Depresyondayım. Artık ben de mutlu olmak istiyorum yardım edin lütfen, ne yapmalıyım?

20 yasindayim. 15 yasimdan beri depresyondayim, arada yendim bunu saniyorum mutlu oldugum anlar oluyor, ama kisa süre sonra dünyam yikiliyor ve kendimi aglarken buluyorum. Cok hassaslastim, en ufak biseyde kötü bir animi hatirladigimda cok üzülüyorum, öfkeleniyorum, birakamiyorum gecmisi. Cok zorlaniyorum, yasama sevincim kalmadi. Okula gitmek bir eziyetti benim icin, o kadar kötüydüm ki, elestirilmekten o kadar korkuyordum ki, sunum yapmak baskalarinin önünde bir kabusdu benim icin. Etrafimdaki mutlu kizlari görünce daha da mutsuz oluyorum. Etrafimdakiler güzel cekici oldugumu söylüyorlar, ama ben buna inanamiyorum, kendimi elestirmeden duramiyorum. Cok üzgünüm, cünkü bugüne kadar yasamadigimi farkettim. En güzel genlik liseli yillarim korkularimla, depresyonla, aglamakla gecti. Ne olur yardim edin, mutlulugu hakettigimi düsünüyorum, kötü birisi degilim, baskalarina zararim olmadi hic simdiye kadar...
Depresyondayım. Artık ben de mutlu olmak istiyorum yardım edin lütfen, ne yapmalıyım?