Peki sizce; Boşandıktan sonra kadın mı daha mutlu erkek mi?
#Meczup
Erkek mutlu olur.
Kadın elbette.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

.
İkisi de mutsuz olur,
Ancak bu Z kuşağını bu kadar keskin ayırmak zor olur.
Namus, ar, haya gibi kelime ve kavramları hiç bilmeyenler var,
Bu olamaz ise başkası, oda olmaz ise bir başkası diyebiliyorlar.
Aslında evlilik yeminini de değiştirmek gerekli,
Kimse uymuyor artık.
.
Nafaka yoksa erkek daha mutlu nafaka varsa kadın daha mutlu..
(Bu konu çok uzun ve hakkında söylenecek bir-çok durum ve durumlar var)
Dediğim gibi bu konuda söylenecek çok sey var yazarsam 10 küsür yorum yapmak zorunda kalırım. Ben sizin düşüncenize bırakmak isterim.
Bu kadar karamsar olmak da iyi değil ve tabii bu ülkede bu ilkeden biyle evlenmek zorunda değilsiniz. Dünya büyük..
Ah su t9 .. neyse.
Aslında yapılacak çok şey var. Öncelikle sorunu anlamak gerek sonra sorunun kaynağını daha sonra özeleştiri ve ozdegerlendirme yapmak gerek daha sonra analiz edip öyle hareket etmek gerek.. günümüz insan ilişkilerine bakarsanız bu karamsarlıkla yaşanılmaz depresyona davetiyedir.
Insanın önce kendine yetebilmesi gerekir daha sonra birbirine yetebilsinler.. kimsesiz kalmadan da yalnız kalabilmek gerek.. aksi halde sorunlar hep olur
Sende haklısın o halde salla geç sevgili @sallagec
bir ilişki bittiğinde kadın üzülür erkek bayram eder ama kadın bu dönemde kendini toplar erkekse kadının toplanma döneminde pişmanlık dönemine geçiş yapmış olur. Yani basta erkek sevinir ama sonra mutlu olan kadın olur. Önsüz yaşamayı öğrenince kendini mutlu etmeyi öğrenir
evliliği Kurtulmaya çalışılan bir müessese olarak gören taraf mutlu olur...
Cevap
42Cevap
Gereksiz işler bunlar.
Her iki cinsin de özgüvenini zedeler, boşanmak. Bakmayın siz kuyruğu dik tutmalarina...
İçerde ne büyük fırtınalar kopuyor, bilen yok.
Erkegin parasini malini her seyini aldiginiz icin sizler mutlu oluyonuz... erkegin da hayati karariyor...
Önemli detay unutulmuş en cok zarar gören çocuktur. Hatta bu yüzden ayrılmayan veya geç ayrılanlar var biliyorsunuz..
Hiç biri mutlu değil özellikle anne ve baba kahrolur evlatları için yalandan avutmak amaçları
Evlendiğine kim pişman ise o boşandığında mutlu olur elbette..
Genelde kadınlar mutlu olurlar bu tür ayrılıklardan
Ben mutsuz olursam anlasamazsam bana aşık olsa yine tınlamam boşarım. Mutlu olurum.
çok dertli evliliğinden mutlu olmayan kişi ayrıldığında mutlu olur
buda erkek kadın ayrımı yapmak saçma ne yazık ki
bosanmadim, bilemicem..
ikiside kendine göre bir mutluluk yasar sanirim😂
Erkek heralde.. kadin kolay atlatamaz duygusal oldugundan
Yaşadıklarına göre değişir yA da yaşattıklarına göre
Kadın çünkü kadınlar için erkek bulmak zor değil ki
@sallagec tamam işte kadınlar mutlu oluyor ama kadınlarda biraz daha fazla duygusal o yönden sorun olabilir
@sallagec Allah Allah ben evlenip boşandım mı abi sen nefretini neden bana kusuyorsun
@sallagec tamam ama niye öyle yapıyorlar kadınların kendine bakabilmesi için demi hem boşanmalar da genel olarak hep erkekler yüzünden oluyor biraz da aynayı kendinize çevirin
@sallagec o tabii haksızlık
@sallagec daha yeni birine sordum kadın aldattıysa veya başka birine kaçtıysa erkek ödemiyormuş?
@sallagec peki
@sallagec ya Allah Allah alıyorlar işte bana ne anlatıyorsun ben ne yapayım
@sallagec tamam evlenmezsin o zaman
@sallagec gören varmış demek
@sallagec ama niye suçları ne ki
@sallagec benim çok şükür maddi durumum iyi herkes hayatına devam etsin ama ha onun yüzünden boşanmışsak o zaman evet
@sallagec düşer düşer 😃
@sallagec ya hep erkeklerin yüzünden oluyor zaten aldatıyorsunuz dövüyorsunuz tuzaklarınız hiç bitmiyor ağzımı açtırma Allah aşkına
@sallagec yarası olan gocunur bize ne yapıyorlarsa yapsınlar sende böyle sağda solda anca şikayetlenirsin işte
@sallagec sende git o zaman sinirini ondan çıkar millete burda artistlik yapma
@sallagec abi ben avukat mıyım boşandığım kocamın parasını mı yedim ne yaptım ne istiyorsun tamam haklısın hadi bak işine
@sallagec umrumda değilsiniz
@sallagec sanki birşey yaptığınız var eşiniz boşanmak ister vurursunuz, kedilere çocuklara tecavüz ediyorsunuz Türkiye sizlerin yüzünden yaşanmaz hal aldı kadınlara saygınız yok aklınız bacak aranızda sanki umursuyorsunuz
@sallagec asıl sen haddini bil gelmiş burda bana boşanmak hakkında bir şeyler zırvalıyorsun
Bence kadın mutlu olur. Adliyede görüyoruz boşanınca kadınlar daha mutlu
Bosanmayi hiç bu yonden dusunmedim boşanma kelimesini hic dusunmedim
Her iki taraf da mutlu olur ama sonrasında boşanmış kadına farklı gözle bakıldığı için kadın mutsuz olabiliyor
Aslında en başta erkek mutlu olur, birkaç ay sonra ise kadın mutlu, erkek mutsuz olur
Erkekler bırak boşanmayı, hiç evlenmemeli. Yaşasın mgtow.
Kadın mutlu olur bedava para gelicek
Erkek de ömür boyu para ödeyecek
Hani eşitiz ya o yüzden (!)
yaşadığı yerleri mutlu edemeyen gideceği yerlerde mutlu olamaz suç kimde ise o yandıı
Ne ona ne diğerine yazık olur yıkılan yuvaya hayallere yazık olur
Uzun vadede kadın daha mutludur.
Kadın kolay bulur kendine.
Haksızlığa uğrayan uzun vadede mutlu olur.
Hangisi aldatıyorsa o mutlu olur
kesin bir şey söyleyemeyiz
Kadın tabikide.
En çok kim eziyet çektiyse..
En çok kim çektiyse 😄
Boşanmayı isteyen taraf mutlu olur..
Kim ayrılmak istiyorsa o mutlu olur
Bu konuda bile kadın erkek ayrımı. Çok iyiymiş.
Yanlış bir ilişkiyse ikiside mutlu olur
ikisi de mutlu olmaz bence
Kim ayrılmak istiyosa o
Boşanma sebebine göre değişir 😊
Kesinlikle erkek, çünkü 2. el muamelesi görmüyor
Boşanmış insanlar neden mutlu olsun ki
Bizde boşanmak yok ihanet harici.
Kim daha çok üzüldüyse o mutlu olur
kadın..
çünkü artık daha özgürdür..
Sadece ben mutlu olurum
En mutlu ben olcam 😂
neden
Bezdimm 😀
Evlilik gibisi yoktur bence niye bezdin ki?
Bezdirdi.. mutlu saygılı sadakatli bir evlilik olsa tabikide evlilik gibisi yoktur
Aşılamayacak sorun ne olabilir ki evliliklerde anlamıyorum. Sadakat evlilikte cnsellikten yana sorunsa erkeklerimizi anlamıyorum. Gül gibi eşin olacak aldatacaksın bence nedeni olamaz. Saygı hususunda eşin ya senin sokaktaki vatandaşa bile saygı duyarken evde eşine mi duymuyor. :/
Sarhoş bir adamdan ne bekleyebilirsinki
Sizde sigara alkol tüketene adam içmeyene çocuk gözüyle bakıp evlenenlerdenmisiniz yoksa?
Hee nerden bildin 😠😠😠bu neyin kafası ya.. ben sana ne anlatiyorum sen bana ne diyosun..
tamam üstü kapalı eleştiriydi sadece. Şahsi algılama :)
Bence en çok boşalan kadın mutlu olur:D
insanlıgına göre belli olmaz.
Kendi ailemden bildiğim kadınlar ya
@sallagec evet oldu
Boşalan erkek mutludur
Bir Alfa Asla Üzülmez
Kadındır tabiki
Erkek.
her gün tartismaktan iksii icin de mutludur
Sevmeyen mutlu olur
Boşalan iki taraf da mutlu olur
erkek çünkü özgürlük herseydir