Görüştüğüm biri var daha dogrusu sevgilim uzun yıllardır birlikteyiz yaklaşık 6 aydır da görevde. Biz birlikteyken böyle bir hayali vardı ve gerçekleştirdi şu an batıda ama bana çok uzak bir yerde görev yapıyor. Aramızda sogukluk yok hatta eskisinden daha iyiyiz. tabiki çok zor görüşme şansımız oluyor. Ve ailemiz nişanlanmamızı istiyor. Onu çok seviyorum her zorluğun üstesinden gelebilirim tabiki ama sizce evlendiğimiz zaman bu yol beni ne kadar yıpratır? Dogu ya gittiğimiz de nasıl bir hayat bizi bekler. Hatta onu kaybetme ihtimalimi çok düşünüyorum bu düşünceden kendimi alamıyorum. Sizce bu yol da beni ne bekler?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle ben doğuda rütbeli olarak askerlik yaptım ve yeni döndüm. Çok kal diyenler olsa gördüğüm hayat benlik değildi. Çok oda arkadaşım oldu. Jöh olan arkadaş evliydi. İlkokulda çocuğu vardı. Ama kendisi aileden uzakta 6 senedir oradaydı (tayinci). Bağlılığı zayıf insandı. İlçelerden teğmen, yüzbaşı, binbaşı çok kişi geldi odama günlük. Yıllık izinle 10 günlüğüne batıya ailesine gidenler. Sonra geri gelenler tabi. Kıdemli başçavuş vardı 50kusürlarda. Adam ev aldık şunu aldık çocuk okudu şu bu everdik ee biraz da çocuğa bırakacak olsun derken emekli olmayı unutmuş. Ailesi batıda, kendi hala benim yanımda 5 metrekare yerde uyudum uyandım diye gün geçiriyor. Saymakla bitmez hepsi aileden uzak. Yanına alamıyor. Tehlike var, olmasa da zaten doğu, çocuğu orada eğitim alsın büyüsün istemiyor. Ben açıkcası baktım. Hayatımın yarısını karımdan çocuğumdan uzak geçirmek istemedim. O hayat küçükten harp okullarında yetişmiş veya imkanları küçükten kısıtlı olanlara göre normal. Büyükşehirde yetişenler zorlanır. Dediğin gibi son olarak o görevler hayat riski taşıyor. Her şehit tv ye çıkmıyor. Yerel haber olarak kalıyor çoğu. Ben çok törene katıldım. Yaralanma daha fazla zaten. Bizim orada 1 sene kaldım. Şehidimiz de oldu yaralı da. Durduk yere kendini kazayla vuran da. Yani bağlılığın ne derece bilmiyorum. Kuvvetli biri olman lazım. Zırt pırt görev çıkar. Adamı senede zar zor görürsün. Aşk meşk diyorsan haa düşün taşın. Yok ben aşımdayım kazansın diyorsan sana tavsiyem aynı kazanacak iş sahibi başka birini bul.
10 Yorumla
Kardesim bizim ozel harekatcilar dogudur gorev yerleri uzun sure orada kalirlar..
Izinleri ki o bizdede mevcut yeri geliyor esinin dogumu kizini bile 3 4 ay sonra gorebiliyor...
Durum zor ama sunu unutma bu san bu seref polis karisi olmak katlanmak kolay degildir herkese nasil olmaz bu yol beklemek omur boyu diken ustunde hergun eve geldiginde sukur edip esim geldi demek var...
Karar senin unutmaki gercek kadin yalniz yigitin yaninda durur..
✋04 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın tebrik ederim. Bende bunu bile bile onunlayım zaten. 6 aydır ölümü nefesim de hissederek yaşıyorum bazen zor da olsa insan onur duyuyor. Nişanlın için de üzülme kurtuldugun için sevin :)
Benim ex doğuda bir şey olmamış hala 😀
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,6b cevap paylaştı. Batidada olsa herhangi bir görev çıksa doğuda hemen çatışmanın ortasına bırakıyorlar çağırıyorlar seni görev nerde sen orda sosyal aktivite yok bişey yok parasındada hayır yok sevdiğin kişiyle olmadıktan sonra
00 Yorumla
+1 yılBabam askerdi. Evde bir gerginlik bir sınır hali olurdu genelde. Polislik falan stresli ve yorucu
00 Yorumla
+1 yılGurur duyulacak yanları vardır tabiki.
ama mesleki olarak tabiki zorlukları evliliğe de azda olsa yansır.00 Yorumla
+1 yılEşinle gurur duy bacım, ayaklarını yıka
00 Yorumla
+1 yılPöh lerin hepsi pi. ç
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş lan
- +1 yıl
o lanı sana sokarım
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence vazgec
00 Yorumla zor tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026