3 senelik sevgilim ile 2 hafta önce evlendik.
Bugün bir arkadaşının doğum günü vardı eşim beyin , ben de mini elbise giydim ama eşim daha görmemişti kıyafetimi tam evden çıkarken bir anda tuttu kolumu kendinde doğru çekti ve evden çıkamadık hâli ile geç kaldık, benim makyajım bozuldu saçım da bozuldu ve üstüne üstlük kıyafetim de kırıştı eve gelince biraz çemkirdim ona da sen benim karımsın diyor, sizce kim haklı?
Tam evden çıkmak üstü yapılacak şey mi yani?
Bugün bir arkadaşının doğum günü vardı eşim beyin , ben de mini elbise giydim ama eşim daha görmemişti kıyafetimi tam evden çıkarken bir anda tuttu kolumu kendinde doğru çekti ve evden çıkamadık hâli ile geç kaldık, benim makyajım bozuldu saçım da bozuldu ve üstüne üstlük kıyafetim de kırıştı eve gelince biraz çemkirdim ona da sen benim karımsın diyor, sizce kim haklı?
Tam evden çıkmak üstü yapılacak şey mi yani?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu ne kaba bir davranış? Tepkini belli et, hoşuna gitmediğini söyle. Daha şimdiden böyleyse
Pardon, ben olayı yanlış anladım 🤣
Kocası nevar
Ahahahahah olsun şekerim arada öyle şeyler olur
Bak hoşuna gidiyor daha ne sikayet
😂😂😂
Yapmmisa yapmış ne var
Sende vermeseydin verdin zevk aldın inlerken dusunmedinmi
😂😂😂
Daha ne sikayet ediyor sun bellliki zevkini almışım hoşuna gitmis
Tamam
Tm kızma uzattim
Adam haklı ben olsam partiye de gidemedik ama haberin olsun 😄
şahsen hoşuma giderdi deısjkbn ama istemiyorsan belirtirsin yahu her şeyi sen benim karımsın kocamsın diye zorla yaptırılmaz sonuçta
Emin ol hoşuna gitmezdi , düşünsene pıtı pıtı olmuşsun ve hepsi 5 dakika da bitiyor gidiyor ahahahah bi düşün
Zorla değilde, şekilde olduğu gibi fantaziye dönüştürmek güzel olur
evleneyim o yapmazsa ben onu yapıcam bakıyım hoşuma gidiyor mu. dd, adama pıtı pıtı olmuşsun ne güzel ahahah
Hahahahaha ona dedim ki sende özenince ben üstünü başını dağıtacağım dedim , diyor ki oluur hiç hayır demem kıyafet nedir ki ah ah haha
Bunlar bizi anlamazlar şekerim
Uyandırılmak da hoşumuza gider mesela.. Öyle dürterek değil, anladın sen onu 😏
ahaha erkeklerrrr
Erkekler ile olmuyor, onlarsız da olmuyor demi xd
@yarakim kısmen diyeyim
Pıtı pıtı olmak ne
Kısmen kısmını net anladığımı düşünüyorum gssh
Yani özenli tatlı şirin minnoş demek
Nasılda kıydın heyvan xd
@yarakim ya manitayla ayrılınca ilgisiz bırakırsa ölcekmiş gibi oluyorum zaten ne netiii
O derece seviyorsun yani, güzel
@yarakim aynennn
Böyle birşey yapmasınioknhoşmakışına bırak yeni evlisin arzuluyorum haliyle bunları çok ararsın ilerde
Keşke 1 saat önce çıkmaya çalışsaydınız xd
Ben anlamıyorum ki bu çocuğu, kaç sene seni bekledim diyor haklı da kıyamam şimdi uyuyor karşımda
Yoruldu tabi.. Uyusun. Olağan şeyler bunlar, elbisene karışmamış ama hakkını vermiş, Dur tahmin edeyim, o an soymakla uğraşmadı bile demi xd
Yok canım güveni vardır bana , karışmaz hayatta kıyafetime , yoruldu bugün dır dır ettim biraz 😂yok uğraşması
Bu seni acayip tahrik etmiştir, o yüzden karşı koyamadın ya.. Makyaj bozulacak kadar neler oldu öyle jsjsn
Karşı koyamadım 158 ben 195 o ahahahaha
Ufacık bedenim ile
Film tadında sahneler xd şu an senin de yorgun ve bitap düşmen gerekirdi oysa 😄
Sonu yatakta mı bitti 😂
Yok canım zorla araba bindirdim
Hani biraz yüz versem varya o telefonları kapatır gitmezdik oraya
Nasıl yani anlamadım
Onu tersledim terslemesem telefonu kapatır kimsenin bizi rahatsız etmeyecek moda sokardı
Ama ben onu tersledim doğum gününe gitmek istiyordum çünkü çok üstlemedi
Eve gelince de sarildik film izledik sonra saçlarını severken onun uyuya kaldı hâlâ uyuyor sandığın gibu şeyler olmuyor hep evlilikte hahah
Bizde de bunun tam tersi olmuştu çıkamamıştık 😂
Troll soru
Ay sanki dedim ya evet arkadaşlar eşim ile uzaya çıktık haahhaha hiç güzel şeyler yaşamıyorsunuz sanırım herşeye trol trol
Bu sorunun neresi trol acaba düşünceye bak
Çok yazık ve ayıp
Troll değilse bu sorunu aşmanın çok kolay var
Tamam bana bir açıklama yapma ve yorum da yapma
fantezi güzeli seni
ne güzel işte