Eve çağırdı gitmedim diye bunlar yazıldı ne yapayım ben bunu? Dava açamam ailem duymasın. Namuslu olmak neden suç? Bu erkekler çok kötü inşallah belalarini bulurlar :(

İstanbul sınırları içersinde ise ben haddini bildirebilirim bu arkadaşa.
boş ver takma 😄
bir halt yapamaz kuyruk acısına soktugum
şerefsiz arkadaşım
Cevap
23Cevap
Allah ıslah etsin gadasi
resit isen mahkemeye git mesajlaei goster dava ac beni zorla eve atmaya calisiyor de zorla sahip olmaya claisiyor de okumus ama adam olamamis bacım cocu boylekerine taviz vermwyin bu ulkede hukuk var git davaci ol hic bie bok yapamaz korkma bos tehditler korkma polisler arkanda durur
32 yaşına gelmiş ve hala adam olamamışsa sen ona hiçbir şey yapamazsın.
Çok uzatmışsın. Maalesef hata sende engeli basıp kapatacaksın konuyu derdin ne uzatıp bu duruma sokuyosun kardeşim kendini bişey sanıyor soyu tükenesice.
Kalitesiz insanlarla uğraşıp bu şekilde sonuçlar alıyorsunuz. Kadınla konuşma tarzına bak bir şey yapacağı da yok da boş boşuna kuru sıkı ateş ediyor
hiçbişey yapamaz. sadece seni korkutmaya çalışıyor. kilinigi varsa google map üzerinden yazdıklarını resimle yapıştır reklamı olsun :)
direk yazki. mesaj ların duruyo bir daha yazarsan seni savcılığa veririm.. yaparsada git ver.. bişide olmaz ama en azından totosu yusuflar
Hanım Efendi İlk Siz Adama ' Hayvan ' Demişsiniz ! Ondan Sonra Da Oda Karşılık Vermiş Ve Küfürleşmeler Hakaretler Başlamış Zaten.
Bu konuşmaları kağıda bastır kliniğinin önüne as. 😄
ne o 32 ne de sen 25 yaş kategorisinde değilsin keşke laf dalaşına gireeyip direk engelleseydin
Bu itlere bulaşmakla hata ediyorsunuz ve bulmakta çok başarılısınız. Düzgün insanlar varken çok mu çaba sarf ediyorsunuz?
O beni buldu
İşte hiç pas vermeseydin keşke. Ah şu keşkeler
En başta engelleseydin keşke. Engelle gitsin küfür duymak iyi birşey değil
kardeş engelliyecektin. olay bitecekti. sen engellemiyorusun, adam seviyor sanıyor. olay bu.
Keşke hiç uğraşmasaydınız :S
Havlayan köpek bir şey yapamaz, umursamayın, sadece engelleyin gitsin
Mal mal insanlarla ne muhattap oluyorsun engelle gitsin mevzunu uzatmışsıb sen de
Böyle karaktersiz adamlar la nasıl konuşuyosunuz. nese sövmek istemiyorum
hayvanlarla bir arada kala kala onların kötü özelliklerini almışsın..
onlar bile bu adamdan kat ve kat değerli..
En basta engelleyecektin. peki bu adamın evinde ilişkiye girdinmi?
Hayir
O zaman sorun yok. engelle gitsin. köpek gibı havası dursun. seni elde edemediği için kuduruyor.
eğer bu arkadaşa karşı bir gebeliğin yoksa savcılığa başvur ve ailene haber ver
Birde 32 yaşında ayıp be ettiği küfre bir bayana bu kadar aciz yaklaşilmaz direk engelleseydin keske
Uzatmayacaktin engelle geç reşit isen ki umarım oylesindir. Savcılığa bildir
Cevap verme olsun bitsin seviyesine niye indin
engellemek zor olmasa gerekti. .
Erkekler kötü evet, adam olanlar ayrı.
Git savcılığa şikayet et
Demek ki ona göre değilmişin bu kadar abartma
Kafana takma bisey cikmaz burdan
Sende ne o oyle arkadaslar yapiyorsun
savcılığa git
Hiçbişey yapamaz.
Savcılığa git rahat ol bişey yapamaz
Ailene ulaşacak