Evliler
Bekarlar
Evde kalmışlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
evli mutlu cocuklu olanlardan ziyade... maddi durumu orta hallı ve esiyle cok hos görülü anlayıslı gecinenler var onlara özenıyorum evlenesım gelıyo.. birde bebeklerı görunce hele ilk baba kelımesını duymak guzel olsa gerek ben amca oldugumda baya sevınmıstım
Evet bence de çocuk sahibi olmak en güzeli
Yok 😊
benım olacakmı onu bılmıyorum.. az önce bir soru sordum cevap bıle yazan olmadı o kadar dunyada yanlızım... rüyamda bıle bılmedıgım bırı ıle evlenıyorum ısın garıbı evlendıgım ılk gun ayrılıyorum... gercek hayatta da en mutlu oldugum gın kaybedıyorum ınsan ruyasında bıle aynı düs kırıklarını yasarmı yaa
Duanı eksik etme kalpler O'nun elinde sana da gonlune derman bir hanım nasip eder insallah 😊
insallah... üzülüyorum isyan etmıyorum ama inan cok canım yanıyo kendımı yanlız hıssedıyorum sevdıgım ısler muzıkler bazen sıkıcı gelıyo... her gun dılımden Ayetel kürsi yı düsürmuyorum sabredıyorum... korkuyorum olursa kaybedecegımden her gıdenın ardından yana yakıla bu zamana kadar geldı.. yasım 30 a geldı cok yaslı hıssedıyorum hayatında sevılmeyen bırnı 30 dan sonra seven olacagı umudu pek kalmıyo...
Sakın umudunu kaybetme
Umudunu kaybedersen herseyini kaybedersin
sana bu sarkı ile cevap vereyım https://www.youtube.com/watch?v=cGIGRWlZdfs mobılden mı gırıyosun bılmıyorum ama
Dinledim anlıyorum da ama unutma her kışın baharı her gecenin sabahı var
Allahtan korkanlar daha mutlu, Allaha sığınanlar daha mutlu Allahtan isteyenler daha mutlu
👏👏👏
teşekkür ederim,
rica ederim :)
Araştırmalara göre evliler daha mutluymus 😊 tabi mutlu olacaklar hayırlı bir eş ve evlatlar dünya nimetlerinin en güzeli
Yanlız karikatürler beni benden aldı götürdü :) Bekarlık sultanlıktır der susarım ;P
😂😂
EIG için teşekkür ederim 😊
rica ederim :)
Cevap
35Cevap
Bekarlık güzellde.. Kız cocuklarını cok seviyorum ya.. Son iliskide epey bir yıprandım.. Evlenmeden kız cocugu nasıl bulabilirim :D Benim olacak bebek olacak :D
Bende istiyorum yaa çok iyi olur 😀
Yenidoğan ünitesinin önünde çocuğunu istemeyenleri mi gözetlesek napsak 😅😅
Bekarlar evlilikte arıyor mutluluğu, bazı evlilerde bekarken daha mutluydum psikolojisine yaytyor... bu tamamen eş seçimi ile alakalıdır... kadın var adamı deli eder, kadın var deliyi adam eder buda var tabi...
Bekarlar olarak daha mutlu olduğumuza inanıyorum.😎😎
Bende buna inanmak istiyorum aslında 😅
İnan ozaman 😎
Derhal inaniyorum o zamann 😂
Benimi bekledin inanmak için 😎
Evet galiba 😊
Bir yemek borçlusun bu muazzam duyguyu ben olmasam yaşayamayacaktın 😎😏😀
Yok daaha neler 😅
bekar ama sevdiğin kadının kapıyı acmasi çocukların olması da adama keşke elensem dedirtiyor
vallaha şey konusunda evliler mutlu (:
hesap vermeden gezme tozma konusunda bekarlar mutlu (:
evde kalmışlar hiç mutlu degil ((:
evlensen de evlenmesen de ayrı dert en iyisi boşvermek :D
Evliler ah senin yerinde olcaktım simdi dediklerine göre bekarlık :D
adam farketmez diyor mutlulugu aradıgı yerleri genişletmiş gine yok gine yok evde kalanlara ayıp mı oldu ne
Ben seçim yapamıyorum bekarlığında evliliğinde çok güzel yanları var
Evliler bence yediğin önünde yemedğin arkanda abi :D
Daha evlenmedim. Diğer seçenklerde de mutlu olamıyorum ama
evliler istediği zaman mal elinde gece gündüz seks.
Daha doğmamış olanlar
bir evde kalmis olarak 😂😂
Mutlu musun 😂
bekarlar daha mutludur
bekarlik sultanlik :))
Tamam ATV izliyosun 😂
Tabiki evliler mutlu 💞
Çaktırmasana yaa 😅
😂😂😂
Kim ne kadar mutlu bilmem ama ben sanırım değilim
Araştırmalar evliler diyor
😑😑bu ne şimdi
Noldu canım 😅
Bekarlar
Evlilere göre bekarlar , bekarlara göre evliler...
Metresi olanlar😀👍
Nalet olsun onlara 😐
Bekarlar daha mutluymuş :D
bekarlık sultanlıktır fgfggffg
Evliler gece olunca Mutlu bence 😃
Bekarlar
evli ve çocuğu olanlar bence en mutlu olanlarr
bekarlık
Bekarlar.
herkes kendine göre mutlu
Evliler
evde kaldığğ