Araştırmalar kadınların mutluluk konusunda erkeklere göre bir adım önde olduğunu söylüyor. Peki neden?Boşanınca mangal partisi verecek kadar ne yaşadınız siz😀
Boşandıktan sonra erkekler mi daha çok mutlu olur yoksa kadınlar mı?
Çünkü boşanma davasını ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE kadın kazanır. Erkekten yüklüce bir miktar tazminat alır. Ayrıca da bir nafaka talep eder devlet. Çocuk olsa da olmasa da. Çocuk yoksa 300 civarı, varsa iki katı ya da daha fazla. Erkeğin bolca parası varsa ne mutlu, eğer yoksa! Erkek hapse bile girebilir, parayı ödeyemediği için.
Kadın yeni bir ilişki düşünebilir, çünkü şartlar müsaittir. Fakat erkek önce kadının parasını ödemelidir. Artık kaç yılda ödeyebilirse.
Nafaka da artık ne kadar sürer Allah bilir.
Bu yazdıklarımdan daha fazlasını yaşıyorum, her ikimizde evlendik, o boşanmış oldu benim hayatım bitti!
Tamam kadınlarımız iyidir hoştur ama erkekte insandır, bunu bir gün anlarlar inşallah!
Onceden seviyorum diyen insan nasil bu kadar sana dusman olup senin her seyini alabiliyor demi? Demek ki sevgileri saygilari cok sahte ge ahlaksizlar... ahlaklari yok karakterleri yok...
Boşanan kadın ya da erkek herkes mutlu olur. Çünkü anlaşmazlıklar, kavgalar, güvensizlikler, sevgisizlik, ilgisizlik ve yalnızlıklar bitmiştir. Saygı duyuyorum...
Tartışmasız kadınlar. Çünkü erkekler düzenleri bozulunca yeniden düzen kurma işini beceremiyorlar ve boşluğa düşüyorlar. Kadın her anlamda daha kolay yeni düzen kurup hayatına yön veriyor.
@sallagec gerçekten çok adaletsiz durumlar var o konuda.. Umarım o yasaya bir düzenleme gelir ama şimdilik söz konusu değil maalesef. Sen de direkt boşanırım gözüyle mi evleneceksin? bir evlen bakalım
8 yıl önce boşandım. Bir daha da evlenmeyi hiç düşünmedim. Kendimi bilimsel alanda geliştirdim, sanat kurslarına gittim. Bütün Türkiye'yi gezdim ve bir kaç kere yurtdışına çıkış yaptım. Tasavvufla ilgilendim. Seksin her türlüsünü ve en sınırsızca olanlarını yaşadım. Şimdi duruldum. Bence evlilik kadar gereksiz ve iki insanı yoran demode bir birliktelik olamaz. :)
@sallagec Yooo değil. Ben de sizdeki düşünceyi anlayamıyorum. Dindar bir insanın dinini öğrenemesi farzdır. İlim ihya etmesi. Ancak aynı insanın tövbe etmesine sebep olacak günahı işliyor olabilmesi zaafındandır. Siz sahabeden günah işleyenleri okumadınız mı?
Ayrı yaşıyoruz ama boşanmıyo. Bütün boşanma masraflarını ve ödeyemeyeceğim bir para istiyo. bir kurtulsam 40 gariban doyuracam. Yabancı ve kendi memleketinde yaşadığı için hukuki yollar da çok uzun ve aynı masraf olacak. O yüzden bekarım ama evliyim işte.
Yeni yüzyil teknoloji devri. Teknoloji demek rahatlık demek. Rahatlık demek , batıyor :) --- Acıklim kısaca; telefonları elimizden düşüremez olduk, sosyal medya ( yalan üzerine kurulu boş bir dünya) uzağı yakın ediyor, yakınıda kesinlikle uzaklaştırıyor. Buda ikili ilişkileri farkında olmadan yıpratıyor. ... ve boşanma ! ------------------------------------------------------------------ katılanlar like :)
Yalancı mutluluklar bunlar diye düşünüyorum. Hani insanın psikolojik olarak yıpranması zaman kaybını falan atlamasi var. Dışa laylam lom gibi gözükme çabasi bu. Bayram ediyorum Nispeti
Bence erkekler. Çünkü kadınlara her yerde farklı gözle falan bakıyor bizim millet o yüzden erkekler kadar özgür yaşayamıyorlar diye düşünüyorum, kişiden kişiye değişir tabi
Hiç bir kadın kolay kolay bir boşanma düşünmez. Kadın boşanma düşünüyor ise. Kesin dayak hakaret ilgisizlik v. s vardır. Sen boşver işit hakareti ye dayağı otur aşağı boşver mi diyeyim.
sana birsey dicem tesadüfmüdür bilmem ya da başka birşey mi tam seni takipe alacakken ben bu yorumu gördüm düşüncem ile bu yorumu görmemin arasında belkide sadece 10 saniye var..
Karisi aldatmis adami, adam 6 yildir nafaka oduyor. Bu olaylar yasaniyor. Bunlari ortbas edemezsin. 10 gun evli kalip 28 yil nafaka odeyen var... inkar edeceksen tartismaya degmez.
En İyi Cevaplar