Askerdeki sevgilim çok durgunlaştı. Benden mi soğudu sizce? Askerde erkekler soğur mu?

Sevgilim 3 aydır asker. Ve 3 ayı daha var. Bu zamana kadar aramızda herhangi bir kavga olmadı genel anlamda. Küçük şeyler dışında yani. Ama son günlerde sesi çok durgun. Benden mi soğudu acaba diyorum. Soramadım da. Sıkıntın mı var dedim sadece bir şey yok iyiyim diyor. Ama bu aralar genelde ben arıyorum onu , ben konuşuyorum , o pek bir şey anlatmıyor. Bunaltan biri de değilim. Hadi dinlen diyorum , çarşıda şuraya git bunu yap diyorum eğlensin neşesi gelsin diye.1 ay önce yanına gittim , ev tuttuk kaldık. O zaman bir sorun hissetmemiştim. Çok iyiydik hiç ayrılmamış gibiydik. Şimdi neden böyle davranıyor. Ailemle yaşamasam basıp gidicem yanına ama ben de çok zorda kaldım geçen sefer gidene kadar.
Ne yapmalıyım? Askerde olmakla mı ilgili acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
askerde ayrılan çok oluyormuş bu yüzden mi? Ben kızsa da soğuk da dursa ayrılmam ama o artık istemiyorsa diye düşünmeye başladım
Askerdeki sevgilim çok durgunlaştı. Benden mi soğudu sizce? Askerde erkekler soğur mu?