3 sene çıktık.
1,5 senedir ayrıyız. Hala rüyamda görüyorum özlüyorum.
İşime gücüme odaklandım düşünmüyorum artık onu
Ama neden özlüyorum neden hala gelir diye bekliyorum?
3 sene çıktık.
1,5 senedir ayrıyız. Hala rüyamda görüyorum özlüyorum.
İşime gücüme odaklandım düşünmüyorum artık onu
Ama neden özlüyorum neden hala gelir diye bekliyorum?
Cevap
4Cevap
Nasıl bi ilişki oldu ki o kadar
Mükemmel ilişkimiz yoktu birsürü olumsuz yanları da vardı ama bana hissettirdiği duyguları özledim yaslanacak bir omuzdu mesela ya da yanımda oluşunu hep hissettirirdi hep iyiliğimi isterdi.
Çok uzun konular
Nasıl unutulur?
Siz nasil unutuyorsunuz? Ben neden unutamıyorum?
Bu hayatta her isteği yapılarak büyüyen şımarık biri de olmadım hatta tam tersi oldu buna rağmen neden hala diretiyorum ki
Meşguliyetim var çok yoğunum ama işte
Sevgi değil Alışkanlık bu
Onu çok özledim
Boşluğunu doldurmak ister misin Sevgi boşluk götürmez
Aşığım diyemem. Ama çok özlüyorum
Seviyor muyum bilmiyorum tek hissettiğim şey çok yoğun bir özlem duygusu.
Çok yakın hissederdim onu aramızda aşırı bi samimiyet vardı. Onun yakınlığını sıcaklığını özledim
Moralini bozma istersen doldururuz bu boşluğu üzülme bu kadar anlatmak ister misin Konuşalım mı
Teşekkür ederim istemiyorum
Kendini böyle kilitliyorsun yapma bu baskıyı kendine
İşime gücüme bakıyorum
Eskisi gibi üzülmüyorum
Sadece çok özledim aşırı özledim onun manevi desteğini özledim. Mükemmel ilişkimiz yoktu belki birsürü olumsuz yanları da vardı ama yanımda oluşunu hep hissettirirdi. Hep iyiliğimi düşünürdü yaslanacak bir omuzdu bana
Ben de olurum İstersen sana
Senin beklentin ne?
Konuşalım paylaşalım her şeyi
Zamanım yok
Olduğu kadar olsun
Kendini böyle kilitleme yazık kendine zulmediyorsun
Teşekkür ederim sağ ol yorumlarin için ❤❤
Her zaman beklerim
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ❤️
Sen çok tatlı bir kızsın gerçekten Keşke yardımcı olsam yanında olsam seninle
Olmuş kadar oldun sağ ol
Şans vermez misin
Unutamamissin
Napicam
Unutmanın yolu yok mu?
Kafada bitirdiğimi düşünüyorum bu sefer bitti hiç bişey hissetmiyorum diyorum. Rüyamda görünce her şey başa sarıyor. Çok kez rüyamda gördüm.
Bende aynı maalesy
Boş yere
Seviyosunn 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, yürek yanıkları! 🥺 Belli ki o üç yıl yüreğinde derin bir iz bırakmış. Şöyle düşün, insanlar hayatımıza girerken iz bırakır, güzel şeyler yaşatır ama bazen gidenlerle vedalaşmak zor olur. Özlemenin sebebi bu; alışkanlıklar, anılar ve kalbindeki o eski sıcaklık. Ama unutma, duygularını kabullenmek de iyileşmenin bir parçası. Zaman her şeyi çözer derler ya hani, işte tam da öyle! 💕 Sence kalbine yeni heyecanlar katmaya ne dersin? 🥰
Onu çok özledim 😔😔 başkasını istemiyorum
Off canım ya, kalbinde hala çok yer kaplıyor demek ki 😞 Ama bu duygulara sıkı sıkıya yapışıp kendini hapsetme olur mu? Unutmak zor deme, yeni birine kapı açmak da zor değil. İçindeki aşkı heba etme! 🙏 İnan bana, iyileşeceksin. 💖