Bugun sabah kalktigimda o ön patilerinden birini kaldirmis durumdaydi , onun ustune basmiyor biraz yamuk gibi görunuyor. Okudumki eger kiriksa veterinler uyutuyormus ölsun de aci cekmesin diye, ne yapmaliyim?

tavşanın kırılan ayağı kaynar
veterinere götür
ama pahalıya patlar
kim diyor onu ya?
at mı bu da kırılan ayağı kaynamicak?
sen dediğimi yap
iyi kes ye o zaman alla alla
tavşanın kırılan ayağı kaynar bunu unutma
tavşan olsam sana sarılırdım
abla doktora götür beni diye ağlardım
Cevap
5Cevap
Benim tavşan engelli abim çatıdan attı köyde sağ ayağına basamadi veteriner bir şeyi yok dedi hayvan1 hafta sonra öldü
MERHABALAR BENİM DE TAVŞANIMIN DÜN SAĞ AYAĞI KIRILDI GERÇEKTEN KAYNAR MI ALÇI YAPILDIĞI ZAMAN LÜTFEN BİRİ CEVAPLAYABİLİR Mİ
Birsey sorcam Şu an aynı benim tavsanımın ayağı da böyle oldu düştü sonra bir baktım sol ön ayağı böyle Düzeldi mi ayağı yani ne yapmamız gerekiyor
Ya inşallah görürsünüz çok endişeliyim şu an ne yapacagimi bilmiyorum
eğer öldürecekseniz bana verin. kesip yerim ben.
Komik espiri bir daha yapma
acımistir kırık değildir sanmam
geçer birşey olmaz
topallayarak mı yürüyor ya da hiç basmıyor mu?
ya bişey battı ya da incindi canlı görsem kırık mı değil mi onuda anlardım da burdan imkansız
incindiyse önemli birşeyi yok demektir kendiliğinden geçer bide bişey ısırma ihtimali var mı nerede bakıyosun? kırık olduğunu sıkıntılı olan bacağını tut ve salla kemik kontrolu yap anlayabilir misin bilmiyorum?
bişeyin ısırma ihtimali var mı fare yılan vb. gibi? evet anlarsın kemik kontrolü yap biyerde sağ ilk üç parmakla hafifçe bastır anlaşılır.
anladım inşallah iyileşir daha kötüye giderse bir veterinere göstermende fayda var
anladım işte o hasta olduğunun kesin kanıtı bilmiyorum istersen bir veterinere götür çünkü fazlasıyla tavşan hastalığı var
inşallah iyileşir bende tavşanları severim. yavru aldın mı hiç :)
anladım bende çok besledim yavruda yaptılar birkeresinde 13 tane yavru yaptılar :)
zaten tavşanların kötü bir huyu var anne tavşan yavrularından bikaç tanesini yer :) yok ya daha zevki oluyor
bilmiyor muydun? tabi bu şuna bağlı eğer yavru yaptıktan sonra insan eli yavrulardan bir tanesine değerse anne tavşan onu öldürür aşırı derecede kıskanç olurlar bende bilmiyordum yavruları sevdim ertesi gün birkaçtanesini öldürdü sonra sebebini araştırdım böyle çıktı malesef eğer yavru yaparlarsa tüyleri çıkana kadar elini sürme :)
yani annede babada o konuda çok kıskanç
Asil hayvanlar kıskanırlar :)
senin tavsanin olmak vardi be off😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar