55 yaşındayım bir erkeğim ve hiç evlenmedim geçmişte bir çok flörtlerim oldu ama üzümün çöpü armudun sapı beğenmedik evlenmedim annem 2013te vefat etti annemin vefatından sonra ne kadar yalnız olduğumu gördüm.Kendimi çok mutsuz hissediyorum annemi özlüyorum yapayalnızım bana ne önerirsiniz sizce bu saatten sonra biriyle evlenmelimiyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat 55 de bitmiyor ki
bence evlenin evlilik programı filan hikaye, yanlıs anlamayın ınancınızı bilmiyorum ama
evlilik için okunan dualar var- ben de düşünüyorum okumayı
dua sitelerine bir goz atın
40 ını gecmıs kızlar bile evlendi, dün bekarım diye ağlayan arkadaşım 1 haftada dua okuyup pat gelin oldu
bence evleniceksiniz, bu fikrin oluşması bile bir gösterge
sonra evlenmek yuva kurmak evlat sahibi olmak, bunlar bütün insanlar için
siz niye yapmayasınız ki?
herkesin nefsi var.. islam evliliği teşvik eder (yani müslümansanız )
hayat tek başına daha zor olur, erkeğin bakıma da ihtiyacı var
sonra kimbilir kime prens olacaksınız? bence eşinizi bekletmeyin ;) inşallah bebeğiniz de olur
anaaaa bak heyecanlandım şimdi ha
ikiz olur filan?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende evlenmiyecem deyip duranlardanım ama kader de varsa olmaz desen bile olur.Bak bunlar bile evlendiyse neden olmasın dimi link Cesaretini topla ve esra erol'a git derim.Sonuçta araştırarak bir çok seçenek karşına çıkarak yapıcağın bir evlilik olacak.
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşa kadar özgürce yaşamışsınız bu saatten sonra ne evliliği yapacaksınız ki.ha hayat arkadaşım olsun diyorsanız tercih sizin ama bence böyle devam edin.çünkü evlenince bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekebilir
zamanında böyle kriter koymasaydın belki mutlu bir yuvan olacaktı ama şimdi karşına çıkan ilk kadınla evlenmye razı gibisin
merak ettiğim bişey var çok mu annenize bağlıydınız ondan evlenmediniz?onun istemediğini sizde istemediniz filan? bilmiyorum ama aileye fazla bağlı olmak iyi değildir.her zamn tek başına hayatla mücadele etmesini öğrenmek lazımdır diye düşünüyorum..00 Yorumla
Hocam babam yaşındasın o yüzden akıl değil en fazla fikir sunabilirim.Evlilik bence gençlikte heyecan yaşlılıkta ihtiyaçtır.Hasta olsan bir tas çorba yapacak,canın sıkılınca seni dinleyecek birisi lazım diye diye uzar gider.Bence aşk evliliği olmasa bile mantık evliliğide olsa yapman.Çünkü zaman gerçekden kötü kimin başına ne geleceğini kimse bilemez
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
48Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşa kadar evlenmeyişinin temel sebebine göre değişir :)) çok flörtözdüm ayrıcada fazla seçiciydim demişsin bu durumda bu yaştan sonra nasıl seçicen? 35 üstü sana uygun kadınlar genelde boşanmış, çocuklu falan oluyolllar.. bu yaştan sonra başkasının çocuğunu hiç çekemessin eğer o kadar seçiciysen... e hiç evlenmemiş biri olsa o da senin gibi ya çok seçici olacak , ikinizde birbirinizi beğenmeyeceksiniz, ya da hiç seçilemeyecek cinsten olacak eski standartlarınında altına düşeceksin... eskaza uydunuz biriyle iyi gidiyor diyelim ikinizde yıllardır kendi başınızın sultanı yaşamışsınız, nasıl birbirinize göre törpülenceksiniz?
bu yaştan sonra evlenmek değil ama uyuşmak beğenmek zor, allah kolaylık versin... ama kimse yalnız kalmamalı... yalnızlık çok zor... bence herşeye rağmen dene...10 YorumlaEğer seçici biriyseniz, evlenmiş olmak için evlenmeyin. Boş verin hayatınızı yaşamaya devam edin. Çünkü istemediğiniz biriyle olsanız da sonuç değişmeyecek, yine hayalinizdeki gibi mutlu olamazsınız. Karşınızdakine de yansır. O nedenle bence hiç olmaması olmasından iyidir.
10 Yorumla
+1 yılZor, belli alışkanlıklar edindin, yalnız yaşamaya alışıksın, yatma-kalkma saatleri, şimdi karışacak insan olacak, paran da bölünecek, sevmediğin da kişi olursa, mantık eşin, daha zor.
55 yaşında karakter tam bozulmaya başlıyor, insan kendi ego ile bunca yıl yaşadıktan sonra, biriyle bu ego paylaşmak önce cesaret bulunmalı. Gene de, yalnızlık tabancadan daha beter.00 YorumlaDaha geçen haftalarda babamın bir arkadaşı evlendi.
Adam altmışına merdiven dayamıştı ve de şimdiye kadar hiç evlenmemişti. Yıllar sonra gönlüne göre birini buldu, evlendiler.
Tabii eşi otuzlu yaşlarındaydı, o da ayrı mesele.
Siz de yapabilirsiniz, kısmet meselesi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısıyla kısmetinizi bulup evlenin derim..
Bu zamana kadar anneninle yaşamışsınız.. Bundan sonra da Allah ne verdiyse eşinizle yaşamalısınız..
Dilerim tez zamanda mutlu ve huzurlu bir yuvanız olur :)10 Yorumla Illa evlilik gerekmiyo bence.Bi bayan veya erkek arkadasiniz olabilir. Ama tabi gercek dost mu degil mi kötü günde belli olur. Derdini anlayacak dertlernizi birbirnize anlatcak birisi yeter diye düsünüyorum. Herseyn sonu evlilik değil bence.
10 YorumlaAbicim ilk olarak kusursuz insan aramamanı tavsiye ediyorum. Yüzü dört dörtlük biri arama. Herşeyi güzel olur benim gibi kepçe olabilir. Herşeyi tam olur dişleri yamuk olur. Yani ben daha dört dörlük insan görmedim. Fizik olarak tam olsa da kafasındaki düşünceler tamamen karışık.
Evlen abi evlen, vallahi evlen billahi evlen.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir yaştan sonra insanın başka insanlarla yaşamaya ihtiyacı olabiliyor. Çocuklarınız da olmadığına göre bir ihtiyaç olduğunda kardeşleriniz filan yardıma gelecekler. Evlenirseniz şimdi de ileriki yaşlar için de bir hayat arkadaşınız olur. Anne yerini tutmaz ama anneden yakın olur yerine göre. Bence daha gençken gecikmeyin :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Evlenin tabi yalnizlik pek zordur...Gelin ikimiz evlenelim diyecegimde iste yas farki pek çok. :D Sen öyle cok inceleyip secmee artik ya zaten evde kalmissin.Evlen gitsin evlenmeden ölme.
00 YorumlaBundan sonra lazım sana bakacak yalnızlıgını gıderecek bırı yaşlanmışsın iyice olur olmaz hastalıklar başlar yemek yapacak bırısı lazım olur oturup sohbet edeceğin. En önemliside yalnız başına ölüp gitmeyi istemezsin heralde.
00 YorumlaEvlenin tabii artık seçici olmayı bırakın ve hayatınızın tadını çıkarın ama bu istek annenizden olma boşluk da olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden dolayı,bi de kadınlara güvenemediğimden dolayı evlenmedim ama çok uzun ilişkilerim oldu.
+1 yılyaşlilikla bir alakasi yok bunun istersen 60 yasinda evlen aşkin yaşi olmaz diye boşuna dememişler :)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen bu kız çok haklı evlen be reis
+1 yılabi senin yolunda ilerliyorum.tek fark ben tek olmaya fena alıştım.sevgili falan boş işler.yaşım 34 vur kaç yapmaya devam.senin yaşında da bunu yapmak mümkün lakin para ve bakımlı olmak şart gibime geliyor.
00 Yorumla
+1 yılDayı atı buraya kadar sürmüşsün. Burdan sonra da pek bişey farketmez. Yalnızlık zordur ama hayırlısı olsun. Varsa kısmetin evlen tabi
10 Yorumla
+1 yılBence zahmet etme diyeceğim ama yalnızlık zor iş bul birini sende, mantık evliliği yap öyle seçmece yapma şansın kalmamış bence.
00 Yorumla
+1 yılTabiki de evlenin ama çocuk düşünmeniz zor olucaktır bu saatten sonra,o da imkansız değil gerçi 35 li yaşlarda bir bayanla evlenirseniz...
00 Yorumla
+1 yılÜzümün çöpü armudun sapı demek için bizim çok kusursuz olmamız gerek kısaca sizin bu güne kadar niyetiniz olmamış kısmet bu işler... İstiyorsanız evlenmek eş dost size yardımcı olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamca bu yaşta bu sitede işin ne. valla ben olsam ki bunu tüm samimiyetimle söylüyorum ya karıyla kızla rusla para yerdim ya da 5 vakit namaz kılıp hacca gitme hayali kurardim. evlenip kadınla ugrasmazdim bile
01 Yorumla- +1 yıl
Oyy oyyy herseyide biliyi
Üzüldüm ayrıca şükrettim tekrardan çünkü 18 yaşındayım ve sevgilim yok yalnızım diye üzülüyordum anladınız siz olayı.. İnş en kısa zamanda gönlünüze göre bir kısmet cıkar
00 Yorumla
+1 yılyaşınız maş. 55 ama klavye kullanımınız ve imlada hiç hata yok süper :D sanırım hissettiğiniz yaşı girdiniz siteye kaydolurken ? 18 24 yazıyorda
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanın gözlerim iyi görmüyor yorumlar için teşekkürler yaş nasıl düzeltiyor biliyo musunuz? yanlışlıkla olmuş denilince fark ettim.
Soran+1 yılMemuriyetten dolayı bilgisayar kullanmasını biliyoruz yoksa nerden öğrenicem :)
- +1 yıl
yaşı düzeltmeyi bilmemeniz bir yana :D gizli soru sormanız ayrı bir yana ne ise size hayırlı kısmetler yaş konusu ayarlardan falan osla gerek
Soran+1 yılYaşlıyız diye yani amma aşağıladın sen de beni . Neyse :) iyi geceler.
Yerinizde olsam kendime eş bulurdum. Hayay yalnız çekilmez. Hele ki ileri yaşlarda...
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bu yaştan sonrada insan çekiniyo
+1 yılbaşın sağolsun abi. bunca yıl beklemişsin, hayatı da yaşayacagın kadar yaşamışsındır ama bazı şeylere geçkalmışsın incedende tohuma kaçmışsın. bu saatten sonra bul kendine bir can yoldaşı kalan zamanı mutlu yaşa..
00 Yorumla
+1 yılolur tabiki benim halam 55 yasinda evlendi nasip kismet isleri bunlar..
11 Yorumla- +1 yıl
fıstık gibi hatun ne evde kalacak erkekler kapısında yatar :d
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 55 yas artik orta yas olarak gecmekte artik.cok.fazla armudun sapi uzmun copu olayina girmedenn hayirli bir kismetle hayatinibirledtirmekte fayda var bence dayi
00 Yorumlaevlilik guzel sey belki ama dogru ınsanı bulmak cok zorya bılmıorum ben evliyim cok sogudum bir suru yasananlar kolay degl ama siz belli bir olgunluga gelmişsnz tabi... karar sizin..
03 Yorumla- +1 yıl
Ablacim evliligin olumlu yonlerini dusun olumsuz dusunme lutfen
- +1 yıl
sende haklısın..
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili amcacım bazı insanlar kendi kaderiyle oynar,yazar,cizer sizde öyle yapmıssınız .. Umarım tez vakitte hayırlı bir ese sahip olursunuz .. Sevgilerle ellerinizden öperim .. NOT:Meltorikko
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenin bence, belli bir yaştan sonra yalnızlık daha zordur. Annenizle uzun yıllar yaşamanız, ve bunu o vefat edince anlamanız acı ve geç olmuş. Üzüldüm adınıza..
10 Yorumladenemekte fayda var. çünkü eş sevgiliden de farkı aileden de farklı bişey
00 Yorumla
+1 yılEvlen tabi hayat tek çekilecek olsa allah dünyada canlıların çiftini yaratmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim dayım 83 yaşında 50 yaşında biriyle evlendi
kaç kız görmeye gitti
gittiği kızlardan biri de 75 yaşında hiç evlenmemiş bir kızdı heyecana bak
maalesef dayımı 50 lik olan adaya kaptırdı
:)00 Yorumla
+1 yıl55ten sonra senden hayır gelmez dayı yaa.ama yinede bir şansını dene :)))
00 Yorumlahacı dayı paran varsa evlenirsin hemde en kıralıyla ama yoksa üzgünüm:(
12 Yorumlabikere yaşın 18-24 yazıyor 55 olduğunu söylüyorsun,bunda gizlencek bişey yok gizli yazıyorsun,seni kale almıyorum :) cünkü boşsun.
00 Yorumlayalnızlık özellikle de bir erkek için çok zordur tabiki evlenin
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemleyken hiç bir zorluk hissetmiyodum ama vefat edince yapayalnız hissettim ama sanırım buna alışmalıyım
+1 yıltabki evlenmelsnz ama dul çocuklu bir kadın bulrsanız kabul edn hanmefendi ahlaklı olması yetsn size 90 yaşna kadr yaşrsnz çeklrmi kesnlkle evlenn eşe dosta haber salın
23 Yorumla
Soran+1 yılEşe dosta ne haber salıcam haha komedisiniz bizim yaşlarımızda düğün falan olmaz :) yalnızlığa galiba alışmalıyım
- +1 yıl
sen fakesn sorda fake arkadşlar
Soran+1 yılDoğum tarihi yanlış yazmışım nasıl düzeltilir bilmiyorum fakesem cevap yazma inanan inansın
bence kendınizee es degıl sıze bakıcak ınsan arıyorsunuz sız
00 Yorumladayı kuş ötmez falan yazık edersin alıcagın kadına bence gerek yok :D :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHocam evlenme desekte kendini yalnız hissetmeye başlamışın ne kadar sabredebilirsin ki 60 ına gelmeden evlen bana kalırsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılhayat yalnız geçmez evlenmelisiniz... kimse kusursuz değil
00 Yorumla
+1 yılEvın araban maaşın varsa evlenebiliriz Bende evde kaldım 22 yaşındayım. :)
08 Yorumla- +1 yıl
esra erola çik sen ya da şu flash tv de yayinlanan evlenme programlarina :D
- +1 yıl
Hahaha o programların bir diğer adı da tapu kadastro zaten :))
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
ben direk camdan atlayım o zaman
- +1 yıl
evim yok, villam var arabam yok ,uçağım var evlenebiliriz :)
- +1 yıl
Uçakta nikah kıyarsak olur :)
Amca sen çocuğu olan dul bir bayanla evlen sevap kazanırsın öyle 3035yaşlarda alırsan yaş farkı sıkıntılarını anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş 55 ama 18-24 dye üye olmuş.. dayı genç, güzel kız arıyo
30 YorumlaEvlen tabi yalnız hayat geçmez.Ama anlaşabileceğin birini bulmanönemli.
00 Yorumlaesra erol bunun için var 55 yaşında aksiyon istiyosan bir başvur
00 Yorumla
+1 yılDayı Esra Erol Abla'ya çık. Paranda varsa gelirler talipler. Aşkın yaşı mı olur
00 Yorumlaben 23 yaşındayım evlenemiyorum birini bulamadım sen bu yaşda imkansız evlenmen gecmiş olsun yaşlı kurt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılölmeden önce evlenmelisin bence :) yaş gelmiş gecmiş sorumluluk almadan korkma :) yanlız olmaz evlen mutlu ol.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlen babalık sana bir 50 lik 45 lik gider yani bulursun üzülme esra erola çık en olmadı hem sıkılmazsnda gayet eglenceli ortam var hayatına renk gelir
00 Yorumlasen bilirsin abi ama yanlız hıssedıyorsan kendını evlen.hic asık oldunmu peki
00 Yorumlaevliliğin yaşı yoktur. aşkında size kalmış birşey mutlu olacaksanız neden olmasın :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenim şahsi kanaatim, sizin durumunuzda olan birisini bulmanız ve evlenmenizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoru düzgündü ama cevaplara verdiğiniz yorumlar işin gırgırında...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl55 yaş yani almış gitmişsin dayı:(
ama bence birini bulup mutlu olabilirsin mutlu olmak için hiçbir zamn geç değldir00 Yorumlasaat geç değil siz sizin gibi biriyle evlenmeyi düşünün ama sapsız çöpsüz aramayın
00 YorumlaDayi solmuşdur o,senin pilin bitmiş artik evlenmek neyine otur oturduğun yerde.
00 Yorumla
+1 yılyalnızlığa alışkın değilsen, birine ihtiyacın varsa evlen tabi dayı.
00 YorumlaTabiki evlenmelisin. Bunun yaşlılığı var sana destek olucak bakıcak yanında olucak insana ihtiyacın olucak. Hiç düşünme ve arayışa geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kismetin yasi yok sen evlenme programlarini izlemiyormusun senin yasinda bir sürü kisi var evlenen
14 Yorumla
Soran+1 yılNe ara senli benli olduk sizinle anlamadım evlenme programlarına katılacak bir insan değilim.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler.
- +1 yıl
kızcağızın hevesi kursağında kalmış.keşke bu şekilde yaklaşmasaydınız beyefendi.sadece samimi bir dil kullanmak istemiş.bunda kötü birşey yok bence..
bu saatten sonra evlenmen çok zor :S cinsel hayatınız olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldayı sen tohuma kaçmışsın :D k.bkma bu yaştan sonra iş yapmazsn :D böyle devam
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 55 yaşındayım ve hiç evlenmedim, bu saatten sonra biriyle evlenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler