Askerde bir sevgilim vardı, giderken seni bekleyeceğimler sensiz yapamamlar nasıl havada uçuyor ama 😂 Ayrıldık. Neden biliyor musun? Zor bir yerde askerlik yapmıyor doğuda falan değil ve beni rahatça arayabilecek durumda olduğunu adım gibi biliyorum fakat iki haftada bir ya da haftada bir arayınca nasıl olduğumu sorunca aşırı soğudum. Ben soğumaya başlayınca gitmeden önce de aramızda olan bütün olumsuzluklar, kırgınlıklar ama sevgiden dolayı konuşamamalar fakat gözümde belirdi ve o askerdeyken ayrıldım. Hiç üzülmedim neden çünkü onun da üzülmediğini biliyorum ve içim rahat zaten dünden meyilliymiş galiba. Ayrıldıktan 1 hafta sonra, 1 ay sonra hatta dün bile yazması da cabası. Hani askerde telefona bakamıyordun? Bu erkeklerin alayı kolpa soğuduysan ayrıl kuzum demekki ilişkinizde farkedemediğin pürüzler varmış ki soğuyorsun uzak kalınca.
112 Yorumla- +1 yıl
Askerde herşey sıra lan
- +1 yıl
Sude yanlis yapmissin allah bizi sizin gibi kizlardan korusun askeri yer nasil bir yer oldugunj bilionmu? Eger o hergun arasaydi komutanlar her dk basi tuvalaet temizletiedi, koştururdu gece nobete yazardi bilemezsin..
- +1 yıl
Bak içinde bulunduğu durumu biliyorum, yazıcı olarak askerliğini yapıyor ve bana her zaman çok rahat olduğunu ve telefonla olsun bilgisayarla olsun vakit geçirebildiğini söylüyor ama bunu söyleyipte bana yazmaması çok ironik değil mi, hep bana komutanlarla arasının iyi olduğunu da söyledi durum böyle olunca ben ne yapayım? zaten ilgisizliği sadece askerde başlamamıştı gitmeden de böyleydi ama ben farkına varmak istemedim yalnız kalınca anlıyorsun daha iyi böyle şeyleri
- +1 yıl
Şu var askerdeki bilgisayarlarda internet varmı? Telefonuna paket veya internet alabiliyormu. Acemi birliğinin olduğu yerde usta askerlik yapıyorsa kayıtlı olmayan numaralar o bölgede ne arayabilir ne aranabilir
- +1 yıl
Adam sana her şeyi anlatmış daha ne yapsın cumartesi pazarları yazıyorsa sana arıyorsa ben haklıyımdır. Yok cumartesi pazarlarıda ne arıyor soruyorsa sen haklısın
- +1 yıl
Yanda teğmen albay var eline telefonu alacak nasılsın diyr mesaj yazacak cumartesi pazar denetim yoksa sadece nöbetçi subay olur oda gazinoda olur
- +1 yıl
Askerdeyken seni arayan adam var daha ne istiyorsun. Öyle kolay vazgeçme bence
- +1 yıl
Her turlu adama haksizlik etmişsin adam vatan icinmi ugrassin yoksa 2dkda bir aragip seni seviyormu mu yazsin çok merhametsizsin.
Soran+1 yılKafam tek görüşle nasıl allak bulak olur örneği. İnan şu an bilemedim ilk gittiğinde arayan mesaj atan adam son bir kaç gündür doğru düzgün bir şey yapmıyor. Bilemedim gerçekten
- +1 yıl
Komutanlar var orada nele roldugunu bilemezsin😏😏
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Bunun hakkında yorum yapmadan önce birkaç bir şey sormak isterim iznin olursa. Birincisi ne kadar süredir birliktesiniz?
İkincisi daha önce hissettin mi böyle?
Üçünçüsü onun hakkında aklına yatmayan bir şeyler var mı?
