Aşk İlişkileri Nasıl bir sevgiliniz olsun istersiniz? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kızlar için maço mu yoksa naif, centilmen biri mi?Erkekler için aşko, kuşko kızlar mı yoksa oturaklı sakin bir kız mı?Ben deli seviyorum. Ele avuca sığmasın beni şaşırtsın isterim evet sıra sizde.😎 Maço erkek Naif, centilmen erkek Aşko kuşko cilveli kız Sakin oturaklı kız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nasıl bir sevgiliniz olsun istersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sadece seveceğim anlayışlı ailemin iyi geçirebilecek çok gönüllü bir insan olsun isterim, ama tabii ki insan tanıdıkça olabilir yani zamanında karşımıza nelerin çıkacağı hiç belli olmaz. 1 1 Yorumla _Senior_ +1 yıl Sakin oturaklı kız Yorumla
Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Esmer kıvırcık centilmen empati yeteneği yüksek saygıya önem veren hayvan sevgisine sahip aldatmıcak... vs 1 6 Yorumla MrConfused +1 yıl İstediğimiz hiç bizi bulmaz ama hadi bakalım 😂 Yorumla Valse01 +1 yıl Bulmasın ya aman istemem kendime zor yetiyorum ona yetişemem 😬😏 Yorumla MrConfused +1 yıl Aman aman uzak olsunlar 😂😂 Yorumla Valse01 +1 yıl En iyisi 😐👍🏻 Yorumla Valse01 +1 yıl Teşekkürler eig için : ) Yorumla MrConfused +1 yıl Cano ayıpsın😇 Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Ne maço ne centilmen olsun 1 2 Yorumla MrConfused +1 yıl Biraz ondan biraz bundan yani 😂 Yorumla Karabelaa34 +1 yıl Nasıl anladıysan😉 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Naif, sakın, nerde ne yapacağını bilen, erkeklerle mesafeli olan, ağır, duruşu ve tavrı olan kız 👍 2 3 Yorumla MrConfused +1 yıl Bence de güzel 🙏 Yorumla KırılmazRakıŞişesi +1 yıl Kadın dediğin böyle olmalı. Aşko kusko, oynak, erkeklerle içli disli olursa çöptur Yorumla denizayse_54 +1 yıl Bence de. Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İstediğim gibi olsun ya detayları yazmaya üşendim 😄 1 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Belki evrene mesaj göndericez 😂 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakin oturaklı ile cilveli karışımı çok iyi olur Teşekkürler 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben uzun oldugum icin benden uzun olsun isterim, kumral-esmer, motorcu da olursa tadindan yenmez 2 1 Yorumla MrConfused +1 yıl Motorcu opsiyonel mi 😂😂 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl İşi olsun1.70 olsunGereksiz trip ve kıskançlık yapmasın yeter bana bu 1 0 Yorumla
Borankiko3000 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Anket centilmen diyenlerle dolu ama gerçek hayatta böyle değil inanmayın 2 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Her kiz civve yapmali 1 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Suç ortagı😅 1 8 Yorumla MrConfused +1 yıl Ne suçun var kız 😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Oooooo beni gercekten tanımıyosun.. bende her b*k var🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Neler neler var sen onların yanında suçsuz kalırsın 😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Allahım iyi olmak istemiyorum. Kotu olup geç ölmek istiyorum... ama lanet olsun kiii iyiyim🤣🤣🤣 Yorumla MrConfused +1 yıl Elde değil o işte napcaksın 😂😂 istesen de atamazsın 😂😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl Kötü olcammmm bananeee😈😈😈 Yorumla MrConfused +1 yıl Olamazsın dedik Viyana kapılarını zorlar gibi zorlama 😂😂 Yorumla QueenOfSea +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla