Ailelerimiz tanisacak korkuyorum?

5 aylik iliskimizden sonra erkek arkadasim ailesiyle tanistirmisti 3 haftadir pazar günleri evlerine gittik ailesiyle oturdum falan haftayada aileler tanisacak benim annem babam ayri biliyorlar ztn oturma odamiz falan cok kücük az kisiyle bile doluyor korkuyorum sigmiycak kimse diye tuhaflarlar falan diye korkuyorum onlarin evleri kendilerinin ve bizimkinden bayaga büyük üsteljk korkuyorumda daha sadece tanisma oldugu icin kararlari degisir falan diye kücümserler falan diye babasi annesine göre daha candandi ama annesi kötülügünü görmedim ama biraz secici birisine benziyor durumlarida iyi ve ailenin en büyük kizi ben oldugum icin ilk kez böyle bir tecrübemiz olacak ne yapcami falan bilmiyorum mesela ev icinde ayakkabi giysem alti temiz olurmu elbise olurmu tanismada sac nasil olmali babam takim elbisemo giyinmeli ne tür yemekler yapilmali herkeze ayri tabakmi yapilmali yoksa ortayami kapiya karsilamaya benmi beklemeliyim hic bisey bilmiyorum tecrübesi olan ya da yardim edebilecek olan varsa cok sevinirim?
Ailelerimiz tanisacak korkuyorum?