Cevap vermeyebilirsin elbette. Niyetim yardım etmek. Yaşıtız aşağı yukarı anlayabilir birbirimizi bence07 Yorumla
Soran+1 yılİki yıldır birlikteyiz, daha önce hissetmedim bu kadar , ve evet aklıma yatmayan şeyler var mutlaka
- +1 yıl
İşte şimdi bunlardan yola çıkar şöyle bir yorum getirmek istiyorum. Bir insan yanımızdayken varlığı, ilgisi bazı düşüncelerimizi gözardı etmeyi tercih etmemize sebep olur. Ama bunlar yokluğunfa tekrar gün yüzüne çıkar
Ya mesela sen değilsen bile mutlaka çevrende birinin başına gelmiştir. Birlikteyken hiç bahsedilmeyen sorunlar ya da önemsenmeyen şeyler , ayrıldıktan sonra konuşulur. Benim için siyasi görüş önemlidir atıyorum. Hoşlandım. Her şey güzel. Sonradan bu durumu öğreniyorum ama bozmak istemiyorum. Sonra ilgi azalınca , onunla her gün görüşmeyince bu durumun aklıma takılması ihtimali artıyor. Her düşündüğümde bir balta daha saplıyorum ilşki ağacıma.
İlk önce buna sebep olanı bulmalısın. Dilersen beraber bulabiliriz. Sonra da halledilecek bir şeyse halledilmeli.
Umarım yararlı olmuştur sevgili soran :)
Soran+1 yılYani haklısınız evet olabilir fakat ayrılıp yazık etmek istemiyorum açıkçası gördüğümde her şey değişebilir eskisi gibi hissedebilirim diye düşünüyorum.
Soran+1 yılHaklısınız bunları göz ardı etmeyeceğim fakat bu mesafeden çözmem mümkün değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki farklï şehirde kalıyor Yazın 1 ay görüşüyoruz. Kısın da 2-3 kere kızın telefonu yok ya zar zor hallediyoruz. Ama gidecem yanına taşınacam. Soğuma yok da çok özlüyorum. Artık kendimiz haricindeki bütün kız erkekleri sevmez olduk yapma etme diyorum ona bu arada ben ondan başkasına bakmıyorum diye arkadaşlarım kuzenim felan ne oldu sana diyo niye sen hiç bakmıyorsun diyo ne bekarsın mk sevgilin mi yanında diyo birde
tv izlemez oldum çukuru izliyiyorum. Başka da tövbee
Çookkkkkkkk özledim be geçen ay karşısına geçtim 3 saat gözleri ne baktım doymadım.02 Yorumla
Soran+1 yılMaşallah size ne diyim
Cevap sahibi+1 yılKızı rüyamda görüyorum bugün de gördüm gerçek sandım kalkınca küfür ettim gerçek değilmiş be hm sağol keşke herkes böyle olsa
+1 yılİnsan psikolojisi çalkantılıdır, o senin hakkında askerde planlar yaparken sende onun için evinde planlar yapman lazım, inşallah herşey daha iyi olur :)
23 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah geçicidir dediğin gibidir teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim bu tarz boşluklarda kendini fazla sorgulama unutma bu devirde hayırlı insan bulmak çok zor bunu düşünerek hareket et.
Soran+1 yılHaklısınız kıymetini bilmek lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. 1 ayda mı soğudun "seviyorum" dediğin adamdan? Sevdiğine emin misin sen?
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben askerdeyken izine gelip adada bir kiz ayarlamistim yeni sevgili olmustuk askerdeyken 3 haftada bana mektup yazdu hayatimda aldigim ilk mektupdu o kadar guzel duygularla yazmisti ki neyse o mektubun geldigi gun benden ayrildi tabi mektubu en az 20 defa okumustuk askerde ayrilik cok koyuyor o cocuga yapican en buyuk kotuluk olur benden sana soylemesi
01 Yorumla
Soran+1 yılyok asla bırakmam zaten
Araya biraz zaman ve mesafe girince öyle oluyor merak etme bizde erkek arkadaşımla en çok yaz aylarında kavga ederiz daha az görüştüğümüz için döndüğü zaman ya da izne gelirse hepsi düzelir geçer emin ol 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
araya mesafe girdiği için ve görüşemediğiniz eskisi gibi konuşamadığınız için olmuş olabilir ama başkalarına bakmaya başlarsan o zaman sıkıntı vardır kesin
00 Yorumla
+1 yılMesafedendir gelince tipi kaymis olur zaten orasi yipratir sakin ayrilma soguma iyi davran cok asker kafasina sikar 🙂 askerden gelincede 1 ay icinde yakusuklu olur 😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. İyiki çok seciyomuşun valla acaba sevmeseydin ne olurdu :) yazık la size bence çocuğa daha fazla kötülük etmede ayrıl gitsin..
10 Yorumla
+1 yılHiç askere sevgili yollamadım bilmiyorum. Mesafeli ilişki zordur. Ama onun senin ilgine ihtiyacı vardır. Genel görüş bu yönde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskerdeki bir adam asla asla soğumaz aksine onun orda destege ihtiyacı var :) senin soğumus olman normal çünki 1 aydır hiç görmedn ve onunla vakıt geciremıyorsun asker yolu beklemek sabır işi ben 1 sene bekledm hiç görmeden :):)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok zor muydu?
seni bilmem ama aksine o sana karşı daha çok özlem besliyordur.
20 Yorumla
+1 yılİnşaAllah geçer ama inan ki askerdeyken sana daha çok ihtiyacı var, geçirdiğiniz güzel günleri hatırla ve ne olursa olsun sakın aldatma!
00 Yorumla
+1 yılGeçici mersk etme benim sevgilimde uzakda ama soğudum böyle aramak bile istemiyorum ama buluştuğumuzda acayip eğleniyorum
00 Yorumla
+1 yılGercekten var boyle birsey de sebebi nedir? Acaba sehit felan olurda cenazesini kaldiramam vs dusunceleriniz mi var.
00 YorumlaSen sogumadın sadece acın dındı sevgın bıtmedı ve sevgine sadık cık
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ondan eskisi gibi ağlamıyorum. Sadığım ve sadık kalacağım
+1 yılAskerdeki adama fazla dokunma, kacar sonra. Sakin ha.
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Adami seviyorsan birakma. Yok soguma moguma, bunlar askerdeki adamin zihnini mahveder. Bu cocuk uzun donem mi?
- +1 yıl
Yaslariniz kac sizin?
Soran+1 yılkısa dönem ben 21 o 24
- +1 yıl
Can kardes, askere giden her erkek bir alisma evresi gecirir. Sana dusen, onu fazla ozletmeyeceksin kendini. Insanin bir gunu bir gununu tumaz ama, kavga, tartisma, trip mrip bunlara gelmez asker. Askerde nobet olur, devriye olur, dis gorev olur. Olur da olur. O sebepten asker adami ferah tutacaksin. Ne cok arayip soracaksin, ne de hic aramamazlik etmeyeceksin. Zirt pirt mesaj atip aklini sana cevirmeyeceksin. Onemli olan askerligini vukuatsiz, cezasiz bitirmesi. Zaten kisa donemmis, usta birliginde gunler biraz yavas gecer ama kisa donem asker tahsillidir, egitimlidir. Cocuk degil sonucta, ama duygulari var her insanin. Can kardesim beni dinledigini icin sagol.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten başta çok iyiydik son bikaç gündür ben ilgisiz olduğu için biraz tavır almıştım o da öyleydi belki bundan dolayıda kötü düşündüm. Artık öyle davranmayacağım. Onun ilgisizliğinin sebepleri farklı haklısınız sevmediğinden değil. Teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun sizden
- +1 yıl
Estagfurullah, cumlemizden. Gonullerini ferah tutun. Askerlik biter ama orada cekilen sikintilar hep zihinde kalir. Asker yorulur, bazen dinlenmeye vakti olmaz. Ben tesekkur ederim, can kardes.
+1 yılcidde n bu kadar kolay mi seviyordum ama soğudum ne demek belli ısde niyetin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayat boyle askere giden erkek unutuluyor vega aldatiliyor doğal durum keşke gerçekten aşık olsaydın aşk el ele kol kola değil
20 Yorumlaİlgisiz kalınca hemen soğu hemeeen, Çocuk asker la asker işte arkadaş gelde anlat.!
00 Yorumla
+1 yılAşk değil o zaman sizin ki beklemekten mi üşeniyorsun?
