+1 yılGuzelim hayatin zorluguna karsi mucadele vermen cozumler araman insanligin geregi guzel bir karaktere sahip oldugunu gosterir
Ilk soyle dusunelim:Cocugunun bu durumu ogrendigindeki bakis acisindan dusunursek "annem babami aldatip baska bir adamla yatiyormus, ondan kardesim olacak Ama ben babami seviyorum!"
Boyle durumlarda gercekten insan cok zorlaniyor, cunku esini sevmiyorsun, hayat kotu ama cezanin buyugu cocuga patliyor biraz da Yavrun geleceginde ya babasiyla yalniz kalacak, hatta bosanirsaniz belki evlenecek, uvey annesi olacak Ya da seninle yasayacak, annesinin babasiyla evliyken gittigi adam babasi olacak ve cocugunuz olursa uvey kardesi olacak Benim kuzenimin ilk evliliginden kizi var; ondan bosandi, yeni evlendi; ondan da bosandi ve o cocuk Şu an 1,5 yasinda dusun! Bu kadar seyi cok kocuk yaslarda yasadi Her zaman ona sevgiyle bakan farkli bir annegirdu ve sonra o kadinlar onu terketti?
Esin senden memnun mu? Erkek arkadasinin esi ondan memnun mu?313 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim guzel yorumun için. . ya böyle bir kardesim /ablam olsa belki bu gataya düşmezdim ama inan kimse yok paylasicak çevremde
Ya çok içim yanıyor aldirdigim bebekten dolayi. O buna mecbur etti beni.. şimdi o yüzden tekrar hamile kalırsam içimdeki sızı diner belki diyorum.. ya da ondan iyi bir intikam almalıyım yoksa sogumaz içim- +1 yıl
Senin icin soylemiyorum direk aldatan insan bir daha aldatir Gercekten el etek opup pisman olmadiysa bu boyle olmakta Ben cok asikken evlilik dusuncesini atan bir insanim Tamam dunyaya bir kere geldik ama gelince yapacaklarimiz neden surekli asik olmak, eglenmek olsun ki? Şu an bir ic savas ciksa butun hayatimixi unutup kendimizi dusunecek kadar bencio varliklariz, hicbir sey zorda kalmayinca anlasilmiyor Esin seni seviyor mu?
Soran+1 yılAnlıyorum tabi Allah korusun orası öyle de..
Eşim seviyor beni
Ama o elini kolunu sallayarak devam etmesin ya.. bana hayatım boyunca içimi sızlatacak bir şey bıraktı çünkü- +1 yıl
Esini sevmiyor olabilirsin yorumundan anladigim kadariyla Allah'a inaniyorsun, Hepimiz bu sunuasa bir sinav icindeyiz daha dogrusu bu dunya bizim aslinda sinava girdigimiz yer Esini sevmiyor, anlasamiyir olabilirsin ama o seni seviyor Cok sadik bir es oldugunu dusun (ki oyle olacaksin) esine cok asiksin onsuz yapamiyorsun Gun gectikce onun sana olan ilgisini azaldigini goruyorsun ve bazi supheler ortaya cikiyor Ofisine muthis bir heyecanla ona nurtopu gibi bir bebeginiz olacagini haber vermek icin gidiyorsun Gorevliler seni anlayamiyor, ama oradan biri seni taniyor; heyecanini anliyor 'ne guzel haber, tebrik ederim! Allah anali babali buyutsun!" deyip sana sariliyor. Sen daha da gaza geliyorsun, kafasinda pembe kurdele, sevimli, genc bir annesin Esinin odasina geliyorsun, kapiyi aciyorsun. Ve o anda esin icin hayatinin anlami olan ama senin butun hayatini bitiren bir manazarayla karsilasiyorsun! Her seyi sana aciklayabilecegini soyluyor ama hic birkacisi, bahanesi yok!
Soran+1 yılYani sonuç? Nereye baglamam gerekiyor tam anlayamadım da.. bağışla biraz anlayışım kıt
- +1 yıl
Seni erkek arkadasinla basabilecek esini dusun belki tartisiyorsunuz, belki araniz iyi degil ama her seyin cozulebilecegini ve mutlu bir yuvasi olacagini hayal eden bir insan! Seni o halde gorurse senin ne kadar vicdan azabi duyacagini, onunsa ne kadar hayal kirikligina ugrayacagini bir dusunsene Bu durumu omur boyu atlatlamayan ve intihar eden insanlar var maalesef. Esinin senden suphelendigini ve senin bir acigini yakaldigini dusun. Guzel , macerali bir geceden sonra eve geliyorsun cantani koyuyorsun, salona bakiyorsun esin yok Umursamiyorsun ama oylesine cevap verecegini bilerek sesleniyorsun, ses yok! Banyodan su sesi geliyor Banyoya gidiyorsun kapi kilitli; ugrasiyorsun, vuruyorsun en sonunda aciliyor! Banyonun muslugu acik kalmis, her yeri su basmis! Fakat suyun rengi kirmizi! Biraz daha bakislarini yukselttiginde o muthis manzara sana yetiyor! O senin vicdan azabin! Her yeri kesikler icinde esini goruyorsun, basi yana dusmus Uyandirmaya calisiyorsun, uyanmiyor! Artik o yok!
Soran+1 yılAllah korusun ya. Kimse ölsün istemem. . Aklını kaybeder insan heralde..
Soran+1 yılDaha düzgün yaşamaya caliscam inşallah da su intikam ateşi nasıl gider bilmem
- +1 yıl
Bu senaryoyu Şu an erkek arkadasinin esine, kendi esine uyarlasana! Bir insanin hayllerini yikmak hadi seni beni bosver de Allah'in kabul edemeyecegi bir seydir Her insan gercekten sonuclari kotu bir hata yapabilir ben de yapabilirim, bak sen yapmissin mesela Ama sonuclariyla karalsilasmamak icin bu hatandan hemen vazgecmelisin kardesim! Erkek arkadasin sana yaramaycaktir Seni aslinda sadece eglence icin kullandigini goreceksin Nereden mi biliyorum? Esi kendiaini yakalamasin diye bir insana hatta guya sevdigi (!) insana kendi ruhunun meyvesi canli bir guzelligi katledebiliyorsa, bu arkadasin ne oldugunu sen dusun durust dostum!
- +1 yıl
Eger kocan seni seviyorsa, sen de onu sevmeye calismalisin! Bu adam hayatindan cikmadigi surece her an biri ölebilir Cok ciddiyim Biraz fazla ölum konusuna bagladigimi biliyorumbama eger olum olmasa bile onla esdeger sonuclar olabilir ! Kotu bir sonuc olmadan özune dön, lutfen!
- +1 yıl
Sen eger bu gecmisinden gercekten pisman olursa, Allah sana cok hayirli bir evlat nasip edebilir, o kadar mutlu olacaksin ki bu durumlardan kurtulabilirsen, inan bana!
Soran+1 yılİnşallah canım benim inşallah.. zaten tek istedigim bu girdaptan kurtulmak.. hastalıklı bir şey bu.. Tüm samimiyetimle teşekkür ederim 🙏 Allah mutlu uzun bir ömür versin sana inşallah çok mutlu olursun 😊
- +1 yıl
Hepimize canim!😊
En İyi Cevaplar
Yahu bacım sende hiç Allah korkusu yokmu? Yazık günah eşine çocuğuna. Nasıl bakabiliyorsun suratlarına nasıl bu kadar edepsiz oluyosun Rabbim sana hidayet versin bence sen bırak çocuk doğurmayı kendihi mümkünse kapat bir yere ne vicdansız insansın nasıl bir gururun var bence bir kadın bir erkeğin hayatında 2. kadın olmayı kabul ediyorsa o kadında bir hayır yoktur resmen seni kullanmış bir sümük mendili gibisin nasıl bir midesizlik kınamıyorum seni ama vazgeç bu yol mezarda bitmiyor be bacım hak bu hak nasıl ödeyeceksin haklarını
23 Yorumla
Soran+1 yılBöyle deme ya.. valla üzülüyorum.. kimseye şimdiye dek zararım olmadı.. kendi halinde normalde çok düzgün bir insandim.. ama saplantı oldu bu bende.. kurtulsmiyorum
- +1 yıl
Duâ et bacım nasıl kurtulamıyorsun saçmala senin Rabbin var bırak evliliğine bak ödeyemezsin haklarını hem bu dünyanı yakma hemde ahiretini. Tövbe et eğer samimi tövbe edersen Allah cc kabul ederse tövbeni o günahı hiç işlememiş gibi olursun. Kısmetin o adam değil eşine bak çocuğuna bak Allah cc sana ne güzel hayat vermiş sana çocuk nasip etmiş hiç yakışır mı sana? Ölç tart bir kendini hemen kurtul o insandan tövbeni et Rabbine kul ol. Rabbimiz bizi terketmedi hep bizimle sadece bizden tövbe bekliyor ve ona itaat etmemizi yapma bacım yakma ahiretini cehenneme bir odun bizde atlayalım vallahi yanacaksınız diyor sen yakma kendini
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım. . çok iyisin. . Allah yolunu açık etsin inşallah
+1 yılÖyle ya da böyle sekiz yıllık kocan yazık değil mi o adamcağıza? Ayriyetten sevgilininde bir eşi varmş, birde utanmadan elalemin yuvasını yıkacaksın! Sen şehvet ile bir bebeği rahme düşüren ve daha gözünü dünya'ya açmamış bir cenine kıyan bir anasın!(?) Altı yaşında ki yavrunun psikolojisi neolacak, umurunda mı? Kaldı ki sen evladına acımamış biri olarak, görünen o ki; Sevgilinin çocuğunada eziyet çektirecek zalim bir üvey ana olacaksın, sırf şehvetin uğruna günahsız sabilere işkence edip, kalt ediyorsun, evine ekmek getiren adama ihanet ediyorsun ve utanmadan hala bir çocuk istiyorsun... Tüm bunlar yetmezmiş gibi bu rezilliğini burada anlatıp, bu kirli oyunların için insanlardan akıl dileniyorsun! Kendinden utanmalısın derdim ama yerin dibine girceğin kadar girmişin!
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğru çok güzel diyorsun ama işin iç yüzünü bilmiyorsun.. bn aldirmak istemedim o istedi zorladı tehdit etti en son.. mecbur aldirdim
- +1 yıl
Yanlış yola girmişin gel geri dön, her insan hata yapabilir, şeytan her insanı kandırabilir. Zararın neresinden dönersen kârdır. Sen kocana dön, o sevgilinide ailesine bağışla... Olan olmuş artık bu kötülüğe giden yolda ısrarcı olma. Ben Türk toplum yapısından da bahsetmiyom ama tüm bunları sen kendine nasıl yakıştırıyorsun?
Soran+1 yılİnan ben de bilmiyorum nasıl dayandigima bazen.. ya çaresizlik ya kimse yok ondan
Burda çevre ve arkadaş yok givenebilcem
Bir yanlış yola girmişsin, bu yanlıştan bir an önce dönmen lazım. Zorla evlilik yaptırılmış olabilirsin, kocanı sevmiyor da olabilirsin. Boşanmak varken niye elin adamıyla görüşüyorsun, koklaşıyorsun, hatta ilişkiye giriyorsun?
Kocandan boşan, sonra git kimle ne yapıyorsan yap. Hayır görüştüğün adam da evli çocuklu o da karısını aldatıyor. Yarın öbür gün evlendiniz diyelim, onun seni yine senin gibi biriyle aldatmayacağı ne malum diyeceğim ama bunu sen de yapabilirsin.
Allah sonunu hayır etsin ne diyeyim, inşallah doğru yolu bulursun...12 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum çok da haklısın ama bir konuda yanlışın var.. bn öyle aldatacak insan degilim. . sevince kimseyi gözüm görmez ki ondan başka.. eşimi sevmedigim için oldu yoksa yapmazdim
- +1 yıl
Şu an bence kendinle çelişiyorsun. Aldatma eylemi sadece sevdiğin insana karşı yapılmaz. Sen bir adamla evlenmişsin, bir yola girmişsin. Sevsen de sevmesen de ona bunu yapamazsın.
Ben bir kadınla evlensem ve zamanla bu evlendiğim kadın beni sevmediğini, benden boşanmak istediğini söylese önce aramızdaki sorunu çözüp yolumuza devam etmeye çalışırım. Ama eğer ki olmuyorsa yapacak bir şey yok derim ve boşanırım.
Ama karım beni aldatacak olsa gözümde çok çirkin bir insan olur. Ne denli üstüne alınırsın bilmiyorum, kusura bakma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Ufff okurken içim ağladı yatacak yerin yok yeminle o çocuğunun hakkını uff sizin yerinizde olmak istemem. Ne diyim dilim tutuldu. Her tarafından günah pislik çok kötü ya. Yargılamak bna düşmez zaten sizi yargılayacak olan yargılar merak etme. Yasa yasayabildigin kadar bu Dünyayı sonsuz zannetmeye devam edin.
55 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle deme ya.. valla çok kötü durumdayim zaten.. bir bilsen nasıl başladı her sey.. hak verirdin bana. Neyse canın sağ olsun
- +1 yıl
Bunun neyine hak vereyim günahkar bir adama uyup zina yapmanami çocuklarının hakkına girmenemi. Ne diyim sana bn bişey demem bn kendi derdime düşmüşüm bn kendi ahiretime bakarım. Her koyun kendi bacagindan asılır. Ne diyim kul hakkı zina çocuk katilide olmuşsun seni günah çukuruna çeken sevgilin olmuş. Kocan değil sen yanlış kişiye güvenmekle hata yapmissin. Allah ıslah etsin o adamı.
Soran+1 yılAllah layigi neyse onu versin.. zorla yaptittirdi yoksa bn de istemezdim aldırmayi zaten çok uzgunum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılO adam seni sevmiyor ap acik. Guzelim yuvani dagitma. Kocana aci bunu haketmiyor. Aynisi basina gelseydi napardin? Kimsenin ahini alma. O adamin da ailesi esi cocugu var. Seni sevseydi kendi evliliginden vazgece bilirdi zaten bak sen onun icin herseyden vazgeciyorsun. Ve bu da dogru degil zaten. O adami unut bu dunyanin oteki tarafi da var
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.. inşallah kurtulabilirim bu saplantılı halimden
- +1 yıl
Rica ederim. Lutfen kendini aileni dusun. O adama guvenme. Bak kocan seni sevdi evlendi seni vezir yapan biri varken rezil yapani secme
Soran+1 yılDoğru diyorsun.. teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Rica ederim yeterki hayatini mahvetme
+1 yılBaşkasının kapatmasi olmak isteyip istemedigini mi soruyorsun bize? Bildiğin dost hayatı istiyor adam işte sende gelecekte ne olur bilinmez lafına inanmissin sana bir parça umut vermiş onla idare etmeye çalışıyorsun.. yapma başkasının ilgisine ihtiyacın yok esinde ilgi gostermiyorsa ayrıl mutsuz bir evliliği yürütmek imkansiza yakın bişi
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladım zaten onun pis niyetini artık. . Daha öyle bir set ben de istemiyorum.. kendi yolma bakicam inşallah.. eşimi de sevmiyorum yoksa onun ilgisi var..
+1 yılbunu nasıl kabul edebiliyorsun? üstelik atanıcam diyorsun üniversite mezunu bir insan nasıl bu kadar basit düşünebilir? kendine metres kapama olmayı nasıl yediriyorsun? git boşan o da boşansın o zaman tamam eyw ama boşanmadan kumalığı göze alıyorsun pes
26 Yorumla
Soran+1 yıltamam haklısın ama lanet gbi bir şey.. kopamiyorum ya.. Üstelik de bebeğim olsun istiyorum ondan. . O zmn en iyisi evlilogimi bozmadan hamile kalıp doğurmak gbi duruyor.. dimi
- +1 yıl
ya o adamla olamadıktan sonra o adamın çocuğunu taşımanın mantığı nedir bana anlatır mısın? o çocuğa yazık en başta.. sonra eşine.. o adamın gururunu düşün biraz. git kocandan boşan. o da eşinden boşansın. sonra 10 tane çocuk yap ama bu şekilde nerden tutsan elinde kalır
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için. .
- +1 yıl
rica ederim de üzüldüm yani bu duruma. insan neleri neleri unutuyor. o adam eşinden boşanmıyorsa seni sevmiyor demektir. seni kullanıp atacak eninde sonunda sende kucağında onun çocuğuyla kalacaksın. ya boşanın karşılıklı ya da onu unut. bu kadar gözünü karartma
Soran+1 yılHaklısın... keşke o da biraz adam olsa..
- +1 yıl
o korkak demek ki. arkasında duramıyor yaptıklarının ama sen ne kendi hayatını ne de bebeğin hayatını karartma. inan bombok bir hayata doğru koşar adım gidiyorsun. vazgeç bu durumdan.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnce eşinden boşan, ondan sonra ayrı yaşamaya bak, düşün, kaç yaşında evlendin de yaşın kaç,8 yıllık evli ama yaşın 18-24 görünmekte. Ne kadar doğru bilemiyoruz.
Bende söz vereyim yemin edeyim, seni kullanayım olur mu? İnanacakmısın hemen.
İşimi bitiriyeyim ohhh22 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşındayım..
Onu sevdiğim için inanmak istiyorum heralde.. mantık devre dışı kalıyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşan, esinle nasıl yasayacaksin, digeriyle yat eve gel
Eşinden boşanmaz o legal hayatına devam eder, seni değersiz bir kadın gibi eve kapatıp dost hayatı yaşatacak, atandıktan sonra senin bir erkeğe ihtiyacın mı var ve bu yaşta insan ancak bu kadar aptal olur, bir erkeğin neyine güveniyorsun
39 Yorumla
Soran+1 yılİnan çok haklısın da napıyım bilmiyorum.. kopamiyorum.. kendi evlilogimi bozmadan dogursam nasıl olur sence
- +1 yıl
O çocuğa yazık olur ne günahı var onun, sen böyle bir ilişkiden dünyaya gelmek istermiydin, seni kapatma gibi gören bir erkekten ne ümit bekliyorsun, emin ol ilk falsoda bırakacak seni, boşuna eşini çocuğunu heder ediyorsun adam resmen kullanıyor seni, atanda en azından ayrı ev olsada bana ekonomik olarak bağımlı olma kendine yet ben arada gelir işimi görür gider kendi hayatımı güzelce yaşarım demiş sana ve sen bu erkek için kendini tehlikeye atıyorsun
Soran+1 yılDoğru dedin de.. intikam almadan bitirmem bn bu olayı kolay kolay..
Soran+1 yılBebeğimi öldutturdu hayvan herif.. cezasuz mi kalsın.. karısına wp konuşmalarını atiim diyorum.. tadi kacsin
Soran+1 yılGizli hesaptan atarım
Soran+1 yılBiterse bitsin.. zaten severek evlenmedim ki
- +1 yıl
Naparsan yap olan sana olur çocuğuna olur kimse evdekine birşey demez erkek bir şekilde sıyırır kendini ama senin adın yuva yıkana kaşara çıkar senin umrunda değil belki ama oğlunun geleceği, sevsende sevmesende evleneceğin kişi aynı kişiydi şimdiki eşindi yani ama adam senden iyi sen onu sevmesende
+1 yılBoşanmayacak. Sen de sürüneceksin. Koçanı geçtim de oğlunun yüzüne nasıl bakıyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de memnun değilim durumdan ama işte yilla boyu böyle bu raddeye geldi..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni cinsellik için kullanıyor ama sen bunu aşık olduğun için görmüyorsun. Sen şu an evli olduğun için de rahat edemiyor. Senin boşanmanı istiyor ve böylelikle sana tutacağı evde seninle rahat rahat seks yapacak. Akşamda sevdiği karısının evine gidecek. Amacı sadece seni becermek başka bir şey değil. Azıcık akıllı ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılÜzdu bu yorumun ama Çok doğru konuştun..
Buna nasıl bir ceza versem sence? Bebegimi öldütturdu aldırdı hayvan
Çok içim yanıyor.. nasıl ceza versem ki.. hak etti bunu
Cevap sahibi+1 yılNasıl ceza vereceğini en iyi sen bilirsin ama kendini o kadar değersiz hissettirme. O seni kullanıyor. İstersen mesaj at konuşalım.
+1 yılen son şu leyla ve eylül 'ün ölümünde midem ağzıma geldi kusmak istedim bide sizin şu yazdığınızı okurken siz nasıl canlısınız nasıl yaratıksınız ar haya edep hiç mi insani duygularınız yok kimin altına yattığın belli değil allah cezanızı versin tüh
22 Yorumla
Soran+1 yılBöyle deme lütfen.. bn de böyle olsun istemezdim.. hasta olduğumun yavaş yavaş farkına variyorum ama nasıl kurtulcam bilmiyom
- +1 yıl
gerçekten midem bulandı okurken midem ağzıma geldi
çok fazla aptalsın. Sen boşanıcaksın hem kendi çocuğuna hem onun çocuğuna bakacaksın ama o karısından boşanmayacak ve "arada " gelip gidecek resmen seni kullaniyor. Herneyse bu yaşta anlamıyorsan ne kadar anlatsamda bir bk yapamazsın
14 Yorumla
Soran+1 yılSen yine de şöyle.. biraz gözüm açılsın istiyorum
- +1 yıl
bak sana şöyle anlatayım sen şu an eşini aldatarak zaten en iğrenç şeyi yapıyorsun ve oda aynısını yapıyor üstelik evliyken başka evli bir kadınla konuşuyor. Senden istediği kocandan boşanman ve ondan çocuk peydahlaman ve seni ayrı eve yerleştirmek. ( çocuk varsa ondan ayrılamayacağını düşünür ) Böylelikle evde eşiyle kavga ettiğinde veya cinsel ihtiyacını gidermek istediğinde sana gelicek mendil gibi kullanıp kenara firlatıcak ama sonra ne olucak biliyormusun yine karısına dönecek. Böyle olmayı istiyorsan sen bilirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. öyle olmak istemem tabi.. kim ister
+1 yılKizim aklini basini devsir adam sana metreslik teklif ediyor gercekten sevse bosar karisini senide bosatir evlenirsiniz sonra kac cocuk yaparsaniz yapin cocugun sucu ne yazik degilmi o cocuga pic konumunda olcak omru boyunca kendi aptal zevleriniz icin masum bir cocuk yapmanin anlamiyok o cocugun sucu ne
20 Yorumla
+1 yılTürk filmi tadında hikaye anlattı hatun.
Anlattıklarının hiç biri yapılacak şey değil. Güvenme adama.38 Yorumla
Soran+1 yılBu tam it ya.. nasıl bunun canını yakarım sence
- +1 yıl
3 senelik ilişkin var. adam seni kandırmamış, zorla ırzına geçmemiş. Neden canını yakacaksın.
Ayrıca sabah buna benzer bir soru daha vardı sen o musun yoksa.
Soran+1 yılHangi soru bilmiyorum da bn değilim.. neyse
Ya zorla kürtaj ettirdi ama.. Bu cezasız kalmamalı yoksa ilişki için demezdim- +1 yıl
Eee adam kendini garantiye almış. Çoğu insan bunu yapardı. Gayri resmi bir ilişkiden cocuk olması normal bir şey değil. Bana kalırsa intikam peşine düşme ve onu hayatından çıkar.
Soran+1 yılAgizinin tadı kaçsin az bnce..
- +1 yıl
Ya senin başına daha büyük bela açarsa.
Soran+1 yılbir şey Yapamaz o korkak it
- +1 yıl
Ancak korkaklar köşe sıkışınca çok daha saldırgan olur. Bunu da unutma sakın.
+1 yıl4 lı evlilik yapın bir ev tutun bol bol cocuk yapın kabile olun bos araxilere yerlesip devlet kurun bizansa savas acın
31 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil.. neyse
- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılbence sen eşini haketmiyorsun o sevgilin olacak hayvanda iyi oyalamış seni 10 sene beklesen yine boşanmaz olan aldırdığınız çocuğa olmuş sizden bir cacık olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım zaten de.. onun yüzünden oldu.. zorladi kurtaja
+1 yılHayata bak.. onla sonunu biliyorsun halen birsey yapmaya calisiyorsun.. Sonunda hem esini hem cocugunu kaybedip yalnız basına kalıcaksın.. O zaman ne poh yicen peki elindekinden olunca aklın başına gelir
21 Yorumla
Soran+1 yılYani çocuğumu aldırdı.. zorla hemde.. ya yeniden cocugum olmali ya da intikam almakıyın ki içim sogusun
Saçmalama istersen. Güvenme ona. Daha ilk çocuğu aldırtmış sana. İkincisine neden baksın ki? Kalakalırsın oylece. Çıkamazsın insan içine.
26 Yorumla
Soran+1 yılSöz verdi yemin etti it herif ne biliyim
Soran+1 yılBÖyle oluyo yani.. iyi valla bn de yapıcaz madem öyle 3 günlük oruç işi bu.. çok iyi ya
Soran+1 yılAnlıyorum.. teşekkür ederim
+1 yılAdama istediklerini vermissin bunlari da yap istemekte haklk ne yapacakdi bosayip seni mi alacakdi gercekten bunlara inaniyor musunuz sasiriyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılMalesef inanıyorum Evet.. ya bn çok mu kör oldum da haberim yok.. nasıl kurtulacam bu saplantili ilişkiden
+1 yılondan doğurma, seni kuma gibi görüyor, eşinden boşanacaksan boşan ama başka hayat kur kendine, ya da başka bir eş
12 Yorumla
Soran+1 yılDemek öyle görüyor.. değer çok verdiğini düşünmüyorum zaten
- +1 yıl
değer verseydi seninle evlenirdi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşini yalanlarla dolanlarla aldatma potansiyeli olmuş bir kadını alıp kendisine kadın yapacak erkek bence Yok ✋🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi sanki çok mu düzgün.. o da aynı halt
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın ama erkeğin yapması boşanma kadının yapması cinayet farklı algılanıyor toplumumuzda
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Salak mısın? Oldu adam hem karısını hem seni zevkine kullansın abi ne içiyorsunuz hangi kafayyı yaşıyorsunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtulacam. . nasıl bir intikam alsam da içim soğusa
+1 yılcocuk yapman bence yanlış hata olur ikincisi maden zorla evlilik yaptın bosanman gerekir
22 Yorumla
Soran+1 yılEvli iken çocuk yapsam buyutsem peki? Kimse bilmez heralde
- +1 yıl
istersen beni takip et sana ordan tavssiye vereyim uzun konu mesele kimsenin bilip bilmemesi degil
+1 yılAkıl işi değil sen ayrılacak o da ayrılıp yuva kurmalı degilse tek basına nasıl büyütecek babasız kendine yaparsın bence hayatın zehir olur sevgilinde o sendeki cesaret YÖK bence
22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yok..
- +1 yıl
bence kalma derim kendin çıkmaza sokma
+1 yılYa kafayı mı yediniz allah aşkına çocukları şu pisliklerinize alet etmekten vazgeçin napıyosanız yapın da şu dünyaya sizin gibiler çocuk getirmesin lütfen yalvarıyorum yaa
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum haklısın ama saplantı oldu bende
- +1 yıl
Kendinle birlikte o çocuğu rezil etmeye hakkın yok.
+1 yılSen her türlü yedeksin demiş açık açık. Bence akıl işi mi, mantıklı bir düşün bakayım?
27 Yorumla
Soran+1 yılPeki napiim bak 3 secenek var
1. si cok cok iyi bir isim olacak Allah izin verirse ama bundan 1 veya en gec 2 yıl sonra yani demem o ki hayatıma bakiim belki yeni insanlar çıkar mutlu olurum bosanorim yeni bir sayfa açarım.. veya bosanmam bu şekilde de mutlu olabilirim çünkü bu iş sayesinde dünyanin bir çok yerine gitme fırsatım olacak inşallah
2. si bunun dediği doğru ve ev tutup bna cocuklarina baktiracak arada gelip gidecek. Bn yalnız anne olucam
3. Sü ben yine gizli hamile kalıp bu sefer dogurucam ama evliliğimi bozmiycam. . Çocuklarım ve eşimle yasiycam.. Bu da kuduracak
Hangisi daha iyi olur bilmiyorum.. Bu kurtajdan dolayi oluşan sızı gider mi bilmem- +1 yıl
Kardeşim bak, bir hata yapmışsın, farkında olman da güzel bişey. Zorla evlendirilmiş olman senin kocanı aldatmanı gerektirmez. Benim sana 1. önerim olan olmuş daha yuvanı bozma, eğer şiddet, alkol ve saygı yoksa.
2. si ise bana yazdığın 1. şıkkı düşün veya uygula.
Soran+1 yılYok sigara alkol bile yok.. şiddet zaten uygulayacak insan değil..
Bana da 1. Şık daha mantikli geliyor da işte intikam ateşi dinmiyor- +1 yıl
İntikammış, şuymuş buymuş diye kafaya takarsan için içinden çıkamazsın benden sana tavsiye. Boku dürtersen kokar demişler.
Yeni bir sayfa aç kendine, olanları geride bırak ileriye bak.
Soran+1 yılAnlıyorum.. inşallah sakin kalabilirim.. teşekkür ederim öneri ve yorum için ✋
- +1 yıl
Rica ederim. bir daha da böyle şeyler yapma tamam.
Soran+1 yıltamam inşallah 😊
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence senin beyine oksijen gitmiyor beyin durmuş. 🤨
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar vahim yani durum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani sende biraz mantık varsa ondan çocuk doğurup başka yerde nasıl yaşayacaksın akıl almaz sakın bunları yapma oda boşansın seninle evlensin o zaman çocuk yap birlikte yaşayın çocuğuna baba olsun dicem ama çok karışık işleriniz var :D
22 Yorumla
Soran+1 yılYani ben bakicam çocuğuna. O arada bir gelicek. Düzenini çok bozmaya niyeti yok adamın
- +1 yıl
sen niye böyle bişi yapcaksın kendine extra sıkıntı çıkarıp yani sen razıysan diycem bişi yok ama akıl karı değil yani
Neden hamile kalmak istiyorsun onu anlamdım en başta
14 Yorumla
Soran+1 yılAman eski aptal hallerimi ben bile anlamıyorum artık ki sana anlatabileyim:) tesadüfen denk geldi KS önüme. Girip baktım ne yazmışım zamanında diye, okuyunca gecmisteki aptalligima güldüm. Güncellemek istedim çünkü artık her şey çok değişti şükür
Soran+1 yılHer şey düzeldi şükür😇 sen de çok mutlu olursun inşallah 😇
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım bir insanlık suçu işlediğinin farkındasındır. öncelikle doğurmak istediğin çocuğa karşı. bu bir hata değil cezalandırılması gereken bir suç. olayın ahlak kısmını hiç katmıyorum bile.
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım zaten ama o katiyyen istemedi tehdit etti. mecbur aldirdım
Soran+1 yılBunun için zaten intikam alasim var.. hâlâ içimde sızı o yavrucak
Cevap sahibi+1 yılpişman olsan devam etmek istemezsin. boş duygu sömürüsü yapmna bari. Bu kadar bencillik seni yormuyormu. ? hadi aşık oldun eşini aldattın falan ama diğer olanlara ve olacaklara bakınca kendi kendine ben ne kadar iğrenç biriyim demiyormusun? Tv lerde izlediğin kötü insanlardan farklı olarak neren var ki? sne kötü kalpli bir varlıksın. Hiç kims esevmediği bir kişiyle evliliği yrütmek zorunda değil zaten konuda bu değil. bir anne değilsin mesela ve hiç olamıcaksın. sadece kendi bencil egosuna hizmet eden bişeysin. senin gibi olsma yüksek ihtimalle kendimi yok ederdim.
Soran+1 yılDevam edip etmemekte kararsızim onun için soru açtım zaten
Cevap sahibi+1 yılhımm yani yaptığının yanlış kötü bencilc eolması değil önemli olan burdakilerin ne dediği. Allah ıslah etsin dicem ama ben ateistim.
Soran+1 yılSorun değil .. her şey oluyo bu hayatta
bir 6 yıl önce bu duruma duseceksin deselerdi inanmaz, güler gecerdim
Cevap sahibi+1 yılbu kadarda geniş ve rahatım diyorsun yani. sen karanlık tarafı çoktan seçmişsin dil dökmek boşa.
Soran+1 yılYa hayır yani oluyo işte bazı şeyler elimde değil.. kurtulmak istiyorum..
Cevap sahibi+1 yılablacım bak sen anlamadın galiba. basit şeylerden bahsetmiyoruz. bir kocayı aldatmaktan bir çocuğun annesini ırıspı olarak grmesnden. belkide ilerde olacak yeni bir çocuğun çok çarpık bir ailede hatta yalnız doğup büyümesinden bahsediyoruz. senin olay önem kavramların yok galiba. bu bahsettiğin şeyler yüzünden insanlar ölüyor öldürüyor savaşla rbvile çıkıyor. sen nasıl aa bakkala gittim ekmek alacaktım süt almışım olsun rahatlığıyla yaklaşabiliyorsun. ciddi söylüyorum profrontal lobunda bir sıkıntı olabilir. ön beyni hasar gören kişiler duygu ve mantık karmaşasıın altındna kalkamaz önemli bir çok kararı basit şeyler gibi düşünür sne bir doktor agitsene
Soran+1 yılYa akıl bırakmadı ki it herif.. eskiden tamam bn de çok mantıklı düşünürdüm. Hâlâ başkasının sorununa çok mantıklı yaklaşıyorum ama bu konuda iyice bir mal oluyorum.. kendimi taniyaniyorum ama bir doktor gidicem
Cevap sahibi+1 yıliçind ebulunduğun durum hastalık seviyesinde kesinlikle tedavi olman gerek. kendi hayatını mahvetmişsin bari çocuklarınkini mahvetme
Ben böyle hayatı da, sizin gibi insanları da... diyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sen de ne diyim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlla ıslah etsin başka hiçbirşey demiyorum elim ayağım titredi rabbim bizi kötü kişilerden hayasızlardan korusun
44 Yorumla- +1 yıl
empati yapınca bende bir kötü oldum. neler var Allah korusun bizleri bunun gibilerinden
- +1 yıl
Bakın yaptığınız herşey yanlış yol yakınken tövbe bu fuhuştan kurtulun. Seni seven biri metres muamelesi yapmaz. Bunu teklif de etmez çocuğuna kocana yazık kendi elinle dünyalarını yıkma
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için. . Kurtulurum inşallah
- +1 yıl
Herşey senin elinde kurturulum ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatı değişmiyor sadece seninki onun isteğine göre şekillensin istiyor pişman olman garanti
15 Yorumla
Soran+1 yılDimi yani bu durumda aptallik olur çocuk yapmak.. yani bn buna iyi bir ders vermek istiyorum yani intikam gbi.. ne yapabilirim
- +1 yıl
Seninle boşuna zaman kaybetmişim daha fazlasına gerek yok git başka yerde oyna ben senin oyuncağın değilim sen yoluna ben yoluma ama geri vites yapma duygusal şıpından faydalanmasın mantık duygunun önüne geçmeli
- +1 yıl
Duygusallığın dan faydalanmasına izin verme sorumluluktan kaçıyor emek yoksa yemek te yok
Soran+1 yılAnlıyorum çok teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim artık kendini kullandırma çocuk aldırmak vs bunlar sadece sana zararlı ona göre bişey yok senin sevgin ve gözükara lığın ondan çok fazla 🎩 şapkanı önüne koy ve düşün 🤔 bu güne kadar yaşadıkların aldığın riskler verdiğin mücadele için değermi bundan sonrası için nasıl bir yol izlemeli tamam diyip bitirmeli mi yoksa duygusallığına yenilip aynı şekilde devam edip üzülmelimi karar senin hayat senin sen bilirsin
atanıp atanmıyacağın belli değil tamam zevkine takılmışsın eyvallah ama çocuk yaparsan aptallık yaparsın ne boşanır ne seni alır o zevkine bakar
yarın eşiyle biişey olsa seni siler eşine yanaşır bunu da böyle bil sen boşandığınla kalırsın18 Yorumla
Soran+1 yılBosanmadan yapsam nası olur peki
Soran+1 yılNadir de olsa evet
Soran+1 yılYa bn normal esimdebmis gbi yapsam mi diye sordum.. kimse bilmiycek yani başkasından olduğunu
- +1 yıl
bu tamamen senin kararın yarın ikilemde kalmayacaksan
malum cinsel haz herkezin hakkıdır
kaçamak yapıyorsun zevkini çıkarıyorsun ayrı ama
bu durum farklı sende bunun farkındasın
ilk çocuğu nasıl aldırdınız peki? nekarlıktı
kocan hiç şüpe falan duymuyor mu nerde buluşuyorsuz? genelde
buldu kendine paralı bir metres... bozuk para gibisin..
312 Yorumla
Soran+1 yılParalı derken? Neden öyle dedin. Akıl kârı değil mi dersin..
Soran+1 yılHadi ya o kadar salağım yani
Soran+1 yılDüzenini akıllı olsam bozacak yani.. peki salakligim Nerede yani onu sevmem mi salaklik
Soran+1 yılAkıllı nasıl davranır bu durumda peki.. akıl mi bıraktı ayrıca
Soran+1 yılBak o bana yanasti konuştu sevdiğini dedi.. o yanasmasa bn gitmezdim ayrıca başta eşine karşı sevgisinin bittiğini dedi.. inandim ne biliyim
Her şeyi geçtim intikam da almazdim ama bana zorla kürtaj yaptırdı.. Bebeğim gitti. . bunu cezasız bırakmam. . elini kolunu sallayarak devam etmemeli
Soran+1 yılYa bir git ya.. bilmeden konusuyon. . bn bu iti 1 buçuk yol önce terk ettim.. kendi 5 ay önce döndü dolaştı geri döndü.. bn terk ettigimde dönmesin o da
Soran+1 yılMalesef seviyorum evet
Boşandığını söylemedin ama daha. Sen evliyken başka biriylemi yaşayıp çocuk yapmayı planlıyorsun yani?
22 Yorumla
Soran+1 yılNormalde öyle olacaktı ama aldirdi. Şimdi de atanip bosaninca yaparız diyo. yani bn atanip bosanicam öyle yapicakmisiz çocuğu
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüncellemeye istinaden.
Mutluluğunuz daim olsun. Zaman herşe iyi de gelebilir kötü de.
Size iyi gelmiş. sizin adınıza sevindim.12 Yorumla
Soran+1 yılÇook teşekkür ederim, zamanın mutlu ettiklerinden olursun sen de inşallah 😇
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim 🤗
+1 yılKızım kendinizi rezil rüsva etmeye bayiliyor musunuz?
Onurlu yasayın ya12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak bu saatten sonra bilmiyorum ki
- +1 yıl
Aynen artık bir evlat katilisin çünkü
Nasıl olacak bundan sonra
Bosanmaz asla. Sende yaptıgın hatalarla elinde cocukla dört duvara sıkısır kalırsıb
24 Yorumla
Soran+1 yılYani çocuk bakıcısı olurum diyorsun
O ise gezer tozar hayatına bakar mi?
Enayilik mi olur dersin onun ddigini yapmak- +1 yıl
Bence enayilik olur. Yani varsayımlarla hareket etmektense o işe hiç kalkısmamak daha iyidir. Masem cok degerlisin madem sen fedakarlık yapıp ayrılıyosun oda bısanaın ve birlilte yasayın. Burda sana seger vemrdigini bile dusunuyorum ben şahsen. Sana deger veriyor peki karısıyla o bagı koparmamaya sebep ne bunları sprgulamak lazım. Asıgım diyip kendiniİ bir adamın vicdanına eline balıcak kadar kucultmeyin
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorum için
+1 yılŞöyle diyim çoçuğun için yapma böyle bişey o büyüyünce kocan affetse o etmez seni
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte zaten onu düşündüğüm için aldirdim.. ama şimdi çok pişmanım
- +1 yıl
Bence yanlış yapıyorsun senin kararın ama insan bu istekleri illa olur sana şu an güzel gelen şey ilerde pişmanlık verir bence
Soran+1 yılYanlıs yaparsın diyorsun yani.. teşekkür ederim
- +1 yıl
Aynen öyle zaten yaşıcagını yaşıyorsun adamla çocuk olayı bambaşka bir boyut biraz daha mantıklı düşün yinede senin kararların 😊
Kendine acı bari hadi eşine onun eşine acimiyorsun , günah nedir bilmiyorsun , bari kendine acı , hatta kendini de boşver doğacak çocuğa acı
22 Yorumla
Soran+1 yılO doğacak çocuğa neden? Yaşamak güzel bir şey eğik mi her şeye rağmen
Gizli Üye(25-29)+1 yılDost hayatı yasaticak yeri gelip karısını yeri gelip seni becercek
23 Yorumla
Soran+1 yılOfff buna nasıl bir ceza versem bilmiyorum.. çok içim sızlıyo
Cevap sahibi+1 yılAma kendin etmissin kendin bulmuşsun
Soran+1 yılYa onun hiç mi suçu yok
+1 yılpardon da ne içiyorsunuz anlamıyorum. böyle hayat mı olur.
21 Yorumla
Soran+1 yılbir şey de içtiğim yok ama oldu işte
Gizli Üye(36-45)+1 yıldelirmiş olmalısın... hemen bitirmen lazım... adam seni metres yapmak istiyor farkına var... ve bir an önce bu yanlışından dön... çocuk yapmak da neyin nesi...
19 Yorumla
Soran+1 yılİntikam için.. Çünkü bunu zorla aldittirdi. . Simdi yine hamile kalip dogurayim diyorum Ve onun da içi yansın kudursun istiyorum..
Cevap sahibi+1 yılsen kendini perişan ettikten sonra onun yanmasını mı görecen sanki... hem intikam almak istiyon hem ona vermeye devam ediyon tuhaf değil mi... hayatının daha berbat olmasını istemiyorsan şu an bitirmiş olmalısın... ona vermeye devam edip onun çocuğunu doğurmak ondan intikam almak nasıl oluyorsa o da ayrı bir konu... ya sen hamileyken hadi ben kaçtım... yeter bu kadar derse napcan... olmaz bu senin çocuğun desen kim dinler... ondan sonra gelsin tehditler...
Soran+1 yılYok bunu biliyorum tehdit edemez.. ama kudurur
Cevap sahibi+1 yılya bak diyelimki sen hayatını mahvetmişsin onun kudurmuş olması senin mahfolan hayatına bişey katar mı niye anlamıyon...
şöyle düşün sen ondan intikam almak için kendi bacaklarını kesmek istiyon.. kestikten sonra da ama onun kolu yaralandı diye seviniyon... ne kadar mantıklı
Soran+1 yılÖyle mi olur dersin.. ne biliyim çok Etekleri tutuştu zorla aldittirdi falan .. işte olsa iyice korkardi ve aklı kalırdı diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKorksa neeee olacak kii senin hayatın gider
Cevap sahibi+1 yılSevindik. Gözün aydın olsun hadi bakalım
Soran+1 yılyorumunu şimdiki aklimla okuyunca ne kadar haklı ve mantıkli olduğunu anlıyorum.. cook teşekkür ederim inşallah çok çok mutlu olursun hayatta sen de😇
Cevap sahibi+1 yılBenimki zor ama sen mutlu ol. Daima mutlu ol. Sevindim senin adına
+1 yılŞimdi biri sana buradan atanmanı beklemeden sana ev tutayım dese kucağına mı atlayacaksın?
13 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil.. Bunu seviyorum.. kendi teklif etti zaten bn istemedim ki
- +1 yıl
Tamam buradan mesaj atanı da seversin. Evliyken üç yıldır yasak aşk yaşayan kadının aldattığı adamı aldatması gayet normal.
Soran+1 yılHiç te öyle değil işte.. ben istesem reelde de bulurum buraya gerek yk. Ama benim gözüm ondan başkasını görmedi
Ha eşime gelince.. onu sevseydim asla aldatmazdim
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılakıllı ol aklını kullan hayatını zindana çevirme okadar derim sana...
22 Yorumla
Soran+1 yılYani ilerde bunun dediği peki akıl kârı mi.. dalga geçer gbi teklif yapıyo
Sırf kudursundiye bir daha çocuk yap ama doğru diyo ama sonu nasıl olur bilmem- +1 yıl
dengesiz biri anladıgım kadarıyla öyle birşey olabilirmi yaa kusura bakma ama karşısındakini salak yerine koymuş kullanıyor açıkcası
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayattan soğudum ama yanlışı yanlışla çözemezsin...
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki onun dediği sence mantıklı mi yani ben mal gbi çocuk buyuteyim o eşiyle evinde aynen devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence onun çocuğunu eşinin evinde doğur ayrı eve gitme. dediğin gibi ne olacağı belli olmaz. yarın birgün seni yüzüstü bırakırsa bari şu anki kocan yanında olur en azından
18 Yorumla- +1 yıl
Kocasinin ne sucu var? Niye onu kullansin? Boyle mi akil veriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@SessizGürültü olan olmuş zaten herifin boynuzlar arşa ulaşmış. bari kadın zorda kalmasın
- +1 yıl
Cocuk yokki ortada. Adam napsin kadinin sucu. Ustelik zararin neresinden donersen kardir. Kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil
Cevap sahibi+1 yıl@SessizGürültü iyi de kadının neler yaşadığını neden aldattığını bilemeyiz. demek ki geçerli sebepleri var bu kadar şeyi göze alıyorsa
Soran+1 yılBen de böyle düşündüm ama ilerde Ortaya çıkmaz mi ki bu
Cevap sahibi+1 yılçıkması çok zor bence. kimse bu kadarını aklına getiremez bu çocuk benden mi değil mi falan diye şüphe çok zor yani. insanların ne dediklerine bakma sen.
Soran+1 yılAslında doğru diyorsun.. tesekkur ederim yorum için..
Cevap sahibi+1 yılrica ederim. mutlu olursun umarım.
oyalamak için söylemiş kalırsın cocugunla dımdızlak ortada
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. sevgilinden değil kocandan hamile kal ve dene bakalım neler yapacak
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden nolur sence
+1 yılSevgilini bırak yuvana dön bir hata yapmışsın. Esin bilmiyorsa hiç bahsetme yaşanmış bir anı olarak kalsın.
10 YorumlaSana diyebileceğim tek şey seni bu hallere sokanlar utansın
10 YorumlaSeni oynatiyor. Inanma
24 Yorumla
Soran+1 yılİntikam almaliyim. . ya yeni bir cocuk yaparak ya da başka türlü. çok içim yaniyo
Soran+1 yılElini kolunu sallayarak yasamasin ama yaaa
Bebeğimi öldutturdu
Yoksa intikam peşinde olmazdim ama hak ediyo iyi bir ceza
+1 yılAdam kandırıyor seni. Çok bariz.
28 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani biraz açar misin lütfen. . bn biraz safım inanıyorum her dediğine.. Çünkü seviyorum
- +1 yıl
Ne eşinden boşanacak ne senden bir daha çocuk yapacak ne seninle bu ilişkiye devam edecek. Sen eşinden ayrıldığın an onunla da ayrıldığın an olacak.
Soran+1 yılNeden yani ben bosaninca benden ayrılsin ki anlamadım.. yemin etti söz verdi.. eşi çocuk yapmıyorMuş oysa bu istiyor
- +1 yıl
Çocuk isteyen adam, seven insan karısından boşanır senin de boşanmanı sağlar o çocuğu aldırmazdı. Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz?
Soran+1 yılYa dediği şu. Şimdi çocuk olursa okul işin atanma işin uzar.. ve ev işi vs sarkar. . Ayrıca çocuk eşinin üstüne geçer ve onu bana bilir böyle olmaz o yüzden dedi
- +1 yıl
Bahane bunlar sadece.
Soran+1 yılbir daha hamile kalıp aldırma kudursun kopek diyo seytan.. nasıl olur sence
- +1 yıl
Saçmalama. Ya onu hayatından çıkar ya da boşan ve gör adamın gerçek yüzünü ki şu durumda her türlü boşanmalısın eşinin yüzüne bakabilmek için.
+1 yılVay be sevindim senin adına
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm😇
+1 yılLan manyak mısınız nesiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden fikrini söylesene
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin varya züte sürülecek aklın yok
13 Yorumla
Soran+1 yılBiraz açar misin.. çok mu salagim ordan bakinca
Soran+1 yılNe yazık ki haklısın.. kendime geliyorum gibi
+1 yılNeden ondan bir çocuk istiyorsun?
13 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bunu zorla aldittirdi. . içim aciyo pişmanım.. o da acı çeksin istiyorum.. tekrar hamile kal ama aldırma kudursun it diyo şeytan
- +1 yıl
Yanlış yaparsın
Hırs yapmışsın ama bu durumda yine sana olan olur
Bende evliyim anlıyorum seni - +1 yıl
Konuşmak dertleşmek istersen dinlerim
Kinamadan kizmadan yorum yapamicam üzgünüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da.. ne diyim.. çok pişmanım ama saplantı oldu bende
Allah sizi ıslah eylesin.
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel diyorsun da... duruma care olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Şansını zorlama derim
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki
Soran+1 yılAilem burda da. . babam şehir dışında is icabı
Bu orosspu işi
52 Yorumla
Soran+1 yıltamam doğru da.. başka türlü nasıl onla çocuk sahibi olucam. Kendi evliligimi bozmadan dogursam mi dersin.. ama onunda iyi ve kötü tarafları var
- +1 yıl
Sen kafayı yemişsin. Ondan çocuk sahibi olacakmışsın. Eşini düşündünmü? Zaten sevgilim dediğin adamda net birşey söylememiş böyle yapmak olur ama yinede hayatın neler getireceği belli olmaz demiş. Metres hayatı yaşamayı göze aldın ama o bakalım seni ne kadar yanında tutar. Yazık
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat