ama moralim çok bozuk.
Evliyim ama karımın sevgilisi olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım (Özellikle bayanlar cevap lütfen) ?
ama moralim çok bozuk.
Tam anlamı ile emin olmadan kimseyi ne yargıla nede böyle düşüncelere gir. Önce kendini bir sorgula bakalım paranoyaklık mı yapıyorsun. Yok kuşkuların var ise incelemeye al ve herşeyi netleştir. Eğer ki kuşkularında haklı çıkarsan ben devam etmeni istemem. Bunu bir kere yapan bir daha yapar ya da ömür boyu izleri silinmez.. Ölürüm dayanamam diye de düşünme Allah der ki;
Kimi benden çok seversen onu senden alırım.
Ve ekler;
Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur,
Sabır taşar,
Canından saydığın yar bile bir gün el olur.
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
Düşman kalkar dostun olur.
Öyle garip bir dünya,
Olmaz dediğin ne varsa olur.
Düşmem dersin düşersin.
Şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya;
Öldüm der durur yine de yaşarsın...
diğer kişinin faceden çekilmiş resimleri kafe de selfi yapmışlar el ele tutuşarak
Yani o zaman oturup konuş kendisi ile.. gördüklerini ve bunları kabullenmeyeceğini (ki tabi bu benim düşüncem) ve bu iin btimesi gerektiğini bir daha biz olamaycağını ki zaten kendisnin çoktan el olduğunu söyleyip uygun bir şekilde bu işi noktalaman.. Umarım ortada çocuk falan yoktur.. Çok zor bir durm allah yardımcın olsun
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin... Düşmemek için en başta düşürmemek lazım...
'' Ben bunu haketmedim '' diyebilecek vicdana sahip olmak bile bazen iyidir...
Şüphelerin eğer boşa çıkarsa karını üzebilirsin, ama haklı olduğuna emin isen de sadece kendini üzeceksindir. Bu kuruntu ile yaşanmaz, sonuca ulaşmayı dene bir an önce...
Ee ne desin ayrilalim mi desin? Cok normal oyle bisey demesi. Hani bunu soyle dusun erkekler aldattiginda karisina gelirken cicek alir ya hani suphelenmemesi icin filan. Buyuk bir ihtimalle oda oyle biseyler dusunerek demistir. eger hic yanlis anlama olasiligin yoksa direk ayril bence.
diğer kişinin faceden çekilmiş resimleri kafe de selfi yapmışlar el ele tutuşarak
O zaman direk ayril derim. bu ne saygisizlik terbiyesizlik ! Hic kendini kullandirtma derim. allah yardimcin olsun
Al karsina ac fotograflari aciklamasini yapsin. Dersin sende simdi rahat rahat git selfieni cekin.
kesin kanıt var derken gördün mü? ya da ne gördün bukadar emin konuşuyorsun?
yuhhhh öyle bariz şekilde koymuş mu onları da? yuh ki ne yuhhh söyle eşine ayrıl neyin araştırmasını yapıyosun ki daha? ama önce sor bu kim de neden böyle yaptın de..
adamı tanımıyoruz araştırdımda facende gördüm
arkadaşım yapacağın tek şey git eşine göster onları bunlar ne demek oluyor de? sonrdaa ayrıl... ne hali varsa görsünler.
sanırım bunalıma girdim kafam koç karışık ateşim bile yükselmişş durumda şu an
sakin ol bak inan ki sen hiçbirsey kaybetmedin yaşayınca anlarsın kaybeden o olacak. ama lütfen önce sakin ol iyiki gördüm diye dua et çünkü gerçekten bunu eğer yaptıysa çok kötü birsey.. yapacağın tek şey avukata gitmek konuş hemen.
Cevap
10Cevap
Kanıtlar eğer telefondan mesajlar vs ise ve hat senin üstündeyse dokümanları cikarttir veya o telefon numarasını al ve ara o kişiye sor ya şimdi kanıtlar ne olduğunu bilsek daha net olacak ama bunlar var aklımda suanda
Önce bir kesinleştir.
Sonra kanıtlarınla çık karşısına. Herşeyi bildiğini anlat.
