arkadaşlar merhaba sevgilim askeri eğitime gitti 3 gün oldu ama 3 gündür bana karşı soğuk oraya gitti oranın psikolojisi diyip geçiştiremiyorum çünkü yola çıktığı günden beri böyle biraz ani gitti teslim tarihinden 1 gün önce karar verip yola çıktı benimle vedalaşmadı vaktim fırsatım olmadı dedi ama bi 5 dk vedalaşmak imkansız da değildi yola çıktığı günden beri soğuk duvarlı yani benimle ilgilensin nazımla oynasın hep yazsın demiyorum ama en azından yazdığında bir iki güzel konuşsun ben güzel konuştuğumda bile karşılığı samimiyetsiz mecburenmiş gibi oluyor içten gelerek değil yani yazma fırsatı varken bile aktif olup yazmıyor telefonu elinde yani şuanlık rahat aktif olup bana saatler sonra dönüyor bense ona 1 saniye bile geç cevap vermemek için telefonum seslide yastığımın altında uyuyorum sabah 5 de onunla uyanıyorum dışarı bile çıkmadığımı söylüyorum ona ki kendini kötü hissetmesin makyaj bile yapmıyorum o gittiğinden beri ki kimse bana bakmasın baktıklarında bile arkamı dönüyorum o derece sadığım zaten gittiği için üzülüyorum kötğ hissediyorum birde durum böyle olunca depresyona girdim ölü gibiyim 3 yıllık bi birlikteliğimiz vardı herkesin sevgilisi ilk günler daha özlemli bağlı oluyor benimle olan bağını sanki bir anda kesti anlamıyorum sebebini nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum tecrübeli olan varsa yazar mı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Soğuk yap anlasın seni kaybedeğimi
soğuk yapamam ki zaten üzülüyorum aramız iyice soğur diye korkuyorum
işte sen üstüne gidince of bunaldım demeye başlayacak zaten soğuk yapıyor ki seninle konuşmak istemiyor zaman istiyor sende istediğini ver aklı başına gelecek
evet doğru diyorsun üst üste naptın ne ettin canım cicim yazmayayım o ne yazarsa ona klasik cevap vereyim biraz çok poh pohluyorum
Aynı şeyi yaşadığım için diyorum ve sonrasında kendi yazdı
nasıl davrandın ne yazdı ne kadar süre böyle davrandın
ya başlarda iyiydik sonra baktım bu soğuk cevap veriyor sohbeti hep ben ilerletmeye çalışıyorum ve deli gibi konuşmak istiyordum sonra bu da ben yazmadıkça yazmamaya başladı örnek veriyorum sabah yazdım konuştuk akşam yine ben yazıyordum en son yazdım konuşma bitti bu sefer yazmadım ben yazmayınca o da yazmadı ben böyle hiiiç yazmadan baya baya durdum bizim ilişki bitmiş gibi oldu artık bende bilmiyordum nasıl bi ilişkimiz olduğunu sonra bi gün instadan hikaye attım beğendi gece bi anda yazdı özür diledi ben ama işte o zaman affetmiyormuş gibi davrandım ama abartmadım da işte ben seni seviyordum eğer sorunun varsa beraber çözerdik falan dedim kafa dinlemek istedim dedi bende beni aldatmadığın ne malum dedim işte sonra konuşmaya devam ettik ama ben hep laf arasında vurdurdum ki hatasını anlasın diye mesela bana hep güvenebilirsin diyordu bende gördük onu diyordum öyle öyle bağlandı baya sonra ben bitirdim
