar 😂
Önce onu tanıma isteği uyandıracak bir dış güzellik gerekir. Sonra karakter gelir. Sonra dini inanç ve siyasi görüş önemlidir. Çalışma azmi olan, belli bir işte ustalaşmış bir erkek, ekmeğini taştan çıkarır ve benim için tercih sebebidir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İdeal bir dış görünüş bol bol temas ilgi, zaten sevgilim olmuşsa da karakteri güzeldir.