Kaldıramayacağını düşünürsen terk et evi
Kaldırabilirsen de biraz kafasını toplaması için zaman ver.
Hem kendine hemde ona...
kesin zaten
O zaman hesap zamanı gelmiş.
Gözünle görmeden hemen atlama aldatiyorsun diye. Önce bir takip et telefon kayitlarina bak. Ayni kşden gelen arama veya mesajlarsa önce o adamla yüzleş
adamı öldürmem gerekir yüzleşirsem
takip et karını bir süre gözünle görmeden bir adım atma
daha ne olsun illa yatakta mı basmak lazım resmi gözümle gördüm yeterince
sana katılmıyorum katılan var mı bilmem
ne yapmalıyım onu bilmiyorum kabul eder ise
karına sorsana işin aslı var mı diye. varsa ayrıl tabii.
bunu söyle ve ayrıl o zaman.
Böyle aklını yiyeceğine bence direk git esine sor. Tabii bağırıp çağırmadan sakin bir dille süphelendiğini ve süphelenmene yol açan seyleri göster. En doğru yol bu bence. Baska türlü kendi kendini yersin çünkü.
belli etmeden takip et telefona bak mesajlara aramalara falan gercekten emin ol sonra sey yap bir de oldurme tabi
Konus yuzlestir. Belki yanlis anlasilmadir. Varsada oyle birsey yalanliyamaz artik.
Zaten aldatan kisi ne hikmetse kocasina karisana seni cok seviyorum seni bir baskasiyla dusunemem senssiz nefes alamam gibi seyler soyler. Meraklaa alan olsa senden daha iyi durumda biri olsa hele hic arkasina bakmaz ceker gider
Aynı durumdayız. kanıt derken ne buldn sadece telefon konuşması mesaj mi yoksa gorusuyolar mi. Yanı bu ne oluyo diye sormadn mi
Sormadm mi bu kim diye
kendimi hazırlıyorum önden yokladım sana aşığım ölürüm felan dedi kafam karıştı
Başka heyecan farklı biri çekici geliyor demekki evlilik bir yerden sonra aynı şeyleri tekrarlamaya donuyo ama erteleme bence öğrendiğini bilmesi lazm
sanırım bunalıma girdim kafam koç karışık ateşim bile yükselmişş durumda şu an
Kendine yapıyorsun işte konuş o kivransin az da
Emin olmadan hiçbir şey yapma. Konuşma da kanıt dediklerini incele. Bazen hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir. Kendini de bir yokla sağlıklı düşünüyor musun?
Telefonunu karıştır? Habersiz ondan whatsapp kişilerine bak tanımadığın bir numara bulursun araştır o kişi kim diye?
Evin karşısındaki kafede oturup selfie çektirecek kadar yüzsüz ya da aptal bir kadına sahipsen boşa zaten aldatmasına gerek yok...😪
Açıkça konuşmak en hayırlısı olur. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Mantıklı duaunmek lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Ayrılalım diyen kadın bir şeylere güveniyordur
timsah gözyaşları dökebilir ama
veya rezil olma korkusu sarmıştır
Sakin bir şekilde git ona o kanıtları göster ve bunlar nedir diye ama sakin olmaya çalış
Tabi ki ayrılmalısın kanıtlarını yüzüne yüzüne vur ve boşan
Ya sana bir şey söylemek istiyorum kadınlar kolay kolay aldatmiyor acaba aranızda ne gibi sorunlar vardı
Hocam eminsen geçmiş olsun sana yalan söylemiş demek ki
Tlf kayıtlarına ulaşabildin mi?
evet
Aynı nunaraya sıklıkla mesaj ve arama var mı?
Durum kötü. Ama bu özgürlüğü nereden buluyorlar?
Paran varsa ikisinide bulup öldürebilirim istediğin şekil
Ne buldun?
resim eski değil ondan eminim evin karşısındaki kafe oturmuşlar 5 yıldır evliyiz
Telefon gorusmelerini ckarttirablrsn en basta
Sor acik acik
Bu ne diye sor
Eşinle konuş bu konuyu
Kanıtın ne
O adam ne cesaretle koymuş resmi
bilmiyorum
😕😕😕
Sonuç ne acaba.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar