Güncellemeler
+1 yıl
Uyanıyorken değil "UZANIYORKEN" olacaktı. Yanlış yazmışım.
Güncellemeler
+1 yıl
Direk neden geç döndün diye sormadım, maç falan mı izliyodun dedim , oyun oynuyordum güzellik yazdı. Sizce insan telefonda oyun oynarken gelen mesajı 2 dk açıp cevaplayamaz mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatıyodur , başkası vardır gibi yorum istemiyosan bize niye soruyosun
Çünkü gerçekten yardımcı olabilecek insanlardan fikir almak istedim.
Anında cevap vermek zorunda değil? Film video vs. İzlemeye dalmıştır
Normal şartlarda birbirimize geç dönsek sebebini söyleriz bu sefer bişey dememesi aklıma takıldı
Hemen kötü düşünmeyin ya içi geçmiştir yok bide herşeyin açıklaması yapmamalı insan kölelik kalkmadimi
Uyumuyordum dedi oyun oynuyormuş 2 dk wp ye girip yazıp dönebilirdi oyuna
Oyun oynuyosa ayrı oyun için sana yazmiosa hadi ordan et gitsin
Ödev yapıyordum ders çalışıyordum dese tamam önemli bişey ama alt tarafı oyun yani benden önemli mi ya acil bişey yazmış olsaydım
Tabi canım her şey olabilir başına kötü bişe gelse ulasamasan o zaman oyundaydimmi dicek bence sen bu çocuğu şutla baby
3 yılımız var beraber öyle kolay değil
Tabi kolay değil oda sen böyle dusunuyon diye rahat canım sen nasıl olsa 3 yıl oldu döven kiyamican oda seni iplemicek olay bu tecrübe konuşuyor 😎
Yorum için teşekkürler, olayı büyütmicem fazla sadece daha dikkatli olsun diye yarın konuştuğumuzda laf arasında uyarıcam
Aynen kanki öyle yap bide bana takip ativer balım ya
Şaka gibisin belki bi video izliyordu bölmek istemedi
Normal şartlarda birbirimize geç dönsek sebebini söyleriz bu sefer bişey dememesi aklıma takıldı
İnsan oyun oynarken 2 dk mesaja cevap yazamaz
Bunu bir kız olarak söylüyorum bir erkek için imkansız ötesi oyunu bırakıp sana yazması
Bende senin gibiyim cok takiyorum böyle seyleri bi keresinde uzaniyordu 5 dk yazmadi Bende Niye yazmiyosun uzaniyosun diye sordum Oda Video izliyordum Bitince yazdim askim dedi Bende kizip kac saat kavga etmistik 😅 yani Bence direk sor
Normal şartlarda birbirimize geç dönsek sebebini söyleriz bu sefer bişey dememesi aklıma takıldı. Sormadan söylerdi şimdi sorupta kavga etmek istemiyorum
Bizde de öyle sormadan söyleriz aslinda ama o söylemeyince Ben mutlaka soruyorum bazen sinirleniyor ne bu sorgu vs diye ama o an kavga edip etmemeiz Umrumda degil sonucta söylemesi gerek mecbur kavga istemiyorsa dogru düzgün cevap versin kavga cikmasin
Direk neden geç döndün demedim maç falan mı izliyodun diye sordum oyun oynuyordum güzellik yazdı
Iyi iste simdi sebebini biliyorsun ((:
Ama oyun oynarken 2 dk cevap yazamaz mı daha önce de oyun oynardı ve yazardı da
Ah canim sende benim gibisin 🥲 Bende öyle düsüniyorum ama erkekler Maalesef öyle degil mesela sevgilim her gece arar beraber uyuruz bugün aramadi basi agriyodu uyudu Bende kendimi yiyip bitiriyorum acaba Niye diye ama erkekler bizim kadar Ince düsünmiyor
Oyun benden daha mı önemli ya acil bir şey yazmış olsaydım
Katiliyorum sana 100% ama erkekler böyle düsünmiyor, Sen ne yazdin sevgiline soguk mu yaptin
Tamam canım dedim gece gece tartışmak istemedim
Iyi yapmissin, cok takilma hasta olursun üzülürsün..
Video izliyordur müzik dinliyordur ya da ufak bir şekerleme yapmıştır. Gayet normal bence
İşi vardır hemen fesat düşünme ya
Soğumuştur
Ne alaka şimdi