az olan değerli olur erkekler fazla nüfus olarak TİK dan bakabilirsiniz kaldı ki, kadınların azımsanmıyacak kısmı nası derler; fuhuş yaptığı için ordanda biraz eksiliyo sonra kadın nüfüsundaki yaşlı oranı yüksek uzun yaşadıkları için geriye kalıyor bir avuç kız onlarda kötü bişe diyemem yaptıklarına ama yakışıklı sağlıklı zengin olanı seçiyolar pazarda domates seçer gibi geriye ezik pörçük salçalar kalıyor fazlalık olarak...
Acıyın lan erkeklere evlenmek için çok fazla emek harcıyoruz...
Evde kalma cümlesi bana hep saçma gelmiştir, insan herhangi biriyle evlenmek istese zaten evlenir. Biraz seçici olduğun zaman yalnız kalıyorsun ve bana göre duygusuz, saçma birlikteliklerdense yalnızlık çok daha güçlü bir alternatif.
Evlenip iki gün sonra bosanacaklarina hiç evlenmesinler daha iyi saçma sapan insanlar çocuk sahibi oluyor kendileri çocuk daha bu o kadar saçma ki... Erkeklerin şu evlenme çabası bir geçmeyecek 30 dan sonra evlensinler hatta 35
Evde kalma diye bir saçmalık mı olur. Evlenmek sanki Mecburiymiş gibi. Evlilik bir seçimdir. Veya özgüven cesaret sorumluluk flan filan diyenler çıkacaktır illaki. Cocuk yapmak için evlenenler. Ev işi yaptırmak için evlenenler. Yalnız kalmamak için evlenenler. Ya da evlenmek isteyenler. Gerçek şu ki bir sevgili değil bir arkadaş bulun.
Günümüzde nereye baksan evlenememekten şikayetçi birçok erkek görebilirsiniz. Hiç evlenememekten şikayetçi bir kadına rastlamadım. Kadınlar artık bir erkeğe muhtaç değiller. Evlenmeye ve korunmaya ihtiyaçları kalmadı.
Normalde kadınların derdim. Ama değişen yaşam koşulları ve yozlaşan insan fıtratına dayanaraktan evde kalmaktan ziyade evlenmek istemeyen erkek sayısıda azımsanamayacak kadar fazla.
Daha önce bir inşaat işçisinin evlenme isteği ve horgörülmesiyle alakalı birşeyler okumuştum. Allah yardımcıları olsun. Hayırdan uzaklaşmayanın şerle imtihanı kolay olur.
Evde kalma deyimi yanlıs bence cok secici olmak daha doğru. Ama yaş ilerledikce begenmek daha da zorlaşır. Evlilik toplum baskısıyla olmamalı , gercekten istedigi icin evlenmeli kisi. Daha cok kadinlar icin kullaniyorlar sanki o deyimi.
Tercih meselesi. Erkeğin iyi bir geliri olduktan sonra isterse evlenebilir. Kadında gelir aranmayabilir belki olsa iyi olur, o da evlenebilir. İstemek lazım. Tek engel belli bir yaştan sonra daha seçici olunması ve fizyolojik açıdan geç kalınması.
canim bu bir tercih ya da nasip meselesi evlenmek istemiyodur ya da nasibi cikmamistir size mi sorucaklar yanlis bir evlilikk olucagina hic olmasin daha iyi aman cekilmez zaten kadinlar erkek dirdiri mi cekicek ya ugrasilmaz salla😂🖕
Bazıları özgüvensizlikten, bazıları güvensizlikten, bazılarının gözü yüksekte oluşundan, evlenmemeyi kendileri tercih ediyor.. Evde kalmış olmuyorlar. Herkesin bir şekilde kendi seçimi bu aslında...
Zamanın insanlar üzerindeki deformasyonu ikili ilişkilerdeki sabır oranının tükenmesi iki cins içinde bir başkasına katlanabilme ve sorumluluk alma korkusu iki taraf içinde en büyük engel..
Doğru kişiyi bulmamışsa erkek ya da kadın evde kalması daha iyi Mutluluğun olmadığı yeni bir yuva... yeni nesiller... birbirinin hayatını sömüren iki kişi oluyo
erkeklerin yükü ağır. düzen kuracak, ev geçindirecek, borç ödeyecek, dır dır dinleyecek ve hepsinin karşılığında belki 1 saat sevişecek 15 saniye zevk alacak sonra döngü tekrar başlayacak.
Ehehehe... O yüzden evde kaldım diye dertlenen, yaşım geçiyor diye ağlayan, efil efil koca arayan, ilk buluşmada bile iki lafından biri nasip kısmet doğru insan olan bir suru kadın var dimi?
Eşittir, çünkü erkekler erkeklerle, kadınlar kadınlarla evlenemiyor 🤷♀️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
işsiz erkekle çirkin kadın yarışır, işsiz adamı yalanlarla falan yine evlendirirsin bir kaç seneye kaçar o kadın tabi ama çok çirkin bir kadının şansı yok gibi bir şey, erkekler bile isteye beğenmedği kadınla evlenmez
erkeklerin evde kalması daha yüksek çünkü erkeklerden maddi güç beklenir kızlar evde oturdukları için sıkıntı yok.. E fakir erkeklerde birazda saf ya da salaksa ne yapsın bekar kalıyor haliyle
@Busiteberbat hayır tüm saydığım ihtimaller olmadı sadece 21 yaşında böyle bir düşüncedeyim. İleride fikrim değişebilir. Fakat o zamanda benim için “evde kalmak” tabiri oldukça saçma gelecek.
Eşit ya. bu zamanda herkes evlilikten kaçar olmuş. Hayatimi yasiycam kariyer yapicam diye. Sonra evlenmek istediklerinde kafalarına göre birini bulamıyorlar..
En İyi Cevaplar