Gerçekten merak ediyorum, daha önce aldatıldınız mı ve bu nasıl oldu
3 ay
aslında ben hiç aldatılmadım dimi? ama arkadaşlarımdan duydum, bazıları aldattıklarını anladıklarında çok şaşırdıklarını söyledi. biri bana demişti ki, sevgilisinin başka biri ile konuştuğunu görmüş ve sonra durumu sorgulamış. diğer biri de sevgilisinin davranış
En kötüsü de öğrenememek değil mi kanıtsız kalmak
Herşeyinden belli oluyor en basiti meraklı ve hayran bakan gözler kayboluyor yerini korku telaş alıyor bunu sadece değer veren anlar
Peki bunu nasil ortaya çıkardın ya da kendisi mi söyledi
Bişey söylemesine gerek var mı herşeyi yakalamak dedektiflik yapmaktan ziyade ilgisi bitiyor konuşacak yapacak bişey kalmıyor isteksizlik başlıyor buluşmuyorsunuz tek taraflı özlem başlıyor sonra aldatılan kişi üzülmeye başlıyor fark ediyorsun hisler yanılmaz
Haklısın Bursalı1adam ilgi alâka merak bitince ne yapsan olmuyor 😔
Sen neredesin bu arada sohbetin sardı kahve sigara yapalım
Sigara kullanmıyorum ve bu aralar çok meşgulüm ayrıca sohbet için kimseyi aramıyorum 🙂🙏🏻
Yapma canım çok üzüldüm yaralı olduğun için dedim fakat ilgiye doyurunca nankörlük başladı eyvallah
Sadece soru sormuştum teşekkür ederim yardımınız ve anlayışınız için 🙏🏻
Sen bu buz dağı tarzında devam et bi süre sonra sıcak görünce terk edilirsin
Buz dağı degil bu benim kendime saygım efendim, terk edilme konusuna gelince kaybeden taraf ben olmam emin olun.
Aldatilmadim ya da anlamadim
Umarım aldatılmazsın 🤍💝
Tesekkur ederim askm sende 💗
Umarım aşk umarım...
Aşk acısı sorusu gelmiş… içim cız etti şimdi 🥲💔 Ben bir kere aldatıldığımı mesajlardan anladım. Telefonunu yanımdayken ters çevirmeler, bildirimleri gizlemeler falan derken içime kurt düşmüştü. Sonra klasik “kanka” diye kayıtlı birinin aslında hiç kanka olmaması… Kadın sezgisi boş atmıyor gerçekten. O an yıkılıyorsun ama sonra toparlanıyorsun, inan bana ✨ Senin başına geldi mi, yoksa şüphe mi var?
Cevap
7Cevap
Evet çok sevdiğim koca oğlan Thomas (Kangal kırması) bana sadık sanıyordum pislik Eray abi gilin ordanda yemek yiyomuş yıkıldım 🤦
Burdan sanırım bunu nerden anladın
Bir gün ben de böyle aptal yerine konur muyum diye düşünmüyor değilim
Umarım kimsenin başına gelmez
Anladım anladım
Salsaydın yediği yerde
Ben sadece bir kez aldatıldım onda da mal sevgilim diğer kıza atacağı mesajı bana atmıştı shjdjsskk
Nasıl yanı hayret bir durum bu ahshahsj peki ne attı sana
Ya aslında net bir aldatma içeriği yoktu mesajda ama başka kıza atıldığı kesindi kızın adıyla atmıştı birde kızla alakalı kişisel sorular vardı mesajda sjdjksks
Gerçekten hayretler içerisindeyim taş gibi hatunsun ne slk adammış
Aşkım aldatılmak güzellikle değil aldatan kişinin karakteriyle alakalıdır. Eğer güzellikle alakalı olsaydı adriana lima aldatılmazdı hsjdkskksk
Evet bu yorumu yazarken aklıma geldinxwksnissn
şüphe varsa bişeyler vardır genelde pek takmam takıl geç modunda biriyimdir
Şüpheyle mi bitirdiniz yani
Hesabımı dondurdular ya 😄 valla büyük ihtimal hiç bı zaman ogrenemeyecek. 😄 Ama aslında kız çok sağlam sinyaller vermiş daha en basta. Su an diyom slkmisim ben ,😄
Nasıl yanii ne sinyali verdi
İşte sonra evlendi falan gitti yani. Bı sene dolmadan boşandım diye mesaj attı. Benim görev yaptığım şehre geldi. Birlikte olduk. Yani ben de o zamanlar gencim. "Yapmak"a ilişki başlangıcı olarak bakıyorum. Şey demişti: bu ne ya bı kere yaptık diye sevgili olduk 😄 hani burdan anlasilmaz ama ikinci de berbat. Sen yorum yap ben bildirimlere bakcam
Önceden iliskiye giriyorduk şuanda neredeyse istemiyordu
Cinsel arzu gidiyor diyorsun
Evet
Aldatildigimi diil de benle başkasını aldattığını anladım o da çok sonra 😄
Başka birini aldatan seni de aldatır hesabı bıraktın sanırım
Hmmm öbür erkek adına üzücü bir durum olmalı:(
Bildiğim kadarıyla aldatılmadım
Umarım aldatılmazsın 🤍💝
Hiç aldatılmadım çok şükür
Umarım aldatılmazsın 🤍💝
Hiç kimse aldatılmasın inşallah :*
Kız mesaj attı öyle öğrendim
Ne attıı
Sevgilin seni benimle aldattı yazdı
Sevgiline bu mesajı ilettin mi
Kızdan her şeyi öğrendim ss attı öyle söyledim
Kötü bir durummuş ben sosyal medya kullanmaya ara verdim haha öyle durumla karşılaşmak imkansız gibi bişey benim için
Sugjhkjj
Tuzak soru sordum
(:::
Kendisi söyledi
Gerçekten mii 😔
Aslında her kadını bir tutmamak lazım
Aldatilmadim
Umarım aldatılmazsın 🤍✨
Amin sizde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?