Demet AKALIN, İbrahim KUTLUAY ve Demet ŞENER Medenice Ve Arkadaşca Beraber Gezip Eyleniyordu Masumca Dimi? 👼 Sonuçta Ne Oldu? Demet ŞENER İle İbrahim KUTLUAY Evlendi Demet AKALIN Tek Başına Kaldı..!
Baldızı, Eniştesi, Aile Dostu Veya Eşinin Arkadaşı İle Aldatan Veya Onun İçin Boşanıp Evlenen Oldugunu Unutma..!
Mecburiyet Üzeri Vede Seviye İle Saygı Çerçevesinde Muhattap Olunmalı Karşı Cinsle..
Bir Bayan İs Arkadaşım , Bir Çocukla Tavsiye Üzeri Tanıştı Ve Bir Birlerini Sevdiler Ancak ; Oğlan Ciddi İlişkimiz Başladı Vede Karşılıklı Olarak Karşı Cinsle Arkadaşlıklarimız Ve Muhattaplıklarımız Zaruret Seviye Ve Saygı Çerçevesinde Olabilir Dedi..! Kız Dinlemedi Ve Ayrıldılar.. Şimdi O Erkek Arkadaşı Yarın Bir Gün Bir Bayanla Evlenince Bahsettiğim Bayanla Eskisi Gibi Muhattap Olup Beraber Takılacakmi? Ona Sevecegi Bir Erkek Bulup Tanıştıracakmı? ya da Hasta Olursa Başında Durupta Ona Bakacakmı?
Paylaşımımım ve içeriğindeki belirttiklerime, ön yargısız yaklaşıp değerlendirip birde ( E. i. g. ) seçtiğin için teşekkür ederim vede saygılarımla @orangegreysky Hanım..
arkadaşla sevgili kıyaslaması yapılmaz herkesin yeri ayrıdır ama eğer sen gidip arkadaşının sorununu kendi sorunun olarak görüp sevgilinle aranı bozarsan sonra arkadaşlarını seçersen demektir ki arkadaşların daha ön planda hiç kimse hiç kimsenin yerini tutmaz ve şunuda ekleyim bu çarkta olan herkes kaybetti...
Bu konuda ben de başlarda çok sorun yaşadım erkek arkadaşım abuk sabuk kızlarla arkadaşlık ediyordu ben de istemedim madem bı yola çıkacağız ne gerek var arkadaşa bilmem neye dedim ki haklıyım da ben onunla birşeyler paylaşıyorsam o da benimle paylaşabilir gecenin ikisinde üçünde sağda solda hesaplarda elalemin kızlarıyla fink atacaksa o zaman sevgili olmasın kimse ona bayilmiyo herkes yoluna baksın sevgilisiyle konusamayacagi seyleri kız kuzeni varsa onunla konuşsun ya da erkek arkadaşlarıyla biz niye diğer erkeklerle konusmuyoruz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim erkek arkadaşım pek yok zaten. Sevgilim ile ortak tanıdığımız arada beraberken takıldığımız karşı cinsten arkadaşlarımız oluyor fakat onun dışında mesela onun ayrı bir kız arkadaşı olamaz birlikte kafeye gitsinmiş yok canım daha neler. O kadar gevşek değilim. Onun yapmasını istemediğim için ben de yapmıyorum karşı cinsten arkadaş falan. Kafamız bir buçuk senedir bu konuda şükür ki rahat.
valla arkadasım dedıgım tum erkeklerın bana karsı ılgısını oldugunu ogrendıkten sonra erkek arkadasım kısıtlama getırırse saygı duyarım aynı seyı ben de ona yapıyorum cunku topluluk dahılınde grupca gorusebılır ama tek ıstemem gondermem benım ıcın ayrılık sebebdır
Bir ilişki güven üzerine inşa edilir. Karşı cins arkadaşla görüşmeme baskısı da güvensizlik kaynaklıdır. Bu yuzden bu tur baski ile karşılanlarin ilişkilerini gözden geçirmesinde fayda vardır. Zaten işin normali sevgiliyi de arkadaşları da ihmal etmemektir.
