Evliyim ama bunu yapsam eşime nasıl olur?

Merhaba ,
Lütfen kınamadan /kızmadan yorum yaparsanız sevinirim çünkü gerçekten hassas ve karar vermem gereken bir dönemdeyim..
Zorla bir evlilik yaptım. 8 yıldır evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var. 3 yil once biriyle tanistim ve sevdim. onla da 3 yıldır iyi kotu beraberiz. O da evli onun da çocuğu var.
Bundan 1 bucuk ay önce hamile kaldım sevgilimden, yeri zamanı değil diye aldittirdi. İlerde yine olur dedi.
Şimdi çok pişmanım ve tekrar istiyorum. O ise sen atan düzenini kur sonra çocuk yaparız diyo ama bn 1 sene beklemek istemiyorum.
Sana ev tutarım orda büyütürsun çocugu diyo
Sizce bu akıl işi mi yani o evli duracak yüksek ihtimalle, ben ise atanicam/ bosanicam ve onun tuttuğu evde çocuğuna bakicam. O, arada gelip gidecek anladigim
Ama hayat bu ne olur bilinmez dedi. . Sizce boşanir mi yoksa çocukla beni öylece bırakır mi o evde yalnız?
Ona bir şey demeden tekrar hamile kalsam ve dogursam sizce nasıl olur? Ondan bir çocuğum olsun istiyorum ama onun dediği şekilde de çocuk dogurmanin anlamı var mı bilmiyorum
Siz ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllar sonra gelen güncelleme:) tüm yorumları tekrardan sindire sindire okudum, sizin ne kadar haklı ve benim o dönem ne kadar toy ve aptal olduğumu gördüm. bir p. c için iyi ki güzelim yuvami yikmakisim. AtandıM, güzel bir işim var, harika insanlarla tanıştım, esimle aramız çok iyi oldu, oğlum büyüdü. Yaptığım hatalar için Üzgünüm ve pişmanım ama böyle toksik bir ilişkiden kurtuldum şükür. o aklima bile gelmiyor. Her şey geciyormus zamanla ciddn. size teşekkürü borç bilirim
Evliyim ama bunu yapsam eşime nasıl olur?