- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGünah ile iyiliği ortak kılan tek şey Rabbe gönülden edilen duadır.
Günah için tövbe gerekir.
Yaptığınızın hiçbir hazmedilir yani yok. yasattigini yaşamadan da bunu bertaraf etmek için günahını ve pişmanligini avcuna koy onuda rabbine aç. Başka bir sey kurtarmaz seni.
Çoğunun dediği gib tekrarlamayacaksa ki inanmam buna.1 daima 2 yi çağırır. .
Eşinden boşan kendini bilen bir insan yaptığı yanlışı başkalariyla paylaşmaz. Onuda bu ihanetr ortak etme tevbe et kendini arındır.
Bahanesiz..140 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer Cinsel yolda aldattıysan saten artık o senin kocan değil eğer islam dinine göre evlendiyseniz başka dine mensupsanız bilemem eşiniz size haram bu saatten sonra dini nikahınız düşmüş ve eşinizin bundan habeir olmadığı için her birleşmede zina işlemiş olucak ve onun günahıda size yazılacak haberiniz olsun bence nafaka vs. hiçbir şey istemeden ayrılın iyice günaha girmeyin
619 Yorumla
Soran+1 yıllütfen bu şekilde dinle ilgili yanlış bilgi beyan etmeyiniz ben bu konuyu çok araştırdım dini nikah düşmüyor
Soran+1 yıl@LeydiStark kaç yerde hocalar düşmediğini söylüyor bu bilgiyi neye dayanarak söylüyorsunuz
- +1 yıl
Aynen katılıyorum +1
Cevap sahibi+1 yılErzurum Üniversitesindeki Profesör hocama dayanarak söylüyorum bacım daha fazla aşşağılama kendini git boşan şu gariban adamdanda bari adam seni helalim diye sevmesin beslemesin
- +1 yıl
Bu bilindik bir şeydir çünkü Allah aşkına hocalar aldatınca dini nikah düşmüyor der mi? Nasıl bir kafa bu ya? Ayrıca aldatmışsın meşrulaştırmaya çalışıyorsun. Bu nasıl bir samimiyetsizlik midem almıyor.
Soran+1 yılmadem din kültürü hocasısınız bence dinle ilgili böyle hassas konularda tam emin olmadan yorum yapmayınız, bununla ilgili bir fetva var mı bu konu gerçekse evet boşanacağım
- +1 yıl
Abla boşan aldatmışsın ya hamile kalırsan? Ya da çocuğun varsa ya da ilerde bir gün eşinden çocuk yaptığında vicdanın el verecek mi?
Cevap sahibi+1 yıl@LeydiStark Haklısınız keşke yapmasaydı ama üstüne birde benim bilgimi sorguluyunca sinir oldum umarım bundan sonra o adamla boşanırda sıradaki eşini aldatmaz Allah korusun o adam yerinde olmak istemezdim
Soran+1 yıl@LeydiStark www.islamalimi.com/.../
Cevap sahibi+1 yılBacım hadi diyelim böyle bir şey yok ama var ona rağmen o adamın koynuna girebilecekmisin? o adam seni helalim diye severken sen kendini affedebilecekmisin?
Soran+1 yıltabi ki affedemeyeceğim :(
Cevap sahibi+1 yılSen istediğin kadar araştır bacım hatayı yapmışsın bir kere üstünü örtmeye kalkma bari yazık...
Soran+1 yılpeki haklısın ve inan ben zaten yeterince perişan, üzgün ve pişmanım ama burda bu soruyu sorarak insanları günahıma şahit mi tutmuş oluyorum :(
Cevap sahibi+1 yılBir kısma öyle aslında senin bunu burda paylaşmaman lazımdı eğer Allah gizlediyse gizli kalmalıydı ama bu boşanman gerçeğini değiştirmezdi ha ama eğer eşin kabul ederse başka bir adamla dini nikah kıyman lazım 6 ay onunla evli olman ve tekrar ondan boşanıp gerçek aldattığınız eşinize dönmeniz lazım Allah yardımcın olsun en çok korktuğum günahlardan birisidir bu zina
Soran+1 yılbirçok yerde nikahın düşmediğine dair fetva var, ya burada benim kimliğim gizli yine de şahit tutmuş mu oluyorum ben bu kişileri :( ona göre soruyu hemen sileceğim
Cevap sahibi+1 yılYok seni tanımadığımız için tam şahit olmayız ama genede eleştirdiğimiz için bizde günaha girmiş olduk
- +1 yıl
Saçmalama viktor. Herşeyi dine bağlamışsın gidiyosun. Kadın kocasını aldatmış. Sen yok nikah düşer yok bundan sonra günahlar sana yazar da diye masal anlatıyosun. Belki çok sevabı var eşitlenip silinir oda cennete gider diyeceğim ama. Cennette zaten kadınlara yer olduğuna dair bir ayet yok malesef
+1 yılbir günah gibi gizledim seni,
kimse görmedi seninle beni..
ağlarken içim, güldü gözlerim,
bir günah gibi gizledim..(demiş şair)
bence bidaha yapma o insanlada görüşme, eşine söylersen cinnet geçirebilir vijdanın ağır basarsa boşan..21 Yorumla
Samimi bir şekilde tövbe et ve günahını gizle herkese anlatıp günahını çoğaltma samimi tövbe edersen Allah cc kabul ederse tövbeni o günahı hiç işlememiş gibi olursun
710 Yorumla
Soran+1 yılben size çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden çok teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız :( şimdi bu soruyu burdan sormakla ben günahıma şahit tutmuş olmuyorum değil mi :(
- +1 yıl
Şimdi şöyle samimi şekilde edilen tövbe Rabbimiz bağışladıysa o üstü örtülür günahının ama sen bunları bilerek anlatırsan hem günahın ortaya çıkar hemde şahit tutmuş olursun senin şu an yapacağın şey tövbe etmek af dilemek. Namazlarınıda kıl Kuranınıda oku Allah ın izniyle olmazsın
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsun çok ama çoookk teşekkür ederim :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Ulan dallas dizisinde böyle entrikalar yoktu hayat ağacı dizisinde yoktu yalan rüzgarında bile kimse eski sevgilisiyle kocasını aldatmıyordu. Eski lan adı üstünde eski eski kıyafetini toz bezi yapan millet ne zamandan beri eski sevgilisi ile koca aldatmaya başladı.
Napcan söylücen kocana boşayacak seni ya da tövbe edip oturcan evinde kocana sadık kalacan bunun başka yolu yok.10 YorumlaBir daha yapma tövbe et defalarca bir daha o kişi ile görüşme Allah affedendir ama tekrarı olmamak şartı ile
26 Yorumla
Soran+1 yıltekrarı olursa affolmaz mı :(
Soran+1 yılHayır Ama bu kişiyle ikinci yakınlaşmamız maalesef önceden yaptığımda da deli gibi pişman olmuştum o yüzden sordum :(
Soran+1 yılHayır :(
Arkadaşlar boş bırakmamaktan ilgi göstermemekten bahsetmiş. Arkadaşlar kendinize gelin, bu soruyu yazan şahıs gibi yaptığı kepazeliği bu tarz bahanelerle meşrulaştırmak, vicdanını rahatlatmak moda oldu. Çabuk tevbe et ve bir daha eşinin rızası olmadan yabancı erkeklerle görüşme.
00 Yorumla
+1 yıl70 yaşlarında bir ihtiyar vardı mahallemizde. "Kadını boş bırakmayacaksın evladım" derdi. Anlam veremezdik. "Ben bu yaşıma geldim hala ilgi gösterir hala birlikte olurum. Bir kadının vajinasına başka bir erkeğin penisi girerse, artık o kadın iflah olmaz. Yapar, gene yapar, hep yapar" derdi... Ve daha sonraları onu haklı çıkaran çok örnekler gördük
10 YorumlaPismanmisin yaparken iyiydi niye aldattin lan o zaman? Kocanda bulamayipta elin adaminda buldugun sey nedir? Senin canin degisiklik istemis heralde insallah kocanda seni aldatir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar aşağılıksınız yav. Başka biriyle yatıyorsan kocanı sevmiyorsun demektir. Geri o adamın yanına nasıl yatıyorsun boşan gitsin böyle rezaletlere ne gerek var
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin yattın demi yoksa bu pişmanlık olmazdı
tabi oğlanda kız nasılsa patlak bana hiç bir şey olmaz düşüncesinde birde hamile kal ondan oh pişmanlığını hayatın sonuna kadar çek
kocana söyle seni affetsin eski sevgilimle yattım aşkım dersin ölmezsen cevabını bekliyorum ne olduğunu20 Yorumla
+1 yılson pişmanlık fayda etmez bidaha yapma diyeceğim ama
empati kur eşin seni aldatsa eski sevgilisi ile ?
Şimdi bunu düşün umarım vicdanın seni yer bitirir31 Yorumla
+1 yılHem size hem de eşinize yazık etmişsiniz. Mantıklı düşünün eşiniz eski sevgilisiyle sizi aldatsa ne hissederdiniz. Sonuca vardığınızda umarım sizin için iyi olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu eşine şöyle ve boşanın gerçekten pişman olsan da bu çok kötü bir durum eşin sana asla eskisi gibi olamaz
20 Yorumla Ne dememizi bekliyorsun ki?
Kendini haklı çıkarman için bahaneler mi bulalım yoksa vicdanını rahatlatmana mı yardımcı olalım?20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖlün ulan öl... Aldatan herkes ölsün...
Allah Lanet yağdırsın kafanıza, amin...50 Yorumla
+1 yılUmarım kocan öğrenir de boşar seni.
181 Yorumla- +1 yıl
İnşallah
+1 yıl5 yıl evlilik ve eski sevgilinle görüşüyosun öyle veya böyle bir sebeple. En başta bu zaten doğru değil. Eşini seviyorsan tövbe et. bir daha da eskiyle falan hiç uğraşma.
00 Yorumlayapacağın tek şey var gerçekten pişmansan kocana söyle ve kendine recm cezası uygulat. yaptığın işin cezası ölüm, işte zina o kadar ağır bir günah, hele evli bir kadının, erkeğin zinası...
00 YorumlaEski sevgilininde seninde karakterinize tüküreyim o adama bunu söyle de seni kapıya koysun bilsin aldattığını ki en azından içi cız etmesin adamın beş para etmez insanlar
00 Yorumla
+1 yılbence neden aldattığını sorgulamak gerekli.. aldatana bakma aldattırana bak bence... bu konuyu ayrıntılı konuşmak gerekli
10 Yorumlayazıklaaar olsun..! hiç mi vicdanın sızlamadı ! korkuç bişey bu yaaa.. allah belanı versin! iğreniyorm sizi insanlardan..! bide utanmadan kocamı aldattım çok pişman olmuşşmuş ne yapmalıyım... CEHENNEME KADAR YOLUN VAR !!! bu kadar basit mi herşey yaa !!! bu kadar kolay mı!! :'(
00 YorumlaKocan seninle yatmayıp seninle ilgilenmeyip seni başkasıyla yatmaya mecbur bırakmadıysa yaptığın büyük ayıp. Bence kocana itiraf etmelisin.
02 Yorumla
+1 yılYa aldatan hangi taraf olursa olsun kabul edilemez neden yaptın yardımcı olmaya çalışıyım
10 YorumlaBir kere de kalacak mı bakalım? Bence ayrıl eşinden bu onuru hakediyor
10 Yorumla
+1 yılAldatıcak kadar monotona bağladıysanız boşanmak daha yerinde bir davranış olur
01 Yorumla- +1 yıl
değişiklik aramış sanırım
+1 yılSon psmnlık fyda etmz kocan yetmıyodysa bosayp öyle hayatına baksydın namsszlgn bı anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılNe yapmalıyım demek bir işe yaramaz bu satten sonra bidaha yapmamaya bakcaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen yapacagini yapmissin muhim olan bundan sonra devam etmemen
00 YorumlaYapmadaydin. Artık çok geç gerisi gelir hem eski sevgilin seni bırakmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sanırım eski sevgilin seni tatmin edemedi pişman oldun o yüzden
10 Yorumla
+1 yılİyi etmissin aferin yeterince sevseydin aldatmazdin. Sizin iliski uzun surmez
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilinle kocanı aldattığına göre yeni sevgilinde mi var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma potasına giriyorsan ayrıl kardeşim böyle namussuz ve karaktersiz olmaya gerek yok.
00 Yorumla Son pişmanlık neye yarar
Herşeyin bir bedeli var00 YorumlaNeden öyle bişey yapma gereği duydun.. vardır bir nedeni..
Bende eşim bana oral yapmıyor diye düşündüm aldatmayı, doya doya yaptırabilmek için :(00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılPişmansın ama yine yapacaksın , o adamın yüzüne nasıl bakcaksın ve şu var beraber olurken o diğer elemanın adını söylersen öldürürseni :) bol şans
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. son pişmanlık neyeeğğ yarar herşeyin bir bedeli var. nereye kadaaağğğrrrr.. müslüm baba rahmet istedi.
00 Yorumla
+1 yılO kadar adamın altına yatmadan önce düşünseydin ablacım bunları tamam olabilir aldattın eğer islama inanıyorsan tövbe et Allah'a dua et eğer müslüman değilsen zaten öyleleri yapınca kocaları grup teklif ediyor.
00 YorumlaHata olmuş bir kere, pişman olman da bir şeydir, yani. vicdan azabından kurtulmak için kocana jest yap.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 00 YorumlaSon pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var olmadı yaaar 🎶
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tövbe et bir daha asla yapma unutma ki bu dünya etme bulma dünyasıdır ok mu?
10 Yorumla
+1 yılEskisinden ummuduğunu bulamayınca pişman olmuşsundur geçer.
10 YorumlaSizin gibilerden nefret ediyorum cinsiyetiniz farketmez.
10 YorumlaTövbe et bin kere tövbe et ama alışkanlık haline getirme
10 YorumlaVerdin zevkini aldın sonra pişman mı oldun gel bir de bana ver
20 Yorumla
+1 yılNeden? Sebeb neydi karşıdaki'nin yakışıklı mı olması yoksa arzularınamı yenk düştün?
00 Yorumla- 00 Yorumla
Eski sevgilin seni tatmin etmeyince pişman oldun dimi tatmin edebilseydi sormazdın her türlü yola devam sen aşmışsın apla
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe et kimseye söyleme
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldattim derken tam olarak ne yaptın
Soran+1 yılcinsel anlamda yakınlaşma oldu öpüşme vs ama tam birleşme olmadı ve karşı tarafı hep ben frenledim
- +1 yıl
Eşine anlatmalısın ama diyemezsin. Eski sevgilin bırakmaz seni , devam edersiniz en iyisi bosanman
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmış frenlemissin kocani seviyorsan boşanma. Sevgilinden uzak dur
- +1 yıl
nasıl tam birleşme olmadan durabildiniz ki... bravo diyorum öpüşme sevişmeden sonra kendinizi tutmanız enteresan
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinle daha önce yapmışmıydınız evlenmeden önce ya da sonra
00 Yorumla
+1 yılaldatmasaydın madem pişman olucakdın neden aldatıon
00 Yorumla
+1 yılTamam Harun abi sende bizi mi aldatmaya çalışıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSana şimdi burda küfür falan edecekler...
Tövbe et yaradana sığın...00 Yorumlaherşeyin bir ilki vardır.. ikinci seferde daha ateşli olursunuz :)
00 Yorumla
+1 yılTövbe et diğer tarafta zina çok zor
21 Yorumlason pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var buraya kadar
00 YorumlaHimm acikca konus tövbe et ve yoluna bak en dogru su bu
00 YorumlaDevamı gelir artık. Zevk ayrı bir şey ;) ihtiyacın olunca yine arayacaksın eski sevgilini
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş ileriye bakacaksın sebeplerini araştır ve çözmeye çalış
00 Yorumla Oha ama olmaz ki naptin sen cok ayıp sakın söyleme kocana eski sevgiline yüz vermesen yeterli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. afferin kısss hak etmişse...
11 Yorumla- +1 yıl
Hak etmişse nedir ya?
Tecavüze ve ihanete hak etmişlik katan nasil bir madde özellik bahane var? Karakterin neresinde var bu..
+1 yılpisman degilsin hic bir sey olmadi gibi davran neler yaptin ki ama neden aldattin
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat