Aileme tepki koymaktan korkuyorum?

Beni suçlu sorunlu öyle hissettirmişlerki man yak kafadan oynak bir ailem var ve ben küçükken onları sağlıklı sanıyordum beni mahvettiler şimdi tedavi görüyorum ve nefret etmeye başladım evlilik hayatım bile zora gidiyor

küçükken erkek kardeşim beni kıskanırdı ama güya ben onu kıskanıyormuşum gibi davranırlardı üstüme gelirlerdi

öne zaman onu sevmeye kalksam öpmek istesem beni döverdi erkek kardeşim tüm oyuncaklarıma zarar verirdi düşman gibiydik onunda şimdi kafa gidil heryerini kesmiş tuhaf biri nankörün teki

diğer erkek doğacağı zaman kirpiklerini yolmuştu o derece kıskanç kendisi ama nedense günah keçisi bendim benim sesim çıkıyordu ya

Bana deli muamelesi yaptılar şiddet uyguladdılar paramı aldılar aklımla oynadılar ben hala onlara iyi niyetliyim ve kendimden nefret etmeye başladım

açtım ağzımı yumdum gözümü yine beni hasta sinirli çıkardılar

şimdi ben öyle bişe yapmak istiyorum ki artık etkilenmiyim kendimi kusurlu hissetmiyim her şey üstüme yük arkadaşlar kanser olcam böyle giderse korkuyorum tepki koyarsam bana zarar verirler diye napıcamı şaşırdım

Güncellemeler
1 yıl
Yardım. Nolur
Aileme tepki koymaktan korkuyorum?