+1 yılNadirde olsa böyle ki$iler var, anla$ilan sevgilinin agzi iyi laf yapiyor ki sende bunca zaman icim el vermiyor diyip paralari yedirmeye devam ediyorsun... Benim gözümde bi erkek, adamsaa... maddi durumu kötü olsa kesinlikle ve kesinlikle hesabi sevgilisine ödetmes, kaldi ki borc istemek! hadi borc olayi yine affedile bilir, gercekten durumu yoktur ve ihtiyaci vardir... sevgilisiniz sonucta verirsin ama haddini a$mamak üzre! bigün sen git bakiyim ona... de ki, bende de para yok.. annem babam para vermiyor daha... bana borc ver de, veya bi yere gidiceginiz vakit üzerimde para yok.. sen ismarla, sen öde de bakiyim ne kadar sürücekkkkk ne kadar tahamül edicek, veya ne yapicakkkk! bi cekete 100lira veriyorda, taxi parasimi olmuyorrr yaneee! kullandirtma kendini!
14 Yorumla- +1 yıl
dedigim gibi anacigimm :)) uygula bunlari, yemek ismarla de.. ama ilkten söylemeye unutma, bulustugunuzda "bugün sendenim, babam para vermedi, hic nakit yok sen ismarlicaksin" de .. ve incelemeye gec hemen, el kol hareketleri, yüz ifadesi baki$lari nasil degi$icek bakalim, ve en önemlisi ne yapicak... bunu bi hafta yap ! görelim bakalim ne oluyor :))
En İyi Cevaplar
+1 yılgüncellemede yazdigin, demin benim yapmis oldugum yorumu, ve uygulamak istedigin $eyi kafandan sil lütfen, bunu okudukdan sonra... sana kesinlikle bir an önce AYRILMAN gerektigini tavsiye ediyorum... senin iyi niyetini kullanarak senden para sömürüyor, ve daha sonra istersen benden ayril sana laik degilim diye... $u sana laik degilim kelimesi beni cildirtiyor, madem laik degilsin s* git yane, ne zaman harciyorsun! Kesinlikle ayrilman fikrindeyim anacigim
06 Yorumla- +1 yıl
bencede ayrılmanı tavsiye ederim ölüm melegini katılıyorum
gurursuzun tekiymis seni kullanıyor ayrıl valah kendini kullandırma - +1 yıl
güncellemeyi okudukdan sonra, yazdigimin bir faydasi oldugunu sanmiyorum :) sen kandirilmaya kullanilmaya razisin begüü$$$... bize birsey demek dü$mez :))
- +1 yıl
iyi ozaman ... eger ayrilirsaniz ki ayrilmassiniz bu belli! haberim olsun :)
en nefret ettiğim insan tipi başkalarının üstüne yıkılarak yaşamayı kendine tarz edinmiştir bunlar. hiç bir zaman değişmeyecektir. ne kadar geliri olursa olsun o gelirini bencil bir şekilde kendine harcayacaktır. en güzelini giyecek, en güzelini yiyecek v.s ama iş paylaşmaya gelince karşısındakine yüklenecek ve bunuda başkalarına iyi birşey yapıyormuş gibi anlatacaktır. kesinlikle o adam erkek arkadaşlarına şöyle anlatıyordur "ben kızlara para harcamam" bir tane böyle bir insan tanıyorum o da hep böyle yapıyor. yaptıklarını hiç sevmiyor hiç benimsemiyorum diğer iyi huylarını sevdiğim halde bu kötü huyu beni çok kızdırıyor.
01 Yorumla
+1 yılböyle adamları nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor valla
parası olmayan erkek parasız veya minimum para ile sevgili ile vakit geçirmenin yollarını arar...
adama bak utanmadan bi de sen olmasan arkadaşımdan alırım diyor...
dipnot: adam hala heryerde hesabı ödüyorsa, arada sırada bazen sen öde diyorsa bu normaldir. ama sğrekli istiyor dediğin için böyle yazdım...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılbu konuda kuzenimede çok kızıyorumm yapmayın böyle şeyler..
onunkide eve çağırıyo kıza yemek yaptırıyo dışarıda para harcamakdansa evde yapıp yiyolar kız tüm evin ahalisine yemek yapıyo bide seviyorum diyo beni ayar ediyo.
yarın öbür gün buda öyle yapar
bulunmaz hint kumaşımı yahuu04 Yorumla- +1 yıl
kız bizden gitti buluşmaya dediki sabah kahvaltı hazırıcak bana gitti bide kahvaltılarını hazırlamış evlerini temizlemiş çocuk yol param yok evde takılalım demiş üstüne bide kızın sigarasını bitirmiş bide seviyorum diyoo etlerini cımbızla yolasım geliyo
- +1 yıl
et gitsin bacımm
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. O nasıl sevgili ya yoksa bile insan kız arkadaşından istemeye söylemeye yük olmaya utanır erkeklik bu birşeye benzemez gurur olmalı ha kızlar hiç vermesin demiyoruzda ben şahsen parasız olsam kız arkadaşıma yük oluyo olsam sevmekten ölüyor olsamda ayrılırdım bu olay çok saçma ya kendini erkek gibi görmüyo ya da seni kullanıyo yani...
00 YorumlaSana olan davranışları nasıl , para konusu açıldığında değişiyormu ? Ama bu katlanılmayacak birşey gibiysede bırakmak en doğrusu, ben şahsen bugune kadar olan hiç bi ilişkimde kız arkadaşımdan para vs. isteme gibi bi durum olmadı, Paramın olmadığı gün olmadımı oldu, ama bizde ona göre gezdik, bu durumlarda ayağı biraz yorgana göre uzatmak lazım.
00 Yorumlacevap yazan erkeklere bakın yaaa bu kadar kadınları şişirmeyin erkeğin parasını yiyen kadınlar dogru ,kadının parasını yiyen erkek tukaka varmı ôyle iş! Eşitlik varsa erkekte kadının parasını yesin erkekleri iyice aptal salak bankamatik yaptınız
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. herkes sırtına binecek birini arıyor işte :D arada bir tamam da o ne öyle ya. belki senden öncekilere harcadıklarını şimdi senden çıkartmaya çalışıyordur
28 Yorumla- +1 yıl
+1 bak söyledi işte açıkça
- +1 yıl
sen yiyemiyomusunda yediricen paranı o parayla git kotondan ciciler aL sezon sonu mütiş indirim var
- +1 yıl
canım sen ondan lüx mekanda yemek lüx hediyeler istemiyosun kii bi hamburger taxi parasınıda ödeyemiyosa ya sevgilisi olmasın yada çalışsın çabalasın erkek adam neticede
+1 yılbelkı ewlerı yoktur 3 ewı falan hersey yalan olabılır yanıı onu bılmek lazım eger oyleyse uzgunum senı kullanıyo :S ama tabıkı sen daha ıyı tanırsın onu yasayan sensınde ben 3 ewı olduguna ınanmadım bıraz sallayan bır arkadasa benzettım onu
01 YorumlaAslında çocuğun bir suçu yok.
Asıl, bu tür bir adamla berabersin diye odunla dövülmesi gereken sensin..25 Yorumla
+1 yılçok iyi niyetlisin begüş.bende de yok deyiver.öğrensin parayı harcamayı böylece.bir daha verme için elvermesede tut kendini.para vermeyince seninle olmayacaksa zaten olmasın..
00 Yorumla3200 tl maaş alan işçi de yeni duydum.Yönetici olmasın o
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılaaa...
ayrıl hemen ondan... sevmem o tipleri...
adam en azından utanır biraz söylemeye be...06 Yorumla- +1 yıl
yaa bırak güzelim ondan yar olmaz
- +1 yıl
ahaha kulise bak:)) Parasız ya atın gitsin çöpe demi:))
- +1 yıl
Biliyorum beybi:) Cevaplarım her zaman ciddiyet içermez:) Detected:)
- +1 yıl
Ne tesadüf ben de:)
+1 yılbir ceket zaten 100 lira :D herneyse. eleman ayıp etmiş cidden. gurur yapar insan bunu yani bence. hani bir iki şey söyleseydin neyse dicemde ay boyunca senden geçiniyor gibi geldi bana :) ona deki istersen evlatlık alayım üzerime seni :D
00 Yorumlatamam da neden taksi ile oraya buraya gidiyorsunuz? ogrencisiniz , binin toplu tasimaya ucuz ucuz
16 Yorumlagerçekten parasızlık kötüdür yardımcı ol derim birlikte ödeyin derim ama bu çocuk bildiğin kullanıyor seni bırak gitsin
02 YorumlaZenginin iki dünyası da mamurdur begüşşşş... Zengin koca bul evlen artık!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu tür erkelr hep değerlidir deveyi diken misali. lan ben ne kadar ii davrandıysam kız milletine o kadar olumsuzluk olarak döndü. bana. allah kahretsin işe yaramıyor doğruluk dürüstlük falan.
00 YorumlaParam yok de sende. Yada taksiye degil otobuse binin.
00 YorumlaYanındaki kadını taşıyamayan adam ile ne işiniz var kardeşim, kendinize uyanlarla dolaşın..
00 Yorumlasenı kullanmıyor bakalım elın cebıne gıdıyormu dıye bence test edıyor
01 YorumlaSenin yerine ödemek zorunda değil ama en azından kendi harcadıklarını ödemek zorunda .s Arkana bile bakmadan kaç tatlım.
05 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılparasız adamın aşk yaşamaya hakkı yok mu? :( ne yapsın zengin oluncaya kadar manuel mi takılsın?
20 Yorumla Ne yüzsüz adamlar varmış dünyada ya ben bir kuruş isteyemem kimseden açlıktan ölsemde
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılHı hı evet hı hı bence ciddiye almıyo seni kullanıyo gibi.İtici.
01 Yorumla
+1 yılsana gitme demiycek emin ol.yine sen yalvarcaksın:)
12 Yorumla- +1 yıl
yani o ayıp etmiyor kendince.acaba begüşş böyle yapıyorum diye benden soğur mu gibi bi kaygısı yok.sen bitti desen de ses çıkartcağını sanmıyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aha bende de aynısı var ama yapacak bişey yok
kelin ilacı olsa sen anla04 YorumlaSenin gibi kızlar da varmış...
Helal olsun sana.. :(08 Yorumla
+1 yılGurursuzun teki. Gururlu biri olsa parasi olmasa bile sana hisettirmez..
00 Yorumla
+1 yıl:) demek ki kız parası yiyen de varmış sana bişey dicem benimle evlen :D söz seni üzmem
00 Yorumlaallala sasdım bu ıse...konus sende hep sen mı verıcen
02 Yorumlasevmedım sevgılını hanı zor durumda olunca paylaşırsında senınkı kullanmak gıbı olmus
00 Yorumlaparasız adam gereksiz adamdır boşver bırak onu sen
00 Yorumlakullanmak istiyor bence sizi kendiniz kullandırmayın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. benimde param yok benlede çık..
17 Yorumla
+1 yılbegüşşş ilk defa sana hak verdim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ye kaç taktiği gibi bişey olmuş
00 Yorumlasenin gibisini yıllarca aradım bulamadım.
04 Yorumla
+1 yılduygu sömürüsü yapıyor
00 Yorumla
+1 yılparanı verdi mi peki :D
02 Yorumla- +1 yıl
:D saçma..
+1 yılBu da mı gol değil? :(
01 Yorumlaçocuk senı atm yapmış...
04 Yorumla- +1 yıl
banka matik :D
+1 yılbegüşşşcan keyif senin. Ama üzdürme kendini
08 Yorumla- +1 yıl
Belki gerçekten zor durumdadır. Onun muhakemesini en iyi yapacak olan sensin.
- +1 yıl
Ne bileyim içki içmeye para buluyosa, arkadaşlarıyla eğlenmeye para buluyorsa, bir tek senden istiyorsa muhtemelen alışmış kudurmuştan beter modelidir
- +1 yıl
olay o diyil yavrum ya erkekler anlamaz bunu...
- +1 yıl
severim... :D
- +1 yıl
Öyleyse sapıtmış olabilir begüşşş koy g. gitsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbegüş ne kadar acaip adam varsa buluyosun he.
31 Yorumlaseni deniyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. seni kullanıyor
03 YorumlaParana sahip çık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparasız erkek arkadaştan uzak dur
10 Yorumlapinti ve yüzsüz
03 YorumlaKoşarak uzaklaş...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni kullanıyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!