Onu çok özledim arasam mı?

Arkadaşlar 1 ay önce ayrıldığım kız arkadaşımla ara sıra tel.de konuşuyoruz. Bu 1 aylık süre zarfında ben onu çok özledim.

Ayrılıktan sonra geçen pazar buluşmuştuk ve iyi vakit geçirmiştik. Onu seviyordum, halada seviyorum ama çıkarken olsun ayrıldıktan sonra olsun bunu yüzüne hiç söylemedim ama ona çok değer verdiğimi biliyor yada bunu tam anlayamadı. Onunla evlenmek istediğimide biliyor.

Benden ayrılırken seninle ilgili olumsuz bi düşüncem yok iyide vakit geçirdim fakat birine bağlanmak istemiyorum bundan korkuyorum demişti, sanırım sevip sevip de ileride yarı yolda bırakılmaktan korkuyor.

Yada benden iyice hoşlanmaya başlayıp kapılmaktan mı korktu. Ayrıldıktan 8-9 gün sonrada bana kendisini kıskanıp kıskanmadığımı sordu makyaj yapıp süsleneyim, güzel güzel giyineyim güzelleşeyim dediğinde ben seslenmeyince hiç kıskanmıyosun ha dedi bana.

Şimdi ben onu arasam açıkça duygularımı ifade etsem

"seni çok özledim" desem

benim için "ammada yapışkanmış ya", yada "nerden kendime alıştırdım ben bu çocuğu" falan gibi şeyler düşünürmü. tepkisi ne olur sizce. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınıza.

Yada meslek farkınımı sorun yaptı ben reklamcı, o yeni atanmış memur.

Şuda olabilirmi yoksa.

Ben reklamcıyım, o memur. Ben memurum o esnaf diye düşünmüş olabilirmi sizce.
Onu çok özledim arasam mı?