Kendi mi itiraf etti yoksa siz mi anladınız?

Kendi mi itiraf etti yoksa siz mi anladınız?

Yani anlar insan bir şekilde ya ne bileyim hissedersin. Eskisi gibi ilgili olmaz sana karşı sürekli ilgisiz olur. Eskisi gibi yazmaz etmez mesela. Üzerine düşmez kısacası. Birde kadınlar hisseder aldatıldığını. Ben şahsen her halinden anlarım beni aldattığını hayatında başka birinin olduğunu falan. İlgisizlik varsa zaten birşeyler vardır hayatında diye düşünürüm ben.
o davranışları sevmediğinde de gösterir ki
Karşısındaki belli eder. Bazı kişiler diyor ya hani erkek fazla sevgi veriyorsa aldatıyordur diye, bence yanlış. İçinden gelebilir insanın. Fakat aldatıldığını o gözlerdeki sahtelikten anlayabilirsiniz. Size sahte gelmeye başlar. İlişki, aşk... anılar, bir simulasyondaj ibaretmiş gibidir adeta.
Simulasyondaj nedir ya jsjsjej yanlış yazmış
adskljfa sondaj diye okudum asdjlf
Simülasyondu aslında o snsnns
asdlkfj anlaşılıyor merak etme alsdfjk
Sorun yok o zaman.
Elbet bir yerden fire verir telefonu sürekli olarak arkası dönük bırakır ilgisi azalır soru sorulduğunda bu konuda sinirlenip agresif yanıtlar verir. Sen kafanda kuruyorsun da derse tamamdır 😅
Chuck bass aldatan koca olamaz bi kere 😒
Ben ne diyorsam o asjldkf
Cevap
16Cevap
Altı yıl önce kızın biri gelip bir fotoğraf ve mesaj gösterdi o zaman anladım o hep inkâr etmişti kalitesizlik bu olsa gerek
Kim aldattı lan beni? Kim kim shaj
Eceline susamış biri alskjfd
Kavuştururum onu eceline skdksk
asdjkfl kavuştur sevaptır
Öyle de mübarek bir insanım 😅
aslkdjf bu devirde senin gibi mübarekleri bulmak zor alkdsjf
😂😂
İlişkim olmadı hiç
Sanırım barışma sevişmesiydi. Aşk tekrar tazelendi derken, telefonu versene müzik açıcam dedi, dangalak gibi uzattım.
Direkt galeriye girdi, iç odada ki dolab ve banyonun arka fonda olduğu fotolar, falanlar filanlar. Önde iç çamaşırlı bir kız.
2 saat düşündüm bulamadım💃. Ama nasıl bi tokat yedim varya. Çenemi söküyordu mk karısı hahaha.
Hiç aldatılmadım, ya da farkında olmadım. Bi kez olmuştu ben ayrıldıktan sonra eski sevgilim arkadaşımla birlikte olmuştu. Başka ihanet saya bileceğim bişey yok.
Ben storyde gördüm Ankaralı Namık bir sevgili buşmuşssun hayırlı olsun bir tanede ben buldum şarkısını açmıştı
Anlamadım ama neyse
Ankaralı Namık bir sevgili bulmuşssun şarkısını açarak sevgilisini gösterdi
Hissettim sonra beni aldattığı kişi bana ulaşıp olayı anlatı.
O kişi neden gelip sana anlattı
Kız dayanışması heralde, çünkü oda kandırılmış ikimizde kapıyı gösterdik.
Niye kıza nefret duyuyim ki onunda haberi yokmuş, oda benim gibi.
Tavırlarından.
Kendisi itiraf etti sonra. Bana kimin olduğunu söylemedi. Çünkü bir delilik yapacağımdan korktu güya. Kendini bir şekilde affettirdi derken yine yaptı da yaptı... Var gerisini sizler düşünün !
Kabullendin sanırım cuckoldmusun

Eyşanlar kendini bir şekilde belli eder :D
Sevgilim/ eşim bana karşı ilgisiz, umursamaz, sevgisiz, soğuk davranıyorsa ve onun bana karşı olan tavır ve davranışları eskisi gibi değilse ben aldatıldığım konusunda şüphelenmeye başlarım.
Aldatan kendini aldatır oyuzden erkeklerden uzak durmaya devam
Bence öyle düşünmeyin. Mutlaka karşınıza düzgün bir insan çıkacaktır. Normal hayatında hovarda olmayan adam aldatmaz mesela. Yani benim çevremde çok düzgün insanlar var. Arkadaşlarınızı seçtikçe düzgün insanlar daha çoğalıyor çevrenizde. Çünkü o iyi insanlarda iyi insanları tanıştırıyor
Haklısınız elbette ama şu devirde güvenilecek insan bulmak çok zor etrafta saçma sapan insanlar dolu ki kime güveneceksin
Bakın şöyle düşünün, etraftaki gördüğümüz insanlar serseri mayın gibi sürekli ilişki arıyor. İnsanlara salaş oluyor. Düzgün dediğimiz insanları bulmak biraz daha zor oluyor elbette. Yani hayatı düzenli olan, herkese kapısını açmayan, hatta ilk intibada memnun kalmayan insanlar uzak duruyor. Dolayısıyla bu tür insanları yakın tutmak için arkadaşlarımızı çevremizi ve iş arkadaşlarımızı da tespit etmek gerekiyor. Ben artık herkes ile görüşmüyorum dolayısıyla iyi diyebileceğim arkadaşlarım var. Hoş bir ilişkim yok ama benim biraz yaşım itibariyle zor. Ama sizlerin böyle bir çevre oluşturarak iyi insanları çekmemiz zor değil. Evet zor olabilir ala o zor belkide hayatınızın en önemlisi olacak. Allah karşınıza düzgün insanlar çıkartsın. 👍
Haklısınız çok teşekkür ederim Allah karşımıza iyi ve hayırlı insanlar çıkarsın kötülerden uzak tutsun bizleri 🙏
Çok sağolun 🙏
Aldatılma olmadı çünkü sevgilim olmadı. Olmayacakta Allah uzak etsin.
Böyle soruya karsilik. Daha önce ilişkisi olmayan ben😂
İlgisiz hareketler geç mesajlar sürekli bahaneler aramada azalma buluşmada azalma en son öpme oda azaldığı zaman olay patlar
Ağzıyla söyledi. Ben seni sevmiyorum artık bırak beni dedi.
Başkasıyla mutlu olacam ben dedi 😔😔🥺
Bigun hic unutmam ayni masaya gittim oturdum ve cocuga. Naber ortak dedim vr garsona bi oralet alabilir miyim dedim :))) ah ece ah
Kadınlar aldatırsa öğrenme şansı olur mu sizce? Kadınlar söylerse sevinirim
Benim için çok bir önemi yani zaten kabulleniyorum o yüzden pek aldatıldığm söylenemez
Eskisi gibi davranmayıp soğuk yaptığında ve sorun olmayacak şeyleri sorun haline getirdiğinde anldim
ayrıldığımızın 4 saat sonrası yeni sevgilisiyle fotoğraf attığında...
Ben önceden anlayıp şüphelendim Allah bir bir önüme düşürdü her şeyi
kendi itiraf eder mi sence? kendim yakaladım
Nasıl yakaladın
Sherlock hislerimle takip edip ben yakaladım
Aldattığı kişi itiraf etti
GotchaBitch 😅😅
Kötü bişekilde
Kendi gozüm le gördüm
Direkt yatakta bastım.
arkadaşımlayken bastım
Öğrenmedim jjsjus
Ben de askjfld