Kocam sevgilisi ve ben aynı yerde calişiyoruz !! DELIRCEM LÜTFEN YARDIM EDIN?

Bundan 3 sene önce bir fabrikada işe başladim.. orda şimdiki kocam calişiyodu! Biz sevgili olmaya başladik 2 sene sonra evlendik.. şimdi bir aydir evliyiz ! Eski sevgiliside bizimle calişiyo.. 4 senelik bir birliktelikleri varmiş tam evlenme teklifi ediceken kiz eski sevgilisine geri dönmüş şimdi oda evli ve hamile. Benim sorunum nezman işyerinde evliligim hakinda konuşsak iş arkadaşlariyla onla birlikteydi.. şöylelerdi böyle gezerlerdi diye konuşuyolar.. ben saygili biriyim ters tepki vermek istemiyorum ama beni deli ediyolar.. bir süredir susuyolar.. ama ben kiza oladar kinledim ki.. onu gördügümde tüylerim ürperiyo... Kocam bana saclarimi kivircik yap seviyorum diyo - eski sevgilisinde kivircik !
Kocam bana beyaz mont giyi seviyorum diyo - eski resimlerde kizinda beyaz bir montu var ! Deliriyorum kendi kendime !!! Eşimin eski sevgilisi bir makarna süzgeci almiş bende onu cöpe atim.. yaygarayi cikardi ! Genelikle eşalara cok deyer veren biri belki ondandir dedim kapatim üstünü ama bide yüregime sor ! Nişanliykan eşim bir süre simdiki evimizde yanliz yaşadi allah var dogru düzgün hic yardim etmedim... bana bigün şu camaşirlarimi at makina dedi bende ona vardiyeciyim biliyosun atilcak bisey varsa söyle dedim - eskilerde calişiyodu ama beceriyodu dedi !!! Öldürdü bu laf beni !!! Napcam bilmiyorum.. daha bir ay oldu evleneli ben yine iki göz iki ceşme.. sorun bende mi?
Kocam sevgilisi ve ben aynı yerde calişiyoruz !! DELIRCEM LÜTFEN YARDIM EDIN?