Eşim ailesinden çok korkuyor bosanmak üzereyiz?

Arkadaşlar biz eşimle ayrıldık 5 sene birbirimizden uzak kaldık üstelik küçük çocuğumuz var. 5 sene sonra konuştuk çocuğumuz icin tekrar denemeye karar verdik ayrıca belirtmek isterim boşanma sebebimiz ikimizde çocuktuk ve ailesinin sözünden çıkamadı ayrıldık. Eşim ve ben şu an 2 senedir beraberiz ve ikinci çocuğuma hamileyim. Benim eşim okumuş birisi değil ve abisinin kendi is yeri var orda çalışıyor. Ailesiyle çok mesafeliyim cunku beni disladiklarini hissediyorum ve eltim kaynanam bir hareket ediyor ben hep dışta kalıyorum. Bu her zaman problem oldu bana her zaman haksızlık yaptılar en son eşime dedim burdan gidelim. Eşim annesinden bilmiyorum neden çok korkuyor ve onun korkusundan bizi alıp götüremiyor. En son çok bunalıp eşime söz geçiremeyince intihar etmeye kalktım komşular herkes geldi benim kendi ailem dedi böyle bir sacmalik nasıl yaparsın diye Şu an kendi ailemle aram çok bozuk bana çok kızıyorlar eşimin ailesiyle zaten bozuk. Eşim is yerinden sabah gidip gece geliyor kizimla evdeyiz ama bunalımdan çıkamıyorum üstelik hamkleyim. Eşimin işi veya mesleği olmadığı icin ve annesinin korkusu olduğu icin beni alıp burdan gidemiyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
Eşim ailesinden çok korkuyor bosanmak üzereyiz?