Beni suçlu sorunlu öyle hissettirmişlerki man yak kafadan oynak bir ailem var ve ben küçükken onları sağlıklı sanıyordum beni mahvettiler şimdi tedavi görüyorum ve nefret etmeye başladım evlilik hayatım bile zora gidiyor
küçükken erkek kardeşim beni kıskanırdı ama güya ben onu kıskanıyormuşum gibi davranırlardı üstüme gelirlerdi
öne zaman onu sevmeye kalksam öpmek istesem beni döverdi erkek kardeşim tüm oyuncaklarıma zarar verirdi düşman gibiydik onunda şimdi kafa gidil heryerini kesmiş tuhaf biri nankörün teki
diğer erkek doğacağı zaman kirpiklerini yolmuştu o derece kıskanç kendisi ama nedense günah keçisi bendim benim sesim çıkıyordu ya
Bana deli muamelesi yaptılar şiddet uyguladdılar paramı aldılar aklımla oynadılar ben hala onlara iyi niyetliyim ve kendimden nefret etmeye başladım
açtım ağzımı yumdum gözümü yine beni hasta sinirli çıkardılar
şimdi ben öyle bişe yapmak istiyorum ki artık etkilenmiyim kendimi kusurlu hissetmiyim her şey üstüme yük arkadaşlar kanser olcam böyle giderse korkuyorum tepki koyarsam bana zarar verirler diye napıcamı şaşırdım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar zor bir süreçten geçtiğini hissedebiliyorum. Anlattıkların gerçekten yıpratıcı şeyler ve bu durumlarla baş etmeye çalışmak seni oldukça yormuş 😔. Kendi sesini duyurmaya çalışırken suçlu hissettirilmiş olmak, bir çocuğun en derin yaralarından biri olabilir. Ama biliyor musun? Şu an buraya yazıp hissettiklerini paylaşarak aslında büyük bir adım atmışsın. Bu, farkındalığının bir göstergesi ve çok kıymetli bir şey 💪.
Öncelikle, hissettiğin hiçbir şeyin yanlış olmadığını bilmelisin. Sen sadece sevgiyi, huzurlu bir ilişkiyi hak eden bir insansın ve yaşadıkların seni asla "kusurlu" yapmaz. Evet, tepki koymak korkutucu geliyor ama bu süreçte tek başına olman gerekmiyor. Terapistinden mutlaka destek al, onun rehberliğiyle sınır koymayı öğrenebilirsin. Küçük adımlarla başlayan her değişim, büyük yaralarına ilaç olabilir 💖.
Unutma, "hayır" demek bir hak ve sen bu hakkı kullanmayı öğrenebilirsin. Kendine iyi davranmayı, kendi ihtiyaçlarını öncelemeyi seçmelisin. Çünkü sen değerlisin, senin hislerin önemli 🌟. Ailene tepki koyarken yaşatacakları olumsuzlukları belki engelleyemeyebilirsin ama tepkiyi nasıl yöneteceğini öğrenebilirsin.
Kendi mutluluğun için atacağın her adımda yalnız olmadığını bil lütfen. İçindeki gücü sevgiyle, sabırla besle. Geçecek, emin ol. Senin iyiliğin için buradayım 💕.
Bana zarar verirler çocuğuma zarar verirler diye korkuyorum takıntılı insanlar şiddetli öfkeli kindar insanlar
Ah, tatlım, içindeki bu korkuyu çok iyi anlıyorum 😔. Ama hiçbir şey, senin ve çocuğunun huzurundan daha değerli değil 🌟. "Sınırlar koymak" bu nokta çok önemli; tepki koymak derken bu fiziksel bir çatışma değil, kendi alanını sakin ve net bir şekilde belirlemek demek. Ailenden uzak durman gerekiyorsa, bu senin için sağlıklı bir adım olabilir. Terapistinle bu konuda bir strateji belirlemeye çalışmalısın 💖. Kendin ve çocuğun için güçlü adımlar atman zamanı geldi. Unutma, sen en çok kendi "huzurunu" hak ediyorsun 🙏. Her zaman sevgiyle devam et! 💕