En son konuşmamız 1 ay önceydi. Ondan sonra ben ona yazmadım o da bana yazmadi. Bu ss de en son ki konuşmamız. Cidden unutamiyorum. Ruyalarima giriyor o derece. Her gün keşke yazsa diyorum. Ama bu son dedigi şey cok kalbimi kırdığı için mantigiken yazmak istemiyorum da. Sizce ne yapayım?(Geceleri aktif oluyor benle konusurken uyurdu hep. Eski sevgilisi veya yeni birisiyle konusuyorda olabilir ) :( of
Bu tür hemcinslerim genelde sevmediği şekilde bir konuşma yaşattığın için soğumuştur veya hoşlanacağı birini bulmuştur. Sen ona yüz vermezsen yakında peşinden koşacak gibi duruyor ama yakın dediğim zaman dilimi seneye de olabilir. Şu durumda kız seni umursamıyor sende umursama. Burada bunu yazarak ne kadar sevdiğini belli etmişsin. Bende eskiden böyle birini sevmiştim ama inan bana geçiyor. Git herhangi bir sosyal medya sitesinde takıl ya da oyun oyna.
Çoğu kız fazla ilgi görünce kendinde olan hislerini kaybeder ve bunalır en azından bende böyle kaçan kovalanır mantığı eğer elde etmek istiyorsan biraz kendini çek hatta mümkünse yazma yazarsada böyle mesajına geç cevap vermesi umurunda olmasın ilişki flört dünyası namussuz maalesef :(
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kiz 1 aydir yazmiyor bana ben de yazmadim oyle kaldi
iyyk eski sevde ayni seyi yapardi. gec gunaydin yazinca konusmazdi gun boyu. cok cirkin bisey yaptiginiz. Tamam hemen cevap vermesi gerek ben de gec verildimi icten kiziyorum da boyle de ustune gidilmez hemen vereceksin tarzu
Daha öncede konusmaları böyle miydi? Senden hoşlanmışa benzemiyor pek
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onceden evet boyleydi. Sonra benimle bir yerde karşılaştı. Sonra bana yazdi bulustuk 2 defa. Otogarda hatta sarıldı yolcu etti beni. Ben bisey demedin.2 gun gecti böyle oldu
Ya boşver yaaa dünyada tek kız o mu sıradan kaprisli kız tipi gibi bir şey sana değer veren birisi ile olmayı düşünmelisin ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçar
En İyi Cevaplar