Fotoğrafta belirttiğim gibi kedim önceden kuyrugunu dik kaldırıp sallaya sallaya dolaşıyordu ama 2-3 gündür kuyrugun başladıgı yerden az kaldırıp az sallamaya calışıyor. kesinlikle tam kaldıramıyor. sevdigimde "mır mır" sevdiriyor karnını açıyor onlarda sıkıntı yok sadece az bişey sinirli. kuyruğunu elledigimde hissediyor tepki veriyor ama acı çekiyomuş gibi miyavlamıyor sadece normal bir şekilde tepki veriyor.. sorunu bir türlü anlayamadık.. lütfenn yardımcı olun.
Veteriner ya da vet. tanıdığı olan yardım edebilir mi?
Beli hafif eğiyorsa orayı okşadığında, kızgınlık dönemindedir, eğer bunu yapmiyorsa evde bir değişiklik yapmışsındır kedi de bunu sevmediğini bu şekilde belli ediyordur, oda kokusu da sevmezler, kısa süreli de olsa bir odada kapalı kalmayı da sevmezler
evet şimdiye kadar 2'3 kere kızgınlık dönemi geçirdi.. ankarada bize geldi istanbula eşyaları gönderdik bizde yazlığa gittik oraya ilk defa geldi ama böyle problem olmadı zaten o kuyrugu dik olan foto gidecegimize yakın çekildi şimdi istanbula geldik bizle beraber ilk defa geldi şimdiki yeni eve.. ilk defa böyle bişey görüyorum.. acaba kuyruk felci mi geçirdi kuyruk kırılması mı oldu her şeye baktım ama belirtiler uymuyor.. görsellerden fotoğralara baktım kimse atmamış bari dedim ben fotoğrafla izah edeyimde aynı sorunu başka kişide yaşarsa ına bir ışık olsun istedim. belki sorun degil olmaya bilir ama sorunsa umarım beni aydınlatacak bir cevaba ulaşabilirim
Sorun psikolojik, strese girmiştir merak etmeyin, zamanla düzelecek birşey. Hastalık veya başka bir sorun yok ki tüyleri de kötü durmuyor, kediler hastalandığında tüyleri solgun ve karışık görünür genelde, içini rahat tutman dileğiyle:)
Rica ederim. Ben veteriner sağlık teknikeriyim,5 yıl kadar uygulama bilgim var, ayriyeten sokak hayvanlarinın bakım ve beslemesini yapıyorum, psikolojilerini kavradım diyebilirim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burda kediler ile ilgilenen biri var ona yaz istersen
nası ulaşabilirim yeniyim bilmiyorum
@RuhuDar
Buyrun
teşekkürler
Rica ederim
Dişi mi erkek mi, kaç aylık ve kısır mı?
dişi 1.5 yaşında kısır değil.
Bak kuyruğun az ilerisi bel kemiklerini okşa ne tepki veriyor yaz buraya
kuyruğunu hafif kaldırıyor
Bana özelden yazar mısın
xper +2 diyor yazamıyorum kardeşim burdan yazar mısın
Beli hafif eğiyorsa orayı okşadığında, kızgınlık dönemindedir, eğer bunu yapmiyorsa evde bir değişiklik yapmışsındır kedi de bunu sevmediğini bu şekilde belli ediyordur, oda kokusu da sevmezler, kısa süreli de olsa bir odada kapalı kalmayı da sevmezler
evet şimdiye kadar 2'3 kere kızgınlık dönemi geçirdi.. ankarada bize geldi istanbula eşyaları gönderdik bizde yazlığa gittik oraya ilk defa geldi ama böyle problem olmadı zaten o kuyrugu dik olan foto gidecegimize yakın çekildi şimdi istanbula geldik bizle beraber ilk defa geldi şimdiki yeni eve.. ilk defa böyle bişey görüyorum.. acaba kuyruk felci mi geçirdi kuyruk kırılması mı oldu her şeye baktım ama belirtiler uymuyor.. görsellerden fotoğralara baktım kimse atmamış bari dedim ben fotoğrafla izah edeyimde aynı sorunu başka kişide yaşarsa ına bir ışık olsun istedim. belki sorun degil olmaya bilir ama sorunsa umarım beni aydınlatacak bir cevaba ulaşabilirim
Sorun psikolojik, strese girmiştir merak etmeyin, zamanla düzelecek birşey.
Hastalık veya başka bir sorun yok ki tüyleri de kötü durmuyor, kediler hastalandığında tüyleri solgun ve karışık görünür genelde, içini rahat tutman dileğiyle:)
Teşekkür ederim :) ilgili siz misiniz yoksa ilgili birine mi sordunuz?
Rica ederim. Ben veteriner sağlık teknikeriyim,5 yıl kadar uygulama bilgim var, ayriyeten sokak hayvanlarinın bakım ve beslemesini yapıyorum, psikolojilerini kavradım diyebilirim:)
süpersin:) tekrar saolasın kardeşim
Sorun olursa tekrar haber verirsin, rica ederim:)
tamamdırr