Sevgilim askere gitti soğuk?

arkadaşlar merhaba sevgilim askeri eğitime gitti 3 gün oldu ama 3 gündür bana karşı soğuk oraya gitti oranın psikolojisi diyip geçiştiremiyorum çünkü yola çıktığı günden beri böyle biraz ani gitti teslim tarihinden 1 gün önce karar verip yola çıktı benimle vedalaşmadı vaktim fırsatım olmadı dedi ama bi 5 dk vedalaşmak imkansız da değildi yola çıktığı günden beri soğuk duvarlı yani benimle ilgilensin nazımla oynasın hep yazsın demiyorum ama en azından yazdığında bir iki güzel konuşsun ben güzel konuştuğumda bile karşılığı samimiyetsiz mecburenmiş gibi oluyor içten gelerek değil yani yazma fırsatı varken bile aktif olup yazmıyor telefonu elinde yani şuanlık rahat aktif olup bana saatler sonra dönüyor bense ona 1 saniye bile geç cevap vermemek için telefonum seslide yastığımın altında uyuyorum sabah 5 de onunla uyanıyorum dışarı bile çıkmadığımı söylüyorum ona ki kendini kötü hissetmesin makyaj bile yapmıyorum o gittiğinden beri ki kimse bana bakmasın baktıklarında bile arkamı dönüyorum o derece sadığım zaten gittiği için üzülüyorum kötğ hissediyorum birde durum böyle olunca depresyona girdim ölü gibiyim 3 yıllık bi birlikteliğimiz vardı herkesin sevgilisi ilk günler daha özlemli bağlı oluyor benimle olan bağını sanki bir anda kesti anlamıyorum sebebini nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum tecrübeli olan varsa yazar mı?
Sevgilim askere gitti soğuk?