evet bende deli gibi konuşmak istiyorum ne yaptığımı ne ettiğimi herşeyi anlatmak istiyorum ama bizim konuşma bitmiyor o yazar mesela akşam ama söylediğim şeylere tek kısa cevaplar mesela kahvaltı yaptın mı yaptım soğuk soğuk beni sormuyor mesela çoğu zaman hep ben ilerletiyorum konuşmayı bir şey soruyorum özledim diyorum o biraz daha geri planda bi adım geride çekiyor kendini o yüzden üzülüyorum eskisi samimiyetimiz yok gitme kararı almadan 5 dk öncesine kadar bile can ciğerdik seviyordu beni şimdi o sevgiyi hissedemiyorum çok
bende çarşı iznind çıkınca aldatmasından çok korkuyorum napıcam bilmiyorum ağır depresyona girdim
heh işte aynısıydı hem kendi bana ne yapacağımı söylemiyordu hemde soğuktu ama dediğimi yap sen
çok seviyorum gerçekten 3 senedir birlikteyiz bu saatten sonrada bitsin istemiyorum evlilik düşünüyoruz ona kalsa zaten şu an evliydik ben okul bitsin diye beklettim o da evlenmek istiyor artık lafta mı iş ciddiye binince geri adım atar mı bilmiyorum ama şu an zatsn çok üzülüyorum gitti ben bu şehirde çok yalniz kaldım bide üstüne bu tavırlar olunca iyice kötüyüm mesela özledim diyorum ben peşine başka bir konudan bişey demiş oluyorum gelip o başka dediğim şeye yanıt veriyor özledime yanıt yok senin dediğini yapacağım ama bizim konuşma bitmez yani o yazıyor arada aktif olup müsait olduğu halde dönmüyor bekletiyor ama yinede yazıyor yani yazar benim yazmamam gibi bi durum oluşmaz yani bu durumda napayım peki?
dönünce çok sıcak olur merak etme dkdk
mesleki olarak yapacak sadece 6 ay gidip gelmeyecek 6 ay sonra 15 gün gelip sonra göreve başlayacak önemli olan şu an bu durum çok üzüyor
belki müsait olamıyor çok üstüne gitme
ya sorun müsaitliği değil ki hep yazsın demiyorum zaten günde 3 4 defa yazıyor ama yazdığında neden soğuk onu anlayamıyorum gitmeden önce çok iyiydi sanki artık beni sevmiyor istemiyor gibi hissediyorum
3.04 günde bir yazıyorsa doğru söylüyorsun bence artık sizin ilişki bitmiş
3 4 günde bir değil günde 3 4 defa yazıyor ama yazdığında soğul
dediğin gibi olabilir ya belki sormuştur ne kadar zamanlık bir ilişki
3 yıl
zaaflarından faydalan oralardan yürü bakalım
hemen mi soğudu yola çıktığı güne kadarda çok iyiydil
yürüdüm ama istemedi sen yoksun burada herkes erkek dedi
bana bir takip ya da mesaj atıyor Yorumlarda sürünmeyelim artık konuşacaksan
Bence seni sevmiyor. Vedalaşmamak ne ya
gitmeyecekti birden karar değişti hemen bilet alıp yola çıktı vaktim yok dedi ve senle görüşürsem ağlarsın aklım burada kalır dedi
He aynen deseydin ondan mesaj atmıyor bacım sen hiç bekleme onu
3 yıllık sevgilim bırakmak istemi yorum çok üzülüyorum
neden mesaj atmıyor ki ondan dediğin ne ama yani gidiyorum dediği ana kadar çok iyiyidk bi sorun yoktuki bi anda ne olmuş olabilir
Umarım asker psikolojisi falandır canım geçer bir an önce
inşallah öyledir ama görüyorum videolar mesela insanlar değişmek yerine dahada bağlanıyor bende yani birbiriöize destek olarak özleyerek bunu dile getirerek birbirimize sırtımızı yaslayarak geçirelim istiyorum
birak askerligini yapsin
bir şey yapmıyorum ki zaten iyi davranmaktan başka
Streslidir.
ama yola çıktığından ben gidiyorum dediği andan itibaren böyle oraya gittikten sonra değil
Bitmis bence veya bir sorunu vardır
ama gitme kararı alana kadar çok iyiydik hiçbir sorun yoktu ki öncesinde