00 YorumlaGelene kadar unutursun bile gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkizlarin cogu boyle zaten duygularla oynamayi cok iyi bilirler bana yaptigin normal geldi zaten
30 Yorumla
+1 yılGecici degildir muhtemelen. gozden uzak olan gonulden irak olurmus
00 Yorumla
+1 yılBuna sevmek diyorsan.. Sevmenin tanımı ne zaman zoru görünce ortadan topuklamak oldu? Aşktan anlamıyorsunuz madem karşı tarafın duygularını harcamayın.
20 Yorumla
+1 yılGözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş ondan herhalde
10 YorumlaSoğumak değil. Alışmışsın artık o yüzden soğumuş gibi geliyor
00 YorumlaGözden uzak olan, gönülden ırak olurmuş. seninkisi alışkanlıkmış, insan yeni hayatına alışmaya başlayınca eskisini de unutur.
00 Yorumla
+1 yılYa insan sevdiğinden soğurmu hacı demekki tam sevememişsin
00 Yorumla
+1 yılKonusalim istersen yarin ama isten dolayi su an olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş bir kere ne kadar yapmacık sahte bir ilişki bu
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiliyor musun bana neyi hatırlattın? her şeyin ne kadar sahte olduğunu, hani neymiş o, onu hep beklermiş bilmemne yok 4 yıl değil 10 yıl beklermiş de... sana birşey söyleyim mi? canını acıtacak bazı gerçekler; sen şu an o yokken bir açık hedefsin bir duygusal boşluk bir yokluk, oltayı atan kimse kolaylıkla takılabilecek bir haldesin, yalnızsın kabul et, seviyor musun? o zaman her şeyi sineye çekeceksin, acı çekeceksin o boşluğu da cinsel açlığı da en sert şekilde, adeta senin de bir insan olduğunu ve birtakım ihtiyaçların olduğunu reddedercesine
Cevap sahibi+1 yılpeki yaa o ne durumda, malum askerde şu an cinsel olarak eminim kafayı yemiş durumdadır, bırak seni beklemeyi fırsat verseler orda, dağı taşı s*kicek durumdadır, ve döndüğü zaman aklına ilk gelecek şey sen olmıycaksın, sendeki malzeme olucak, kafayı yemiş durumdadır şu anda, peki o ne yapıcak? eğer seviyorsa hiç mastürbasyon yapmıycak! uykuda boşalıcak, farklı fantezilere başvurmıycak, duvara tırmanıcak, ama senden başkasını kurgulamıycak, o da seni bekliycek! sonuna kadar o erkek olduğu gerçeğini hiçe sayıp bekliycek, uğrunda ne olursa olsun, yoksa bana sahte aşktan meşkten bahsetmeyin
Soran+1 yılAcı ama gerçek gerçekten doğru söylemişsin. İnşallah ikimizde üstümüze düşeni yapabiliriz
- +1 yıl
kusura bakmayın bekleyen cokda güzel bekliyor 10 yıl bekleyipte kavusan insanlar görüyorum gözümle sineye cektıkde ne oldu adam gibi 1 sene hiç görmeden bekledm dokunmadan sarılmadan sonu mu ne oldu aldattı !! hemde sanaldan aldattı işini sağlama aldı inkar etti yuttum yine de yuttum ınanmak istemedm bagırdı alttan aldm saydı sövdü sustum bişi diyemedm orda zaten kötüdür diye değermiymiş? ulan birileri eve geliyordu görücü kavga ediyordum evdekilerle istemiyorum kmseyi diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çabuk olmamış mı soğuma... 🤷🏼♀️
Zaten bir an da sevmiştim gibi birşeyse belki...00 Yorumla
+1 yılYürekten sevmedın için sevgin bitmiştir yurekten sevseydin soğumazdın
00 Yorumla
+1 yılO durumda ki kişiye bunu yaşatmaya hakkın yok bence kafanı toparla duygularından emin ol
30 Yorumla
+1 yılOnu görünce herşey değişecektir sabret derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmam zaten inşallah öyle olur
Gecicir merak etme biz ne yapalim. Nisanlim kadrolu rutbeli asker😂😂😂😂
022 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmekte kararlımısın zor olacak
- +1 yıl
Ablacım bu konuda yorumlarını gerçekten öğrenmek isterim
- +1 yıl
Rütbeli asker eşi nasıl bir durum en çok nelerde zorlanıyorsunuz eşinizin nasıl davranmasını istersiniz en çok neyde sorun yaşıyorsunuz (mesleki olarak) vb gibi
Soran+1 yılAldatma ihtimali oluyormu bazı yerlere eş götürülemiyormuş böyle sıkıntılar oluyormu?
- +1 yıl
Siz çalışıyormusunuz
Soran+1 yıl@123ghjkl aldatma ihtimali var mı ya ben ondan çok korkuyoeum benim sevgilimde askerde kalmak istiyor bu mesleği istiyor
Soran+1 yılinşallah karşıma çıkanın kanı bozuk değildir
- +1 yıl
Peki görüşemediğiniz zamanlarda kavga tartışma durumları dahada artıyomu yani sizmi anlayış gösteriyorsunuz hani nasıl kavgasız yürütüyorsunuz. Yanlış anlamayın beni sormamın amacı bende askeri personelim görüşmede olsun başka konularda olsun sıkıntı yasıyoruz he görüştüğümüzde şükür sorunumuz kalmıyor fakat sıkıntı ayrı kaldıgımız zamanlarda oluyor. Hani sizmi daha çok alttan alıyorsunuz veya ne biliyim
Soran+1 yıl@123ghjkl çok haklısınız söyledikleriniz altın değerinde benim için çok teşekkür ederim başka öneriniz varsa lütfen söyleyin
- +1 yıl
Şey, bende gelebilir miyim özele
- +1 yıl
Beni takip ediyor olman gerekiyor da o yüzden sordum
+1 yılMesafeden dolayı öyle hissetmissindir
20 Yorumla
+1 yılGörmediğin sarılamadığın biriden soğuyomuş gibi olursun ama geçicidir bence askerden döndüğünde eskisi gibi olacaksınız
00 Yorumla
+1 yıladam gıbı sevıyorsan sev ugrastırma karsındakını , empatı yap kendını onun yerıne koy. öyle asker polıs ardını adam gıbı beklemek cesaret işidir
00 YorumlaSiz kızların kanında var asker polis ile sevgili olamamak
10 YorumlaSogmadin bence sadece alisdin yokluguna simdilik
00 Yorumla
+1 yılGeçer ya arada bana da gelirdi eskiden o ruh hali.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gözden ırak gonulden de ırak oluyor
00 Yorumla
+1 yılSoguma bazen yakinindayken bile olur dert etme
00 Yorumla
+1 yılGözden uzak olan gönülden de irak olur
10 Yorumla
+1 yılİnsanın ruhu orspu olunca böyle oluyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılSen kimsin bacım falan diye konuşuyorsun aldattımı dedim ayrılacakmıyım dedim? Ne kolay söylüyorsunuz ya
Bitirmelisin. Geçici değil
00 Yorumla
+1 yılSevdiğine emin misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgozden uzak gonulden irak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonsuz olmaya alistin diyelimm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılSevmemişsın o yüzden sana öyle geliyor
00 Yorumla
+1 yılBilemedim ki ama umarim gecicidir
00 Yorumla
+1 yılayrill gitsinnn
31 Yorumla- +1 yıl
ikinizin burcu ne😂
Dikkat et askerliği yakmasın.
00 YorumlaGözden uzak olan gönülden de uzak olur
01 YorumlaBence aldatma vakti gelmis:)
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrar gelince düzelir
00 YorumlaHeves o gezme tozma eyleme.
00 YorumlaNeden bu kadar çabuk sogudun
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılırsın sonunda merak etme
00 YorumlaZamanla unutursun belliki sevmemişsin
00 Yorumla
+1 yılBence geçici değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBana ne
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne