Parasız erkek arkadaş sorunsalı.Beni kullanıyor mu?

arkadaşlar erkek arkadaşımın durumu gayet iyi 3 evleri var okulumuz özel okul ve o burssuz okuyor. babası işçiymiş 3.200 tl maaş alıyormuş herşeyi konuştuk ama o sürekli param yok diyor ilk bir kaç gün gezdik tozduk para harcadı o bana sonraları sürekli bana yemek ısmarlar mısın taksi paramızı verir misin demeye başladı bana beni kullanıyormuş gibi geldi ailesi yeni 600 lira yolladı zonguldak da yaşıyor normalde burda ayrı evde kalıyor 300 kira veriyor eve ortak bir haftadamı biter insanın oarası sevgilisinden insan para ister mi bana saçma geldi hep ben veriyorum param kalmadı okulda yemeği ben veriyorum taksi parasını ben veriyorum kafeye gidiyoruz ben veriyorum sıkıldım sanırım bundan da ayrılacağım ben ben şahsen utanırdım para istemeye neyse yorumlarınız gelsin..he birde kendine gelince bir cekete 100 lira veriyor ama karttan nakit değil
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bu arada kendısı acıkca ben culsuzum dıyor ıstersen ayrıl sana laık degılım falan dıyor paran yoks arkadasımdan alırım ben falanda dıyor
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar cocuga dedım sen benı param ıcın kullanıyrsn orda olay koptu zaten bıttı dedı dırek yarın gel paranı verıcem ne kadar harcadysan dedı cok koydu dedıgı neyse smdı barstık duzeldı aramızz kıyamadı bana :D
Parasız erkek arkadaş sorunsalı.Beni kullanıyor mu?