böyle saçmalık yok aksine nişanlımın arkadaşlarıyla buluşup gezmesi beni mutlu ediyor çünkü onlarla daha farklı bnmle daha farklı erkekler arkadaşlarıyla görüşerek deşarz oluyorlar arkadaş ortamı düzgün insanlardan oluşuyorsa onlarla zaman geçirmesinde bir problem asla olmaz kocaman adam nerde ne yapmasını bilmiyorsa arkadaşları ile değil sizinle görüşmeyi kesmeli bence
Herkes birbirine saygı duymalı çiftlere göre değişkenlik gösterir bence ben evliyim arkadaşlarımız hep ortak ve her ortama beraber gireriz beraber gidemeyecegimiz ortamlarda da bz en güzeli bence bu
zamanında sevgili uğruna kaç arkadaşımla aramı bozdum, sonuç? ne sevgili var ortada ne arkadaş. o yüzden arkadaşlarınızı kaybetmeyin, kaybeden sevgiliniz olsun sadece. kıskançlığın alemi yok.
Karşı cinsle arkadaşlığımı hangi dozda tutacağımı biliyorsam karışmaya hakkı yok. Böyle bir istekte bulunursa vazgeçmem. Israrcı olursa gözümden düşer.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vazgeçeceğim bir arkadaşım bile kalmadı etrafımda. :)
Karşıdakinin istediklerini yaptırmaya zorladığı bir köle değil, sevgilisi olduğunu bilsin önce. Sen o olmadan kimle konusacagini bilmiyor muydun, kendisine saygisi olan bu muameleyi kabul etmemeli.
Arkadaşımdan vazgeçebilmem için bana haklı sebep sunmalı. Hak verirsem mesafe koyabilirim ama hak vermezsem sevgiliyle aramızda sıkıntıya yol açabilir.
Vazgeçerim eğer çok kıskanç ve sinirli ise, ama hiç erkek arkadaşım olmadığı için vazgeçerim diyorum çocukluk olsa vazgeçmem sanırım. Ve kendisi de benim gibi olacak hiçbir kız arkadaşı olamaz.
Kıskanılacak türde bir arkadaşım Yok... ama mantıklı bulduğu sebebi dinlemek isterim ama karar benim olmalı... yola çıktıklarını bulduklarına değişme demişler...
Şu zamana kadar sevgilim olmadı lakin olsaydı ve arkadaşlarımı kıskansaydı bana güvenmediğini düşünür kavga ederdik ve ayrılırdık böyle sevgililer hiç olmasın zaten net !
Evet, lakin bana öyle bir güven verecek ki o sözüne uyucam yoksa nah uyarım onun sözüne terk ederim daha iyi len 😁 yani öyle istiyorlar diye yapınca terk edilebiliyorsun.
Ozellikle erkeklere guven olmaz. Sevgilisi varmis, evliymis demeden artniyetli dusunen erkek sayisi cok fazla. Kimse babamin oglu degil ve elin adamina guvenip de rahatca gorus diyemem.
Peki iki gun sonra isinden vazgec derse, sonra abartip is aileye gelse, karakter nerde durus nerde? Boyle dusunmek bana yanlis geliyor ama tabi herkesin dusuncesine saygimiz var. Kukla olmaktan baska birsey degil sanki bu
Peki hocam yaşadığım bir olayı soracam sana. Kız arkadaşına önceden biri duygularını ifade ediyor ve kız reddediyor ama arkadaşlıkları devam ediyor. çocuk mesaj atıyor arıyor rahat yani ne yaparsın?
@sorunluedım ben bu olayı yaşadım o çocuktan uzak tut bence bır zaman once sevgılımden ayrıldım 2 gun sonra o cocuk ıle cıkmaya basladı kendı ıyılıgın ıcın kısıtlama da koyma ama kendı varlıgını goster o cocuga fırsat verme sevgılının beynını yıkar kavga etmeye baslarsınız ve ayrılırsınız o kazanır sevgılını alır benden tavsıye kardesım
şu an ediyoruz aga zaten. AMa laf dinlememeye devam ediyor benimkisi dikkafalı. Telefonda konuştu yanımda megafonda içim rahatlasın diye çocuk ses tonundan tut konuşmasına kadar herşeyiyle belli ama bana hala tanımadan önyargılı olma, sen yokken o vardı iyiliklerini unutamam. Napacam bilmiyorum
arkadaşlar gelip geçiyor bunu hepimiz biliriz sen tercih edersin arkadaşını o tercih eder sevgilisini en iyisi sende tercih et sevgilini yanlız kalma yani mantıklı olan bu :)
En İyi Cevaplar