İlginç aldatılma hikayesi olan varsa buyursun yoruma 😁 gizliye açıktır.
Cevabın nedir?
Hersey cok güzeldi integramdan tanıştık fotografımı begende begendım sonra bir kaç fotograftan sonra dm bir süre sonra numaralar alındı buluştuk 1 ay sonra 3 aylık ilişkim tam 3. Ayımızda 1 hafta önce bitti sebepsiz yere engelledi sinirlenmiş bir suçum yok yeni işe başlıyorum evrak hazılıyorum cevap veremedım sonra engelledı bu heryerden benı ara verelım dedı 2. Gün arkadaşım hesabından yazdım bir fotograf begendım oda begendı falan aynı tanışmamız gibi ileriyor durum mesaj attım neyse falan fistan konuştuk konuştugun var mı rahatsız etmıyorum umrarım dedim yok dedi titreme geldi bir 3 ayım yok olmuştu neyse ben biraz daha ilerlettim muhabbeti anlamasın diye sonra görüldü attım tekrar yazdı ısrar bile etti yani ertesi günü engeli kaldırıp bana yazmış doğal olarak küfür ettim agır konuştum ne demişim yoktun dedi savunma mekanızmasıda böyle saçma herseyin altından ben femisintim böyleyim diyip duruyor ginede sevgimden tamam dedim uzatmadım o gün instegamı herseyi kapatıcam dedi 1 hafta geçti kapat dedim ne alaka dedi kapattrmamın nedeni güvensizlik oluştu normalde öyle biri değilim ben dedim bu yaptıgını hazemedim direk bitsin o zaman dedi atladı buda aldatmaya girermi şu an heryerden engelledi fotografları silmeye kıyamıyorum elin gitmiyor ama unutmak istiyorum umrunda bile değilmişim onun sadece alışkanlıyıymışım bu yüzden güvenimi yitirdim birdaha bırak biriyle ilişkiyi bir kızla konuşmak bile istemiyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılİlginç mi falan bilmem ama o aldatılma baskınına birkaç ay kala öyle bir üstüme düşüyordu ki artık gerçekten bir yapmacıklık ve bir şeyleri örtme sebebiyle olduğunu anlamıştım. Kendimi sürekli ona inanan ve her dediğini olumlu karşılayan bir moda büründüm ve bu durum sayesinde çok fazla gevşedi. Artık o beni aldattığı kişiyle daha rahat görüşüyordu. Bir gün o rahatlığı fazla battı herhalde ki evine anahtarıyla bile girerdim :) Evine o gün anahtarla girdim evde kimse yok bomboştu sanırım. Birkaç ses geliyordu odaya bir girdim manzara kaçınılmazdı anlatılmaya dair bir şey yoktu. 3 saniyede analizimi yaptığım gibi hiç bir şey söylemeden gittim. Sürekli benle konuşmaya ve yanlış anlaşılma demeye kalksa da ben ona olumsuz tepki vermeden Merhaba merhaba modunda sıradan bir arkadaş gibi iletişim kurdum. Bu durum onun canını sıkmaya başlayınca bir süreliğine Almanyaya gitmişti ve sosyal medya hesaplarından geçmişte yaşayamadığı ergenliğini hikayelerine paylaşımlarına saldı :) Yaklaşık 1 sene önce nasılsın diye yazmıştı diye hatırlıyorum ama o günden beri iletişim 0 ve şu anda gerçekten doğru kişiyi bulduğumu düşünüyorum...
20 Yorumla
+1 yılFotoğraflarını gördüm. Tek gecelik falan ben anlamam. Aldatma aldatmadır. Bende ahdım var intikam alıcam dedim kız arkadaşımın profil resmini erkek yaptık omla mesajlaştık. Yok ben seni üzerim falan dedim bizden olmaz falan diye. Bmmki de mesajları gördü elden gidiyorum sandı tutuştu. Annemi falan aradı kızın başkasına cevap veriyor ben geçmişte hata yaptım ama şimdi aynısını yapıyo diye 😂😂
413 Yorumla- +1 yıl
Sonra?
- +1 yıl
Aldım intikamımı şimdi sürekli bana yazıyo arıyo nerdesin falan diye. Kaybetme korkusu aşıladım hemde nasıl hissettiriyor onu öğrettim. Şimdi yüzük falan almış bana takym diye.
- +1 yıl
Ben intikam alacak olsam biriyle yatmam gerekir seviyemi düşüremem. O benim başkasıyla konuştuğumu sanarak aldattığımı düşündü. Bu benim ne düşündüğümü anlaması için yeterliydi 😏
- +1 yıl
Kızmadım zaten ☺️
- +1 yıl
☺️☺️
- +1 yıl
Bundan 1 hafta öncesine kadar hep ağlıyordum. Ama artık değil
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılHmm şarkı yazıyordu. Yazdığı şarkı beni kapsamıyordu. Hep çevrimiçiydi. Sevdiği varmış. AMAAAAAA şu anda çok mutsuz ve aldatıldı ve terkedildi. Benimse 2 yıllık çok güzel bir ilişkim varrr💙 adalet canım.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aldatılmadım, beni aldatacak kişinin alnını karışlarım.😏
01 Yorumla- +1 yıl
yakalarsan
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 . cü tanışma yıl dönümümüzdü gece dışarı çıkaracaktık sözde beni gün içinde konuştuk işten gelince hazırlan gelip alıcam seni dedi tamam dedim. Eve geldim duş aldım giyindim süslendim sonra aradım cevap vermedi mesaj attım hazırım gel dedim cevap yok kaç saat boyunca arıyorum açmadı en son gittim üstümü çıkardım saat olmuş 10 aradı canım annemi hastaneye kaldırdık kalp krizi geçirdi dedi çok üzüldüm gelmemesine ama yinede tamam canım sen hastanede kalacan dedim evet hayatım söz telafi edecem bugünü dedi yok önemli değil dedim. Yani sevincim kursağımda kaldı. Tabi bunun bir erkek kuzeni var bizde hiç birbirimizden haz etmezdik hep sevgilime bunla arana mesafe koy çok çapkın bu diyordum tamam diyordu hep. Diğer gün görüştük bana hediye almış sürprizler yaptı gönlümü aldı tabi. Gitti bende akşam nette gezerken bu kuzeninin facesi denk geldi tanıyor olabileceğin kişilerde bir göz atim dedim bide baktım dün gece bunlar barda kızlarla oturuyorlar sarmaş dolaş resimler ben aradım rezil ettim bunu sinirden kalktım evlerine gittim çık dışarı diye bağırdım bütün ailesinin yanında rezil ettim hediyelerinide suratına attım o gün bugün hiç bir erkeğe güvenmiyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kösehilmi aldatılmak kötü bişey
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıldım aldatıldım
Kız kardeşimle sevgilim
Eve geldiğimde sesler duydum odaya doğru yaklaştığımda sesler tanıdıktı kapının anahtar deliğinden izledim ve sevgilim kardeşim aynı yataktaydı. Yaw hemen heycanla nasılda okuyorsun39 Yorumla- +1 yıl
Kiz valla heycanla uzulerek okudum😅😅ayy kalbime biseyler oldu okurkene😅😅
- +1 yıl
@gizemmagic 😁😁😁
- +1 yıl
Peki dogrumu buu
- +1 yıl
@gizemmagic yok be kuz kardeşim yok 😁
- +1 yıl
Haa iyi iyi valla com üzulurdum senin adina😀
- +1 yıl
@Kadirs41 hikaye tanıdık değilmi 😁
+1 yılBenimle sevgiliyken eski kız arkadaşına mesaj atmış naber diye o ara aramız kötüydü eski kız beni hiç çekemez hemen bana mesaj attı sevgiline sahip çık geri dönmesin diye ortalığı yıktım ona dünyada cehennemi yaşattım anasından doğduğuna pişman ettim takatim gücüm bitene kadar hayatı zehir ettim yemedim içmedim uyumadım yapacağımı yaptım şu an rahatım 😇
00 Yorumlaİçime bir şüphe düştü birden geç cevap vermeler çevrimiçi olup yazmamalar falan ben anladım anlamasam bile böyle gitmez ayrıldım çocuk ayrılıga bile tepki vermedi bir baktım kızla fotolar atmış tarihte atmışlar tarih benimle sevgili olduğu zaman içinde bide kızında haberi varsa allah belasını versin.
00 YorumlaDünyada en kötü şey olsa gerek aldatılmak bende hal hareketlerinden bana karşı ilgisiz soğuk davranmasından telefonlarıma cevap vermemesinden ve sürekli onun telefonunun çalmasından anladım düştüm peşine araştırdım gizli hesabını patlattım başka başka kızlara tanışma amaçlı mesajları numarasını dağıtması falan fistan gördüm işte tüm deliller elimde gösterdim artık yalan bahane kalmamıştı oda itiraf etmişti zaten o an yıkıldığım andı 😞😞
00 YorumlaVala benim şimdi aldatıldım mi aldatilmadim mi bilemedim benimkinin sosyal medya hesabı benim elimdeydi benimle birlikteyken eski hoşlandığı kızın sayfasına girip çıkıyor muş okadarki arama sayfasına resmen kızın ismi çıkıyor hep bende bitirdim yakalayinca
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSkype de benle konusrken askimm annem ariyor dedi arada ararlardi sesi kapatirdi bu sefer dangalak kapatamadi sesi geliyordu telefondakine askimm ilac al kendine iyi bak kizlara söyle iyi baksinlar sana demisti o ismi asla unutmam melikem demisti 6.5 yil önceydi unideydi o kiz memleketindeymis benle aldatmis meger kizi pust.
04 Yorumla- +1 yıl
Yani sen 1. Değilde 2. Mi oldun
- +1 yıl
Ağır olmuş be :)
Cevap sahibi+1 yıl@Yaramazblack saolsun kaderde bunu da yasamak varmıs demek ki
- +1 yıl
Yok ya takma
+1 yılHiç sevgilim olmadı. Aldatılsaydım şu an burada olmazdım. :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bu aldatilmami bilmiyorum ama kocasini benimle aldatmis ben evli oldugunu bilmiyordum yanliz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim salak erkek arkadaşım bana yalan söyleyip arkadaşlarıyla bir yere gitmiş. Tabi yalnız değiller. Neyse arkadaşları sarhoş olunca hikaye atıp etiketlemişler onu da. Bir baktım Okan kızların arasında. Öyle işte
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Burcu101 hahah tam bir çatlak. İnsan akıl eder bari
Cevap sahibi+1 yıl@Burcu101 ne yapsın meşguldü herhalde ki arkadaşlarını kontrol edemedi.
Cevap sahibi+1 yıl@Burcu101 ben öğrendiğimde de çok sakindim 😄
Arkadaşlarım ertesi gün nasıl gidiyor diye sorduklarında ayrıldık aldattı dedim benden daha çok sinirliydiler
Cevap sahibi+1 yıl@Burcu101 ben de öyle düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmadım da aldatmadım da ama ilgi eksikliği, cinsel uzaklık isteksizlik iki taraf açısından aldatma riskine yol açabilir
10 Yorumla2 gun boyunca yazmadı. Neymiş efendim 2 gun boyunca uyuyormuş. Çocuk bile inanmaz buna. Ve hep randevularımızı ekiyordu. Terk ettim ben bunu. Sonra abisi bu 5-6 kizla gorusuto dedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi ilginç bildiğimiz iğrenç...
İlkini öpüşürken ikincisini el ele yakaladım.
Lanet pislik kadınlarrrrr00 Yorumla Kendisi en yakın arkadaşımla mesajlarını okutmuştu, vicdan azabından olsa gerek 😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılCantasında yüzük bulmuştum içinde isim yazan
26 Yorumla- +1 yıl
Oww
- +1 yıl
Çarptım suratına tokadı napiyim başka tabi ağla ağla mahvoldum
- +1 yıl
Kızın ismi yazıyordu onu bile unutmadım. Burçin
Aldatan kendini aldatir banane ne hali varsa görsün
00 Yorumla
+1 yılAldatılmadım ki zaten aldatılacak kadar büyük bir ilişkim olmadı.
00 Yorumla
+1 yılEvin kapisindan girince boynuzlarimin kapinin tavanina deyince anlamistim aldatildigimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu elime verdi video izletiyodu. Sonra mesaj geldi kızdan 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
@Kösehilmi yaa bir de ben hiç alıp bakmazdım kendi verdi al diye. Sonraki bakışmayı asla unutamam 😂😂
+1 yılHiç sevgilinin olmamasının tek güzel yanı aldatılmamak galiba 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa anlamayacak kadar salaktım ya da gerçekten hiç aldatılmadım. Umarım "B" şıkkıdır.
00 Yorumla Akşam gelirken nerdesin derdi? bana. Sonra şüphelenmeye başladım kızlarla çok görusmeye başladi yatakta soğuktu tlf yanından ayirmszdi gece yatmaz gündüz kalmazdı
10 YorumlaGittikçe kadınlara güvenim yıkılıyor keşke 1 erkeğe sadık olabilseniz
024 Yorumla- +1 yıl
Erkekler de aynı maalesef
- +1 yıl
Hyr erkekler de aynı sadece kadınlar değil ben burada kadınlar suçsuz demedim ama erkekler de kadınlar kadar suçlu
- +1 yıl
Sana demedim ztn bazıları öyle
- +1 yıl
Anlıyorum kimse sevmez onları ztn
- +1 yıl
Anldm
- +1 yıl
Sizde oylesiniz bizim seks hormonları ayni değil ama sizinkiler maalesef ayni
- +1 yıl
Ya tabi tabi sevgiliniz olsa hanginiz bikinili tas gibi birine bakmaz? kadın onun ağzın a girecek olsa erkek hemen kabul eder
- +1 yıl
Sizin gibi namus cehennem diyen çok gördüm duydum hafız , imam hepsi bu erkekliginizi degistirmiyor
- +1 yıl
Bos konusma?😂niye sen 8aylikmisin ondaki hormon sendede var
- +1 yıl
Allah allah ya sanki bizim yanmiyor
- +1 yıl
Hepinizden tiksiniyorum
- +1 yıl
Hepsini hakediyorsunuz iyi gunler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl@Experimenter çok güzel anlatmış. bir kadına yapılacak en büyük ceza onu değersizleştirmek sıradanlaştırmaktır. Kutlarım hocam. zekanı elden bırakmamışsın.
00 Yorumla
+1 yılhiç zor olmadı "bi soğuk davranıyorsun bir sorun mu var?" dedim direk şak diye "çünkü senden başkası da var" dedi.. aşırı net bir cümleydi
30 YorumlaYok kimseyle sevgili olmadim ama olursam da aldatma sonu kotu olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimleyken birkaç gün sonra başkasıyla sarmaş dolaş gördüm. Sormadım bile.
Aldatamadan yakalandım 1 kere de.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGözünden anlatım ahshdjd
00 Yorumla
+1 yılDogum gunuydu surpriz hazirlamistim evine gidip annesiyle sabahin korunde saatlerce hazirlik yapmistim sonra odasina girdigimde en yakin arkadasimla yatakta yakalamistim Şu an evliler
04 Yorumla- +1 yıl
ohaa :S
- +1 yıl
Bu doğru olamaz ya ndkgkshjabenf
- +1 yıl
Sigara yaktırdın be
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Once hareketlerinden suphelendim sonra evinin kapisinda bekledim yalanini yakaladim
00 Yorumla
+1 yılKendisi gelip vicdan azabı çektiğini, içi içini yediğini söyledi söylemese ruhum duymaz üstelik yakın arkadaşımla 1 senede kendimi zor toparladım🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim ilişkiye girmek istiyordu penisini yalatmak istedi ben istemedim gidip arkadaşıma yalatmis şerefsiz
03 Yorumla- +1 yıl
Level atlamış namussuzlukta be
Cevap sahibi+1 yılAynen şerefsiz ya
- +1 yıl
Tuhaf
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen yakalandım. Sadece şüpheleniyormuş. Bunu bana nasıl yaparsın diye ağlayarak bana yem attı bende bülbül gibi herşeyi anlattım.
03 Yorumla- +1 yıl
Bravo ya büyük yetenek
Cevap sahibi+1 yılSorma
- +1 yıl
Pü snhcksvwnbd
Çikolatalı çaldığını gördüm
20 Yorumla
+1 yılKendisine itiraf ettirmiştim.
04 Yorumla- +1 yıl
@Kösehilmi Aldatan kadar değil.
- +1 yıl
Nasıl itiraf ettirdin
Hergün pilav yenmez 😁
16 YorumlaAdam kendi itiraf etmişti, gevşekliğe gel 😒
10 Yorumla
+1 yılev arkadaşımla benim yatagimda görünce shdkskd bak yine aklıma geldi
06 Yorumla- +1 yıl
1 sene salya sumuk ondan sonra
- +1 yıl
Ohaa nsncnndbenf
- +1 yıl
Allah belasını versin
- +1 yıl
sonu daha güzel ama burda söylenemez jdkdjdkdnd
- +1 yıl
Yazsana merak ettim 😄
- +1 yıl
Özelden
+1 yılHiç aldatilmadim diye biliyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Aşkım adlı mesajla 😂
10 Yorumla
+1 yılbildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılAttığım mesaja 1 ay sonra cevap vermişti
10 Yorumla işlettim ve benimle aldattı
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılkim aldatcak lan beniiii pompaliyla vururum
01 Yorumla Sevgilisinin adiyla hitap etti bana (;
00 Yorumla
+1 yılHissederdim. Hislerim yanıltmaz.
01 YorumlaAnlamadım, yakaladım.
00 Yorumla
+1 yılAldatılmadım.
01 Yorumla- +1 yıl
nerden biliyosun
+1 yılSenin varsa sen anlat bize özelden. :)
00 Yorumla
+1 yılbana kendisi söylemişti
00 Yorumla
+1 yılAldattığı kadın aradı beni 😒😒😒
018 Yorumla- +1 yıl
Seninki kötü oluş be
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Esin miydi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ne yaptin peki cok ilginc geldi
- +1 yıl
Mutluluklar diledim ve terk ettim😇😇
- +1 yıl
Zor olmustur be :) ozelden yazsana :)
- +1 yıl
Yazamam. Biraz zor oldu. Ama biri ihanet edince nefret ediyorum ve duygusallığa bağlamiyorum tamamen kafamdan çıkarıyorum. Sanki hiç tanımamış gibi.
- +1 yıl
O kadında hamileydi zaten.😅😅😅
- +1 yıl
Seni bırakamadı onu bıraktı hamile yani :)
- +1 yıl
Hayır bizde çocuk vardı
- +1 yıl
Necoldu cocuklar
- +1 yıl
Çocuğa birşey olmadı. Oğlum sadece benimdir. Babasın bilmiyor. 😅😅😅😅
- +1 yıl
Anladım intikam andın mi
- +1 yıl
Hayır ne intikam alcam. Onun seviyesine düşmem.
- +1 yıl
Artık özelden yaz sana :)
- +1 yıl
Benim xpr müsade etmiyor
- +1 yıl
Takip et beni o zaman
Boynuzlarım millete battığında
10 YorumlaBildigim kadarıyla aldatılmadım.
00 Yorumla
+1 yılİhanete uğradığım da aldatılmadım.
10 YorumlaAldattigi cocuk ulasti bana.
00 Yorumla6. Hissim beni yaniltmadi
00 Yorumla
+1 yılBoynundaki morartılardan anladım.
00 YorumlaAldatılmadım. Allaha şükür sözlümle mutluyum
00 YorumlaAldatırsa allah belasını versinn
20 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi